Kızlar başım feci ağrıyor,bugün arkadaşın oğlunun 4.yaşgünü kutlaması vardı oraya gittik kreşe,gittiğime pişman oldum ne yazıkki,doğum gününde çocuk huysuzlandı,sonra nnesi ve ben tuniş dışarı çıktık biraz gezeriz diye çocuk yine huysuzlandı ama öyle böyle değil,mahalleyi ayağa kaldıran cinsten,annesi sabır gösterdi ama bana fenalık geldi,normalde pek öyle değil ama çok uykusuzmuş belki ondandır,neyse beynim çatlıyor şimdi tunişte sızdı bende yatmaya gitmeden bir bakınayım dedim.
Çıtırım berdiğin bilgiçok çok iyi oldu yarın sabah seansına gidebilirsem ne ala,diğerleri çok klabalık olur sanırım bakalım kısmet...
Krikitosum hayret verici bir durum,şikayet edilebilecek bir yer yokmu acaba bu nurturiada sağlık ile ilgii yazılar yazan bir gazeteci arkadaş var ona söylesek bişey çıkmazmı acaba!!!
Darilgenimcanım yazını görünce inana çok sevindim canım..Allah gönlüne göre bir kadın vermiştir umarım,neticede yavrularını emanet edeceksin..Ateşe çok çok geçmiş olsun canım,öksürük falan yoksa kulak ağrısı falan belki de diştir...Ufaklık neler yapıyor sen ondan bahset...
Sapişim sende kendine tikkat et...
Şirinle geçen gün tekrar konuştum hala durum aynymışi,,tahlil yapıyorlarmış...
Bu arada benim kociş haftayada seyahatte ve hatta mayıs sonuna kadar devamlı seyahtteymiş
Çocukların bayramını bende kutluyorum ve hepsini kocaman öpüyorum,boool bool eğlensinler diyorum
minnoşların bayramı kutlu olsun :)
bizde bugün çıktık,gezdik biraz.program aksaklığı ve benim hasta olmamadan dolayı istediğim gibi olmadı bugün ama napalım artık.yarın sinemaya bende götürmek istiyorum kızı.bizim burda çocuk şenliği yapılıyor,her akşam bir sanatçı konser veriyor.bu akşamda hande yener vardı ama kız arabada uyudu kaldı
ne kadar güzel bir gün geçirmişsiniz,iklim çok ne kadar çok eğlenmiştir kim bilir,
iyi gecelerrr..
çok yoruldukk çokk...
sabah tören vardı.çok güzel oldu.miniklerim çokk güzel oynadılar danslarını..,oradan eve gelip toplamaca,dinlenmecee ve sonra balçova tarfına gittik.şenlik vardı..
yarışmalar,şarkılar,danslar ohh süperdi.hava güzel olsunca kapalı ortama gitmek istemedik..
sonra park,,iklime alışveriş,,ve son durak yine ev..
yarın da sinema keyfimiz var baaklım kuzu sabırsızlıkla bekliyor..öğrenmiş,,sessizce film izlicezz diyor:) inş güzel geçer bakalım..
öptüm hepinizi..
ne kadar güzel bir gün geçirmişsiniz,iklim çok ne kadar çok eğlenmiştir kim bilir,
umarım herkesin günü çıtırın ki gibi geçmiştir, bizimki berbat geçtide, ateş te ateş, ishal ve kusma var, seçilimin dr.una götürdü babası, boğaz enfeksiyonuymuş, umarım bu sezonun son hastalığı olur, bu hastalıklar yüzünden kreşten almaya karar verdik bakalım ne olacak.
çok uykum var ama küçük kuzuyu emzirmek için bekliyorum, emzirsem de yatsam biraz.
he bir de çıtır tiyatro ve sinema ile ilgili verdiğin bilgiler için çok teşekkürler, iyileşir iyileşmez götürücez inşallah
en berbat bizimki geçti sanırım..hiçbir etkinliğe katılamadık...üstüne birde uzaktan gelen misafirimiz vardı..öğleden sonra parka götürdüm yiğenimle birlikte biraz oynadılar ve yine ev...yarında bişey yapamıcaz nikaha davetliyiz gün ölmüş olucak...velhasıl biz çocuk bayramı yapamadık...:2:
bu saat oldu hala ayaktayız çünkü kuzucuk uyumadı...2,5 saatlik çaba sonunda pes eden taraf ben oldum ve bırkatım sanırım uykusu ne zaman gelirse ozaman uyuycak...hoş bu saatten sonra uyumasada olur çünkü en verimli uyku zamanı çokdannnnnnnnn geçti...çok geriliyorum böyle olunca, üzülüyorum çünkü hem uykusuz kalıo hemde en değerli saatlerde ayakta...
beni en çok yıpratan konu ise son iki haftadır hiçbişekilde yemek yedirememek...bu beni inanaılmaz üzüyor...açda bıraktım ama ne kadar zaman geçerse geçsin hep direniyo yememek için, yada 3-4 kaşık en fazla...çok şükür yinede diyorum ve işallah bu bir süreçtir ve en kısa zamanda geçer diyorummmmm:2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?