İzmir'de Bebek Oyun Grubu

tatlım dediğim gibi bana uyar..önemli olan çoğunluğun kararı..ters bişey olursa bunu zaten paylaşırız..

hoşgeldin çıtır

bana da cuma uyar..
şirini ikinci kez aradım geçen gün ama yine cevap vermedi ve dönmedi.belki o güne kadar dönmüş olur hem..
geçen sefer hepimiz mama yapmıştık demi saphirada?
aslında sıra listesi belli olsa ayarlarız.

1-saphıra
2-minikprenses
3-?
4-?
5-?
6-çıtır-pıtır

kızlar artık sarı kafalı bir hatun değilim,,saçımı ilk kez kendim boyadım az önceee

Bendeyken bir tek Şirin yapmamıştı,çünkü üstüste iki kez yapmıştı o en son.Bu arada darilgen katılacak mı acaba kızlar?çünkü hasta olmasalardı bana gelecekti,e bakıcı bulursam 2. tur güne de katılabilirm diyordu,bakıcı bulduğuna göre katılır mı acaba o da

bi fikrim yok ama arayıp öğrenebilirim..katılabilirse ne mutlu...

Tekrar güle güle kullan canım saçını.aslında tunayektadan istediğimiz gibi senden foto istememiz lazım ama gecenin bu saatinde uygun olur musun onu bilemedim

peki bakalım öyle olsun

kızlar ben yatıyorum.çok uykum geldi,Duru Okyanus erken kalkıyor ve kaldırıyor

iyi pazarlar

benim kırılgan bi yapım var hassas oluyorum böle bazende siz kusura bakmayın
tuna yektacım kocamda bende film izlemeyi pek severiz 2.5 senedir hiçç sinemaya gidemediğimiz içinde evde mısırımızı patlatıp çocuklarımızı uyutup uykumuzdan feragat ediyoruz çünkü bizimkiler geç uyuyor biliyorsun dünde gece 1.00 den sonra izledik filmizi ama güzeldi

çıtırcım koyu saç rengidide eminim sana çok yakışır 1 sene falan saç boyatmayıp bakımınıda güzel yaparsan ipek gibin saçların olur bide saç dökülmesi için aleo verayı tavsiye ediyolar onun içimlik jel suları oluyomuş birde arı sütü öneriyolar benimde dökülüyoda araştırmıştım vede aile hekiminine hemşiresine sormuştum

Herkese iyi pazarlar
Kuzumun uyanmasını bekliyoruz dışarı çıkmak için.Ben de kalkıp hazırlanayım ama size de bir selam vereyim dedim :) Herkes iyi değil mi ?

3.numero benim kızlarbu arada cuma bana da uyar hatta harika olur
Çıtırım yeni saçların hayırlı ve sağlıklı olsun diyorum ve çok merak ediyorum
Kızlar bahsetmiştim galiba perşembe kına gecesi cts yemekli bir düğüne davetliyiz,hal böyle olunca beni ne giyecem derdi sardı,bugün taaaaa ablam evlenirken giydiğim(yıl 2002) siyah dantel elbiseyi denedim ve oldu içine giremeyeceğim iddia edilerek dalga konusuda olunca kesin giymeye karar verdim.Ammavelakin ayakkabım yok:26oğumdan sonra ayak oldu 40numara zaten siyah topuklu ayakkabı istiyordum,herdaim lazım oluyor bakalım hafta içi uygun fiyatlı ve sade birşey bulmam lazım fikri olan!!!!Dünde kemeraltına inmiştik keşke baksaydım ama elbiseyi denememiştim...
Bu arada darilgen inşallah katılır,eğer gelecek olursa ben onu arabayla alırımitelefonla konuşacak olursanız söyleyin kızlar ...Bendeniz ütüye kaçar bu hafta Ati yine seyahatte birsürüüüü ütü beni bekler...

bugün hiç dışarı çıkmadık..temizlik yapıyoruz annemlerle..bende kuzumun odasını hallettim..dinlenirkende size selam veriyim dedim..hepinize iyi hafta sonları...

Banucum aslında ben de siyah bir elbise var yıllar önceden kalma,sayılı giyildi ve bana küçük tabiki.esnek bir kumaşı var,38-40 bedene uygun olur diye düşünüyorum,gene yerinden çıkarıp bakmak lazım tabi...de.. sen ister misin istemez misin bilemedim açıkçası o yüzden bahsetmedim.Bir tane gece mavisi,straplez,boyundan taş askılı uzuuun bir elbise var yalnız o biraz daha büyük beden olabilir,40-42 gibi yani.Onlara uygun çok şık ayakkabılarım da vardı ama buraya taşınırken hepsini attım/verdim.ince yüksek topuklu bilekten bağlamalı ayakkabılarım terliklerim vardı da,işte artık ayağım girmiyor.Benim ayakta 40-41 oldu çünkü bir de taraklandı daha doğrusu etlendi demek daha doğru olur,giydiğim ayakkabılar yayılmaya başladı,nasıl sinir oluyorum anlatamam..neyse..sonuç olarak ayakkabı konusunda yardımcı olamayacağım artık (!),elbiseyi de bulmuşsun.dediğim gibi ister msiin istemez misin bilemedim arkadaşım.yine de fırsatın olur bakmak istersen bıyır gel şeker.hatta bu hafta içi çıtır gelecek bana aynı güne denk getirirsek ne güzelolur..
abooo ne uzun yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…