İzmir'de Bebek Oyun Grubu

geçmiş olsun seçilcim...durucuk odasını iyi günlerde kullansın...

krikom baban çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir işallah...

Selam kızlar kaçgündür giremiyorum buraya açarsam bilgisayarı sadece okuyup kapatıyorum,kv ve kp bizdeydi,hiç fırsatım olmadı,sabah hediyemiz geldi teşekkür için nurturiaya 10 dk girdim,trip yaptı hemen kalktı gitti(ne tuhaf adam yaa)neyse birazdanda kociş İstanbul'dan gelecek mutfağa girmem lazım,gözümden uyku akıyor.Yarın arkadaşımızın oğlunun doğum günü var oraya gidicez.Gayet yoğunbir hafta geçirdik.
Krikitosum baban için üzme canım kendini bundada vardır bir hayır de,Allah biran önce şifa versin.
Sapişim geçmiş olsun canım,kendine dikkat et bahar havasına aldanma!!!

evet canım unutmamışsın,şimdilik ondan daha kötüyüm inşallah daha da kötü olmam.sağol tatlım

yazık adama ya,bu ne böyle hakikaten,bu ne ilgisizlik

evet 23 nisan planlarımız ne oldu kızlar? ben yatak döşek yatıyor olmazsam katılıcam.Benim gönlüm sasalıdan yana.hava da soğuk,ısınamadı bir türlü

selamlar arkadaşlar..
mamişler hazırr..babamızı bekliyoruz....yemek yiycezz
doktora gttim bugün saç dökülmesi çok fazlalaştığı için bide tırnaklarım inanılmaz kırılıp,katman katman soyuluyor,,çok fena...yine kan ,çinko ilacı falan kullanmaya başladım. ayrıca evigen ve bepanthen be bemix ampul yazdı.saçıma uygulayackmışım..
badem yağı ve sarımsak yağı aldım bide gelirken..bakalım bakıma giricem

sağol çıtırım..sanırım bende hasta oluyorum,bana da bulaştı (
geçmiş olsun sana da cnımcım.
dikkat edin kendinize.

arkadaşlar benim sabahtan törenim olucak.katılmam şart.ne zaman biter bilemiyorum.
sasalıyı bende çok çokk istiyorum iklim çok sevecek çünkü biliyorum..
babalar da gelecek mi bide?
hava durumunda çok bulutlu diyor ama yağmur yazmıyor hiçbiryerde..napicez bilemiyorum yani..:26:

herkesler burda ne güzel
biz 23 nisanda anaokulu öğretmeni bir arkadaş var onun öğrencileri izlemeye gidicez gelemeyizama saat kaç gibi plan yapıcaksınız geç de olsa katılırız
krikitos yazın sıcak olur tabi çocuk sana yapışık oluyo ama rahatça dışarı çıkmış olursun dişi iyi oldu galiba bir daha ararlardı aramadılar çok makbule geçti valla

seçenekleri yazıyorum varsa fikriniz sizde yazın.
(eşlerle birlikte yapsak olmaz mı bizimki gideriz ederiz modunda..:26:)

1)ümran baradan çocuk müzesinde:karagöz-hacivat gösterisi(ücretsiz) 12:00-15:00
2)devlet tiyatrosu ksk ve konak sahnelerinde ik ayrı çocuk oyunu (konak:"iki kova su")saat00
3)sasalı ..(fakat sasalı bu yıl çocuk festivalini 19-20-21 nisan taıhlerıne almış.yani bugün sonmuş.Gezici Sanat Otobüsü tiyatro gösterileri, seramik-heykel-resim-kukla atölyeleri ile yüz boyama etkinlikleri yapılmış..pamuk helva ve macun ikramı yapılmış..
malesef kaçırdık..23 nisanda bir program almamışlar..

Son düzenleme:
Ben geçen gün 23 nisanda ne yapıcaz dedim,ben yapmıcam sen yapıcaksın,ben bulunmayacağım dedi ama ayrıntılı olarak konuşmadık,bilemiyorum.sasalıyı kaçırmamıza üzüldüm.Aslında benim aklımda stada gitmek de var ama bizimkiler anlayacaklarm ı ki? en iyisi bizler için ya tiyatro ya da tunatektanın inciraltında söylediği yere gitmek galiba

Kızlar 23 Nisan etkinliğine bende oğluşumla katılırım,çünkü Atilla bu hafta 4 gün seyahatteydi,pazartesiden itibaren yine seyahate çıkıyor,dinlenmek istiyorum diyor.Bende oğluşumun bu şenliği bayramı az çok yaşamasını istiyorum ya bakalım...:44:

cevap için teşekkürler eycikim bi ara almaya çalışacağım senden battaniyeyi

23 nisanda babam hastaneden taburcu olurda eve çıkmış olursa bende katılmak çok istiyorum eşlerde olur eşsizde gelir bırakır bekler eşsiz gelecekleri alırız ama sanırım tiyatroya gelemem çünkü arda durmaz kayınvalidem umrede hacda annemde babama bakıyor olacak eğer kocam ben ona arabada bakarım sen mertle tiyatroya gir derse çok isterim yani açıkçası siz planı yapın ben katılmak için çok uğraşıcam çünkü sizi kuzuşları çok özledim

Son düzenleme:
Selam millet,
hepsini okuyamasamda okuduklarımdan aklımda kalanlar,
-saphiş duru okyanusa ve sana çok geçmiş olsun, odasını güle güle kullansın fıstık.
-krikom senin de babana çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
-Tuna yekta senin kv ve kp yi okudukça benimkiler aklıma geliyo bir daha sinirleniyorum.
-Şirinin de bi hastası vardı sanırım ona da geçmişler olsun,
-çıtır pıtırcık senin herşey yolunda sanırım, saç ve tırnakların bir an önce güçlensin.
-eycik ve minikte de herşey yolunda gibi algıladım ikisini de öpüyorum

bana gelince, bakıcı bulduk kızlar çok mutluyum şimdilik, salı günü başladık,
40 yaşında iyi bir abla, birbirimize alışma evresindeyiz, eşi polismiş kendisi ev hanımı, daha önce hiç çalışmamış, 14 ve 19 yaşlarında iki çocuğu var, işte böyle.
ateş yine ateşlendi, dün geceden beri 4 saatte bir ateş düşürücü veriyoruz, 4. saatte 39'u buluyor hemen, 1 haftadır burnu tıkalıydı ama başkada bir şikayeti yoktu, dişten şüpheleniyorum, dr.a götürüp götürmeme konusunda kararsızım.

kızlar migros ve tansaşta 22-23-24 nisanda bütün oyuncak ve kitaplarda %50 indirim var, çok güzel şeyler gördüm ama bakalım almaya gidecek zamanımz olacak mı.
bir de ben de ateşi tiyatroya götürmek istiyorum ama netten nasıl araştırıcam, bilginiz var mı oyunlar ve saatleri ile ilgili..

dirilgencim senin için nasıl sevindim anlatamam inşallah iyi biridir bakıcınız sana yardımları kokunur
geçmiş olsun dileklerin içinde teşkkürler canım

kızlar hala ameliyata almadılar babamı serum vere vere adam açlıktan bitap düşmüş bugünde olmıycaksa artık imza atıp çıkıcak 4 gündür hastanede yatıyo bi safra keseesi ameliyatı yapamadılar insana köpek muamelesi yapıyolar türkiyede ancak özellerde insan oluyorsun bize denk geliyor harelde

bu hafta bitsin artık çok sıkıldım çok yoruldum ellerim ağrıyo kızlar ben artık 2 çocukla başa çıkamıyom geceleri uyuyamıyom kızlar olmuyoo olmuyoo

kuzuların 23 NİSANI kutlu olsun doya doya eğlensinler yarın giremem diye şimdiden kutlamak istedim

canım senin adına çok mutlu oldum ,çok sevndim inan bakıcı bulmana. inş istediğin gibi biridir ve içine siner ...ateş ve toprak da alışır ve sever teyzelerini..
artık bizimle de görüşme şansın olur inş ilerde.
canım tiyatrolar için devlet tiyatrosunun sitesini ve özellikle selahattin akçiçek,adnan saygun ve fuardaki ismet inönü sahnelerini takip etmeni öneririm bu üç yerde bolca çocuk oyunu oluyor..

allah kahretsin bunları ya.nasıl insanlık bu hayret bişey..hangi hastanede yatıyor bu arada?

Hastayım..hastayım da hastayım,hastayım da hastayım iyi akşamlar kızlar
darilgenim çok sevindim canım bakıcı işine,devamı gelenden olsun eee bir dahaki günde sen de varsın o zaman
ay kriko hakikaten bu kadar da olmaz artık,yazıktır günahtır ya,yuh artık gerçekten.Allah sabır versin canım

yarınki program kesinleşemedi galiba ama zaten ben kuzuların arasına girmeye korkuyorum bu hasta halimle.Gerçi maske takarım diye düşündüm ama yine de endişelenmemek mümkün değil tabiiki

-balçova palmiye avşar(12:30-14:30-16:30-18:30-20:30)
-bornova forum(10:45-13:00-15:15-17:30-19:15)
-bornova park bornova(11:00-13:00-15:00-17:00-19:00)
-çiğli cine city kipa(11:00-13:00-15:00-17:00-19:00)
-gaziemr kipa hollywood(11:15-13:15-15:15-17:15-19:15)

arkadaşlar pazar günü "alfa ve omega" isimli animasyon fil gösterimi var bu yazdığım yerlerde.ülkerin düzenlediği bir etkinlik.( ücretsiz ve çocuk ile bir yetişkin girebiliyor.)
değişik deneyimler edinmek gerek aslında.sıkıldığımızda çıkabilme imkanı var sonuçta ve zaten herkes çocuklu olacağı için çevreyi rahtsız etme gibi bir olasılık yok..ben götürücem kuzucanı..
fragmanı izledim fana değil,iklim hemen gidelimm diye tutturdu zaten :)

yarınn herkes free takılacak sanırım..bnde kutluyorum şimdiden 23nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsunn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…