İzmir'de Bebek Oyun Grubu

tontişim neden önceden hazırlamak lazım onu anlayamadım.yani printerdan zürafanın 1 parçası yerine 2 parçası çıkarmaktan başka bir işlem mi var yapılması gereken?ben olayı kavrayamadım galiba

canımcım sadece çıktı alıp gelmeyeceğiz.
şöyle anlatayım..şimdi herkes ayrı bir parçasını çıktı alacak ya,burada belirleyeceğiz ,herkes zürafasını sarı krapon kağıdı ile yuvarlama çalışması yaparak tamamlasın diyeceğiz,herkes kendi parçasını tamamlayıp,buluşma günü getirecek ve çocuklarımız tek tek yaptığını gösterecek ,alkış faslından snra,bu parçaların ne olabileceği hakkında konuşacağız ve çocuklarımız sırasıyla hazıladığı parçayı uygun yere yapıştıcak ve zürafamız tamamlanacakk..umarım anlatabilmişimdir.

Canım harikasın puzzle gibi olacak sanırım da krapon kağıdı ile tamamlama???yani krapon kağıdını ben tanımıyorum ay pek cahil görfüm kendimi ayol!!Eğer pazartesi kocam seyahate gitmezde işe giderse rica ederim benimkini çıktı alır,değilse bir internet cafeden halledebiliriz sanırım,birde krapon kağıdımı alıcaz!!!
Evet tiyatro konusu ağırda acaba görseller nasıl!!!
Bu arada ne gün buluşuyoruz Miniğim,ben Perşembe olursa gelemeyebilirim

canım daha önce krapon kağıdını kullanmıştık aslında ,,elma mı ne yapmıştık kırmızı...
üste ekledim resmini.cahillik ne demek ayol aşk olsun,bu işlerle haşır neşir olmadığından bilmemen gayet normal.

Eklentiler

• $Anaokulum_Etkinlik51-300x225.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 20
şöyle belirledim ama bakın bakalım..

boynuz ve gözlerin olduğu sayfa:zeynep
ağzın olduğu sayfa: duru okyanus(yuvarlamada sıkılablir duru diye burayı verdim. sarı renk boya ile boyama yapabilirsiiz.)
gövde:iklim
kuyruğun olduğu sayfa:selin sude
Büyük ayaklar:tuna yekta
küçük ayaklar:yiğit
boyun:bunu da iklim yapsın bari :) kimse kalmadı sanırım

Son düzenleme:
son yazdığım iletiye istemedğim halde resimler eklendi.kaldıramadımda
kusura kalmayına artık..

Çıtırım elmayı hiç hatırlamıyorum yaa ben yokmuydum acaba,neyse kağıdı koparıp,yuvarlayıp yapıştırıyoruz sanırım,büyük ayakları hallederiz şekerim sen merak etme,bendeniz kaçar uzanmaya gidiyorum

İYİ HAFTA SONLARI herkeze

tuna yektacım elmayı bendeyken yapmıştık yırtp yırtıp yapıştırıcıyla yapıştırmıştık tam kadroyduk ogün

sanırım hepiniz bana kırgınsınız çoğu mesajlarıma cevap bile yazmıyosunuz cvp yazdıklarınızda önemli hastalık mevzuları ama bende böle olsun istemezdim annemin hastalığını öğrenince onun devamlı yanında olmam gerektiğini ardayı günlere gelirken bırakamıycağımı 2 çocuklada gelişin benim için ne kadar zor olacağını düşündüm ve istemesemde sonuç böle oldu malesef

güzel bi hafta sonu olucak sanırım hava mis gibi hepicazınızı öptümmm ben hepinizi dostum olarak görüyorum

Son düzenleme:
kimseler gelmemiş buraya inşallah iyi bir cumartesi geçirmiştir herkez şayet bizim çok güzel geçti parklarda bahçelerde koşturduk durduk oğlum çok yoruldu şimdi uyuyacaklar ikiside bu yorgunluğa mertin hala pili bitmemiş ama bizde kociyle film izliycez iyi akşamlar iyi uykular iyi pazarlar

Canım alınmada bak yine alınganlık yapıyorsun,bu kadar hassas olma lütfen,kimsenin kimseye darıldığını sanmam,kimse kimseyide zorla güne dahil edemez,anlayışla karşılanmalı ve öylede oldu zaten,ben kendime adıma kırılacak kızılacak vbir mevzu görmüyorum...Bu arada siz düzenli film izliyorsunuz galiba ne güzel...

Kızlar bu haftada yine kocam seyahatte yani printerdan çıkartma işi biraz zor görünüyor.Pazartesi zaten hiç fırsatım olmaz,acaba ne gün gidicez,kim mama yapıcak????

çıtırımın bana 10 kez filan anlatmasından sonra etkinliği tam olarak kavradım krapon kağıdı diye ben fon kağıtlarını düşünmüşüm meğerse ondan kafam karışmış
krikitos hiç birmiz sana kırgın değiliz canım,bencede alınganlık ediyorsun

evet oyun grubu günlerini ve mama listesini normalde bana geldiğinizde yapacaktık ama her zaman ki mutlu karmaşamızdan dolayı arada kaynadı geçen turda tarihler belliydi,hepimiz önceden kendimizi hazırlıyorduk.Bu şekilde belirsizlik zor oluyor hakikaten.miniğime gittiğimiz gün bu kez bu konuyu atlamayalım ve hem tarihleri hem mama listesini yapalım,önceden bilelim

hepinize merhaba arkadaşlar...dün giremedim..hepiniz iyisiniz işallah..

ezgicim bizdede prınter yok ama netten çıktı alıp hazırlyabilirim kuzuşumla..gün olayına gelince benim için farketmez..ama şöyle bi durum var halılarımızı yıkatmaya verdik tüm evde parke halde suan..halılar pazartesi akşam yada salı sabah gelicek o yüzden bu günler dışında olabilir diyorum ben...çünkü çocuklar bu şekilde üşüyebilrler..ama pazartesi gelirse salı ve harici günlerde olabilir..banusum perşembe gelemeyebilirmiş..zaten artık sayımız azaldı bari hepimizin olabileceği gün olsun diyorum..ama son kararı yinede size bırakıyorum dostlar...

tabi herkesin fikri önemli herkes yazsın ama bence asıl önemli olan senin kararın,ev sahibebiz sensin şekerim,sen ne zaman dersen o zaman gelürük

gülbin senin için rahat olsun,üzme kendini.bu konuyu kapatmıştıkkii zaten.dargın değil kimse kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…