- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
iyiyim sen nasılsın nasıl geçiyorsun zamanınıı
Az bekle. Ev kizligindan ev hanimligina terfiye az kaldi. Sonra kalacan iyice sap gibi. Ben o durumdayimda suanİyiyim canım. Profesyonel olarak ev kızlığı yapıyorum. Okulum bitti. Kek börek falansen ?
Benimde hep cikarci arkadaslarim oldu. Can ciger oldugum arkadaslar evlendigimde konusmadi. Bi arkdsm ise girdim diye kiskandi. En iyi arkadas aile sankiBenim orta okulda lisede üniversitede çok arkadaşım oldu ama hiç biriyle ilişkim yürümedi. Ben aradım ben sordum ben gittim kız arkadaşlarım için maddi manevi hertürlü yardım yaptım zamanında ama kimse arayıpta sen nasılsın diye sormadı kötü günlerimde kimse yoktu yanımda. ben sadece gerçekten güvenebileceğim bir kız arkadaş arıyorum.
Tatlım ya benimdw öyle çok haklısın ama benim kendi ailemle sorunlarım var eşimin ailesiylede görüşemiyorum çok ve tabikide mesafeli olunuyo malesefBenimde hep cikarci arkadaslarim oldu. Can ciger oldugum arkadaslar evlendigimde konusmadi. Bi arkdsm ise girdim diye kiskandi. En iyi arkadas aile sanki
Canim benim ya esin nasil anlayisli mi? CalisiyomsnTatlım ya benimdw öyle çok haklısın ama benim kendi ailemle sorunlarım var eşimin ailesiylede görüşemiyorum çok ve tabikide mesafeli olunuyo malesef
Çok şükür eşimden yana sıkıntım yok ama o çok çalışıyo hafta sonu yalnızım mesela bugün yarında çalışcak genelde böyle... eve gelincede yorgun oluyo yatmak istiyo hayliyle... bende bütün haftayı evde geçiyoum böyleceCanim benim ya esin nasil anlayisli mi? Calisiyomsn
Olur tatlım niye olmasınnBenim 18 olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?