İzin konusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne kadar sure yarim calisiliyor acaba,ilk çocukta 2 ay sonrakinde 4 ay mi? Eger öyleyse bana yine yaramaz,daha uzun sure yarim calisip yarim maas istiyorum part time gibi yani. Onu da verirler mi bilmiyorum
Analık izniniz bittigi zaman iki ay süre ile part time calisma hakkınız var.maasın yarısını is yeri kalan yarısınındevlet veriyor.daha sonraki kısmi çalışma çocugunuz ilkokul birinci sınıfa baslayacagi güne kadar sürer.haftada en fazla 30 saat calisma suresi vardir,caliştıgınız kadar para alırsiniz;bunu işletme öder.

Ne kadar sure yarim calisiliyor acaba,ilk çocukta 2 ay sonrakinde 4 ay mi? Eger öyleyse bana yine yaramaz,daha uzun sure yarim calisip yarim maas istiyorum part time gibi yani. Onu da verirler mi bilmiyorum
Işletme bu kanuni durumu uygulamama lüksüne sahip degildir.yok bu sekilde çalışamazsınız derse tazminat,işsizlik maaşı vs.tum haklarınızı vermek zorunda ki işe dönüş davası da acabilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…