İtiraf etti !

benim annem ve babam da başka biri yüzünden ayrı yaşıyorlar şuan.. çocuğunuz için falan katlanmayın daha çok zarar veriliyor ben kendimden biliyorum ççünkü ne olursa olsun olayın dışında kalamıyor çocuk o da o evde neticede eğer cidden böyleyse şimdiden mantıklı şekilde kararınızı verin ve hayatınıza bir yön çizin çocuğunuz için bu daha iyi olcktır

Bazı insanlar miğde bulandırmak için mi gelmiş hayata anlamıyorum :26:
Pislik herif...
Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
eşiniz tamamlaması gereken olgunluğunu tamamlayamamış sanırım. hala yeni yetme bir ergen gibi o hatları arıyor, internetten böyle sitelere giriyor. tabi bunları kaldırması çok zor ama siz kızmayacağınıza söz verdiğinizden ve çocuğunuz için katlanacağınızdan umarım her şey sizin için daha iyi olur.. gerçekten erkeğin içinde varsa ne bakımlı olmak ne güzel olmak hiçbir işe yaramıyor demek ki allah kimsenin karşısına böyle erkekler çıkarması ve sizin eşinizin içine de pişmanlık versin inşallah..

hepsi ayni bunlarin hepsi!allah niye yaratmiski uckuruna nefsine bu kadar kole olucaklardi. cok acizler cok.nefret ediyorum butun erkeklerden artik feministtim. tiksiniyorum .calisiyorsun isin var cekme bu adami.

bu duruma katlanma gibi bi niyetiniz mi var yoksa ben mi yanlış anladım?

evet krokuyorum ama kaynanam yüzünden ona bi şans daha vermek istedim eşim kurana el basıyor çok pişmanım diyor boşluğuma geldi diyor hiç birine inanmıyorum tabiki ama kaynanamın yaptıkları hiç hoş değildi

çok güzel yazmışsın başka ne denebilirki ağzına sağlık

ne demişler.... seni bir kere affediyorsam bu senin suçun, seni ikincikez affediyorsam bu benim suçum.

ikincisi benim suçum olmayacvak umarım tekrarlamaz yoksa kapının önüne koyacağım

başka bi konu açtım kaynanam ne demek istedi diye canım ordan okuya bilrisin

onuda sordum edermiydin diye bir sürü safsafata işte kalbim doğru değil ama çk pişmanım dedi

o akıllanırmı bilmiyorum ama ben asla unutmayacağım

senin iki çocuğun var
kocan değil

kesinlikle bi beyni küçük kocam bide kızım

hepsi ayni bunlarin hepsi!allah niye yaratmiski uckuruna nefsine bu kadar kole olucaklardi. cok acizler cok.nefret ediyorum butun erkeklerden artik feministtim. tiksiniyorum .calisiyorsun isin var cekme bu adami.

ölmek istiyorum baba evinde yüzüm gülmedi koca evinde zindan oldu daha ne diyimki herşeye inat zil takıp oynayacağım

bu duruma katlanma gibi bi niyetiniz mi var yoksa ben mi yanlış anladım?

bi şnas son bir şans istedi kaynanamın tavırları yüzünden verdim bundan sonra yaparsa buraya konu bile açmayacasğım boşandığım zaman yazacağım

pesssss ,vallahiii pesssss agzım açık okudum şok oldumya bu kadarına ar damarı derlerya işte o çatlamış canım eşinin .
böyle aldatan eşlerede ceza verseler keşke .bence asla affetmeyın ne demek macera aradımya ,ozaman diyinki bende yapıyım aynısnı sen benı kabul edersen bende ederim deyin .ALLAH BAŞA VERMESİN ÇOK ACI BİR DURUM bbir dakıka durmam yerınde olsam öyle ş......çokkkk bulursun tatlım

sen kocana 2. şansı vermişsin bu nedenle fazla birşey yazmak istemiyorum ama herşeyi geçtim sana da erkeklerle konuş dalga geç demesi çok mide bulandırıcı okuyunca çok şaşırdım hakkınızda hayırlısı olsun

sana erkeklerde çıkıyor sende konuş dalga geçmi dedi benmi yanlış anladım?ne yapacağını şaşırdı sende konuş diye seni teşvik ediyor

forumda gözlemledigim kadariyla erkekler hata yapmadan durulmuyor.
hata yapmayan erkek hic yok gibi.
önemli olan hatayi tekrarlayip tekrarlamamasi.
bu nedenle evet ilk zamanlar zorda olsa devam etmenizi ben dogru buluyorum.
erkekler hata yapmadan durulmuyorlar.
fakat 2. kez ayni seyi yapacak olursa bunun affi olmaz.
dilerim esiniz bundan sonra hatasiz olur ve size yasattiklarini unutursunuz.

erkeklerde çıkıyor sende konuş dalga geç ne demek yahu??? nasıl gururuna yedırece k bunu sız yapsanız...cok mıde bulandırıcı bu olay umarım dahada mutsuz olmazsınız ..tavsıyem sakın yumusak yuzlu olmayın artık su saatten sonra ...

affettiğiniz için pek olumsuz bir şey yazmak istemiyorum fakat elimde değil.

Eşiniz tamamen bir tarafıyla hareket ediyor.

Adam size fantezilerine kadar anlatmış pes yani..

Bir de arada adamlar çıkıyor sen de konuş demesi çok mide bulandırıcı.

Bu nasıl erkekliktir yahu ?

Bir adam bir normal arkadaşı olan bir bayana bunu söylese olay nerelere varır bir de siz eşi ve çocuklarının annesiyken bunu size söylemeyi midesi kaldırabiliyor.

Çocukların yüzünden bu adama katlanıyorsan hiç katlanma.

Böyle bir erkekten ne eş olur ne de baba.

Kocaman bir yuh dedim eşinize gerçekten..

Telefonda bile seks mi yapardınız:44:

Cok uzucu affetmissiniz birsey diyemem amam sende ac konus buraya takildim normal degil bu insn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…