İzmir'de Bebek Oyun Grubu

selam nasılsınız yoğun bir hafta sonu geçirdim bugünde annem geldi biraz ev temizliğinden sonra sahile indik annemle çoook sıcaktı yaz geldi bi anda oğluşum parkta oynadı şimdide banyo yapıp uyuyacak inşallah kuzuşum çünkü öğlen uyumadı

tuna yektacım
DEICHMANN da güzel ve uygun fiyatlı ayakkabılar var yakınlarında varmı bilmiyorum ama
herkeze iyi akşamlar iyi güzel haftalar

Son düzenleme:
hepinize iyi akşamlar...

bizde bugün parka gittik..sonrasında evdeydik..şimdide banyo yapıcaz ve başarabilirsem uyutmaya çalışıcam..hepinizi öpüyorum..

iyi geceler
çoook yorgunum.Sabah erken kalktık,kahvaltı vs.den sonra ev toplamaya giriştim.hafta sonundan çıkıldığında ev hoppacık oluyor.Öğlen anca bitti evi toparlmam.sonra Duru Okyanus uyudu,çok uzun uyumadan kalktı.Park park diye tutturdu.Benim de banka işlerim vardı zaten çıktık.çıkış o çıkış.giderken bir posta park,dönüşte bir posta park ama doymadı yine de hanfendi.Sonra eve geldik ben artık bitmiştim yogunluktan ve evet ya hava nasıl da sıcaktı bugün.Eşim erken geldi,alışverişe gittik.Sonunda banyolarımıza aynalarımızı ve diğer bazı eksiklerimizi aldık.Yine babamı çağırıcam onların takılmaları için tabiki.Ancak bu saatte girebilme fırsatım oldu.çok yoruldum ya,bir de nasıl başım ağrıyor.güzel tatlı bi yorgunluk oldu ama artık uyumak istiyorum.Ütü yapmam lazım.Öpüyorum herkesi iyi geceler

bguün sürpriz yapıp eycik geldi bize..kahve falan içtik oturduk sohbet muhabbet akşam üzeri kızları parka çıkardık epey bi oynadılar..benimde çok ütüm var yapılması gereken.geceleri uyku tutmuyor bu ara bakalım biraz yapıcam nasipse şimdi..az önce şanslı masa diye proğram vardı süper bişey yaaa, inanaılmaz güldüm iyi geldi bana

hepinize iyi geceler

Selam kızlar nasılsınız,Darilgenden haber varmı ben bugün bir ara ararım!!!Bugünlerde pek urayabilen yok galiba!!!
Bugün internet cafeden zürafamızın uzun bacaklarının çıktısını alıcam birde krapon kagıdı almayı unutmiyimde sonra fırsatımda olmaz öğleden sonra yapalım etkinliğimizi
Dün gece 23:30 da sızdık oğlumla babamızda olmayınca daha bir yoruluyorum,doğrusu kendimi evde düzen ve temziliğe verdim onunda etkisi var tabiii!!!Haydin görüşürüz kendinize iyi bakın...
Miniğim ne güzel siz yakın oturuyorsunuz buluşuyorsunuz parkta bir arkadaşıyla oynaması daha keyifli oluyor...

selam kızlar
valla ümidi kesmiştim artık gelmeyeceksiz topiğe diye.miniğim o programı biz de izledik,yerlere yattık gülmekten eycikle bana da çıkıp gelsenize hadi bugün gelin mesela belki çıtırım da gelir,biraz önce aradım yoğundu döncem sana dedi,beklemedeyim.Arkadaşlarım müsaitseniz hepinizi beklerim buyurun gelir

Çıtırım çıtır kelimesi yasaklanmış net aleminde!!!
Neyse çıktımzı aldık uyansın etkinliğimizi yapacaz bende yine kv ve kp var yatılı pek takılamam buralarda cumaya görüşürüz arada yine bakınırım..

Bugün eycikim ve minikprensesim bana geldiler,çok güzel bir gün geçirdik.Gün harici de görüşmek çok güzel oluyor kızlar,hepinizle yapalım bunu.Yarın da çıtırım gelecek,bugün işi vardı gelemedi.cuma günü minikte hep birlikte olucaz inşallah.darilgenle görüştük bugün,cuma günü gelmeyi çok istemiş ama maalesef Ateş yine hastalanmış,büyük ihtimalle gelemem dedi.Güne katılıyormuş,kriko 5. kişiydi yanlış hatırlamıyorsam,sıralama değişmesin,krikonun sırasını darilgen alsın dedik,herkese uygundur herhalde diye düşünüyorum

iyi gecelerrrrr
saphişcim ne güzel oldu bir araya gelmemiz hep yapalım böyle
günü beklemeye gerek yok kızlar çıkın çıkın gelin hepiniz

eycikim yazdığın mesajın bildirimi 7 adet mail olarak geldi ,ben de sandımki herkes bir anda topiğe geldi sohbet koyu

güzel bi gün oldu seçilcim emeğine sağlık..eyciğin dediği gibi ne zaman uygunsanız çıkın çıkın geliverin galiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın günaydın
hayırlı perşembeler öncelikle darilgenin güne katılmasına çok sevindim bakıcı işini halledince rahatladı ve bakıcısına güvendi sanırım ne güzel çok sevindim onun adına
siz sapişe yakın oturuyonuz ne güzel şanslarınız var arabayla 10 dk keşke hepimiz bizrbirimize yakın otursak banada beklerim bigün hatta toplaşın bende hepbirlikte olalım ben annemin hastalığı babamın ameliyatı gelemem edemem derken ayrıldım şimdi bitün problemler çözüldü artık müsaitim buyrun banada sık sık gelin sizi ve kuzularımı çok çok özledim

İyi geceler :)
Bugün çıtırım geldi,güzel bir gün geçirdik.Sağolsun bizim etkinliğimizin bize ait olan parçasını çıkarıp getirmiş,biz de akşam yapıştırıcı almak için Kipaya gittik,orada çeşit çeşit buldum,sonunda bizim de yapıştırıcımız var,artık sizden otlanmayacağız etkinliğimizi yaptık.Kızım yapıştırıcıyı sürme kısmına bayılıyor.İnşallah doğru yapmışız.Yarın kocaman bir zürafamız olacak :)
krikom sorunlar çözülmesine çok sevindim gözünüz aydın.yalnız benim kafama bir şey takıldı,sen 2 çocukla evden çıkman zor olduğu için ve hafta içine alınınca ulaşım problemin olacağı için ayrılmıştın,ailendeki sağlık sorunları değildi sebep,ya da öyle miydi?Ayrılma sebebin ailendeki sağlık sorunlarıysa ve hallolduysa ve tabi istersen tekrar katılabilirsin

günaydın öksüz topiğimin, buraya uğramaz anneleri
Ben 14.30-15.00 gibi minikte olurum tahminimce,kıız uyutayım,yedireyim de düzeni bozulmasın.Ne zamandan beri öğle uykularını erken uyuyor.Bir de orada çok huysuzluk eder.Orada uyutmaya yedirmeye çalışıp,etkinliklerde uzak kalacağımıza,böylesi daha iyi olacak.Zaten çıtır da 1 de çıkıyor okulda,onun da gelmesi o saatleri bulabilir ve bana da o aynı saatlerde gelinmişti.Nasıl olsa hava geç kararıyor.Mama listesi ve tarih belirleme olayını bugün yapalım muhakkak.Ben toz pudingli ve damla çikolatalı kek getiricem,çıtır tiramisu getirecek..başka kimseden haberim yok.He minik te değişik bir kek yapmış,inşallah başka kek yapan yoktur
Öğleden sonra görüşmek üzere kızlar öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…