tontişim neden önceden hazırlamak lazım onu anlayamadım.yani printerdan zürafanın 1 parçası yerine 2 parçası çıkarmaktan başka bir işlem mi var yapılması gereken?ben olayı kavrayamadım galiba
kuzumun uykusu gelmiş artık,öpüyorum canım seni,yarın görüşürüz,iyi geceler
canımcım sadece çıktı alıp gelmeyeceğiz.
şöyle anlatayım..şimdi herkes ayrı bir parçasını çıktı alacak ya,burada belirleyeceğiz ,herkes zürafasını sarı krapon kağıdı ile yuvarlama çalışması yaparak tamamlasın diyeceğiz,herkes kendi parçasını tamamlayıp,buluşma günü getirecek ve çocuklarımız tek tek yaptığını gösterecek ,alkış faslından snra,bu parçaların ne olabileceği hakkında konuşacağız ve çocuklarımız sırasıyla hazıladığı parçayı uygun yere yapıştıcak ve zürafamız tamamlanacakk..umarım anlatabilmişimdir.
Canım harikasın puzzle gibi olacak sanırım da krapon kağıdı ile tamamlama???yani krapon kağıdını ben tanımıyorum ay pek cahil görfüm kendimi ayol!!Eğer pazartesi kocam seyahate gitmezde işe giderse rica ederim benimkini çıktı alır,değilse bir internet cafeden halledebiliriz sanırım,birde krapon kağıdımı alıcaz!!!
Evet tiyatro konusu ağırda acaba görseller nasıl!!!
Bu arada ne gün buluşuyoruz Miniğim,ben Perşembe olursa gelemeyebilirim
İYİ HAFTA SONLARI herkeze
tuna yektacım elmayı bendeyken yapmıştık yırtp yırtıp yapıştırıcıyla yapıştırmıştık tam kadroyduk ogün
sanırım hepiniz bana kırgınsınız çoğu mesajlarıma cevap bile yazmıyosunuz cvp yazdıklarınızda önemli hastalık mevzuları ama bende böle olsun istemezdim annemin hastalığını öğrenince onun devamlı yanında olmam gerektiğini ardayı günlere gelirken bırakamıycağımı 2 çocuklada gelişin benim için ne kadar zor olacağını düşündüm ve istemesemde sonuç böle oldu malesef
güzel bi hafta sonu olucak sanırım hava mis gibi hepicazınızı öptümmm ben hepinizi dostum olarak görüyorum
O zaman tatlışım herkese uyarsa cuma yapalım mı yine?Bende de cuma yapmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?