İzmir'de Bebek Oyun Grubu

bu arada size bahsetmeden edemiycem..çatlarım yoksam..
dün annelerin yanına sürpriz yapıp gittik abimlerle..anneme yardım etmek amaçlı bizim kocaman olan evin ön balkonunu yıkıyorum,derinlerden bi ses miyav diyor..hiç dayanamam kesinlikle tahammülüm yok ağlamalarına..suyu kapattım, tüm bahçede aradım bulamadım..çalılıkların altından ses geliyor ama kaldırmam ne mümkün,babam ve abiminde yardımıyla kocaman çalılığı açtık tam 5 yavru kedi ve terkedilmiş..biri ölmüş kurtaramadık..ben dayanamadığım gibi bi okadarda çok ağlıyorum,hepsini çıkardık biri ölmüş diğer ikisi 15 sn de bir nefes alıyor yani can çekişiyor,ağlaya ağlaya en yakın köyün sağlık ocağına gittim pazar olduğu için kapalı,bam bam kapıyı vurdum bi kız çıktı bana çok acil şırınga ver dedim,annesine sorcakmış başlarım annene dedim içimden orda bi can gidiyor..neyse aldım geldim sırıngayla süt verdim ama can çekişiyolar o anki halimi görseniz zaten bitmiştim,sonra toparlandılar ve çokkk uzattım şimdi aldım geldim ve benimleler gece tam 4 kez kalkıp süt ile besledim şimdi acıktılar ve beni bekliyorlar..rabbim anneler gününde bana o sesi duyurdu ve belkide ben görmesem ölüceklerdi onları bakmaya kendime vazife edindim ve şimdi büyütüyorum çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

minik prensessim ne güzel bişii yapmıssın canlarını kurtardın bravo valla anneler günü hediyesi oldu sana 4 adet minik can

sapişim palamutluk güzel bahçede bir piknik alanı kendin pişir pendin ye gibi çim oyuncaklar tam biizm bebeklere göre hatta hep bareber gitmeye özeniyorum hep orada yaparsam zaten süslemeyi falan kendileri yapıyorlar güzel bi yer ama uzak işte

birde balçova kipanın karşısında aile çay bahçesi var orada yaparsam süsleri kendim yaparım güzelleştiririm azcık masaları diye düşünüyorum oradan sadece kola alarak cüzzi bi rakama gelir diye tahminim bakalım kısmet

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar dün gece girdim okudum ama yazmaya halim kalmadı valla dayak yemiş gibiydimHerkesin anneler günü iyi geçmiş ne güzel,en güzel hediye çocuklarımızın sağlığı onların mis gibi kokusunu içimize çekmek daha güzel ne olabilir ki değil mi!!!
Darilgenim canım geçmiş olsun,çok zordur bilirim bizimki 1 yaşında değildi böyle birşey yaşadık inanılmaz canları acıyorİnşallah kısa zamanda iyileşir,inşallah bendeki günde sende katılırsın...
Miniğim kedilerini çok merak ettim doğrusu,ne kadar güzel birşey yapıyırsun,Selin Sude rahat bırakıyormu onları,oyun oynamak istemiyor mu???
Krikitosum doğum günü ne zaman Arda'nın yakınmı bencede cafe falan olabilir,palamutluğu bilmiyorum ama...
Ezgi nerelerde kızlar haberiniz var mı???
Şimdi kendimi anlatayımCumartesi akşamı çok güzel ama çok çooook yorucuydu,bütün gece ayakta ve hopla zıplayla geçti,tabiii birde düğünde oğluşumun peşinde koşturdum.Tüm gün ablamda temizlik ve yemek yaptığımıda düşünürsek helakım çıktı aslında ama kırk yılda bir gece gezmeye gidiyoruz diyip olabildiğince molalarla dinlenmeye çalıştım.Düğün çok güzeldi,başta benim yüzümden biraz geç gittik ama çok güzeldi.Gece Soho ya Murat Dalkılıç'a gittik.Oda süperdi,gece saat 2 ye doğru sahneye çıktı,4 e kadar ordan sonra çorbacıya gittik.Gittik ama zannetmeyin ki kafayı buldukta gittik gece çoğunlukla elma suyu içtikbeleşten içeri girince ne getirirlerse ayvallah dedikAma süper eğlendik yni ben çok eğlendim,çooook uuuzzuuuuuun zamandır böyle eğlenmemiştim.Şarkılar süperdi,çoğunun sözlerini bilmesemde uydurdum gittiOrtam çok farklı biz başka bir dünyada yaşıyoruz o kesin,kendimize o gece ve ertesi gün çok güldükBu arada ben Murat Dalkılıç hastası oldumOğlum çağırıyor sonra devam ederim öptüm

minikprensesimmm harikasın.hayvan aşığı bir insan olarak gözlerim dolu dolu okudum
tunayekta hayat sana güzel yeavrim ooh sefan olsun
krikom sen yeri ve zamanı kesinleştir,istersen aynı güne gelirken gibi hepimiz birer çeşit ikram yapıp getiririz,dünya çeşit olur ne dersin?

tuna yektacım gecelere akmıssın yawrumooo yarasın valla sana katılıyorum bin bir çeşit hatay var ve biz kesinlikle başka bir hayat yaşıyoruz halimize çok şükür bizde çocuklar büyünce gecelere akarız artıkınnnn :))))

ay şuan mert le arda ceee oynuyoo arda mama sandalyesinde oturuyo mert ona duvarın yanından cee diyo arda çığlık çığlığa oyyy bunlar büyümüş yaaa

Ardanın doğum günü 1 temmuz daha var siz toplaşın bana gelin valla ne mutlu olurum hepinizi çok özledim
sapişim çok teşekkür ederim teklifin çok cazip :))) ben bi yoğunluk veriyim d.günü işine bakalım neler gelicek aklıma
mesela mertte davatiye yapmıştı ya yiğit çok ta uygun fiyata bastırıp evde arkasına magnet yapmıştık yine aynı şekilde yapalım ama koltuğa beyaz bi çarşaf seriyim ardayı oturtayım önünede tek kişilik pasta koyar onun pastayı parmaklamasının fotolarını çekerim altınada ben pastamı yemeğe başladım pasta bitmeden sizde yetişin yer zamamn vs şeklinde ilk aklıma gelen bu olmuştu dahada başka bişi bulamadım zatii

hepinizi öptüm bugün bana arkadaşlarım gelcek ardada huysuz bakalım nasıl geçicek

kriko Arda'nın doğumgünü 2 Temmuz değil miydi kız?rütbende de öyle yazıyor ya,hani nickinin altında

2 temmuz ama ben 1 de kutluycam o manada yazmıştım çünkü 2 temmuzda akrabalardan birinin oğlunun sünneti varmış ben ne güzel seviniyordum tam gününde kutlucam cumartesi ye denk geliyor diye ama sünnet yapıcaz demişler kuzenimin eşinin ablasının oğlu yani dıdısının dısısı :))))

yok kız gece olıcak ama temmuz sıcağında ben gündüz doğum günü yapmam die düşünüyorum gece diye düşünmüştüm hep kız bana bi telaş sardı haa d.günü dedin aklıma dankkk dedi valla 2 gündür onu düşünüyom :)))

açık hava gölge serin bir yer olduktan sonra gündüz de olur bence,pikniğe gidilmiyor mu sonuçta.sen bilirsin tabi canım.
e herhalde ya,baktım senden ses çıkmıyor,1. lere 6 ay önceden başlardık ne yapıcaz diye,planlar yapardık,yer,zaman,pasta,giysi vs.. seçimi yapardık

Duru Okyanus aldı eline tencereyi kaşığı,birazcıkda su,yemek pişiriyor (sözde) :)) onu izlediğimi farkında değil,mmmm nam nam filan yapıyor,sonra da yiyor (sözde) yemek pişirdi,beğendi ve yedi yni aklınca

anasının kızı işte.. o da büyüyünce annesi gibi güzel mamalar yapıcakkkk:)şimdiden belli.

kızlar ardanın doğum günü için yaptırmayı düşündüğüm süslerin resimleri sizde bir fikir verin ablan nazlıya yaptırırken ardayada sipariş etmek istiyormuş bana seç istediğini dedi nazlını d.günü için bursaya geldiğinizde ardanınkilerde alırsınız benden dedi ama ben karar veremedim ikisi arasında kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…