- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Çalışıyorum ama sürekli aklımda kuruyorum. Ya şöyle olursa ya böyle olursa diyeKpss çalışır msn ? Sana bir dayatma yoksa bırak insanlar nasl yaşarsa yaşasın..
Çalışıyorum ama sürekli aklımda kuruyorum. Ya şöyle olursa ya böyle olursa diyeKpss çalışır msn ? Sana bir dayatma yoksa bırak insanlar nasl yaşarsa yaşasın..
Haklısınız sacma seyler . Ama gözüme batıyorlarGereksiz takıyorsun ve taktığın kadar asla yansıtamıyorsun. Sen istediğin kadar konu aç biz istediğimiz kadar yazalım yine kim nereye çekiştirirse onu yapıp farklı sonuç bekliyorsun malesef. Böyle yaşamaya devam edersen en iyi ihtimalle erken yaşlanırsın diğer ihtimalle de kendini hasta edersin. Hayat böyle şeyleri dert etmek için inan çok kısa.
Bence psikolojik destek alın. Gerçekten çok fazla kuruyorsunuz ve bu sizi olumsuz etkiliyorÇalışıyorum ama sürekli aklımda kuruyorum. Ya şöyle olursa ya böyle olursa diye
Evet evet. Benı cok ararsa hep gıdelım isterdi bıraktı sukur. Suan eşimi çok ararSana bulaşmasin yeter canım, gerisini naparsa yapsın.
Eşim istiyor ki babamla aram yok görüşmüyorum ya babasını baba olarak göreyim, annesini anne olarak göreyim. Çok samimi olalım istiyor. Haklısınız takmamaya çalışacağım1. Kimseyle mıç mıç olmak zorunda değiliz. Eşinle güzel bir iletişimin varsa anlatırsın, kimse kimseyi yakın olmaya zorlayamaz.
2. Yalvarırım kendine bir meşguliyet bul. Seni çok sevimli buluyorum geçen günkü halı muhabbetinden beri, ama kayınvalideni düşünmekten delireceksin yakında.
Sen mesafeyi koydun mu anlıyorlar zaten canım. Yeni aile kurdun kendine ona odaklanEvet evet. Benı cok ararsa hep gıdelım isterdi bıraktı sukur. Suan eşimi çok arar
Hayır tabıkı ama ben de böyle herseyı merak edermıyım acaba ne var ne yok, kım geldı kım gıttı. En ufak şeyiHafta da bi iki kez kv ye gitmek bu kadar zor olmamalı. Eşinizle annesinin bu kadar birbirine bağlı olması sorun olmamalı. Ana oğul sonuçta.
8 yıllık evliyim, eşim gün içinde benden çok annesini arar. Ben hergun mutlaka kv 'yi ararım. Aramadigim gün olursa o beni arar iyi misin diye.
Pandemi öncesi eşim mutlaka hergun annesine babasına uğrayıp öyle gelirdi eve. Kv herşeyimizi bilir oğlu değil ben anlatırım gerektiği yerde akıl alırım ondan. Yani demem o ki, sen iyiysen herkes iyi. Sana zararı olmadığı sürece arasan yada gidip 1 2 saat otursan,gönül alsan ne olur ki. Isimden dolayı tanıyorum artık sizi ve kv konularınızı. Herşeyi bu kadar önemsemeyin. Canınıza yazık. Yarın anne olacaksın belki, evladının sesini duymak için can atacaksın, sende belki kv olacaksın. Ister mısın herseyini problem eden gelin yada damadının olmasını.
Uzman desteği alırsan daha kaliteli bir hayat yaşarsın. Aşırı takıntılısın çünkü. Lütfen destek al.Haklısınız sacma seyler . Ama gözüme batıyorlar
Insanın yapısını değişemezsin inan ki yarın bizim ne olacağımız da belli değil. Tamam şimdi merak etmem diyoruz ama yaşlanınca nasıl olcaz bilemeyiz ki,Hayır tabıkı ama ben de böyle herseyı merak edermıyım acaba ne var ne yok, kım geldı kım gıttı. En ufak şeyi
Çalışıyorum ama sürekli aklımda kuruyorum. Ya şöyle olursa ya böyle olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?