Ben yaş sorun etmem her yaşa göre hareket edebilen biriyim benim yaşım 22
Çok saol iyiki var bu site ya sizle tanışıyorumYaşıtız istediğin zaman mesaj atabilirain sorun olur dedikodu olur :)
Hahaa☺☺supersinBen hala üni okuyorum 26 yaşındayım izmirdeyim. Çok süper arkadaş olurum. Hem de yaprak sararım Dert dinlerim. Beni alıınn.
O çocuksuz benimBen de çocuksuz arkadaş arıyorum
Çocuk sevmiyorum, buluşunca yanımızda olmasınO çocuksuz benimama neden çocuksuz ?
Kaç yaşınızdasınızki ▪Çocuk sevmiyorum, buluşunca yanımızda olmasınTabi benim yaşımda çocuksuz hiç kalmadı
30Kaç yaşınızdasınızki ▪
Ayyy allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBnde 25 y evliyim hamileyim :) bakanlikta uzmanim ☺ herkese basarilar☺
Yok daha degil teyzesi☺Ayyy allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahcinsiyeti bellimii
Koalina koca düşmanı,bebe düşmanı Koalina..Ben de çocuksuz arkadaş arıyorum
Bayılırım çocuklara bebeklereYok daha degil teyzesi☺
Aa hiç de koca düşmanı değilim yoksa niye evleneyim:) ama çocuk sevmiyorum gün boyu yeterince çekiyorum bir de kafa dağıtmak için arkadaşlarla çıkınca yine çocuk fenalık basıyorKoalina koca düşmanı,bebe düşmanı Koalina..
Benim bebelerim uslu bi kerem
Nerede oturuyorsun kaç yaşındasınBende varım bendeeeeee :))
Bende hep kırıldım arkadaşlarımdanBenim arkadaşlarimda uzakta kaldı hep. Evlenip şehir değiştirdiğim için. Artık insanlara guvenimde kalmadı nedense ..bi zaman sonra bi yamuğunu gorup soğuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?