İyi kalpli kız arkadaş arıyorum =)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fmay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne çok yalnız varmış. Halbuki sanki etrafıma baktığımda tek ben böyleymişim gibi,herkes mutlu gibi. Dışarıda kahve içip laklak yapabileceğim, hayatımdaki en ufak detayı anlatabileceğim, saçmalayabileceğim dostum kalmadı. Hepsi uzakta. Yanımdalarken yalnızlığı sevdiğimi düşünürdüm. Hiç de sevmiyormuşum. Bilmem ne olacak böyle, alışıcam sanırım buna da.

Bazende öyle sandığın ama öyle olmayanlar oluyo hayatta.ben çıkardım hayatımdan onları..

benmde hayattm boyunca çok arkadaşm olmadı genelde hep yalnzdm bide üniverste için başka bi şehre geldim burda hepten yalnızım boğuluyorm

benmde hayattm boyunca çok arkadaşm olmadı genelde hep yalnzdm bide üniverste için başka bi şehre geldim burda hepten yalnızım boğuluyorm
Üniversite de bulursun inşallah iyi birilerini

Gazeteye ilan verin

Ben de isterem:)
Çok güzel arkadaş olunur ayrıca:)

Ay valla ben de çocuksuz ve hatta çocuklu da olsa kabul ancak kedisever birilerini arıyorum bütün iş arkadaşlarım kediden tiksiniyor ben kızımı odaya mı kitleyeyim arkadaş davet edince

Bir de küçücük bir ilin küçücük bir ilçesindeyiz dışarda buluşalım imkanı da yok. Öyle evden işe işten eve bir hayat sürüyorum davet edenlere bile gidesim gelmiyo onlar bana gelmeyecek borçlu hissedeceğim diye

27 sene bende aradım
Artık vazgectim kızım oldu o oldu sırdaşım dostum aşkım

bende varım kızlar 27 yaşındayım ist teyim bekarım :) tüm yakın arkadaşlarım başka şehirlerde insan derdi olunca arayıp konuşabiliyor ama yakınında olan arayıp hadi gel kahve içelim diyebileceği birini arıyor istanbul daki bayanlar selamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…