İzmir'de Bebek Oyun Grubu

çıtırcım şaştım kaldım ne rahat anneler var ne kadar ilgisizler çocuğun yaptığı şey ceza almazsa o haklı olduğunu düşünür işte terbiyesiz insanlar böle yetişiyor demek ki çocuğun her yaptığına haklısın demek iyi anne baba olduğunun göstergesi değil geçmiş olsun tatlım

tuna yektanında bayramı iyi geçmiş ne güzel özdilekte hakimiyeti milliye okulunun bando gösterisi vardı bende onları izlerken ağladım mert le arda büyüdüklerinde ne yaparım bilmem

bugün annem geldi bana ardanın öğlen yemeği pişsin sahile incez annemle güzel havadan bizde oğluşlarda faydalansın parktada oyun oynatır döneriz eve

özdilekte bando gösterisi sırasında bizde oradaydık parkta filan oynadı kız epey bi.kalabalıktan karşılaşamadık demekki
ohh iyi gezmeler canım :) bizim burda çok rüzgar var cesaret edemiyorum çıkmaya

krikom şehir fırsatlarındaki brezilya fönünü farkettin mi? hatayda salon değişim de 99 TL ye kampanya yapmışlar.sana yakındır orası

Selam kızlar günümüz temizlik,yemek ve çamaşırla geçti,3.postayı birazdan asıcam:)dahada çarşaflar artık onlar ipler boşalıncaYarın Ersağ'ın toplantısı var öğleden sonra praya gidicem,belki gitmeden önce saç boyatabilirim ama çok kararsızım renk olarak dore bakır düşünüyorum annemde sonra ondan kurtulman zor olur dedi ama dün buradaki bir kuaföre gittik görümcemle çok hoşuma gitti renk,değişiklik arıyorum ama pişman olurmuyumki,hakikaten kızıl rengi saçtan atmak zor oluyor off bilemedim,fikir verin bakayım:26:
Heee bu arada asıl Miniğim sana ne zaman geliyoruz bu haftamı haftaya mı belli mi canım ona göre haftalık programımı yapıcam

selammsss:)

olur olur datlumm nohut,mercimek,fasülye,,,hepiciğinden olur..merak etmee
çok fazla tutma ama filizlenip büyüyünce..
bakteri yayıyor çünküm,öptüm.

ben bugün konak melek ökte sahnesne gittim.çrş günü olacak olan tiyatro için.hem ksk da hem burda hiç bilet kalmamış
ne sanatsever bir milletmişiz yahu

tatlım önerilerin için teşekkürler...normalde bi şekilde uyku zamanı geldiğinde inat etmez ve zorda olsa başarırdım ama son bi haftadır bu kontorlümden çıkmış durumda..sanırım inatlaşma dönemi iyice gelişti ve bunu uygulamaya döküyor...
uykusu olsada gelmiyor ellemiyor oynuycam falan diyor anlatıyorum kitap okuyorum falan ama bi süre sonra sıkılıp kalkıyor başka okuma çünki uyumıycam..bi süre üzerine gitmiyorum sonra tekrar deniyorum başaramıyorum oturup ağlıyorum sinirden..sonra ikimizde helak olunca finish..ama bu hep böle değil dediğim gibi son dönemde olan şeyler..geçiceğine inanıyorum..o yüzden daha sabırlı ve daha temkinliyim..

hftaya diye düşündüm canım...hafta içi bi gün belirleyelim ve o gün buyrun gelin işallah...

ezgicim böyle şeyler cok can sıkıcı oluyor gerçekten..bizimde başımıza gelmiyor değil..gecenlerde parktayız kuzuyla..6 yaşlarda bi kız çocuğu bisiklet sürüyor, ama yanlarda destekleyen iki küçük teker daha var. bizim burdaki park biraz yokuş aşağı ve kız süratla geliyor,kadınların yürüyüş yaptığı yoldan aşağı doğru giderken duramadı caddeye çıktı bağırıyor kurtarın diye bu ara caddeydi onuda geçti ve ana yol..yüreğim ağzıma geldi yetişemiyorum koşuyorum ama yetişemem çok uzaktayım adamın biri tuttğu gibi yana savurdu çocuğu yoksa arabanın altında kalıyodu adam tutmasa..kalktı bi güzel devam etti bişey yok gibi bu sefer biz kuzuyla yürüyoruz oralarda kuzunun üstüne geliyor son anda tuttum kuzuyu en sonunda bağırdım ne biçim çocuksun ölümden döndün biraz dikkat et diye tınmıyor bile ve başında ailesi yok 12 yaşlarda bi abisi var oda sahip çıkmıyor..en son parkdan gelicez yürüyoruz yine kuzuyla sen gel bana çarp kolum mosmor oldu..bak kız git şurdan yoksa elimde kalıcan dedim ama tınmıyor bile ya..ne şirret dedim içimden..

ailelerin umrunda değil ben buna çok kızıyorum işte..park orası ve belkide bizim göremediğimiz insan avcıları var bilemeyiz ki rabbim hepimizin evladını korusun...

Miniğim naber canım,dediğin gibi ortalık başına buyruk çocuk dolu,insanlar çocuklarını sokaklara salıyorlar...Heran gözümüzü açık tutmamız lazım
Gün olayınıda haftaya tamamdır canım sen gününü belirle haber ver biz geliriz:))
Çıtırım bu tiyatro biletine bende şaşırdım,helal olsun...

nabersiniz kızlar?
devlet tiyatroları mayısta tatile giriyorya yoğunluk ondandır çıtırcım kışın salonlar bomboş oluyor

tunayekta benim saçlarım sarıydı doğumdan sonra bakır yaptım yaşım küçük dursun sarı büyük gösteriyo die bakır çok güzel bi renk sanada yakışır bence

bugün 4,30 gibi yengem aradı (abimin eşi) bugün onların okuldaki çocukları ve braberinde yeğenimi calliou nun hayal dünyası dünyasına götürmüşler ve 2 bilet kalmış...boşa gitmesin sen götürsene kuzuyu dedi..baktım ki en son gösterim 18,00 da nasıl yetişicez derken zelişimle gittik..sağolsun allah razı olsun eşi uçurdu bizi ve yetiştik süperdii..hiç aklımızda yokken aniden oluşan bi gösteri olmuş oldu..kuzular çok eğlendi eee tabi bizde....

banucum değişimde fayda var..bence yakışır bende saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum..yaz geldi değişiklik olsun diye bizle zelişle gidip kestircez bakalım...

canım bakır bencede çok hoş çok da moda ama evet kurtulması zor.şahsen daha önce kıızl kullanmış biri olarak yazıyorum..tabi ben sarıya dönmeye çalışmıştım.sen kendi rengine döneceksen çok zor olmaz..

çıtırım tiyatro biletleri bitmiş mi?hayret doğrusu!hiç kimse şikayet etmesin valla tiyatroya gidilmiyor diye

ne güzel ya ve maşallah..duruyorlar ve hatta eğleniyorlar mı tiyatro veya benzerlerinde?süper gerçekten

evet fıstığım duruyorlar...duruda durucak emin ol..önyargılı olma dene ve gör bence bak nasıl durucak..elbette 4*4 lük olmalarını bekleyemeyiz sıkılıcaklar pus pus oturmıycaklar ama bi süre durucaklar :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…