İtiraf etti !

bu adam seni aldatmış,hem de başka başka kadınlarla defalarca..sanal falan önemli değil,zihniyeti bu demek ki..

ve aldatmalarının suçlusu olarak da seni göstermeye çalışmış..

hadi diyelim bunlar bir yere kadar ama şu cümle hangi adama yakışır birisi söylesin bana lütfen?

"sadece kadınlar çıkmıyor erkeklerde çıkıyor sende konuş dalga geç demezmi"

bir insan şaka da olsa gerçek de olsa karısına bunu nasıl der? namus kavramı yok mudur insanda ya?

vallahi şaşırdım kaldım..

melos,ne yapmayı düşünüylorsun bu adamla?

Son düzenleme:

Bunca olay arasında buna mı takıldın? Bırak isteyen istediğini düşünsün. Hatunda iş var adam işe yorgun geliyor dese daha mı iyi, ya da bu sorunlarınızı çözecek mi?

Son düzenleme:
Tüm bahaneler saçma geldi bana
Sana kızdığı için yapmış filan
Sende ona kızdın gidip aldattın mı ?
Erkek ırkından nefret edeceğim artık..

adamın ruhu ve kalbi bozuk sen kendinde arama suçu cnm aslında olan bu.

Allah yardimcin olsun canim,sizin ve cocugunuzun adina uzuldum,peki bundan sonra ne yapmak istiyorsunuz,bosanmayi dusunuyormusunuz,arrik insanin icinde hep bir suphe olur beni tekrar aldatirsa diye guven bir kere gittimi bir daha gelmez.
evet o güven bir daha gelmez neden ben diyorum bazen herşey iyiydi 2,5 yıldamı bitti bide çocuk olduktan sonra 2 haftada bi ilişki yaşıyomuşuz ondan sıkılmış

evet düşünmüyor değilim ayrılığı ama zamanı var diyorum herşeyin bi zamanı var

Bilmiyorum bundan sonra bu pişkinlikle nasıl yürütürsünüz bu evliliği? Ama eşinin duracağını zannetmiyorum kesinlikle!
Bir de sende ara diye dalga geçmiş ya, mide de sorun var galiba?

mideside kendiside adıda yerin dibine batsın Allah ,slah etsin ne diyeyim

iyikide arayıp özür dilememişim şüphelirmde eksiği yok fazlası varmış belkide hepsini anlatmadı ama dahada duymak istemiyorum

peşimde 4 dolanıyor ama nafile dal kırıldı bi kere

bebeğimde babasına çok düşkün beni görünce güler babasını işten gelince görünce direk üstüne atlıyor heyecanlanıyor çok üzlüyorum

şimdi bile telde arıyor sabah 7 den beri arıyor işe gitti gideli

sen değilmisn kızı aradı diye ortalığı birbirine katan bu kadar şeyin üstüne (sende konuş erkeklerde var diyen insanla)
bu kadar sakin olmana şaşırdım

Arkadaşlarına özenip yapmış ya güya sende deseydin ki
onlar da senin ev geçindirmekten aciz mi?
Küçük bir erkek çocuğu gibi davranıyor eşin.
Yok bilgisayar isterim yok tekvandoya giderim.
Olmadı sana sinirlendim sigaraya başladım.

Mutluymuş herşey yolundaymış rolü yapma bence arkadaşım.
Belli ki ayrılamayacaksın hiç değilse kırıldığını,içinden birşeylerin eksildiğini
göster ona.
Yapıp edip pişkinlikle devam etmesin hayatına.

kendin de suç arama çünkü senin kocanın zihniyeti bozuk kusura bakma.

adam sana,sen de erkeklerle konuş diyor sen hala iş arkadaşlarına da rezil etti beni diye üzülüyorsun..

en son üzülecek şey bile değil bu.

daha anlatmak istediğim şeyler varda inanın yüreğim kaldırmaz bide bana demezmi sadece kadınlar çıkmıyor erkeklerde çıkıyor sende konuş dalga geç demezmi

nasıl ya.

dumur oldum şu an. mezhebi bayağı genişmiş.

valla bunu bir koca diyecek..
bende o kocayı koca olarak bakacağım. kendisi boynuz seviyor demek ki...

uçkur derdine düşüpte o yavrunun parasını o......larla yemiş ya... Can verirken ilk aklına o gelir inşallah

inşallah bende eşimde çocuğumda rahat etsin diye eve gel çalış işe gel çalış çocuğa bak Allah ı var çocuğa bakıyor ama bu kadar da olmaz

ya anlatırsan inan bişey demiycem dedim merak ettim şüpheler içimi yemişti çocuğumun üstüne yemin ettim bişey demiycem diye o yüzden sessiz kaldım tavır yaptım tabiki nasıl bozarım bu yemini arkadaşlar bide akşam abdest aldı yasin okudu tövbe dedim zaten namaza gidiyo cumaları abdestini o kadınlarlamı bozdun dedim

Allah ım kimseye yaşatmasın hergün dua ediyorum Allah ım görsün hayırlısını verisn bana

sana erkeklerle de çıkıyor sen de konuş mu dedi öyle böyle değil tam sapık bu adam

ben bakımlı bi bayanım iç çamaşırlarıma kadar itinayla seçer sürekli istediğinde veya istedğimde yaparız afedersiniz ama bazen günde 2 kere bile oluyor cinselliğimizde hiç bi problem yok

biz sürekli sevgili gibi konuşurduk mesajlaşırdık telefondan bile seks yapardık hiç bi sorunumuz yoktu

Şu yazdıkların varya, Türk kadınına dikte ettirilen ezberletilen şeyler. Erkekleri seksle, cinsellikle eve bağlamak yok böyle birşey ya kadın erkeğin belediye onaylı seks kölesi mi ? Ne demek erkeği cinsellikle elde tutmak, ne kadar utanç verici birşey.

eğer bu beynine bu şekil kazınmış olmasa tutupta yukarıdaki cümleleri yazmazdın.

Erkekler seksle, cinsellikle yuvaya bağlı kalmaz. Sırf erkek değil insan olan hiçbir cinsi sadece onla bağlayamazsın.

İnsan yuvasına saygıyla, sevgiyle, dostlukla bağlanır, arkadaşlıkla bağlanır, yanında olduğunu hissettirmekle bağlanır.

Eşini diğer konunda bir çırpıda ailesine, ailene, işyerine rezil ettin. Madem susup oturmaya devam edecektin, adamı niye yerin dibine soktun. Niye yerin dibine soktuğun adamla birliktesin, yada rezil bir adamsa bunlardan sana ne, sen zaten ne mal olduğunu bilmiyor musun ?

Eş olmak cinsellikten ibaret değil, eş olmak bir hayat biçimi.

Adamı yerin dibine sokarken, istersen birde özeleştiri yap. Unutmadan ben adamı savunmuyorum, desteklemiyorum.

Ben sadece yukarıdaki cümleri yazan yada düşünen hiçbir kadına saygı duymam. Kişilikleri olmayan sadece cinselliğe sarılan eşine ondan başka verecek birşeyi olmayan

Son düzenleme:
bukadar ani çıkış yapan konu sahibi evet bi telefon için ortalığı biribirine kattın diye kızdık.mademki kocanın ipliğini pazara çıkarmak için bukadar fevri çıkışlar yaptın şimdi boşanmak istemiyorum demenide kusura bakma ben anlamadım. bu ne yaman çelişki böle.madem ayrılma kararın yoktu bukadar ortalığı bulandırmayıp görmedim,duymadım,bilmiyorum olucaktın ozaman.şimdi dizini dövmenin kime ne faydası var.bu kadar bulandırmanın sonucunda bunları duyacağın belliydi yapmadıysada yaptı yani.ailede ki huzursuzluk hiçbir zaman tek taraflı olmaz,eşinini haklı bulmuyorum asla ama sen eşine bunları yapmakta ortamı hazırlamışsın.

Son düzenleme:
Benim okurken midem bulandı. . .!! Siz bu adamla bir ömür mü geçireceksiniz :26:

Allah kolaylık versin. . .Allah islah etsin eşinizi

yuh diyorumm başkada bişey DEMİYORUMM...yazıkk

İnşallah kopar

bilmiyorum doğrusu hayırlısı hakkımda neyse o olsun

adamın ruhu ve kalbi bozuk sen kendinde arama suçu cnm aslında olan bu.

kendimde bi hata aramıyorum çok fazla şımarmış

sen değilmisn kızı aradı diye ortalığı birbirine katan bu kadar şeyin üstüne (sende konuş erkeklerde var diyen insanla)
bu kadar sakin olmana şaşırdım

sakin değilim yazarken bile ağladım ağlayacağım bu sfer gerçekten içimden bişeyler koptu gitti

sana erkeklerle de çıkıyor sen de konuş mu dedi öyle böyle değil tam sapık bu adam

bayrak tutanı

Benim okurken midem bulandı. . .!! Siz bu adamla bir ömür mü geçireceksiniz :26:

Allah kolaylık versin. . .Allah islah etsin eşinizi

bir ömür geçirip geçirmeyeceğimi Allah bilir ben şuan ne yapabilirim onu düşünüyorum

Sana böyle birşey söyledi ve sen hala o evdemisin..kusura bakma ama yarın bir gün senden yüz bulsa bu adam seni satmayada kalkar..bu nasıl ahlaksız bir teklif böyle...

istediğiniz gibi okuyup istediğiniz gibi yorumluyorsunuz buda sizin yorumunuz bişey diyemeyeceğim eşimin cinsellik isteğine aç kalmasına karşı bunları yazdım eşimle arkadaş gibi konuşup gezer tozarız güler yüzle karşılarım asla başkasının yanında rencide etmem herşeyine saygı duyarım bi eksiklik yok ama cinsellik açlığına takıldığım için bunu yazdım hem bana gösterirmisin nerde yazmışım cinselliğimle eve bağlarım adamı diye bide yazdıklarını beğen olmuş Allah ım ne günlere kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…