İzmir'de Bebek Oyun Grubu

günaydın
tuna yektacım ben senin sade güzelliğini çok beğeniyorum şahsen ama değişiklikte insana iyi geliyor sana herşey yakışır bebeğim fotodada koy yaptırıncada bende göreyim

sapişim gördüm ama biz kredi kartı kullanmıyoruz o yüzden o fırsatlarıda alamıyorum

dün bizde annemle parka gittik annem ardaya yemeğini yedirirken bizde mertle oynadık çok eğlendi kuzuşum ama dikkat ettimde çocuğunun peşinden koştururan birtek ben vardım mert kadar ondan biraz büyük çocuklar bile tek başına oynuyor kaydıraklardan kayıyolardı annelerde banklarda muhabbet ediyordu bense merdivenlerin tepesinde koşturdum durdum o koca cüssemle millette bana bakıp gülüyordu zati birde mert ayda yürüyüşte spor yapmak isteyince halimiz gerçekten komik oldu

birde benim için en öenmli haberi sizlerle paylaşıyım annem bundan 1 ay önce tomografi çektirmişti ve tomografinin sonucunda akciğerinde 2 adet kitle çıkmıştı yaklaşık 3 tane dr gezdiler drlar kanserde olabilir ama olmayadabilir demişlerdi ve eğer kanserse orada oluşan kanserle müdahale edemiyoruz demişlerdi ve iğne ile oradan parça almışlardı potolojiye gitti sonuçlar çıkmış ve temizmiş gerçekten zor günlerdi çok üzüldük kimseyede bişi diyemedik telaşlandırmamak için içim nasıl ferahladı 1 aydır ne uyku uyabildim ne yemek yiyebildim çok şükür ki iyi

Biz de kredi kartı kullanmıyoruz ama o kuaförü ararsan direkt olarak,yardımcı oluyorlar.Ben başka bir kuaförden o şekilde randevu almıştım,hatta kociden parasını bile almıştım fakat 2 kez erteledim telefon açıp,şutaşınma işlerinden fırsatım olmadı.Bir de benim randevu aldığım kuaför taa bostanlıda.4 gün boyunca gidip gelmem gerekiyor oraya.Gerçi benim burdam tek metroyla gidilebiliyor oraya ama kertin sürdükleri için ve saçını yıkamak yasak olduğu için,yağlı kafayla metroya binmek nasıl olur

Anneciğine çok sevindim canım.Allah hiç birimizi kaldıramayacağımız imtihanlarla sınamasın

krikitoscum geçmiş olsun allah kimseye sağlık problemi vermesin temiz çıkmasına çok sevindim

çok teşekkürler sağolun valla canım çok sıkkındı yaşamaya bile mecalim yoktu iyi geldi bu haber

sapişim ben daha öncelerden öle bi kuaförle konuşmuştum(kesim fön kaş bıyık için) telle internetteki fırsatları size nakit para vererek faydalansak olmaz mı demiştim kız hayır oradan sayısını takip ediyolar gibi bişi söledi hatta bende daha iyi ya cebinize nakit para girer internet sizelerine de kişi başı üzerinden belli bir miktar para ödüyolar onu ödemessiniz demiştim velhasıl hayır dediler ama başka kuaförler yapıyormu bilmem aramadım hataydakini

biz mertin doğum günü nuhun gemisini biliyorsun bu fırsatlarla yaptık orada yoksa imkanı yoktu orada yapmamızın ama nuhun gemisi aynı fırsatı bize nakit para ile sağlamıştı

kabul etmeme gibi bir durumları olduğunu bilmiyordum ve şaşırdım açıkçası.benim başıma hiç gelmedi çünkü.bence kabul etmemeleri saçmalık,komisyondan kurtulacaklar halbuki.kendileri bilirler enayiler

iyi geceler herkese..

minikçim sizin yaşadığınız olay da kötüymş kuzum ya.allah korusun valla aklım çıkıyor birşey olacak diye..allahım evlatlarımızı bize bağışlasın inş.bişeycik olmasın onlaraa

çok sevindim gerçekten güzel haberine.sağlık ,sıhhatle dolu günler..

ben saçlarımı bakıma aldım biliyorsunuz.
haftada bir kez sinameki+bemiks+badem yağı karışımı
haftada bir kez: zeytinyağı saçıma uyguluyorum
kafama estikçe de bepanthen ampul,sarımsak yağı,evigen li bakım yapıyorum.
ağız yoluyla da e vitamini , demir ve çinko hapları kullanıyorum.
ve düzelmesini umut ediyorum
aşırı döküldü ya saçım bir tutam bile kalmadı..
dipler geldi ama uzun bir dönem boyatmamayı düşünüyorum.belki de kendi rengine boyatıp bekelemeye alırım bilmiyorum.
yazın daha da yıpranıyor zaten düzeltmem lazım bu saçları..
jöle,sprey kullanmıyorum/kullanmamaya çalışıyorum e zaten saç yok doğrudürüst şekle girmyor ,sarıyorum bende çoğunlukla en azından biraz daha dolgun gözüküyr.:26:

Kızlar iyi akşamlar,ben foto koyamıyorum yaa grafik ekle kısmına tıklamayacakmıyız daha önce eklemiştim sanki,orada link istiyobaşka yerdenmi ekliyorduk
Hoş zaten çok büyük değişiklik yok yani bakır yapmadım,kışa doğru düşünüyorum onun yerine balyaj yaptırdım,balyaj+boya+kesim yaptı,tamda istediğim renk oldu,şimdi gölgeler pek belli olmuyo ama 1 haftaya kalmaz belli olur dedi kuaför,ayın 7 sinde havagazı fabrikasında yemekli düğüne gidicez o zaman fön çektirince yine foto çekilicemihoş ne giyeceğim bilmiyorum,hiç bu tarz yerler için kıyafetim kalmadı hatta beyaz gömleğim bile yok onuda yeni farkettimOlmadı arkadaştan istiyicem,benim gibi cüsseli bir arkadaşım vardaBari pantolon göynek yapayım
krikitosum sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canım anneler başka,annene anneler günü hediyesi gibi olmuştur,bence hemen bir hayır yap...
Çıtırım mevsimsel bir dökülme bu sıra herkeste var zaten,düzel,merak etme,bu arada jöle için bak Ersağ'ın jölesi var ve bitkisel aklında olsun,bu arada diş macunlarıda çıkacakmış çok sevindim

Bugün öğleden sonra yani kuaförden fırladığım gibi eve uğradım oğlanın altını değiştir,karnını doyur derken geç kaldım hatta,Ersağ Seminerine gittim kızlar,kendimi iş kadını gibim hissettim valla,saçlar fönlü,ayakta spor ayakkabı,kot pantolon,elde 2.5 yaşında bir oğlişTek kurtarıcı yan saçlardı yaniiiAma çok güzel geçti zaten bulşuşmada bir pastanedeydi.Firmanın genel müdürü geldi,ortam müsaitti,oğluma bol kurabiye ve çikolata ikram ettikleri için rahat rahat her soruyu sordum,ürünler iiiiyyiiice içime sindi...Artık başkada birşey kullanmam,heleki bebek şampuanını kesin tavsiye ediyorum ben kendimede kullanmaya başladım,içinde tuzda olmadığı için brezilya fönü sonrasındada kullanılıyormuş yani onu bile sordumİşte öyle arkidişler yarın kv ve kp yine bizde perşembe dişçi,cuma yengeye kahvaltı derken ben yine birkaç gün giremeyebilirim hepinizi öptüm....

canım benim saçımda berbat dökülüyor ama benimki yeni bir durum değil.Hamilelikten önceden beri var.hamileyken kesilmişti dökülmesi hatta o dönemde tırnaklarım ve saçlarım inanılmaz güzel ve sağlıklıydı.Hamilelikten sonra eski haline geri döndüler senin kullandığın ürünleri teyzem kullanmıştı yıllar önce.uzunca bir dönem kullandı.onunki artık kelliğe varmak üzereyken,saçları çıkmaya başladı.çok güzel oldu,oldu ama o ürünleri kullandığın sürece saçların güzel,bırakınca yine eski haline geri dönüyor.Benim de elimde güzel bir bakım yağı var.organik yağ karışımı.fakat hiç uygulamıyorum.onun yağını arındırmak bana ölüm geliyor.o yüzden yağlı karışımlar bana göre değil pek.İnşallah seninki de kalıcı olur.
Güle güle kullan yeni saçlarını canım.Brezilya fönünü yaptırırsam,şampuanımı senden alıcam sanırım bu arada kıza da yeni büyük boy şampuan aldım.bilsem senden alırdım.neyse artık bir daha ki sefere..
ne kadan yoğunsun arkadaşım hızına yetişmek imkansız

çıtırcım valla saç dökülmesi bendede var her banyodan sonra tutam tutam atıyom çöpe içim acıyo bi ara bende bemiks ve çinko içiyordum ama ben ilaç içmeyi hiç sevmem düzenli kullanamadım hep yarım kalıyor bende ilaçlar tedaviler inşallah seninde ilaçların iyi gelir kendi saç rengine boya bencede daha sonrasında siyah kına da kullanabilirsin oda çok işe yarıyor geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkürler arkadaşım

tuna yektacım ne güzel bakım kendine getiriyor insanı iş kadını gibi olmussun kendine güven artıyor böle şeyler yapınca çok yoğunsun bu aralar allah kolaylıklar versin buarada geçmiş olsun dilekleri içinde teşekkürler tatlışım

kızlar ıce anceldan haber var mı görüşen bilgisi olan var mı annesi rahatsızdı galiba tamda bi bilgim yok ama

minikçim allah kuzularımıza sağlık versin ne acayip bi kızmış o hiç terbiye görmemiş demek

canım sen o yazdığım siteye gir,orada zaten ''gözat'' çıkacak karşına,ona tıklayınca da pc ndeki resimlerden seçim yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…