iyilesiyoruz :)

Çok güzelmiş gerçekten sanki bizim için yazılmış

Ama Sertap Erener e ne olmuş öyle ya ne kadar ruhsuz bir ifade

Estetik mi yaptırmış acaba mimik bile yapamıyor :26:

kendimde bi gerileme seziyorum :d
ama umarim siz iyisinizdir..
iyilesiyorsunuzdur ((=

ben de o gerilemeyi seziyorum nedense şu aslan burcu arkadaş pazartesine kendi kendine randevu ayarlayıp bana mesaj atmış, gülemiyorum bile bu duruma o kadar kederliyim düşün işte aslan burçlarından korktum bu arada sahiden:))))

Akli basina bir aslan hayatima girsin baska ne isterim yaa
asikken cok tatli oluyorlar
ama dedigim gibi "akli basinda olan"

Bugün cok sinirli uyandim nedensiz herseye bi afra bi tafra neyse Ki cbk toparladim sonra sinav sonuclarimi aldim gecmisim super motive oldu bana bu bi an hayata yine positiv bakmaya basladim kac gundur icinde bulundugum karmasik haller bitti yerine yeni umutlarla dolu guzel gunesli bi gun basladi kendime yeni sinavlarim icin hedefler koydum artik son donemdeyim ve sallama gibi bi lúksum yok... Sonra ise gittim aklim hic exe kaymadi bugün o Kadar rahattim Ki saanki ustumden bi yuk kalkmis gibiydi :)) simdi ise yorgunluktan gozlerim kapaniyo bi derin uyku lazim bana ama daha kitap okumak istiyorum. :)

Iyilesmek istiyoruzzzzzz :))))) off ya disari cikip avazim ciktigi kadar bagirasim var artik yeterrrrr beynim sus diye... Galiba yine bi konser lazim bana en son rafet konserine gitmistim bagira cgira sarkilarina eslik etmistim nasil bosalmisti icim anlatamam... Bu arada kimsenin konseri yok ki... Aslinda haftaya gripin konseri var gidecrk birilerini toparlayabilmek lazim

Topraklanma yapiyorum icinde ne varsa ona dair yaz yaz yaz kac sayfa olursa olsun kalbin acisada es gecme herseyi yaz taaa ki kalbinde ki o aci gecip yerini rahatlamaya birakana kadar... Sonra zaten kendiliginden positive dönüyorsun :)) 21 gün sonra o kagitlari yakacagim ve yakarken de derinden bi oh cekecegim artik bitti diyebilecegim... O zaman hayat yeniden baslayacak yeniden kalkacagim yeniden taaa icten gülecegim... Sonra kendimi okula ve derslere bi kaptiracagim... Bi bakmisim elimde artik bi diploma var :))) ve artik yavas yavas kendi ismin basina gecme hazirliklarina baslayacagim... Bu arada beyaz atli prenste cikar heralde bi yerden :))) onu görünce kalbim agzimda atacak :)))) gözbebeklerim gülecek... Cocuklar gibi sen olacagim yaninda...Ask iste ya insani hemen degistirebiliyo... Daha bi mutlu oluyo insan ve bu kez gelecek korkusuna kapilmadan ani yasayacagim... Yanimda sevdigim adam mi var ohh gerisi masal hikaye... Tabi ondan önce kendimle mutlu olmayi ögrenecegim...

artık bu konuya transfer olma vaktimiz geldi bence, terapimizi tamamladık ve iyileşiyoruz. insanın yeniden kalbinin çarpması hatta bir kalbi olduğunu hatırlaması ne güzel

Bencede yoksa terapiden hic cikamayacagiz...

Ask yeniden gercekten cok güzel olacak hatta bu kadar stress ve sIKINTIdan sonra eminim ilac gibi gelecektir...:)) ama herseyin bi zamani vardir mutlak beklerken de hayati kacirmamak lazim... Yaz gelse havalar isinsa da soyle piknik donemleri acilsa :)) ohh mis gibi temiz havada mangal keyfi müzik arkadaslar ve eglence hayat böyle olmali iste artik hepimiz hakettik diyorum keske birbirimize yakin yerlerde olsaydik ne eglenirdik ya... Sila acardik kafa nereye biz oraya... Kim tutardi bizi o zaman :))

şu grupla bu kadar kederli günler geçirdik bir araya gelsek kimbilir nasıl eğlenirdik hele ki bu acıların üstüne ne güzel olurdu kimbilir

... Artik sen benim icin ask degil,sadece acisin... Icimde acik bi yara var dokununca hafif sizlayan ama artik biliyorum hatta eminim zamanla kapanacak bi yara artik bu... Artik dokunmuyorum o yaraya... Artik kanatmayacagim o yarayi kuruyup kabuk baglamasina izin veriyorum... Huzurla bekliyorum artik kurcalamadan daha fazla deselemeden daha fazla derinlere inmesine izin vermeden acele etmeden......

Bi sarkiya bayildim:))

İyimserliğini sollar ya
Hayatı olduğu gibi karışılamazsan
İliklemez önünü asla karşında
Korkmıyacaksın çarpıp düşsen bile
Dipçik gibi sağlam durucaksın ayakta
Özüme sözüme döndüm
Doğruyu yanlışı gördüm
Ahh can çıkmamış yerinde
Aslan gibi geri döndüm
Özüme sözüme döndüm
Doğruyu yanlışı gördüm
Ahh can çıkmamış yerinde
Offf ]
Göze aldım her şeyi tabi
Yine boş bulundum sanki
Diye kendine sorarsın ya
Hani en güvendiğin anda
Doğal afet dolunayda
İyimserliğini sollar ya
Hayatı olduğu gibi karışılamazsan
İliklemez önünü asla karşında
Korkmıyacaksın çarpıp düşsen bile
Dipçik gibi sağlam durucaksın ayakta
Özüme sözüme döndüm
Doğruyu yanlışı gördüm
Ahh can çıkmamış yerinde
Aslan gibi geri döndüm
Özüme sözüme döndüm
Doğruyu yanlışı gördüm
Ahh can çıkmamış yerinde
Offf []
Özüme sözüme döndüm
Doğruyu yanlışı gördüm
Ahh can çıkmamış yerinde
Aslan gibi geri döndüm
Özüme sözüme döndüm
Doğruyu yanlışı gördüm
Ahh can çıkmamış yerinde
Offf
Özüme sözüme döndüm
Doğruyu yanlışı gördüm
Ahh can çıkmamış yerinde
Aslan gibi geri döndüm
Özüme sözüme döndüm
Doğruyu yanlışı gördüm
Ahh can çıkmamış yerinde
Offf

Son düzenleme:
Iki gundur özlüyorum onu bugünde rüyamda gördüm üzüldüm fakat Beni önemsemeyen bi insan icin bi damla goz yasi dökmek aci cekmek icimden gelmiyo artik nasil gecer diye dusunurken atladim bisiklete sicacik havada bisiklet surdum yolda bi iki yakisikliyla flört ettim sonra dedim bosver o Beni hak etseydi yanimda olurdu artik iyilesiyorum galiba simdi de derslere verdim kendimi... Mutlu deilim belki ama iyim onun icin artik gunumu zehir etmemeyi ögreniyorum... Bazen kendimi acimasiz gibi hissediyorum Hani cok seviyordun diyorum sonra ona bakiyorum yaptiklarina soyledigi sozlere haketmiyo benim saf tertemiz sevgimi...

senin su spora yatkinligini cok begeniyorum
meditasyon, kosu, bisiklet hersey var
Benim bisikletim yok Hava da sicak degil, arti yagmurlu
Flortlerine devam etmelisinn, hatta acilen birinden hoslanip cikmaya baslasan da cok iyi edersin
Sanki bi aski unutmanin en kestirme yolu, yeni bir ask gibi

saol cnm spor enerjimi acayip yükseltiyo :))

bende artik acimi yasadigima gore kendimi yanlizliga hapsetmeye gerek gormuyorum suan hoslandigim birisi var ama iliskiye gidermi bilmiyorum acelem yok ama boylede iyim :)) kendimle mutlu olmayi basariyorum artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…