evet canım unutmamışsın,şimdilik ondan daha kötüyüm inşallah daha da kötü olmam.sağol tatlımgeçmiş olsun sapiş valla sen hep diyordun ben ondan daha ağır atlatıyorum die inşallah kolay geçer
ayy yaa sinir oldum babam sabahtan ameliyat olcaktı adama dün öğlenden beri bi lokma yemek su vermemişler şimdi gelmişler anneme yedeğe koyduk bugün olamazsa yarın bu ne yaaa 3 günden beri sadece kan almak için hastanede yatırdılar başka bi işlem yapmamışlar zaten adam aç aç kalmış ortalıkta
öff ne bu şansızlıklık
çıtırım geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler tatlış bu arada 23 nisanda bişi yapılacak mı ?planladınız mı bişiler babamda ameliyatlı yatıyor olacak gerçi ama mert için ve sizleri özlediğim için katılmaya çalışacağım varsa bi plan
geçmiş olsun sana da cnımcım.sağol çıtırım..sanırım bende hasta oluyorum,bana da bulaştı(
geçmiş olsun sapiş valla sen hep diyordun ben ondan daha ağır atlatıyorum die inşallah kolay geçer
ayy yaa sinir oldum babam sabahtan ameliyat olcaktı adama dün öğlenden beri bi lokma yemek su vermemişler şimdi gelmişler anneme yedeğe koyduk bugün olamazsa yarın bu ne yaaa 3 günden beri sadece kan almak için hastanede yatırdılar başka bi işlem yapmamışlar zaten adam aç aç kalmış ortalıkta
öff ne bu şansızlıklık
çıtırım geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler tatlış bu arada 23 nisanda bişi yapılacak mı ?planladınız mı bişiler babamda ameliyatlı yatıyor olacak gerçi ama mert için ve sizleri özlediğim için katılmaya çalışacağım varsa bi plan
evet canım unutmamışsın,şimdilik ondan daha kötüyüm inşallah daha da kötü olmam.sağol tatlım
yazık adama ya,bu ne böyle hakikaten,bu ne ilgisizlik
evet 23 nisan planlarımız ne oldu kızlar? ben yatak döşek yatıyor olmazsam katılıcam.Benim gönlüm sasalıdan yana.hava da soğuk,ısınamadı bir türlü
Selam millet,
hepsini okuyamasamda okuduklarımdan aklımda kalanlar,
-saphiş duru okyanusa ve sana çok geçmiş olsun, odasını güle güle kullansın fıstık.
-krikom senin de babana çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
-Tuna yekta senin kv ve kp yi okudukça benimkiler aklıma geliyo bir daha sinirleniyorum.
-Şirinin de bi hastası vardı sanırım ona da geçmişler olsun,
-çıtır pıtırcık senin herşey yolunda sanırım, saç ve tırnakların bir an önce güçlensin.
-eycik ve minikte de herşey yolunda gibi algıladım ikisini de öpüyorum
bana gelince, bakıcı bulduk kızlar çok mutluyum şimdilik, salı günü başladık,
40 yaşında iyi bir abla, birbirimize alışma evresindeyiz, eşi polismiş kendisi ev hanımı, daha önce hiç çalışmamış, 14 ve 19 yaşlarında iki çocuğu var, işte böyle.
ateş yine ateşlendi, dün geceden beri 4 saatte bir ateş düşürücü veriyoruz, 4. saatte 39'u buluyor hemen, 1 haftadır burnu tıkalıydı ama başkada bir şikayeti yoktu, dişten şüpheleniyorum, dr.a götürüp götürmeme konusunda kararsızım.
kızlar migros ve tansaşta 22-23-24 nisanda bütün oyuncak ve kitaplarda %50 indirim var, çok güzel şeyler gördüm ama bakalım almaya gidecek zamanımz olacak mı.
bir de ben de ateşi tiyatroya götürmek istiyorum ama netten nasıl araştırıcam, bilginiz var mı oyunlar ve saatleri ile ilgili..
dirilgencim senin için nasıl sevindim anlatamam inşallah iyi biridir bakıcınız sana yardımları kokunur
geçmiş olsun dileklerin içinde teşkkürler canım
kızlar hala ameliyata almadılar babamı serum vere vere adam açlıktan bitap düşmüş bugünde olmıycaksa artık imza atıp çıkıcak 4 gündür hastanede yatıyo bi safra keseesi ameliyatı yapamadılar insana köpek muamelesi yapıyolar türkiyede ancak özellerde insan oluyorsun bize denk geliyor harelde
bu hafta bitsin artık çok sıkıldım çok yoruldum ellerim ağrıyo kızlar ben artık 2 çocukla başa çıkamıyom geceleri uyuyamıyom kızlar olmuyoo olmuyoo
kuzuların 23 NİSANI kutlu olsun doya doya eğlensinler yarın giremem diye şimdiden kutlamak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?