İyi niyetimi mi kullanıyorlar ?

Kuzum vermekle bitmez bu onlarında istekleri tükenmez aynı durumda olsa memleket değiştiririm kendine çalışmaya kendin için yaşamaya başla lütfen.Hiçbir şeyden korkma gelirin var sana yeter artar bile.Boyun eğmek zorunda değilsin eğdikçe ezileceksin bu işler böyle.Bir kez isteyip veriliyor mu diye test ederler sonra arsızlaşırlar.Koşarak uzaklaş kendi hayatını kur.

Evet kullanıyorlar. Siz de bir borca girin. Sonra ödemekte zorlandığınızı söyleyerek en azından onlara verdiğiniz miktar çıkana kadar aylık yardım yapmalarını isteyin. Vermeyeceklerdir ama yenisini istemekten vazgeçerler hiç değilse.

Kizim akilli ol akilli. Ailen bak ne kadar akilli. Sen kime cektin boyle

Annen cok cekmis ama evlenirken tek basinasin diyen de annen farkinda misin?
Yanlis anlama da her ailenin bir enayisi oluyo sizin ailede de seni bilmisler. Nasilsa yumusak yuzludur diyip yiyolar seni. Ustelik nankorler de. Yarin ihtiyacin oldugunda hic biri olmayacak yaninda ozaman cook konu acarsin. Hayir demeyi tez ogren.

Bi de acilen terapi falan alıp insanlara nasıl HAYIR diyeceğinizi öğrenin çünkü sorunun kaynağı onlar değil sizsiniz. Sizin hayır diyememeniz.
Bugün aileye hayır diyemezsiniz yarın kocanıza sonuç hep başkalarının memnuniyeti için harcanmış boş bir yasam...

Kesinlikle vermeyin. Benzer durumları yasadık, 1 yaranamazsınız, 2 kendi ihtiyacınız oldugunda elini cebine atan olmaz. Aileye bir yere kadar yardımmm, ama fazlası zarar. Kendi hayatınız var. Önce siz, sonra baskaları. Hayır diyemiyorsanız araba alın, esya alın birsey alın kendinizi borca sokun. Veya gün gibi bırseylere girin en son siz olun.kendinize yatırım yapın. Bu hayatta kimseye yaranılmıyor net

saç baş yolduracak bir konu daha..
aldıkları paraları geri ödüyorlar mı bari?
takside girdim çeyiz alıyorum filan deyin, hiç bir şey vermeyin bu nankör insanlara..

Kusura bakmayın benden bu kadar diyeceksiniz. Verimli ineği bulmuşlar hem sütünden hem etnden faydalanmak istiyorlar. Aileye yardım edilir ama nankörlük edenlere hiçbirşey yapılmaz. Paranız varsa altın alın yatırın bankaya vadesi bozulur bozamam deyin. Vs. Siz borç isteyin vere vere kalmadı deyin.

Anneler cocuklarını dusunuyor evet ama bazı anneler cocuklarını araya sokup kendini cıkarıyor bakma annen uzukuyor tamam ama ya sen ? Sana neden kmse uzulmuyor

evet kullanıyorlar sen onlar gibi bedava kazanmıyorsun onlar senden alıyor hazır paranın kıymetini bilmiyorlar sen neler çekiyorsun kazanmak için... lütfen kendine gel izin verme asla asla

Hayır demesini öğrenin
Yarın birgün evlenince hala sizden para isterler eşinizlede aranız bozulur.

Anneme kıyamam asla. Babamla zaten iliskim yok hic. Baba kız gibi değiliz. Ama annem çok cekti En çok ona kıyamıyorum. En iyisi borçla araba almak en azından borcum var derim.
Sakın ,bu seferde devamöı arabınızı isterler bununla ilgili bi sürü konu var ,
Ailenizin sizi kullanmasına izin vermeyin ,anneme kıyamam diyorsunuz ama diğer çocukları için size gayet kıyıyorlar ...

Çok güzel kullanıyorlar sizi ooohh on dönüm bostan yan gel yat Osman onlarınki o hesap .
Birikiminizi söylemeyin niye söylüyorsunuz ki kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz bırakın ne konusurlarsa konuşsunlar onlar yollarını bulmuş damardan girip duruyorlar .. aldırmayın.

Yapsan da kötü olacaksın yapmasan da. Bari yapma kötü ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…