İzmir_İstanbul

Iste bn araya girmedim baya seviyesiz seyler yasandi ailem cok seyler soyledi esim tabi sustu ama sonrasinda tayin alip sessizce cikti istanbuldan olmus annesine kdr kufredildi istr

Abiniz eşinizi darp etse, babanız ölmuş annesine kufetse, hem de sizin ortalığı karıştırıp yalanlar söylemeniz yuzunden tamamen haksız yere aynı şekilde bakar misiniz olaya? :)
Bence konu sahibinin eşi arkadaşı Istanbul da birakmaliydi.

Iste bn araya girmedim baya seviyesiz seyler yasandi ailem cok seyler soyledi esim tabi sustu ama sonrasinda tayin alip sessizce cikti istanbuldan olmus annesine kdr kufredildi istr
O zaman demek ki uzakta olmaniz gerekiyormus,boyle de olmus. Kufur hos degil. Bir sure gecsin,belki arayi bulabilirsiniz

Abim esimi darp edemez
Babasi da anneme kufredemez.
Ben her iki tarafi da dusunmek zorundayim,bazi yasananlara engel olmak zorundayim cunku kopru benim. Esim de annem de zor insanlardir ama ikitaraf da beni dusunur ve boyle seylere firsat vermezler. Konu sahibi de izin vermemeliydi diye dusunuyorum.

Kendimden ornek vereyim,esimin kardesiyle sorun yasadim ve esime defalarca araya girmesini rica ettim,yapmadi. Noldu ben laf soylemek zorunda kaldim ve geri donulemeyecek sekilde gorumcemle İletisimi kestik. Esim araya girip mudahale etmeliydi cunku konu onu ilgilendiriyordu.

Biz burada anlatılanlara göre yorum yapıyoruz. Ben bazı konuları okuduğumda içimden "birde kocan, arkadaşın vb. anlatsa keske" diye cok geçiriyorum. hatta bazı üyelerin sırf ego tatmini, kendini haklı çıkarmak için yazdıklarını hepimiz farkediyoruz sanırım. Arkadaşın eşi bence çok "olgun ve iyi" bir insanmış. Şehri falan dert edeceğine eşine saril konu sahibi kardeş.

Ya zaten konularina bakmadim,mutlaka herkesin hatasi da olabilir. Lakin yalan soylemek,kufur etmek,darp etmek elbette hos seyler degil bunda hemfikiriz. İliskiler bu noktaya gelmemeli.

Sehrin elbette onemi yok,daha buyuk meseleler varsa ben susarim ancak

Bununda farkindayim

Merhaba ben bekarken işyerim bucada olduğuniçin heykel tarafında yaşadım. Bucaya tıkılıp kalırsanız izmiri sevmezsiniz bunu söyleyebilirim. Trafiği çok kötü, otopark sorunu var, her sosyoekonomik düzeyden ya da farklı kültürden insan var. Buca karmaşa gibi geliyor bana. Buca için: Havalar güzelleşti. Hasanağa parkına gidin çocuklar oynasın siz de mini piknik yaptırın çocuklara. Kaynaklara kahvaltıya gidin. Gölete çıkın.
Genel olarak yazarsam çocuklarınıza uygun yerler: Karşıyaka bilim müzesi/ Karşıyaka tebessüm kafe (çocuklara özel) / muzipokids (her ilçede var artık sanırım)/ Balçova teleferik/ Sahilevleri (yürüyüş için çok sakin-fiyatları yüksek ama balıkçı barınağı var orada çay kahve balık ekmek takılabilir herkes)/ Balçova kentormanı/ Göztepe sahil yolu aklıma gelenler...

Benim 10 sene oldu hala isinamadim ağlamakla bişey olmaz bir uğraşı bulun mecbursaniz

İstanbulun nesini seviyorsunuz ayol. 30 senedir burdayım sevemedim bir türlü. Kaldı ki oturduğum yer de güzel nezih bir semt olduğu halde. Trafiği ayrı dert, kalabalığı ayrı dert . Amaaannn içim daraldı. Haftasonu dışarı çıkmak işkence.

tüm yazdıklarınızı okudum ne taraftasınız ben de şirinyerdeyim siz komşu isteyin yeter izmir li olan kapı açmamazlık yapmaz net kapı kapı dolaşıp kahve içer.balkondan balkona sohbet eder. konuşmak içinse biriyle göz göze gelmeniz bile yeter sana 1 saat hayatını anlatır. ayaküstü sohbet hiç bitmez bu şehirde. eski komşularıma kapıyı açmamla terliklerini havada görürdüm hoop evin içindelerçocuklar bir kreşe başlasın o zaman kendinize ayıracak vakit bulamazsınız aktivitelere koşmaktan severiz gezelim tozalım toplaşalım.

bayraklı.. rezalet bir yer. yol yok, olanlardan da arabalar geçemiyor bile. her yer dağlık
Konu sahibi sirinyer, siz bayrakli. yalniz izmirin en kotu yerlerinde oturuyorsunuz sevmemeniz cok normal. Karsiyaka, bostanli, guzelyali, balcova, guzelbahce, urla... Daha gider bu. Bu semtlerde otursaydiniz boyle dusunmezdiniz. Bence haftasonlari gezin bol bol. Havalar isininca yazlik yerlere de gidin. Karaburun, cesme, sigacik, foca.. En guzel yerlerini gezin izmirin o zaman isinirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…