İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Kızlar iyi akşamlar,kocamın karnını doyurdum ve uyuttum ama hala çocuğumu uyutamadım
Şimdi gidip yarın giyilcekleri ütülemem lazım,sabah erkenden çamaşır yıkamam lazım önümüzdeki hafta giyilcekler.....Offf neyse yarın akşam düğün sonrası Soho'ya gidiyoruz kızlar Murat Dalgılıç varmış,görümcemlerle gidiyoruz girişte tanıdık varmış sanırım giriş parası vermiycezGece çocukları kvlere emanet edicez hadi bakalım çoooook uzun zamandan sonra gece hayatıGiyinmiş süsülenmişken onuda halledelim
Miniğim bugün çooook güzeldi,kızlar çocuklara iyi geliyor bu buluşmalar ama banada çok iyi geliyor,Miniğim ellerine sağlık mamalar süperdi,hem çok değişik hemde çok lezzetli belliki içine sevginide katmışsınHepinize iyi geceler kızlar oğluşumun uykusu gelmiş şükür

Ayşem herşey süperdi,ellerine sağlık canım benim ,çok teşekkürler
Banucum süper valla,iyi eğlenceler şimdiden ve ütü için de kolay gelsin..acaba bir gün bizede nasip olur yine yeni ve yeniden şeklinde gece hayatı
Ya kızlar hava ne kadar soğuk.Biraz önce dışarıdan geldik,Duru Okyanusun ısararlarına dayanamayıp parka gittik,mıçımız dondu resmen.Mayısını 6 sında İzmirde böyle soğuk çok üzücü gerçekten :S Bizim burda Pazar yerinin orda konserler oluyor,bahar şenliği adı altında.Babutsa var bu akşam da,yanayım yanayım,ateşlerde yanayım da bir göbek atarım diyordum ama soğuktan konser alanına bile gidemedik,park çok yakınında olduğundan sadece şarkıyı dinlemekle geçindik.Bizim de gece hayatımız çok renki farkettiyseniz
havalar ısınsın artıııııııııkkkkkk

selammm güzel annelerr
gününü zgüzel geçmiştir umarım bende bugün annemin gününe katıldım oradanda agoraya gittik annler günü hediyelrimi hallettim rahatım şimdi aklıma takılıyordu hep ne alsam diye iyi oldu

sapişim hem hafta içi gelmenin zorluğu vardı sebeplerin içinde çocuklarla hazırlanmak bile bir dertti açıkçası ama anneme ilk başta kanser teşhisi koymaları babam amalyat olcaktı annemin yardıma ihtiyacı olacaktı vs. annemi bu zor zamanda yanlız bırakmıyım biliyorsunuz ablamda bursada yanlız kalmasın ardayıda bırakamazdım yorulmasın die işte hepsi bir araya geldi diyelim ama anneme söledikten sonra neye arkadaşlarından ayrı kaldın kızım sen nekadar mutlu oluyodun arkadaşlarınla görüşünce mert içinde iyidi keşke ayrılmasaydı arkadaşlarının alamadığı günlerde veya uzak otabüsle gidemeyeceğin yerlere biz seni babanla bırakırdık dedi bende istemezdim böle olmasını
ben artık 3.cü turda eğer sizde isterseniz katılırım diyorum şimdi sende gün oldu e miniktede oldu paralar verildi vs günler mamalar ayarlandı düzen oturttunuz bozmayım

tuna yektacım sana bol eğlenceli gecelerr uzun süre sonra çok iyi geliyor nadir olunda kıymetli oluyor sanırım bi foto koyarsın artık süslü halinden
çıtırımın saçları nasıl olmuş eminim çok yakışmıştır ama ben görmedim
anlatın azcuk nasıldı bebeler nasıl aktivite nasıl oldu zürefayı görünce çok mutlu oldumu kuzuşlar

Son düzenleme:
zürafa çok güzel oldu.çıtırım çok güzel yaptı,biz de çok beğendik :))) Çocukların ilgisi toplu bir oyuncak varya,hava veriyor,toplar dışarı çıkıyor hani,onunla oynadılar.

o 23 nisanda indirimdeydi alsak ardanında mertinde ilgisini çeker mi dedik sonra mert onun toplarını saklar ardayı oynatmaz dedik almadık :)))) demek sevdiler oyy onlar mutlu olsunlar çıtırında ellerine sağlık

Günaydın arkadaşlar sabahın 7:30'unda bizimki çığlık çığlığa ağlayarak uyandı:''Abi topumu aldı''diyerek,sanırım dünkü toplu oyuncağı rüyasında gördü yavrucum,yarım saat bu şekilde ağladı,ne desek ne yapsak susmadı,sonra kuş muş derken sustu,ama bakmayın bu şekilde yazdığıma biz babasıyla gizli gizli güldük hali pek komiktiBabamız tekrar yattı uyudu biz kalktık,bugün erken başladı işin garibi çok geç bitecek,çalışırken 36 saat bir fiil ayakta geçirirdim enerji bitmezdi,şimdi eğlenceye gitcez nasıl dayancaz diye düşünüyorum ne garibim bol bol kahve içececem sanırım,neyse oğlumun elma krizi tuttu ben kaçar,şimdiden hepinizin anneler gününü kutluyorum kızlar hepinizi çoook seviyorum sizler

Selam kızlar
dün geceki süper soğuk havadan sonra bugünkü sıcak hava pesss dedirtti artık :) neyse ısınsında
Bugün annem,teyzem ve biz dedeme gittik.Dün anjiyo oldu,2 bacağından birden girilmiş ve iki tarafa da stent takılmış.Bugün maşallahı vardı.Bizleri de görünce morali düzeldi,mutlu oldu.Sonra agoraya gittik,biraz alışveriş,biraz gezme tozma,biraz yemek içmek,sonra güzelyalıya gittik,yine aynı şeyler ve bu kez park da dahil oldu tabiki.Sonra da evimize geldik.Yarın da bir aksilik çıkmazsa yine anneme gideriz herhalde,bugünden kutladık anneler gününü hediyesini de verdim ama yine de duygusal olarak anneler gününde annemle ablamla kızımla ve yeğenimle olmak istiyorum.Ve tabiki artık pikniğe gitmek istiyorum.Bakalım nasip :)
Hepinizin şimdiden anneler gününüz kutlu olsun canım arkadaşlarım.Annelerinizin de anneler günü kutlu olsun,ellerinden öpüyorum.kuzularımı ve sizleri de çok öpüyorum,yarın giremezsem diye şimdiden yazayım dedim

iyi akşamlar bugün hava mis gibidi gezmekten kendimizi kaybettik diyebilirim önce kipa haftalık ev alışverişi sonra özdilek park ve çay içmek için sonra agora merte araba aldık hani bu pedalları varda kendi kullanıyo ya ateşinde var ondan aldık çok ağlıyordu araba diye akülüler çok uçuk bununla gönlü olsun istedim
yarında anneme kahvaltıya gidicez öğleden sonrası içinde mangal piknik planımız var inşallah hava bugünkü gibi olursa
şimdide çocukları uyuttuk 2 biramız var çips ve film hafta sonunun kaçınılmaz aktivitesi :)))))

canlarım annneler gününüz kutlu olsun hepinizi çoookkk seviyorum iyiki o tatlı bebişleri doğurmuşuz iyiki anne olmuşuz yarın sabah erken çıkarız şimdiden kutlayım istedim iyi geceler mışıl mışıl uykular herkeze

Dünyanın en güzel anneleri anneler gününüz kutlu olsunnnnn...

herkes gezmelerde maaşallah, buralarda kimsecikler yok, bizde anca parka kadar gidebildik biri hasta 2 bebeyle..
Gülbin sağlık sorunlarının çözülmesine çok sevindim, herkese geçmiş olsun,

gününüzün de güzel geçmesine çok sevindim, ateş grip olmasa da biz gelemeyecekmişiz, çünkü bu sefer de pipimiz hasta, cuma günü yavrum bütün gün çişini yapamadı, pipim acıyo diye diye bağırdı yavrum, hemen dr gittik, idrar, ağrı kesici ve ılık pansumanla zorla yaptı yavrum, cumartesi de hep ağlayarak yaptıda şimdi rahat şükür,
pipisinin ucunda darlık vardı zaten, şimdi orası enfeksiyon kapmış, antibiyotik ve kremler kullanıyoruz ama dr çok sık tekrarlar, bu enfeksiyon iyileşince sünnet yapalım demiş,

bakalım biz de ikisini birden yaptıralım diyoruz, hayırlısı.

Ben buralardayım darilgenim.Maalesef hayatımın en kötü anneler gününü geçiriyorum,çok mutsuzum bugün :S Kızla sabah erken kalktık,eşim anca 12 de kalkabildi yataktan.Halbuki ben kahvaltı hazırlamasının hayallerini kurmuştum en azından kendin yapamıyorsan dışarıya kahvaltıya götür bari dimi,yok,uyku daha tatlı geldi paşama bugün.Piknik planımız da yattı.ablamlar kayınvalideleriyle pikniğe gideceklermiş işin kötüsü sabah sabah anneme gidip,anneler gününü kutlayıp onu da alıp götürmüşler.bizi de çağırdılar siz de gelin diye,biz gelmeyiz dedim.Onlar ailecek gitsinler pikniğe,bizim ne işimiz var :S
hiç hayal ettiğim gibi olmadı.Dışarıda güneş ne güzel parlıyor ben evin içinde kat kat giyindim donuyorum resmen

darilgenim çok geçmiş olsun kuzuşa ya,canım benim nasıl canı acıyordur.sünnetiniz hayırlısı olsun tatlım.küçüğü de yaptırın tabi,o da çıksın aradan.Şahsen bebekler küçükken kesilmesi taraftarıyım.sonradan acıyı hatırlamasın kuzular.Hem bebeklerin ağrı eşiği yüksek olur

Son düzenleme:
akşamüstü dışarı çıktık.anneler günü hediyesi yemek takımı aldı eşim bana da nasıl bana oluyor o kısmı anlamadım.evimizin ihtiyacı bana alınmış bir hediye oldu.Kızlar dr. outker ürünlerinden 5 TL lik alışveriş yapınca inci kolye hediye ediyorlar ama gerçek inci.hatta o kadar ki;konserve içinde midye çıkıyor kutudan.Konserveyi açtım,baya bildiğimiz midye çıktı içinden.Midyeyi açtım,içinden siyahla pembe arası dışı oldukça sedefli bir inci çıktı :))) hayatımda ilk kez yaşadım böyle bir şeyi,şahsen çok hoşuma gitti.Midyeyi açarken ki heyecanımı anlatamam,gören korsan hazinesi buldum sanır

heh resmini de buldum :98:

günaydın iyi haftalar canlarım

güzel bi hafta sonu geçirdim inşalalh sizlerinde öledir
anneler günümüzde sabah 11.30 kalktık ailecek hepimiz geç yatmıştık valla nasıl uyudular okadar saat bilmiyom kahvaltımızı ettik sonra annemler ve biz babanneme gittik oradan annemin ve teyzemin annler günü hediyesini vermek için annemlere gittik oradan pikniğe güzelbahçedeki palamutluğa gittik biz oraya sık gidiyorduk zaten geçen sene ama bu sene mert dahada bi eğlendi tam çocuklara göre bi yer hep beraberde kısmet olsa keşke böle işte hediyesiz ama güzel aşk dolu anneler günü geçirdim kocamın güzel sözleri ve oğluşumun öpücüklerle aşkım annem günün kutlu olsun demesiydi en güzel hediye

darilgen cim ateşime geçmiş olsun acı çekmeden geçsin inşallah
sünnet olayında ise ben hamileyken 3 dr a sordum gittim tanıdık drlardı yeni doğan bebeği ilk 6 saat içinde yaparsanız acı çekmez ve ogün içinde yarası iyileşme gösterir ama mert için bezden kurtulmayan çocukları sünnet yaptığımızda sonrasında daha çok problem oluyor sonuçta orada mikrop var çocuğun dışkısı orada bakteri üretiyor ve problem yaşıyoruz benden size tavsiyem 2 yaşına kadar bezden kurtulursa yapalım kurtulmazsa en ideal yaş 8 yaş demişlerdi birde küçük çocuklara narkoz istemiyorlar yapmak ama sizinki sanırım dr kesin dedi eğer acil bişi değilse başka drlarada danışın inşallah kolay bir çözüm yolu vardır

millet neredesiniz ya alooo sesim geliyor mu?
minikprenseste tarihleri ve mama listesini yapmadık,unuttuk yine farkında mısınız?Ben diyorum ki,buradan yapalım en iyisi şu işi,hem yazınca herkeste alır kopyalar.Şimdi sıra tunayektada,sonraki sıralamayı ben bilmiyorum listemi kaybetmişim taşınma esnasında

1. SAPHIRA---15 Nisan Cuma idi
  2. minikprenses---6 Mayıs Cuma idi
  3. tunayekta---20 Mayı Cuma mı?
  4. iceangel-----3 Haziran Cuma mı?
  5. darilgen-----17 Haziran Cuma mı?
  6. eycik------1 Temmuz Cuma mı?
  7. çıtır-pıtır------15 Temmuz Cuma mı?

Son düzenleme:
Ne güzel bir hafta sonu olmuş krikom,mesajına teşekkür ederim canım :) Mertime de kocaman maşallah günün kutlu olsun mu dedi? süper ya :)) sanki bu işte babasının parmağı varmış gibi geldi bana varsın hediye olmasın,madden değil manen doymak çok önemli

teşekkür ederim canım evet manen doydum anneler gününe babası aşkım diyor diye oda aşkım annem demeye başladı bana bi konuştu arkası sıralı geldi
şimdide arda arabasını elliyo diye arda elleme arabamı ellerin pis olur eehh olur ellerin sıkışır diyo :))) artık biizm ev çok şenlikli ardayla mertin kavgaları var ardada kendini ezdirmiyo valla

oyyy kuzular yaa
Ardanın doğum günü de yaklaştı :) Merte çok heyecanla hazırlanırdın,ardayla ilgili pek bahsetmiyorsun

onun ile ilgili de planlarım var ama tam net değil yaz olcağı için evde sıcakta olmaz ya dün gittiğimiz palamutlukta yaparım diyorum ama güzelbahçe çok uzak gelirmi herkez gelebilir mi onun düşüncesi var birde kipanın orda hep gittiğimiz aile çay bahçesi var sahiplerinle arkadaş olduk artık orada 2-3 masayı kenarıya kurup mavi beyaz tüllerle süslesem plastik kötü görüntüsü gitsin diye düşüncelerim var ama mertte yaptığımdan geri kalsın istemiyorum ona da çok özeniyorum şimdi 11 haziran nazlının doğum günü onun d.gününe kafam çalışıyo onun hazırlığı içindeyiz :)))))

Tüllerle kapatmasan da olur ama tüllerle süslü süslü daha bir güzel olur tabiki.Aynı şeyi güzelyalıda bir cafede de düşünebilirsin.Yani cafede açık havada kutladıktan sonra çok uzak olması şart mı,sen ille oraya mı özendin?palamutluk neresi ben bilmiyorum bu arada

bu sefer gelemedin ama bi dakainde işallah aramızda olacaksın...çok geçmiş olsun kıyamam ben ona..tez zamanda iyileşir işallah...

kızlar merhaba...yazamadım o günden sonra..hepinize afiyet olsun..hepsi sizler gibi nadide dostlarım içindi..sizleri ağırlamak bana çok büyük keyif veriyor..hep gelin ben herzaman beklerim..
değişik şeyler hazırlamaya bayılırım ben..sizler içinde en iyisini yapmaya çalıştım umarım gerektiğince ağırlayabilmişimdir..
hepinizin anneler gününü yeniden kutluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…