günaydın
tuna yektacım ben senin sade güzelliğini çok beğeniyorum şahsen ama değişiklikte insana iyi geliyor sana herşey yakışır bebeğim fotodada koy yaptırıncada bende göreyim
sapişim gördüm ama biz kredi kartı kullanmıyoruz o yüzden o fırsatlarıda alamıyorum
dün bizde annemle parka gittik annem ardaya yemeğini yedirirken bizde mertle oynadık çok eğlendi kuzuşum ama dikkat ettimde çocuğunun peşinden koştururan birtek ben vardım mert kadar ondan biraz büyük çocuklar bile tek başına oynuyor kaydıraklardan kayıyolardı annelerde banklarda muhabbet ediyordu bense merdivenlerin tepesinde koşturdum durdum o koca cüssemle millette bana bakıp gülüyordu zatibirde mert ayda yürüyüşte spor yapmak isteyince halimiz gerçekten komik oldu
birde benim için en öenmli haberi sizlerle paylaşıyım annem bundan 1 ay önce tomografi çektirmişti ve tomografinin sonucunda akciğerinde 2 adet kitle çıkmıştı yaklaşık 3 tane dr gezdiler drlar kanserde olabilir ama olmayadabilir demişlerdi ve eğer kanserse orada oluşan kanserle müdahale edemiyoruz demişlerdi ve iğne ile oradan parça almışlardı potolojiye gitti sonuçlar çıkmış ve temizmiş gerçekten zor günlerdi çok üzüldük kimseyede bişi diyemedik telaşlandırmamak için içim nasıl ferahladı 1 aydır ne uyku uyabildim ne yemek yiyebildim çok şükür ki iyi
sürekli yapacaksan müthiş saçlara sahip olmaya hazır ol o zaman
Şimdi Şirinle konuştum.Hala Balıkesirdeymiş.Annesinin kalbindeki ritm bozukluğunu düzeltmişler.Asıl sorun safra kesesindeymiş,taşlar varmış.Şimdi 1 hafta antibiyotik tedavisi görecekmiş.eğer ilaçla geçmezse ameliyat edeceklermiş.Tabi Şirin de bu durumlar kesinleşene kadar annesinin yanında kalacakmış.Günü sordu,miniğim haftaya kabul edecekmiş dedim,tamam haftaya kadar ben de gelirim herhalde dedi.çıtır aramış seni dedim,gördüm ama saat geç olmuştu geri dönemedim dedi.Bir de evde 3 tne çocuk var en büüğü Yiğit,insanda kafa kalmıyor dedi,doğrudur,kolay değil.Böyle işte..
hoş buldum, iyiyim çıtırcık, teşekkür ederim, sen nasılsın.
geçmişi okuyodum ama tabi ben geriden takip ediyorum, yetişemiyorum hızınıza, bir de toprak kucağımda tek parnak yazıyom
tunayekta saçını güle güle kullan, çok beğendim, ben de yakın zamanda gölge yaptırıcam inşallah, şöyle birkaç kilo verip yaptırsam pek güzel olur ama zor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?