İzmir'de Bebek Oyun Grubu

geçmiş olsun tatlım...çok şükür ki sonuçlar harika..rabbim birdaha böyle korkular yaşatmasın...

günaydın dostlar

banusum saçlar çok güzel olmuş ten rengine cuk oturmuş

bügün arkadaşlarım bana gelicek sbah neşeli kalktım o yüzden çocuklarımız hazırlıyım sonra da kendimi hazırlıyım inşallah dururlar bugün de bol bol muhabbet ederiz uzun süredir görüşmemiştik

mrb arkadaşlarr.
okuldan geldimm...dinleneyim dedim birazz..temizlik ve yemeğe giriişicm sonra..
saphicim benim zaten saçlarım çok ince telli ve az.byeterki kendine gelsin ben sürekli yapmaya razıyım valla..
tunayektacım saçlarını güle güle kullan canım
çok hoş gözüküyor..
iceangelı ben daha sonra aradım geçen hafta sonu muydu neydi tam hatırlamıyorum. cevap vermedi telefonuma sonrada dönmedi???bilemiyorum yani..

sürekli yapacaksan müthiş saçlara sahip olmaya hazır ol o zaman
Şimdi Şirinle konuştum.Hala Balıkesirdeymiş.Annesinin kalbindeki ritm bozukluğunu düzeltmişler.Asıl sorun safra kesesindeymiş,taşlar varmış.Şimdi 1 hafta antibiyotik tedavisi görecekmiş.eğer ilaçla geçmezse ameliyat edeceklermiş.Tabi Şirin de bu durumlar kesinleşene kadar annesinin yanında kalacakmış.Günü sordu,miniğim haftaya kabul edecekmiş dedim,tamam haftaya kadar ben de gelirim herhalde dedi.çıtır aramış seni dedim,gördüm ama saat geç olmuştu geri dönemedim dedi.Bir de evde 3 tne çocuk var en büüğü Yiğit,insanda kafa kalmıyor dedi,doğrudur,kolay değil.Böyle işte..

hazıırımm hazıımmmm hazırımmmm
keşke olsa.

şirin ile ilgili bilgi verdiğn için tşk ederim canım.annesinin iyi olmasına sevindim

şirinle ilgili bilgi için teşekkürler tatlışım iyi olmalarına çok sevindim ayy bilirim valla ablam gelince bizimde evde 3 çocuk oluyor en büyük mert ne kafa kalıyor ne hal deman babamada antibiyotik tedavisi uyguladılar ama hala ameliyat için bekliyoruz sıramızı inşallah çabuk yaparlar annesinide bizim çektiklerimizi çekmezler

bugünüm güzel geçti ardada huysuzluk yapmadı uyudu mert çok huysuzdu ama oyuncaklarla falan kandırdık yine yaa mert bu aralar ye yiyiyo ne uyuyoo gece 3lere kadar ayakta sallıyoz yinede ağlama feryat figan ardayıda uyandırıyo geçici bir dönem olsun lütfen

hoş buldum, iyiyim çıtırcık, teşekkür ederim, sen nasılsın.

geçmişi okuyodum ama tabi ben geriden takip ediyorum, yetişemiyorum hızınıza, bir de toprak kucağımda tek parnak yazıyom

tunayekta saçını güle güle kullan, çok beğendim, ben de yakın zamanda gölge yaptırıcam inşallah, şöyle birkaç kilo verip yaptırsam pek güzel olur ama zor gibi

hoş buldum, iyiyim çıtırcık, teşekkür ederim, sen nasılsın.

geçmişi okuyodum ama tabi ben geriden takip ediyorum, yetişemiyorum hızınıza, bir de toprak kucağımda tek parnak yazıyom

tahmin ettim şekercimmm

tunayekta saçını güle güle kullan, çok beğendim, ben de yakın zamanda gölge yaptırıcam inşallah, şöyle birkaç kilo verip yaptırsam pek güzel olur ama zor gibi

öyle fazla bi kilo ben görmedim valla canım,emziriyorsun daha..gider o bir-iki kilo dda..

Günaydın herkese
Bencede fazlabir kilon yok darilgenim ya,gider onlarda kediliğinden ya da şu kell... k 2 hafta 2 öğün formulünü dene istersen.baya işe yarıyormuş,yalnız emzirirken iyi olur mu onu bilmiyorum işte..boşveeer sen en iyisi bol bol süt yapıcı şeyler ye Toprak Beye süt üret entegre tesisim benim

selam canlarımm

nabersiniz birazdan komşuma kahve içmeye gideceğim telefon açtı şimdi gitmeden bakıyım dedim apartmanda tek yaşı yaşıma uygun kafalarımızda uyuştu çok mutlu oldum sıkılıyordum hep

darilgencim fıstık gibisin tatlım zaten emzirirken de gider o kilolar sen yemene bak süt yapsın anlıyorum seni değişiklik yapmak istiyorsun sıkılıyorsun vs ama boyatmak içinde erken sanki biraz henüz emzirmenin en yoğun günlerindesin yine sen bilirsin ama ek gıdaya geçince boyatsan sanki daha iyi olur

hepinizi öpüyoum tatlışlar

kimsecikler gelmemeiş benden başka çocukları yıkıyıp bugün erken uyumaları için dua edicem sabahtan temizlik yaptım kaslarım bancaklarım ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…