İzmir'de Bebek Oyun Grubu

nerelerdesiniz kızlar?
tunayekta saçlarını güle güle kullan çok güzel olmuş
çıtırcım inşallah saçların istediğin gibi olur

Kızlar nabersiniz,koştur koştur yapmaktan bugün sırtım tutuldu otobüste,dün gece oğlan benim yatakta uyudu sabaha karşı bir gümbürtü koptu ve ardında ciyaaakkkkuykumdan fırladığım gibi oğlumu aramaya başladım karanlıkta ve sonunda ayak ucunda yerde tuvalet masası ile yatak arasında buldum,oda çok korktu bende resmen iki bacağımada kramp girdi,çok kasılmış olmalıyımki,sabah otobüse binerken sırtım tutulduAllahtan masaj losyonum yanımdaydıda sürdüm biraz daha iyiyim,sabah nefes dahi alamıyordum...Sabah kahvaltıya diye gittik akşamı ettikKızlar önümüzdeki hafta kına gecesine ve yemekli düğüne gidicez offf ne giyicem ben yaaa,eskiden birsürü kıyafetim vardı ama artık yookk
Darilgencim seni buralarda görmek ne güzel
Kızlar saçımı beğendiğinize çok sevindim teşekkürler,aslında daha değişik düşünmüştüm ama şimdilik yaz sonuna kadar pek radikal değişiklik yapmiyiciiim...
Bu arada bugün gittiğimiz evde 4 taşında bir kız çocuğu vardı,adı Tuana,Tunayla çok güzel oynadılar ama bir ara çarpıştılar ve Tuana kitaplığa kafasını çarptı ,ağladı,meğer gözüne gelmiş ve gözünün kenarı kanadı,hastaneye gittiler,ay ne üzüldüm,ne korktum anlatamam,Allah yavrularımızı görünür-görünmez her türlü kazadan beladan korusun,gerçekten çok zor.Neyse sonra geldiler,dr kanlanma yoksa önemli değil demiş,kenarı kanamış,baticon sürün demiş.Sonra onlar gittiki bizimkide uyudu böylece kahvaltıya gittiğimiz yerde akşamıı ettik

Kızlar rüzgar gülü çocuk tiyatrosu varmış,otbüste gördüm,ne dersiniz hepberaber gidelimmü???Çıtır sen bilirsin,gözteri bizimilere uygunmu sence,birde bilet alırken önden mi almak lazım,tiyatro ya bu o bakımdan,siz gitmiştiniz galiba yanlış hatırlamıyorsam..

canım baktım tiyatronu konusu küresel ısınma ile ilgiliymiş.biraz ağır kaçabilir bizimkilere..

eycikk ne oldu sizin deneyinizzz???

bakın bu yumurta kabuğunun içine yapılmış şekilde,nasıll çok şirin değil mii:)

Banucum hem sana,hem Tunaya hem Tuanaya geçmiş olsun,arka arkaya gelmiş hepsi.Allah beterinden saklasın

arkadaşlar gördüğünüz üzre bunlar bir sürafanın parçaları..
ben diyorumki herkes bir parçasını evde birlikte belirlediğimiz bir şekilde yapalım,sonra bir araya gelince parçaları birleştirelim ve kocamann zürafamız oluşsun ne dersinizzz???

aslında sitedeki bakkal öyle şeyler yapıyordu ama bir süredir sağlık sorunları sebebiyle kapalı.biriniz benim için de 1 parçasını çıkartırsınız olmamı

aslında sitedeki bakkal öyle şeyler yapıyordu ama bir süredir sağlık sorunları sebebiyle kapalı.biriniz benim için de 1 parçasını çıkartırsınız olmamı

ama daha önce yapıp hazırlamak gerekecek. aynı gün olmaz o yüzden..
bendeki yazıcı da arızalı okuldan halledicemm. yoksa yarın getirirdim,iyi olurdu.

tontişim neden önceden hazırlamak lazım onu anlayamadım.yani printerdan zürafanın 1 parçası yerine 2 parçası çıkarmaktan başka bir işlem mi var yapılması gereken?ben olayı kavrayamadım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…