İzmir'de Bebek Oyun Grubu

anneanneden iklimi alınca o da park diye mııldandı ama haca iyi değil ve oyuncaklar ıslaktır diye götürmek istemedim.biran önce gelsin artık yazzz

aslında hava çok güzel biliyomusun..hafifi bi esinti var..ben mont bile giydrmedim, koştu oynadı zaten erken kalktığı içinde cuk diye uyudu kaldı...

tatlım bence atma mutlaka ihtiyacı olan birileri vardır..hatta bi dönem bu siteye giren birileri vardı ihtiyacı olan o vb gibi birileri elbet bulunur güzelim...

valla bende atmak istemiyorum,2. elden satayım dedim ama ondan da bişi çıkmadı. ihtiyacı olan birine verebilirsem bende çok mutlu olurum.aklınızda olsun işte.

isim verilebiliyomu burda bilmiyorum ama gg de satabilirsin orda mutlaka alan olur..makul bi fiyatta verirsen havada kaparlar bence...

tamam canım irtibat kurarsan sevinirm.varsa yatak ihityacı vereyim.

aslında hava çok güzel biliyomusun..hafifi bi esinti var..ben mont bile giydrmedim, koştu oynadı zaten erken kalktığı içinde cuk diye uyudu kaldı...

uyusun mışıll mışıll kuzuu

gerçekten ihtiyacı olan bi iki biliyorum onlara sorayım eğer yatağa ihtiyaçları varsa sana geri dönerim canım..allah razı olsun çok büyük hayrın olmuş olcak...

sağol canım satmak yerine tabiki hayır yapmak isterim..haber bekliycem senden

selam hanımlar

duru okyanus hanım güle güle kullansın genç odasını valla geleceğe dair bir oda almanız iyi olmuş zaten 3 yaşına geldiler bile nerdeyse büyük yatakta yatmaları kolay olur artık bundan sonra
bizimkide biraz büyüyünce beğenmez belki gerçi bizimkinde hiç süs yok yatak örtüsünü sade seçtik mi süsleride söktük mü belki 15 e kadar kullanır zaten eskimiş olacak sonrasına bakarız

hepinize iyi akşamlar

bugün dilimdeki şarkı:

YAĞMURRR

küçük hesaplarla geçiyor yaşam
büyük kavgalar hep küçük şeyler için
arsız ayaklar altında alın teri
kırılgan naif elleri
yalanlar yalanlar yalanlar
bulutların ardındaki güneş gibi gerçek
sevilmeye muhtaçken kimileri
kirli avuçlara düşüverecek
yağmur
geri verecek buharlaşan sevgimizi
yağmur
sessizce silecek kibirimizi
vadide akmayı öğrendi nehrimiz
kas katı insanların arasında
sevincin resmi olacak doğa birgün
biz genişleyip denize varınca
yağmur
bazen tutkudan delirince
kapanmalı kendine
yağmurun kucağında
doymalı sessizliğe
yağmur

Selam kızlar
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler,inşallah kızımda beğenir ve kullanır.Buradaki odasına alışamadı çünkü hala.Geceleri ne kendi uyuyor ne de bizi uyutuyor çıtırım odası bambu ve beyaz lake li,konfor marka,karyola içine de doğtaş marka bir yatak aldık.İnternetten resmine bakmak hiç aklıma gelmemişti,şimdi sen yazınca baktım ve buldum canım yalnız çok uğraştım,bir türlü koyamıyorum resmini,site linki vermek de yasak.Gelince görürsünüz artık.Biraz önce aradılar,yarın getireceklermiş.Aslında oda takımı almak düşüncesiyle gitmemiştim.Biz park yatağını XL olarak almıştık,rahat rahat 1 sene daha yatabilir.Dolaba ihtiyacı var,dolap alacaktık ya da dolap + şifonyer.Satıcı ikna etti bizi işin gerçeği,ve böylelikle aldık.Yarın masa+sandalye takımım da gelecek ben de hevesle onu bekliyorum

Duru Okyanus yine soğuk algınlığı oldu,kafayı yicem.bu eve taşınalı 1 ay olmadı ama çocuk 2 kere hastalandı.Allahtan sadece burun tıkanıklığı ve aklamsı.Yine de doktora götürdüm,sırtını filan dinledi,ciğerleri temiz dedi.soğuk almış dedi,şurup yazdı gönderdi.Bugün Dore toplantım vardı ona gittim,bir temsilcimle görüştüm.Sonrasında adrsimizi buraya alma işlemlerini hallettik.Taşınma olayı ne kadar çok iş yaptırıyor insana ya,hala da bitmiş değil.br sürü iş var daha.
Bu arada apartmandaki tüm daireler tutulmuş sanırım bir tek zemin kaldı.Bugün üst katıma birileri taşındı ama kim bilmiyorum.Aslında yukarı çıkıp bir hoşgeldiniz demek istedim ama ne meraklı şuna bak da derler diye çekindim.Böyle işte..Hadi bakalım yemek zamanı
Herkese iyi akşamlar gelirim yine

iyi akşamlar herkeze

babamı bugün hastaneye yatırdılar perşembe safra kesesinden ameliyat olcak inşallah çabuk ayağa kalkar çünkü babam sıkılgandır yatmak onu bunaltır oda bizi bunaltır

duru okyanusa geçmiş olsun havalar berbat grip olması doğal tatlım inşallah hızlı atlatır

çıtır yazdığın şarkıyı bende çok severim ağzıma dolandı bile

diğer kuzular nasıl ıce anceldan haber varmı ???

Son düzenleme:
Sağol canım,grip değil de sadece nezle çok şükür.inşallah ilerlemez.Babacığına çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum

mert le ardada nezle oldular 2 gün burunları aktı ilaç bile yazmadı dr.sonra kendiliğinden geçti en fazla 3 gün aktı burunları okadar inşallah durunuında öle olur gfeçmiş olsun dileklerin içinde teşekkürler canım

bugün canım çok sıkılıyor biraz önce 2 arkadaşımı aradım gelin die biri sporda diğerinin misafi gelcekmiş keşke sizlerle yakın otursak gitsek gelsek bugün eve sığamıyom

Bugün herkezin yoğun bir günüydü galiba benimde canım sıkılıyordu ama yoğun bir gün geçiridim bende güzel güzel yiyecekler yaptım arkadaşım akşam çağırdı yemeğe ona yardımım olsun istedim bi arkadaşımız askerden dönüyor onun yemeği gibi olucak bir nevi benimde kafam dağılmış olur can sıkıntısı geçer hava kapalı olunca evde sıkıcı oluyor
siz nasılsınız yazıyom yazıyom kimsecikler cevap yazmıyor buralar çok boş kaldı aynı kişiler yazıp gidiyor :26:

selamlar..
duru okyanusa geçmiş olsun saphicim.güle güle kullansın okyanus inş sever odasını ve rahat rahat uyur..
krikocum şimdiden babana geçmiş olsun .umarım koayca toparlar..

bende iklimi parka götürdüm bugün oynadı baya...tam eve giriyorduk yağmur çilemeye başladı ama yağmadı...yağsam mı yağmasam mı karar veremedi hava valla..23 nisanda yğsa da törenden yırtsak

geçmiş olsun sapiş valla sen hep diyordun ben ondan daha ağır atlatıyorum die inşallah kolay geçer

ayy yaa sinir oldum babam sabahtan ameliyat olcaktı adama dün öğlenden beri bi lokma yemek su vermemişler şimdi gelmişler anneme yedeğe koyduk bugün olamazsa yarın bu ne yaaa 3 günden beri sadece kan almak için hastanede yatırdılar başka bi işlem yapmamışlar zaten adam aç aç kalmış ortalıkta
öff ne bu şansızlıklık

çıtırım geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler tatlış bu arada 23 nisanda bişi yapılacak mı ?planladınız mı bişiler babamda ameliyatlı yatıyor olacak gerçi ama mert için ve sizleri özlediğim için katılmaya çalışacağım varsa bi plan

Son düzenleme:
nabersiniz kızlar en son görüşmemizden sonra bir türlü yazamadım buraya bir kaç kere girdim okurken zeynep durmadı
duru okyanus odasını güle güle kullansın birde geçmiş olsun hemen atlatır inş
krikitos babanada geçmiş olsun

teşekkürler eycikçim
canım zeynep in doğum gününde ardanın mavi bi battaniyesi kalmıştı sende sonraki buluşmalarımızdada sen getirmeyi unuttun sanırım 23 nisanda bi buluşma olursa getirisen sevinirim olmazsa bir cumartesi günü sana 5 dk dakikalığına uğramak isterim evde olduğunda mesaj atarsan sevinirim

birde sendeki kangurudan almak istiyorum ama aklıma takıldıda yaz geliyor artık çocuk onun içinde terlemez mi terleten bir kumaşı mı var bilemedim kanguru için eşime çok söylendim alıpta kullanamadım dersem yer beni
akrabanın kızı nasıl oldu diş problemi olmadı değil mi birdaha bişi demedin ağrısı sızısı olmamıştır inşallah allah vermesinde olursa yine yardımcı oluruz tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…