kızlar yaa ben sonerde kararsız kaldım açıkçası nedeni şu:
bugün randevu almak için gittim soner beyle konuşayım istedim yanına gittiğimde gayet soğuk ve tabiri caiz ise suratsız davrandı bana.ne bi güler yüz ne bir ilgi açıkçası biraz rahatsız oldum.ben beni rahatlatmasını ilgilenmesini bekledim çünkü dünyanın parasını vericem.ve gelin olucam dimi?
sonrasında yanında çalışan randevumu alan çoçuğun söyledikleri dahada şaşarmama sebep oldu.fiyat geçen sene 250ymiş ama busene 350ye çıkarmışlar çünkü herkez 250 tl verip saçını yaptırıyomuş bir sürüde afra tafra yapıyolarmış.herkez gelmesinmiş.
sanki 250 az bir para veee 350 verincemi rahat rahat afra tafra yapabiliriz?ne demek yani orda bir nutkum tutuldu ama eve gelince sinir oldum.sizcee?
meliscim ben gittiğime bana soner bey çok sıcak kanlı ilgili davrandı hatta baya konuştuk nasıl yaparız nasıl ederiz diye. Sen merak etme korkuların ogün saç ve makyajın olunca tamamen gitcek ogün senin günün olcka filan dedi. Sanırım sen gittiğinde ya canı bir şeye sıkılmıştır yada çok yprgundun bilemeimki canım yaa.. O çocuğa gelince çok dengesiz ve patavatsızca konuşmuş.Ben fiyatını uygun buldum çünkü nişanda ibrahim ibrahime gittim ne makyajımı nede saçımı beğendim ve bunun gibi bir fiyata çıktm. ama genede seçim senin senin düğün ne zamandı benım 30 temmuz benden sonra olursa ben fotoları koyarım görürsün içine sinmezse yaptırmazsın canım ben denek olabilirim
bilmiyorumki canım biraz rahatsız oldum açıkçası nişanlımada bişi demedim orda ama oda aynı şeyi düşünmüş.neyse daha var nasılsa buarada bi kaç arkadaşımın düğünü için gitmeyi düşünüyorum sonere az çok fikir sahibi olurum ozaman.benim düğünde 2eylül seninde fotolarına bakarım.iyici kararım netleşir.denek olcağın içinde ayrıca teşekkür ederim
arkadaşlar iş yerimden bir arkdaşımda gitmiş oraya çok önermedi soneri
allahım ne zor işmiş neyse napcağımı hala bilmiyorum 17 temmuzda da düğünüm var az da kaldııı öylece düşünüyorum bu arada fotoğraf için dış mekan tavsiyesi
Nişanım için jaleden randevu aldım. Kafamda kesin bir model yok sorular sormaya çalıştım içimi rahatlatsınlar diye ama geçiştirdiler resmen inşallah pişman olmam
16,30 da kuaförden çıkmış olmak istiyorum dedim 12.30 da gel dediler 4 saat napcaklar bana yaa
poffff çok kötü olmuş canım ama senin daha vaktin varmış o yüzden sıkma canını benimkide haziran 5inde özelden mesaj atarsın sana resimleri eklerim albümüme karar verirsin sıkma canınıkızlar yaa ben sonerde kararsız kaldım açıkçası nedeni şu:
bugün randevu almak için gittim soner beyle konuşayım istedim yanına gittiğimde gayet soğuk ve tabiri caiz ise suratsız davrandı bana.ne bi güler yüz ne bir ilgi açıkçası biraz rahatsız oldum.ben beni rahatlatmasını ilgilenmesini bekledim çünkü dünyanın parasını vericem.ve gelin olucam dimi?
sonrasında yanında çalışan randevumu alan çoçuğun söyledikleri dahada şaşarmama sebep oldu.fiyat geçen sene 250ymiş ama busene 350ye çıkarmışlar çünkü herkez 250 tl verip saçını yaptırıyomuş bir sürüde afra tafra yapıyolarmış.herkez gelmesinmiş.
sanki 250 az bir para veee 350 verincemi rahat rahat afra tafra yapabiliriz?ne demek yani orda bir nutkum tutuldu ama eve gelince sinir oldum.sizcee?
arkadaşlar iş yerimden bir arkdaşımda gitmiş oraya çok önermedi soneri
allahım ne zor işmiş neyse napcağımı hala bilmiyorum 17 temmuzda da düğünüm var az da kaldııı öylece düşünüyorum bu arada fotoğraf için dış mekan tavsiyesi
poffff çok kötü olmuş canım ama senin daha vaktin varmış o yüzden sıkma canını benimkide haziran 5inde özelden mesaj atarsın sana resimleri eklerim albümüme karar verirsin sıkma canını
fiyata gelince evet banada çok geldi 250den 350ye çıkmış bende heryıl artıo heralde diye düşünmüştüm demekki bundanmış şaşırtıcı bir cevap olmuş açıkçası inşallah herşey içimize siner.
ben tamamen şans işi diye düşünüyorum bu saç işini bakalım ne olcak :)))
foto içinse mutlugünlerimize gir googledan biz oraya gidicez çok beğendik çok sıcak bir kişi çokta güzel ilgilendi gitmek istersen özelden adımı vereyim önerdiğimizi söylersin o zaman daha bir ilgileniyor ben de öneriyle gittim çünkü :))))
magrenta kafam karıştı benim yaa sende sonere yaptırcan dimi şimdi ya kötü olursa diyorum ayçıldırcam ya olmazsa ya kötü olursa ya en güzel günümüz kötü başlarsa
ben hala ayarlamadım düşünüyorum başka bi yer olur mu diye benim takıntım parasoının fazla olması açıkçası birde arkadaşım saçını booyatmak için gitmiş cumartesi çok kalabalıktı dedi içersi buhar olmuştu resmen bide kızın makyajı saçı rezaletti dedi iyice aklım karıştı ama tabi işine karışınca rezalaet olabilir diye düşündüm aklım karıştı zamanda azaldı bilmiom napcam
Ciddimisinnapcaz ben haziranın sonu gibi bir gitcem sacımı yaptırcam bakalım nasıl yapcak
bakalım nasıl olcak benim haziran başında nikah sizden önce yorumları yazarım artık :)))
gidersem yazarım canım hala düşünüyorumyaz canım vallaa en azından dqaha ii karar veririz
ya kızlar ne olcak bu kuaför işleri?biriside yokki mükemmel diyebilceğimiz.gerçekten şansa kaldı işimiz.inşallah içimize siner.bende bi kaç düğün için kuaför araştırması yapıcam saçımı yaptırıp?hanefi nasıl bilginiz varmı?
kızlar şanzelize nasıl bilenvarmı bn oraya gidicem bir kaç arkaşım memnun kalmış bornovanın en eski kuaförleridenmiş ben röflem için gidiyorum ama hiç saç+makyaj yptırmadım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?