Iyi kocadan bosanilmaz mi?

evet herseyi onunla yasadim. iyi bir secim yapmisim mantik olarak ama evlilik icin yeterli degilmis. yeni anladim.pisman olmaktan korkuyorum cesur degilim. pisman olma korkum olmasa durmazdim zaten
arkadaşların yazdığı gibi sıkıldığın için bu olumsuz düşünceler dolanıyor aklında.
önce çevre edin, hobi edin. şartlar elveriyorsa üniversite oku, çalış. yani rutini kır. tüm bunlara rağmen mutsuzsan o zaman gerçekten sevgi bitmiş, alışkanlığın olmuş diyebilir ve içindeki şüpheyi kesinleştirirsin.
o zaman istediğin kararı alırsın için rahat olarak.

İlk mesaj ve çok hoşuma gitti gerçekten tebrik ediyorum gerçek ve objektif yorumunuz için konu sahibinede gelince bende boşanmazdım biraz kafanı dinle piskolojik destek al ve kocanı özle ozaman sevip sevmediğini anlarsın

Kafanız çorba olmuş,ben sizin psikolojik olarak o veya bu sebeplerden dolayı çöktüğünüzü düşünüyorum.Ben olsam hayatıma renk verirdim,eşimi de yönlendirirdim.Sakince sağduyulu karar vermenizi öneririm.

Bana sorarsanız boşanın, cok iyi birisi olmak evlilik için yeterli birsey degildir. İyi biri olması tabiki bir artı ama sirfcok iyi biri diye biriyle evlenilmez, evli kalınmaz. Ha bunun sonunda pişmanda olabilirsiniz dönüşünüz olmaz bunuda iyi düşünün. Bu kücük yasta baslayan iliskiler genelde biter, bitmezde evlilige giderse böyle şeyler olur genelde.
( Yinede diyorum biz kundakta tanistik 50 senedir birlikteyiz cok asigiz ilkgunki gibi diye savunmaya gelcekler zahmet etmesin tamam en süper sizsiniz) neyse. Demem o ki 15-16 yaşlarında bende çoook aşık olmuştum lakin iyiki evlenme gibi bir boyuta varmadan bitmiş çünkü o yaşımdan bu yaşıma ben degistim, amaclarim degisti, zevklerim hersey degisti, beklentilerim degisti... Gercekten o yaşlar evleneceğin insanı seçmek için hiç uygun değiller.

merhaba, siz monotonlaşan evlilikten bunalmışsınız, yüksek ihtimal cinsellik de olabilir bu. bir de çok uzun süredir beraber olmakla alakalı bu. ben evli olduğum halde evlilik kurumuna inancım yok, bursı türkiye olmasa asla evlenmez eşimle beraber yaşardım ama malesef. karşılıklı olarak fazla yerlerinizi törpülemeli, eksik yanlarınızı tamamlamalısınız. eşin bence boşanılmayı haketmiyor. aşırı monotonluk aldatmaya, boşanmaya kadar gidebilir ama ondan vazgeçmen için elle tutulur bir sebep yok. konuşarak halledebilirsiniz bence, daha fazla dışarı çıkmayı istediğini veya bunun gibi şeyleri paylaşabilirsin. ilişkinize renk katmak için değişik aktivitelere katılabilirsiniz.

ideal erkek en iyi erkek değildir ki, en iyi anlaştığınız erkektir.
dünyanın en mükemmel insanı da olsa birlikte vakit geçirmekten keyif almadığınız, sohbet edemediğiniz, sanattan siyasetten konuşamadğınız, ortak zevkleri paylaşamadığınız, birlikte eğlenemediğiniz biriyle mutlu olamazsınız.
yalnızca bir hayatınız var seçim sizin, ben olsam boşanırdım, en kötü ihtimalle bile yalnız ve mutsuz olmayı evli ve mutsuz olmaya tercih ederim.

Cocuk yoksa bosan bence anne olduktan sonra bunların hicbiri haklı bir bahane olamaz.Gonlune gore olsun dilerim

Canim seni anliyorum bir bakima bana benziyor hikayen tam olarak olmasada.evet benimde kayinvalidemle kavgalarim vs oldu hem de buyuk kavgalar ama cok seviyorum kayinvalidemi annem gibi su anda.o bir dobemdi geldi gecti unuttuk ikimizde.esim mukemmel bir es harika bir babadir.esimle de bir donem kayinvalidemle kavgalu oldugumuz donemde cok buyuk kavgalarimiz oldu hatta bir ara ne olume ne olune asamasina geldik.cocuklarimin yeni dogdugu donemdi.ben bunalima girdim 2 bebe ayni anda surekli aglar her kafadan ses cikar vs..kaldiramadim kavfa gurultu.neyse esim gonlumu aldi sonra su anda hersey mukemmel ama gel gelelim esimle cok farkliyiz biz de.ayni sizin gibi ben de daha konuskan hareketli gezmeyi seven eglenceli biriyimdir.esim benim tam tersim.bitun gun evde otursun kumandasi elinde olsun yeter.ha bwn deyince sunu yapalim bunu yapalum suraya gidelim diye beni asla kirmaz yapar ama herseyi ben planlamaktan biktim.gidecegimiz tatile otelin rezervasyonuna kadar ben ayarliyorum.sen begen ben uyarim diyor.hic mi bir fikrin yok be adam.ben de cok sorguladim bunu ve en son suna karar verdim.ben esimu seviyorum esim de boyle bir insan ve onu degistiremem baska hic bir problemimiz yok ve ben sureklu onunla olmak onunla eglenmek zorunda degilim.kendim gezer tozarim arkadadlarimla takilirim hobilerim var onlarla ugrasirim cocuklarimla cok ama cok egleniyorum canim ister sevisirim istemez sevismem.esimle ortak birseyler yapmak istersem de ayarlayiveriyorum o da yok demiyor zaten.boyle yani.ben mutluyum hem de cok

Bence gözlerini kapat ve düşün. Bosanmissin, o yok artik hayatinda.
Ben hayal bile edemiyorum.
1. Madem esiniz destek hayatiniza renk katmaya calisin, surpriz , kisa tatil, lunapark gibi.
2.fayda saglamiyor, mutsuzum diyorsaniz ayrilin.
3.4 4luk hayat yok, eksilerden artilar fazlaysa , artilari düşünüp halinize sukredin.

Yazdiklarinizi okudum cevaplarinizi okudum..ayrilin diyene vicdanim, bosanmak icin sebebim yok diyorsunuz esinizin sizi sahiplendiginden fedakarligindan bahsediyorsunuz ayrilma diyene de guzel ve halinizi anlatan cevaplar veriyorsunuz. En zorudur iki arada bir derede kalmak evet ama bu sekilde de hayat gecmez kismen bu duygulari yasadigim icin söylüyorum..oyle ya da boyle bi karar verip bu karar uzerinde yurumeniz ve diger secenegi elemeniz gerekiyor. Tek basina yapamiyorsaniz yardim alarak basarmaniz gerekiyor sizin de dusundugunuz gibi..kimseden farkli bisey soylemeyecegim ama sunlari soylemek istiyorum. Oturun ve dusunun elinize kagit kalem de alin. Amaciniz ne evet bu hayattaki amaciniz ne? Evlilik kurumundan beklentiniz ne ? Hayatin zorluklarini kabul ediyor musunuz ve ediyorsaniz bu zorluklarla basa cikma biciminiz ne? Ve bu cercevede karar verip hayatiniza devam edin.. hayati algilama biciminiz, karakteriniz, inanclariniz elbetteki kararlarinizi etkileyecek ve gecmisin tecrubesi gelecegin endisesiyle bugununuze karar vereceksiniz. Karar vermek zorundasiniz kisacasi

Boşanmalık bir mevzu göremedim ama hissettiklerinizi de anlayabildim.
Ortada bir yerde kalmak zordur bilirim.

Allah doğru kararı almanızı nasip etsin.
Her iki şekilde de içinize sinen bir hayatınız olur umarım..

Yine mi 5.yıl yok yok kesin bişey var bu 5.yılda 5 yıllık evli olan herkes bi mutsuz niyeyse geçiş döneminidir nedir anlamadım

Boşanırsanız bu durumda pişman olursunuz. Tek yapmanız gereken şey kendiniz için bir amaç bulup onun için uğraşmak bence.. zorlandığınızda dertleşeceğiniz, başardığınızda sizinle mutlu olacak bir eşe sahipseniz güzel bir evliliğiniz var demektir zaten. Kafanızı karıştırmayın hiç boş yere...

Bunalıma girmiş gibisin. kafan çok karışmış ki paragraflar ve anlatım da karmaşık. bir süre eşinden uzak kalmayı deneyebilirsin.bu süreçte, kendini bi yokla bakalım; hislerin ne, onsuz nasıl olur, kalbini bedenini yokla, iyice dinlen, kafan da bedenin de dinlenmiş olsun.sonrasında karar verirsin, acele etme.

evlilikte 5. yil sorgulama donemi galiba bu donemi atlatirsaniz cok mutlu bir evliliginiz olur atlatamazsiniz cok zor bir surec yasar sonra buyuk ihtimal yeni hayat kurarsaniz ama burda dediginiz gibi iyi kocandanda bosanilmazmi diye dusunup tekrar sorgulamaya baslarsaniz o evlilikte bu kadar sansli olurmusunuz bilmem esinizle mutlu degilde illaki bir erkeklemi mutluluk olur derseniz tek basiniza mutlu bir hayat yasayabilirsiniz ama illaki es lazim diyorsaniz mutluluk icin affiniza siginarak evet iyi koca bosanir eger rahatlik batarsa

10 yillik evliyim ve ayni sizin yasadiklarinizi yasadim cok severek evlendim evlilik icin 4 yil bekledim dugunde sorunlar yasadim v.s sizin gibi sorguladigim donemler olmustur elbette ama hic bir zaman bosanmayi dusunmedim cunku biliyorumki bu yasadigimiz duygulari yakalamak kolay degil belki hayatinda bu duyguyu hic yasayamamis insanlar var bu yuzden sıki sarilin derim yasanmisliklariniza emek olmadan sevgi olmuyor bunu cok iyi bilirsiniz gecici bir donem bence hayatiniza renk katmaya calisin kendinizi sartlamayin sahip oldigunuz guzelliklerin farkinda olmanizi tavsiye ederim sadece fikrimi soylemek istedim kirdiysam kusura bakmayin sizin hayatiniz sizin tercihleriniz

bu devirde böyle eş bulmak zor arkadaşım. aldatma yok, şiddet yok, ilgi sevgi var.. bunlar yeterli gelmeyebilir anlıyorum ama sonra mumla ararsın. heyecan istiyorsan eşinle yurtiçi yurtdışı gezin, beraber tatil yapın mesela.. heyecanı eşinle yaşayabilirsin.

esınız acısından bakın birde olaya..oda besyılını vermıs sizin için ailesini silmis...onada yazık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…