İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Bize de yarın babamlar gelecek.Babam kilere raf filan yapacak.o tür işler eşimin elinden gelmiyor pek,babam çok beceriklidir.sağolsun halledecek.akşam yemeğe kalırlar mı bimiyorum.pazar günü için de henüz bir programımız yok,yani bu hafta sonu biraz sıkıcı olacak gibi poff bugünü bu kadar güzel geçirdikten sonra üstüne sıkıcı 2 gün..bilemiyorum yani
herkese iyi hafta sonları

Sapişim öyle düşünme evinin tadını çıkar canım,hep hayalini kurudğun geniiiş geniş evini düşün sağlıklı minnoş bebişşini düşün parka falan gidersiniz,bişeyler çıkar belkim!!!

günaydın

ıce ancılcım konuyu tam bilmiyorum ama anneciğin rahatsız sanırım çok çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyorum

herkeze iyi hafta sonları

slmlar..
tunayektacım tşk..
ama odamız gelmedi daha yani mobilyalar gelmedi,yatağın içi için yatak almıştık o geldi..
önümüzdeki hafta sonunda falan da mobilylarımız gelir heralde bakalım..

ayşe d. ye uğradım makinemi almak için..iyi görünüyordu sevindim..
girmedim gerçi ,rahatsız etmek istemedim hafta sonu insanları.
iklim ve babası aşağıda parkta oynuyorlardı bide..
biraz oynadık,,sonra pazara girdik,ama iklim çok huyszlandı pazarda sıkıldı sanırım..çok durmadık eve döndük.öğle ymeğimizi yedik..velhasıl foto mak. kavuştuk..
yemek yaptım pişiyorr,,
akşam yemeğini yedikten sonra iklimi bırakıp,çıkıcaz bizde bakalım..

huu huu nerdesinizz???
herkesin günü yoğun geçti anlaşılan ..kimseciklerr yok...
bizde şimdi geldik operadan.iklim uyumuş kalmış tabi anneannede,,getirdik eve uyanmadı allahtan uykusuna devam ediyor..
ama kızlarr harikiaydıı yaa süperdi...çok güzel geçti...3 saat sürdü ama bir üç saat daha oturup izlenilirdi vallahi.

ayyy ne güzel Çıtırım Allah içinize sindirsin,gününüz ne güzel geçmiş,opera için bende bir bilet ayarlayayım bakalım...
Bende bugün çocuksuz olaraktan arkadaşın gününe dahil oldum pek iyi geldi bana akşam kv ve görümcemlere gittik,öle klasikti yaniii...Yarında hava yağmurlu sanırsam gitsek gitsek kitap fuarına gideriz...

iyi pazarlar,,günaydın
bizde tam eve giriyorduk akşam,yağmur başladı..
bugün bizde dün alışveriş yapmamıştık onu hallederiz...
kipaya gideriz herlade..madem yagmurlu parkı da unutalım..artık düzelsin havalar ya..

selam kızlar

çıtırcım gecenizin iyi geçmesine sevindim konserler şahane oluyor bizde cuma geceleri adnan saygında iyi konserler olursa katılıyoruz nadir olunca daha bi kıymetli oluyor
bizde dün kipaya gittik alışverişimizi yaptık sonra ananeye gittik eniştemleri yolcu ettik bugün evimi temizledim hafta içi zor oluyor havada bozukken o işleri hallettik şimdide arkadaşlarımız davet ettik fırında balıklarım pişiyor ayıptır sölemesi bu akşam arkadaşlarla eğlenceli geçecek işte yemekten sonra okey film yaparız
birgün ayarlayalım eşlerle hepbaraber yaparım balık yemek vs.

iyi akşamlar sonrasında iyi haftalar

Selamlar,herkese iyi haftalar :)
ha.sonumuz sıkıcı geçecek derken bir yoğunluk içine girdim ki,anlatamam,nasıl yoruldum.tunayekta demişti bana ama hiç belli olmaz diye :) cumartesi günü babamlar geldi,eycik de foto mak. bende unutmuş,onları gelip aldılar,bir kahve bile içmeden kalktılar ama babam evimin yapılacak bir takım işlerini yaptı sağolsun.derken kayınbiladerim ve oğulları geldiler.işi dolayısıyla sürekli yurt dışında,sık görüşemiyoruz.1 günlüğüne gelmiş,bize geldiler,piyangodan çıktı biraz.yatılı gelir geldiğinde de,yine yatılı kaldılar.tabi ben mutfaktan çıkamadım hiç oturamadım.pazar sabahı erkenden gittiler.bizde kahvaltı faslından sonra koçtaşa gittik.Duru Okyanusa oda takımı aldık.Her ne kadar genç odası olsa da,uzuun süre kullanabileceği bir şey aldık.Mutfağa yeni bir masa ve sandalye takımı aldık.Çarşaba günü getirecekler,beklemedeyiz.Eksikler hiç bitmiyor.Daha alınacak,yerleştirilecek o kadar çok şey var ki,anlatamam.Maddiyatta kısıtlıyor tabi,herşeyi aynı anda alamıyorsun.işte bizde yavaş yavaş bişileri yapıcaz.Pazar günü annemi aldık geldik bize,gece biz de kald,belki bu akşamda kalacak.Böyle işte kızlar
hadi ben kaçtım,size bakayım diye girdim,pc yi açma fırsatım olmamaıştı.işler beni bekliyor

Ohhh ne güzel Sapiş eviniz eşyalarınız yenileniyor taze eşyalar pozitif enerji ne güzelDemek Duru Okyanısında oda takımı yenilendi ne güzel ,iyi günlerde kullanın,mışıl mışıl huzurlu uykular diliyorumBiz dün Atilla'ya alışverişe gittik,Carrefoura hep oğlana alıyoruz bu sefer sıra ondaydıÖğleden sonra kitap fuarına gitmeyi düşünmüştük ama hepimizin uykusu geldi eve döndük öle yani,bugünde ortalık toplama ve temzizlik işiyle uğraşıyorum birazdan yemek yapıcam,kocişbu hafta full seyahatte bu yüzden kv ve kp bize geleceklermiş,bu akşam oğlumla başbaşayız ama yarın ve diğer günler doluyuz öyle işte öptüm sizi...

Selamm ,,haftanın ilk gününden herkese kocaman sevgilerrrr
program açılışı gibi oldu PpP:)
okuldan geldim ,accık dinleneyim diye oturdum,bi bakayım dedim ne var ne yok..

çok sevindim haftasonunun güzel geçmesine..duru okyanusa genç odası tarzında birşey almanıziyi olmuş bence.5-6 yaşına gelince bile o bebeksi şeyleri beğenmiyecekler emin ol..nasıl birşey aldınız bide ne renk??resmi var mı internette?merak ettim.. bende dün iklimin odasını temizledim.atılacakları attım.park yatağım ve içine aldığımız park yatak duruyor hala..vercek bir yer bulamazsam atıcam sanırım ayrıca şifonyer,kitaplık da fazlalıklar arasında...bilgisayar masasını kardeşime vericem sadece ..diğerleri bekliyorlar öylece..
oyuncaklarını falan poşetleyip kaldırdım.odayı boşaltmaya çalıştım işte biraz...

ohh ne güzel aslında başbaşa daha güzell
kv ve kp eşin seyahate gidince hep sana mı geliyorlar

ben kaçtımm,,temizlik yapıcam yine,koltuklar silinecek,

iyi günlerde kullansın durucuk odasını....
banucum bugünü iyi değerlendir :))) sonraki günler ne kadar olsada iç sıkıcı olacaktır....

biz bu sabah erken uyandık ve sonra biraz dışarı çıktık parka yani bi saat kadar oynadı gelirkende arabasında uyudu kaldı şimdi uyumaya devam bende size bi bakınayım dedim..hepinize mutlu bi gün diliyorummm

tatlım bence atma mutlaka ihtiyacı olan birileri vardır..hatta bi dönem bu siteye giren birileri vardı ihtiyacı olan o vb gibi birileri elbet bulunur güzelim...

anneanneden iklimi alınca o da park diye mııldandı ama haca iyi değil ve oyuncaklar ıslaktır diye götürmek istemedim.biran önce gelsin artık yazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…