Kızlar iyi akşamlar dün gece girdim okudum ama yazmaya halim kalmadı valla dayak yemiş gibiydim
Herkesin anneler günü iyi geçmiş ne güzel,en güzel hediye çocuklarımızın sağlığı onların mis gibi kokusunu içimize çekmek daha güzel ne olabilir ki değil mi!!!
Darilgenim canım geçmiş olsun,çok zordur bilirim bizimki 1 yaşında değildi böyle birşey yaşadık inanılmaz canları acıyor
İnşallah kısa zamanda iyileşir,inşallah bendeki günde sende katılırsın...
Miniğim kedilerini çok merak ettim doğrusu,ne kadar güzel birşey yapıyırsun,Selin Sude rahat bırakıyormu onları,oyun oynamak istemiyor mu???
Krikitosum doğum günü ne zaman Arda'nın yakınmı bencede cafe falan olabilir,palamutluğu bilmiyorum ama...
Ezgi nerelerde kızlar haberiniz var mı???
Şimdi kendimi anlatayım
Cumartesi akşamı çok güzel ama çok çooook yorucuydu,bütün gece ayakta ve hopla zıplayla geçti,tabiii birde düğünde oğluşumun peşinde koşturdum.Tüm gün ablamda temizlik ve yemek yaptığımıda düşünürsek helakım çıktı aslında ama kırk yılda bir gece gezmeye gidiyoruz diyip olabildiğince molalarla dinlenmeye çalıştım.Düğün çok güzeldi,başta benim yüzümden biraz geç gittik ama çok güzeldi.Gece Soho ya Murat Dalkılıç'a gittik.Oda süperdi,gece saat 2 ye doğru sahneye çıktı,4 e kadar ordan sonra çorbacıya gittik.Gittik ama zannetmeyin ki kafayı buldukta gittik gece çoğunlukla elma suyu içtik
beleşten içeri girince ne getirirlerse ayvallah dedik
Ama süper eğlendik yni ben çok eğlendim,çooook uuuzzuuuuuun zamandır böyle eğlenmemiştim.Şarkılar süperdi,çoğunun sözlerini bilmesemde uydurdum gitti
Ortam çok farklı biz başka bir dünyada yaşıyoruz o kesin,kendimize o gece ve ertesi gün çok güldük
Bu arada ben Murat Dalkılıç hastası oldum
Oğlum çağırıyor sonra devam ederim öptüm