teşekkür ederim canım evet manen doydum anneler gününe babası aşkım diyor diye oda aşkım annem demeye başladı bana bi konuştu arkası sıralı geldi
şimdide arda arabasını elliyo diye arda elleme arabamı ellerin pis olur eehh olur ellerin sıkışır diyo :))) artık biizm ev çok şenlikli ardayla mertin kavgaları var ardada kendini ezdirmiyo valla
bu sefer gelemedin ama bi dakainde işallah aramızda olacaksın...çok geçmiş olsun kıyamam ben ona..tez zamanda iyileşir işallah...Dünyanın en güzel anneleri anneler gününüz kutlu olsunnnnn...
herkes gezmelerde maaşallah, buralarda kimsecikler yok, bizde anca parka kadar gidebildik biri hasta 2 bebeyle..
Gülbin sağlık sorunlarının çözülmesine çok sevindim, herkese geçmiş olsun,
gününüzün de güzel geçmesine çok sevindim, ateş grip olmasa da biz gelemeyecekmişiz, çünkü bu sefer de pipimiz hasta, cuma günü yavrum bütün gün çişini yapamadı, pipim acıyo diye diye bağırdı yavrum, hemen dr gittik, idrar, ağrı kesici ve ılık pansumanla zorla yaptı yavrum, cumartesi de hep ağlayarak yaptıda şimdi rahat şükür,
pipisinin ucunda darlık vardı zaten, şimdi orası enfeksiyon kapmış, antibiyotik ve kremler kullanıyoruz ama dr çok sık tekrarlar, bu enfeksiyon iyileşince sünnet yapalım demiş,
bakalım biz de ikisini birden yaptıralım diyoruz, hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?