- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Iste bn araya girmedim baya seviyesiz seyler yasandi ailem cok seyler soyledi esim tabi sustu ama sonrasinda tayin alip sessizce cikti istanbuldan olmus annesine kdr kufredildi istrBilemedim,aile cok baskadir benim gozumde. Misal esim annem ne yaparsa yapsin sesini cikaramaz,cikarmamali. İki tarafi asla karsi karsiya getirmem ben girerim devreye cozerim meseleyi. Cok aksi ve huysuz bir esim olmasina ragmen annemle problem yasama luksu yok maalesefsize tavsiyem,esinizle aileniz arasindaki problemi cozun. Rahat edersiniz.
Abiniz eşinizi darp etse, babanız ölmuş annesine kufetse, hem de sizin ortalığı karıştırıp yalanlar söylemeniz yuzunden tamamen haksız yere aynı şekilde bakar misiniz olaya? :)Bilemedim,aile cok baskadir benim gozumde. Misal esim annem ne yaparsa yapsin sesini cikaramaz,cikarmamali. İki tarafi asla karsi karsiya getirmem ben girerim devreye cozerim meseleyi. Cok aksi ve huysuz bir esim olmasina ragmen annemle problem yasama luksu yok maalesefsize tavsiyem,esinizle aileniz arasindaki problemi cozun. Rahat edersiniz.
O zaman demek ki uzakta olmaniz gerekiyormus,boyle de olmus. Kufur hos degil. Bir sure gecsin,belki arayi bulabilirsinizIste bn araya girmedim baya seviyesiz seyler yasandi ailem cok seyler soyledi esim tabi sustu ama sonrasinda tayin alip sessizce cikti istanbuldan olmus annesine kdr kufredildi istr
BelkiO zaman demek ki uzakta olmaniz gerekiyormus,boyle de olmus. Kufur hos degil. Bir sure gecsin,belki arayi bulabilirsiniz
bayraklı.. rezalet bir yer. yol yok, olanlardan da arabalar geçemiyor bile. her yer dağlıkNerdesiniz izmirin
Abim esimi darp edemezAbiniz eşinizi darp etse, babanız ölmuş annesine kufetse, hem de sizin ortalığı karıştırıp yalanlar söylemeniz yuzunden tamamen haksız yere aynı şekilde bakar misiniz olaya? :)
Bence konu sahibinin eşi arkadaşı Istanbul da birakmaliydi.
Eski konularinizda yazdiniz mi bilemiyorum ama esiniz ile kendi aileniz arasindaki kopru sizsiniz. Siz nasil isterseniz o iliski o sekilde yonlenebilir. Akilli davranip dogru adimlar atmalisiniz bence
Aaa evt bayrakliyi az cok bilirim harbiden kotubayraklı.. rezalet bir yer. yol yok, olanlardan da arabalar geçemiyor bile. her yer dağlık
Buraya gelin beraber arkadas olruzbayraklı.. rezalet bir yer. yol yok, olanlardan da arabalar geçemiyor bile. her yer dağlık
Bunun icin karsidakinin zmana ihtiyaci varmis ama bnm degilEski konularinizda yazdiniz mi bilemiyorum ama esiniz ile kendi aileniz arasindaki kopru sizsiniz. Siz nasil isterseniz o iliski o sekilde yonlenebilir. Akilli davranip dogru adimlar atmalisiniz bence
Biz burada anlatılanlara göre yorum yapıyoruz. Ben bazı konuları okuduğumda içimden "birde kocan, arkadaşın vb. anlatsa keske" diye cok geçiriyorum. hatta bazı üyelerin sırf ego tatmini, kendini haklı çıkarmak için yazdıklarını hepimiz farkediyoruz sanırım. Arkadaşın eşi bence çok "olgun ve iyi" bir insanmış. Şehri falan dert edeceğine eşine saril konu sahibi kardeş.Abim esimi darp edemez
Babasi da anneme kufredemez.
Ben her iki tarafi da dusunmek zorundayim,bazi yasananlara engel olmak zorundayim cunku kopru benim. Esim de annem de zor insanlardir ama ikitaraf da beni dusunur ve boyle seylere firsat vermezler. Konu sahibi de izin vermemeliydi diye dusunuyorum.
Kendimden ornek vereyim,esimin kardesiyle sorun yasadim ve esime defalarca araya girmesini rica ettim,yapmadi. Noldu ben laf soylemek zorunda kaldim ve geri donulemeyecek sekilde gorumcemle İletisimi kestik. Esim araya girip mudahale etmeliydi cunku konu onu ilgilendiriyordu.
Simdi konulari tam bilemedigim icin bir sey diyemiyorum, olaylari ve kisileri dogru yonetebilmektir evlilik. Herkesin hatasi vardir mutlaka,ailelerin mudahil olmasi zaten yanlis,sizdeki sorunlar da insallah cozulur kisa suredeBunun icin karsidakinin zmana ihtiyaci varmis ama bnm degil
Ya zaten konularina bakmadim,mutlaka herkesin hatasi da olabilir. Lakin yalan soylemek,kufur etmek,darp etmek elbette hos seyler degil bunda hemfikiriz. İliskiler bu noktaya gelmemeli.Biz burada anlatılanlara göre yorum yapıyoruz. Ben bazı konuları okuduğumda içimden "birde kocan, arkadaşın vb. anlatsa keske" diye cok geçiriyorum. hatta bazı üyelerin sırf ego tatmini, kendini haklı çıkarmak için yazdıklarını hepimiz farkediyoruz sanırım. Arkadaşın eşi bence çok "olgun ve iyi" bir insanmış. Şehri falan dert edeceğine eşine saril konu sahibi kardeş.
Bununda farkindayimBiz burada anlatılanlara göre yorum yapıyoruz. Ben bazı konuları okuduğumda içimden "birde kocan, arkadaşın vb. anlatsa keske" diye cok geçiriyorum. hatta bazı üyelerin sırf ego tatmini, kendini haklı çıkarmak için yazdıklarını hepimiz farkediyoruz sanırım. Arkadaşın eşi bence çok "olgun ve iyi" bir insanmış. Şehri falan dert edeceğine eşine saril konu sahibi kardeş.
Yine siz iyisiniz bucadasiniz.karabaglarda olduğunuzu düşününAha buldum sonunda :)
Benim 10 sene oldu hala isinamadim ağlamakla bişey olmaz bir uğraşı bulun mecbursanizMerhaba kızlar eski konuları da bılrn bılır mecburi istanbuldan ızmıre tasındık 1.5 senedır burdayım 3 4 ayda bır aılemın yanına gıderim annem babam gelmez küsler esimle. Ben cok daralıyorum aklımdan cıkmıyor İstanbul eskı gunler bu sehıre alışamıyorum cok yalnızım kımsem yok tanıdık ben evlatlarım esim. Herseyde İstanbul gelıyo aklıma hic cıkmıyor ordakı 5 senem ısınamıyorum napcam cok aglıyorum
tüm yazdıklarınızı okudum ne taraftasınız ben de şirinyerdeyim siz komşu isteyin yeterMerhaba kızlar eski konuları da bılrn bılır mecburi istanbuldan ızmıre tasındık 1.5 senedır burdayım 3 4 ayda bır aılemın yanına gıderim annem babam gelmez küsler esimle. Ben cok daralıyorum aklımdan cıkmıyor İstanbul eskı gunler bu sehıre alışamıyorum cok yalnızım kımsem yok tanıdık ben evlatlarım esim. Herseyde İstanbul gelıyo aklıma hic cıkmıyor ordakı 5 senem ısınamıyorum napcam cok aglıyorum
Konu sahibi sirinyer, siz bayrakli. yalniz izmirin en kotu yerlerinde oturuyorsunuz sevmemeniz cok normal. Karsiyaka, bostanli, guzelyali, balcova, guzelbahce, urla... Daha gider bu. Bu semtlerde otursaydiniz boyle dusunmezdiniz. Bence haftasonlari gezin bol bol. Havalar isininca yazlik yerlere de gidin. Karaburun, cesme, sigacik, foca.. En guzel yerlerini gezin izmirin o zaman isinirsiniz.bayraklı.. rezalet bir yer. yol yok, olanlardan da arabalar geçemiyor bile. her yer dağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?