İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Kızlar başım feci ağrıyor,bugün arkadaşın oğlunun 4.yaşgünü kutlaması vardı oraya gittik kreşe,gittiğime pişman oldum ne yazıkki,doğum gününde çocuk huysuzlandı,sonra nnesi ve ben tuniş dışarı çıktık biraz gezeriz diye çocuk yine huysuzlandı ama öyle böyle değil,mahalleyi ayağa kaldıran cinsten,annesi sabır gösterdi ama bana fenalık geldi,normalde pek öyle değil ama çok uykusuzmuş belki ondandır,neyse beynim çatlıyor şimdi tunişte sızdı bende yatmaya gitmeden bir bakınayım dedim.

Çıtırım berdiğin bilgiçok çok iyi oldu yarın sabah seansına gidebilirsem ne ala,diğerleri çok klabalık olur sanırım bakalım kısmet...
Krikitosum hayret verici bir durum,şikayet edilebilecek bir yer yokmu acaba bu nurturiada sağlık ile ilgii yazılar yazan bir gazeteci arkadaş var ona söylesek bişey çıkmazmı acaba!!!
Darilgenimcanım yazını görünce inana çok sevindim canım..Allah gönlüne göre bir kadın vermiştir umarım,neticede yavrularını emanet edeceksin..Ateşe çok çok geçmiş olsun canım,öksürük falan yoksa kulak ağrısı falan belki de diştir...Ufaklık neler yapıyor sen ondan bahset...
Sapişim sende kendine tikkat et...
Şirinle geçen gün tekrar konuştum hala durum aynymışi,,tahlil yapıyorlarmış...
Bu arada benim kociş haftayada seyahatte ve hatta mayıs sonuna kadar devamlı seyahtteymiş
Çocukların bayramını bende kutluyorum ve hepsini kocaman öpüyorum,boool bool eğlensinler diyorum

tühh ya kötü olmuş desene eğlenceniz..neyse..umarım çabul geçer başın,,geçmiş olsun!!
sinema yarın değil canım 24 nisan pazar günü..

23 nisan kutlu olsun bütün kuzukların özgür hür iradelerinle yaşamasını atatürkün istediği genç ve akıllı bireyler olmasını temenli ediyorum

babam dokuz eylül hastanesinde yatıyordu kızlar tuna yektacığım valla şikayet edince düzeleceğini bilsem keşke üni. hastaneleri böle birde babam tanıdıkla yattı böle valla başkalarına nasıl oluyor nasıl bi yer anlamadım kayınvalidemin arkadaşı var yeşilyurt devlet hastanesinde dr pazartesi oraya gidcekler yani babam ameliyat olamadan sinirlenmiş çıkmış annem adamı serumla öldürceklerdi kaçırdım diyo 7 kilo vermiş 4 günde ve yüzü sapsarı olmuş inşallah yeşilyurtta şansımız yaver gider yeşilyurtta ünüversite hastanesi olacak belirli bir süre sonra gerçi daha var ama dokuz eylül gibi olmazlar heralde

bizde yarın oyuncak bakıcaz heryerde indirimler bir alana bir bedavalar var gezdiririz çocukları pazarda sinema ya gitmeye çalışacağım babası ardaya bakarsa

darilgenn senin adına çok sevindim en kısa zamanda aramıza katılırsın umarım ateşe geçmiş olsun
saphiş geçmiş olsun canımmmmmmmm geçmedimi hala
krikitos allah kolaylık versin zor bir durum
tunayekta üzüldüm zor geçmesine konu çocuk olunca doğumgünü bile farketmiyo doğumgünümde efendi olayım demiyorlar arkadaşında üzülmüştür

minnoşların bayramı kutlu olsun :)
bizde bugün çıktık,gezdik biraz.program aksaklığı ve benim hasta olmamadan dolayı istediğim gibi olmadı bugün ama napalım artık.yarın sinemaya bende götürmek istiyorum kızı.bizim burda çocuk şenliği yapılıyor,her akşam bir sanatçı konser veriyor.bu akşamda hande yener vardı ama kız arabada uyudu kaldı

iyi gecelerrr..
çok yoruldukk çokk...
sabah tören vardı.çok güzel oldu.miniklerim çokk güzel oynadılar danslarını..,oradan eve gelip toplamaca,dinlenmecee ve sonra balçova tarfına gittik.şenlik vardı..
yarışmalar,şarkılar,danslar ohh süperdi.hava güzel olsunca kapalı ortama gitmek istemedik..
sonra park,,iklime alışveriş,,ve son durak yine ev..
yarın da sinema keyfimiz var baaklım kuzu sabırsızlıkla bekliyor..öğrenmiş,,sessizce film izlicezz diyor:) inş güzel geçer bakalım..
öptüm hepinizi..

ne kadar güzel bir gün geçirmişsiniz,iklim çok ne kadar çok eğlenmiştir kim bilir,
umarım herkesin günü çıtırın ki gibi geçmiştir, bizimki berbat geçtide, ateş te ateş, ishal ve kusma var, seçilimin dr.una götürdü babası, boğaz enfeksiyonuymuş, umarım bu sezonun son hastalığı olur, bu hastalıklar yüzünden kreşten almaya karar verdik bakalım ne olacak.
çok uykum var ama küçük kuzuyu emzirmek için bekliyorum, emzirsem de yatsam biraz.
he bir de çıtır tiyatro ve sinema ile ilgili verdiğin bilgiler için çok teşekkürler, iyileşir iyileşmez götürücez inşallah

en berbat bizimki geçti sanırım..hiçbir etkinliğe katılamadık...üstüne birde uzaktan gelen misafirimiz vardı..öğleden sonra parka götürdüm yiğenimle birlikte biraz oynadılar ve yine ev...yarında bişey yapamıcaz nikaha davetliyiz gün ölmüş olucak...velhasıl biz çocuk bayramı yapamadık...:2:

bu saat oldu hala ayaktayız çünkü kuzucuk uyumadı...2,5 saatlik çaba sonunda pes eden taraf ben oldum ve bırkatım sanırım uykusu ne zaman gelirse ozaman uyuycak...hoş bu saatten sonra uyumasada olur çünkü en verimli uyku zamanı çokdannnnnnnnn geçti...çok geriliyorum böyle olunca, üzülüyorum çünkü hem uykusuz kalıo hemde en değerli saatlerde ayakta...
beni en çok yıpratan konu ise son iki haftadır hiçbişekilde yemek yedirememek...bu beni inanaılmaz üzüyor...açda bıraktım ama ne kadar zaman geçerse geçsin hep direniyo yememek için, yada 3-4 kaşık en fazla...çok şükür yinede diyorum ve işallah bu bir süreçtir ve en kısa zamanda geçer diyorummmmm:2::2::2::2::2:

Darilgencim Ateşe çok geçmiş olsun,Hurşit Beyden memnun kalmışsınızdır inşallah.
miniğim çok iyi anlıyorum canım seni.Uyku ve yemek problemi maalesef çok zor.Uyku bizde hep problem zaten,yemek desen bir süredir iştahı az,günde 2 öğün belki yiyor belki yemiyor.Değişik şeyler yedirmeye çalışıyorum,aynı şeylerden çok çabuk sıkılıyor.Mesela kahvaltısında yine karışım yapmaya başladım bir haftadır filan.yumurtanın beyazını anlamasın diye rondodan geçiriyorum ve içine bebe bisküvisi koyuyorum.onun hatrına yiyor.sabah-akşam 1 er bardak ballı süt içerdi,şimdi sabahları 1 bardağı bitirmiyor bile.eminim bizimki de sizinkide geçici durumlardır.evet çok üzülüyoruz ama yapacak bir şey yok maalesef

çıtırım gününüz ne güzel geçmiş,tam bayramı yaşamış İklim

bayramı güzel geçen kzuzuşlar için çok mutlu oldum onların günü en iyi geçsin bizde arkadaşımızın mert kadar kızı var onlarla topolinoya gittik sonra agorada kahve içtik gezdik arkadaşım kızına akülü araba aldı bunu gören mert çok ağladı çok üzüldüm içim acıdı resmen onun dışında iyidik bizde özdilekten mert te oyuncak araba alldık indirimler güzeldi ama gezdik gezdik akşamda arkadaşlarda yemek yedik manopoli oynadık 12di eve geldik bugünde pikniğe gittik başka arkadaşlarımızla mert top oynadı kumlarla oynadı hatta kumlarla yıkandı diebilirm şimdi geldik merti yıkadık sıra ardada pazarımızda güzel geçti yani şükür şimdide çay film yaparız ohhh gün güzel geçince çocuklarımda eğlenince çok huzurlu oluyorum mert hafta içi evde çok sıkılıyor kıyamıyorum hiç ona

Son düzenleme:
iyi akşamlarr....bugünüde bitirdik şükür.. yine çok yoğun geçti..
sabah kahvaltıdan sonra sinemaa götürdüm iklimi..anaa bi baktım tıklım tıkış.12:30 seansı için saat 12 yoktu oradaydık ama taa 20:30daki senasa bilet veryorlardı kalmamış.tam çıkıyordum.o kalabalığı bir salona aldılar,aradan çıkarmak için bizleri.başka bir film açtılar ama yine animasyon çizgi film.adı "rio"..
neye niyet neye kısmet dedim,aldım iklimi kucağıma oturdum..çok şaşırdı bzimki..önce ürktü biraz sesten ..sonra alıştı..güzel geçti yani..izliyordu,sonlara yaklaştı ilgisi dağıldı sıkmadım,çıkarttım bende.ilk kez için çok ççokk iyiyydi yani.bide ara vermediler tabi o kadar uzun nasıl dayansın çocuklar..böylece ilk sinema deneyimimizi edindik...sonra eve getirdim iklimi babamız öğle yemeğini hazırlamış,,yemeğimizi yedik,sonra parkk,,kum oynadıkk..yrucu geçti..

tşk ederim canımm.ateşe kıyamam ya canım benim.hemen toparlar inş.

canım üzme kendini..bizimkininde böyle zamanları oluyor.alıyorum seni bir anne olarak en değerlii vakitte uyumasını istiyorsun..peki mesela 2:30-03:00 lere kadar uyumuyor ya?ne yapıyorsunuz peki?ışığı açıyor musunuz?oyun oynuyor musunuz?
benm naçizane önerim
artık gece oldu herkes uyuyor bak pencereden bakalım hava kararmış.herkesin ışıkları da kapalı,bizimkide kapalı..artık uyuma zamanı vs. diyerek anlat..
oyuncaklarla oynamsına izin verme mümkünse.yaoacak birşey bulamsın..

bir uyuma ritüeli geliştir.ve her gün aynı saatte bu ritüeli yerine getirerek uykuya geç
mesela iklimin ritüeli:
-saat 18:30/19:00 : akşam yemeği
-saat 19:30 :uyku saati geliyor,oyuncakları toplama zamanı
-saat 20:00 : el yüz temizliği-diş fırçalama-pijama giyme
-saat 20:00/20:30 :süt içerken hikaye dinleme
-saat 20:30/21:00 :en geç dokuzda uyumuş oluyor.şimdi uykuda mesela..

bazen tabiki uyulamıyor..dha erken oluyor,daha geç oluyor..bugün mesela saat 8 di uyudu.çok yoruldu çünkü bugün..bunu uygulamak zor biliyorum.benim çocuğum siiznkilere göre daha kolay bir çocuk farkındayım ama yavaş yavas düzene girer diye düşünüyorum.sürekli yku saati yaklaştıı diye hatırlat..birden hadi uyuyoruzz deme yani..alıştır iyice.. mesela uyku saati geldii hadi dişlerimizi fırçalayalımm...gibi..

iyi akşamlar
bizde gezdik dolaştık,parka gitti,bizim burda panayır kuruluyor,çok güzel oluyor,orda biraz gezindik.biraz alışveriş yaptık.sinemaya gittik ama hiç bilet kalmamıştı,giremedik maalesef,cumadan bitmiş biletler.Seneye 23 nisanı çok daha iyi kutlayacağımıza inanıyorum,hem biraz daha büyümüş olacak hem de programları önceden araştırıp,daha erken davranıcam.yine de güzeldi.bir de şu havalar düzelse
krikocum güzel gezmişsiniz valla,sana da çocuklara da değişiklik iyi gelmiştir
çıtırım İklim sıkıldıysa sinemdana,biz demekki Duru yu tutamayacatık

aslında sıkılacağını bilerek götürdüm.filmin sonuna kadar oturmasını beklemiyordum.asıl amacım zaten sinema nedir bilip,görerek yaşayarak öğrenmesiydi,,ve o sosyal ortama girmesi..bu kadarını açıkçası bende beklemiyordum iyi izledi aslında..filmin sonuna cok az kalmıştı çünkü..iklim film izlemeyi seviyor aslında onunda etkisi var,ama onu rahatsız eden şey yüksek ses oldu..özellikle baştaki reklamlarda..çıkmak istedi sonra alıştı.en öndeydik bide malesef.ama sanırım kapıya yakın olması onu rahtlattı.öyle hissettim.ışıklar kapandığında kapıyı göremiyorumm amaa deyip durdu..
ısrar etsem belki yine katlanrdı biraz daha :)ama ben sıkmak istemedim dediğim gibi ilk deneyimini tadında bırakmak istedim.eve getirdiğimde babasına bi anlatışı var:) sanki büyük iş başarmışkuzu ya çok tatlı

valla biletler nasıl tükemiş hayret yav.ben dedim kimse yoktur bi gittim şokk
millet orda mı sabahladı ne
sneye çok daha güzl geçiririz bencede..

ayy bide bugün kötü bir olay yaşadıkk..

dedim ya sonra parka gittik diye..
iklim yavrum sakin sakin kovalarıyla falan oynuyor kumda bende yanında oturuyorum.
5-6 yaşlarında veledin biri iklimin yanına geldi küreğini aldı iklimin kazıyor ..bende bakıyorum ne güzel oynuyorlar diye..ortada bişey yok herşey yolunda çocuk birden doldurduğu küreği iklimin yüzüne doğru boca etti..ben daha ne olduğunu anlayamadan hızlıca 2. sini yaptı iklim dondu kaldı ..ne yapıyorsun senn derkenn çock koştu gitti uzaklaştı.anası ise bizden uzakta laklak yapıyor..
bağırdım sahip çık çocuğuna diye..sinirlerim acayip bozuldu.iklim gözünü açıp ağlayamıyor bile yavrum.gözü,saçı başı kum dolmuş..yıkadk ettik,10 dk gözünü açamadı çocuk.gözünden tek tek kumları ayıkladım ya
çocuk işte deyip geçemiyorum...bunu yapmaması gerektiğini iklim bile biliyor.5-6 yaşındaki çocuğun bunu yapması çok çokk abes..hadi canını yaksa bişey yapsa ok..durup dururken ya..geldi musallat oldu .nasıl çocuk yetiştiriyorlar hayret gerçekten..bide ben kadına bağırıyorum ya kum attı yüzüne diye,oldu yerden nerdee diye bana çocuğunu soruyor !!!elimle işaret ettim gittiği yönü,koştu gitti yanına oynamaya devam..tek kelime yok. uzaktn gördü çocuğun halini insan bir özür diler,kusura bakma der,bişey var mı diye sorar. oda yok..iyice dellendimmm....hadi çocuk yaptı sen neden gereken davranışı göstermiyorsun.çocuğa bidaha yapabilirsin oğlum aferin demek bu..ben olsam gider karşıdaki çocuktan ve annesinden özür dilettirirdim ve parkta oynamasına izin vermezdim bu davranışından dolayı ki ,yaptığı hatayı anlasın..nasıl insanlar var hayret doğrusu ya.
eve geldik banyoda zor arındı kafası kumlardan ..bana kum attı çocuk diyor üzülerek ikidebir..

iyi geceler kızlar bizimde bayramımız güzel geçti gösteri yapan çocukları gördükçe bende duygulandım birde zeynep onların arasında olsa ne yapardım acaba
iklimciğe geçmiş olsun
birşey sorucam hani fasulyeyi pamukta büyütüyordukya o nohuttanda olur dimi?zeynepe rezil olmak istemiyorum yaptık nohuttan sonra acaba diye kafama takıldı

ayy kıyamam kuzuma yaa..geçmiş olsun çıtırım Allah beterinden saklasın.insanlar nasıl olsa benimki 5-6 yaşına geldi,büyüdü,bırakabilirm diye düşünüyor sanırım.Halbuki park onlara ait değil ve küçük çocuklara/bebeklere dikkat etmesini öğretmeleri gerekiyor.o çocuk tamamen şımarıklığından yapmış veya şöyle de olabilir;biz de Duru Oyanusu parka götürdüğümüzde dikkatimi çekiyor.Biz onunla oyunlar oynuyoruz,gülüyoruz,koşuyoruz,şakalaşıyoruz vs.. bu durum yalnız olan veya yalnız değilse bile ilgilenilmeyen çocukların dikkatini çekiyor.Hatta Duru Okyanusun taklitini yapıp dikkatimizi çekmeye çalışanlar bile oluyor.Sizinki de böyle bir durum olabilir diye düşünüyorum,kıskançlık yani

iiyi geceler eycikim..aynı şeyi ben de düşünüyorum.zannedersem ilk gösterisinde,süslenip püslenip gidip,ağlamaktan maskaraya dönmüş bir halde eve döneceğim nohut olayına gelince hiç denemedim tatlım ya

Kızlar genel olarak bayramımız güzel geçmiş..Bizimkide hareketliydi,cts sinemaya gittik,çıtırım yazmış ama ben neti kapatmıştımOlsun sabah gittik ve tuniş pek bir heyecanlı olduğu için artık gitmişken bilet aldım girdim,sinema gayet boştu,ilk yarıya kadar güzel izledi ama ara verinde dikkat dağıldı ve koltuk koltuk gezmeye başladı bende zorlamadım ve çıktım.Bende çıtır gibi sinemayla tanışsın istedim..Oradan çıktık tansaş ,pazar falan yaptık.Sonra Atillanın yeğeninin Celal Atik spor salonunda okul gösterisi vardı oraya gittik.Çok kalabalık ve sıkışık bir oturma şekliyle 2.5 saat sonunda çok sıkıldı birde altını kirletinceçıktık bizde.Ama bende pek duygulandım,heleki anasınıflarını görünce çok hoşuma gitti.Kaldı mı 3 sene3 sene sonra Allah'ın izniyle bizlerde yaşıyıcaz ve fotoları paylaşıcaz hııı
Pazar sabahtan halamız kahvaltıya geldi,zaten bir önceki akşamdan Emre abisinin yanına gideöediği için bizimki pek üzülmüştü:2:Sonra öğlden sonra inciraltına gittik,orada epey kurtlarını döktü oğluşum.Oradada çıtırım seninkine benzer olay bizde yaşadık,çocuğun biri resmen oğluşuma saldırdı ve sarstı çocuğa bi tane patlatmamak için kendimi zor tuttum.Neyse ki annesi ilgiliydi.Tabiii sizin durum bence tamamen anne-baba ilgisizliği...Evede yeni geldik,sizlere bakmadan yatmak istemedim.Yarın rahat rahat yazışırız,iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…