Gelinbaşı ve Gelin Tacı İzmir de profesyonel makyaj ve saç yapan kuaför

meliscim ben gittiğime bana soner bey çok sıcak kanlı ilgili davrandı hatta baya konuştuk nasıl yaparız nasıl ederiz diye. Sen merak etme korkuların ogün saç ve makyajın olunca tamamen gitcek ogün senin günün olcka filan dedi. Sanırım sen gittiğinde ya canı bir şeye sıkılmıştır yada çok yprgundun bilemeimki canım yaa.. O çocuğa gelince çok dengesiz ve patavatsızca konuşmuş.Ben fiyatını uygun buldum çünkü nişanda ibrahim ibrahime gittim ne makyajımı nede saçımı beğendim ve bunun gibi bir fiyata çıktm. ama genede seçim senin senin düğün ne zamandı benım 30 temmuz benden sonra olursa ben fotoları koyarım görürsün içine sinmezse yaptırmazsın canım ben denek olabilirim

bilmiyorumki canım biraz rahatsız oldum açıkçası nişanlımada bişi demedim orda ama oda aynı şeyi düşünmüş.neyse daha var nasılsa buarada bi kaç arkadaşımın düğünü için gitmeyi düşünüyorum sonere az çok fikir sahibi olurum ozaman.benim düğünde 2eylül seninde fotolarına bakarım.iyici kararım netleşir.denek olcağın içinde ayrıca teşekkür ederim

Evet canım benım 30 temm7uzz hem resımlerımı görürsün hemde fikir sahibi olursun

arkadaşlar iş yerimden bir arkdaşımda gitmiş oraya çok önermedi soneri
allahım ne zor işmiş neyse napcağımı hala bilmiyorum 17 temmuzda da düğünüm var az da kaldııı öylece düşünüyorum bu arada fotoğraf için dış mekan tavsiyesi

Nişanım için jaleden randevu aldım. Kafamda kesin bir model yok sorular sormaya çalıştım içimi rahatlatsınlar diye ama geçiştirdiler resmen inşallah pişman olmam
16,30 da kuaförden çıkmış olmak istiyorum dedim 12.30 da gel dediler 4 saat napcaklar bana yaa

canım bende çok kararsızdm ama orası olmasa başka bir yer olcaktı. Soneride benim arkadaşlarım önerdi bende gittimn konuştum içimi rahatlattırdılar valla Fotoğrafçıda sonerin anlaşmalı olduğu bir fotoğrafçı var onunla görüştüm anlaştık kaporamızı verdik bakalım nasıl bir sonuç çıkacak . siteside bu canım istersen bir bak

Mutlu Günlerimiz

Canım nişanda bende 1de girdim 6 da çıkmıştım ve zar zor yetiştim sen istersen daha erkene aldır

sana 2 yer önerebilirim.birincisi güzelyalı caddede sedat var.yıllardır gittiğim kuaförüm.tammen profesyonel.fatoş seğmen,ebru destan vb kişilerin çekim saçlarını o yapıyor.makyözünü özel getirtiyor.biz ablamın oğlunun sünneti için orada yaptırdık herkes bayıldı.diğeri de izmir üçyol metronun orda ferah var.biraz salaş durur ama inanılmaz iyidir.ben ona yaptırıcam açıkçası.cünkü izmirde makyajda ödül almışlığı vardır.ayrıca saçımın şekline ben karar vermiycem tamamen ona bırakıcam.bu iki yer hatay-göztepe tarafında.ikisi de çok iyidir...

poffff çok kötü olmuş canım ama senin daha vaktin varmış o yüzden sıkma canını benimkide haziran 5inde özelden mesaj atarsın sana resimleri eklerim albümüme karar verirsin sıkma canını
fiyata gelince evet banada çok geldi 250den 350ye çıkmış bende heryıl artıo heralde diye düşünmüştüm demekki bundanmış şaşırtıcı bir cevap olmuş açıkçası inşallah herşey içimize siner.

ben tamamen şans işi diye düşünüyorum bu saç işini bakalım ne olcak :)))
foto içinse mutlugünlerimize gir googledan biz oraya gidicez çok beğendik çok sıcak bir kişi çokta güzel ilgilendi gitmek istersen özelden adımı vereyim önerdiğimizi söylersin o zaman daha bir ilgileniyor ben de öneriyle gittim çünkü :))))

magrenta kafam karıştı benim yaa sende sonere yaptırcan dimi şimdi ya kötü olursa diyorum ayçıldırcam ya olmazsa ya kötü olursa ya en güzel günümüz kötü başlarsa

arkadaşlar yardımlar için çok teşekkür ederim
kimin en erkense düğünü fotolarını koyarsa bizde fikir sahibi oluruz bari yardımcı olmuş olur benim 17 temmuz pazar
ben kına gecemde saçımı+makyajımı şeref kuaförde yaptırıcam o pazar günü kapalı diye düğünüm için yer bakıyorum bornovada şanzelize var oraya gidiyorum normalde ama şerefte çok önerdiler sorduğum her kişi çok güzel dedi memnun kaldık dedi makyaj da da kryolan ve mac kullanıyor
düğün içinde şanzelizede saçımı yaptırıcam ama makyözsüz kaldım

magrenta kafam karıştı benim yaa sende sonere yaptırcan dimi şimdi ya kötü olursa diyorum ayçıldırcam ya olmazsa ya kötü olursa ya en güzel günümüz kötü başlarsa

ben hala ayarlamadım düşünüyorum başka bi yer olur mu diye benim takıntım parasoının fazla olması açıkçası birde arkadaşım saçını booyatmak için gitmiş cumartesi çok kalabalıktı dedi içersi buhar olmuştu resmen bide kızın makyajı saçı rezaletti dedi iyice aklım karıştı ama tabi işine karışınca rezalaet olabilir diye düşündüm aklım karıştı zamanda azaldı bilmiom napcam

Ciddimisin napcaz ben haziranın sonu gibi bir gitcem sacımı yaptırcam bakalım nasıl yapcak

ya kızlar ne olcak bu kuaför işleri?biriside yokki mükemmel diyebilceğimiz.gerçekten şansa kaldı işimiz.inşallah içimize siner.bende bi kaç düğün için kuaför araştırması yapıcam saçımı yaptırıp?hanefi nasıl bilginiz varmı?

yaz canım vallaa en azından dqaha ii karar veririz
gidersem yazarım canım hala düşünüyorum

valla işimiz çok zor ben bornova tarafında istiyorum ve kuaförlerle hiç aram yok ordan burdan duyup bi yer buldum ama hala içime sinmiş deil olanlardan dolayı herkes farklı birşey söylüyor işimiz şansa kalmış gerçekten

kızlar şanzelize nasıl bilenvarmı bn oraya gidicem bir kaç arkaşım memnun kalmış bornovanın en eski kuaförleridenmiş ben röflem için gidiyorum ama hiç saç+makyaj yptırmadım bilmiyorum

kızlar şanzelize nasıl bilenvarmı bn oraya gidicem bir kaç arkaşım memnun kalmış bornovanın en eski kuaförleridenmiş ben röflem için gidiyorum ama hiç saç+makyaj yptırmadım bilmiyorum

bence bir cumartesi git föne falan mutlaka gelin vardır izlersen durumlar nasıl die :) ben orayı hiç bilmiyorum.

öyle yapayım bari gideyim bu cumartesi hem saçımın röflesini de yaptırırım.Belki gelinde vardır bakarım nasıl yapıyorlar diye yoksa artık karanbole gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…