İzmir'de Bebek Oyun Grubu

bunlar ne süsü şimdi krikom?yani pastanın şekli mi böyle olacak yoksa gelenlere hatıra kalması için yapılan şekerlerden/lavantalardan mı? ikisi de çok güzel ama üstteki resim erkek çocuğuna daha bir uyar gibi geldi bana.çok kararsızsan yarı yarıya iki çeşit olarak yaptır olma mı?

Gelenlere hatıra kalsın die sapişim ablam kızına yaptırırken arda ya sipariş veriyim benim sana hediyem olsun seç birini dedi :) ama eğer üstekini yaptırırsam pastasınıda aynı şekilde yaptırmayı düşünmüştüm bide üstteki mummuş onuda bugün öğrendim mum dağıtmak nasıl olu ki ben biblo zannetmiştim

e aynı olsun pastasıyla,daha güzel değil mi? pastanın minyatürünü dağıtmış gibi olacaksın,üstelik mum olması daha da güzelbir durum bence

1. SAPHIRA---15 Nisan Cuma idi
  2. minikprenses---6 Mayıs Cuma idi
  3. tunayekta---18 Mayıs Çarşamba (19-20 mayıs bayram sebebiyle tatil olabilir,eşler evde olur)
  4. iceangel-----1 Haziran Çarşamba
  5. darilgen-----15 Haziran Çarşamba
  6. eycik--------29 Haziran Çarşamba
  7. çıtır-pıtır-----13 Temmuz Çarşamba
Selam kızlar bakıyorum yine giren olmamış iki sayfa öncede kalmış olan mesajımı bulup değiştirdim.Hiç kimseden bir yorum gelmemişti zaten.Bende ve Ayşede cuma günleri yaptık günü ancak hep cuma günleri yaparsak uygun olmayailir diye düşündüm.Şöyle ki herkesin cumartsi akşamı yemekli/yemeksiz misafiri olabilir,aile/akraba toplantıları olabilir,cumadan hazırlık yapmak gerekebilir.Bu yüzden hem hafta ortası olduğu için hem de Banuda Perşembe günü yapamayacağımız için (19 Mayıs sebebiyle),gün olarak çarşamba yapalım derim. bu tarihler herkese uygun değilse fikirlerinizi belirtin ki ona göre değiştirelim.Eğer itiraz gelmezse bu listeyi herkes kabul etmiş sayalım.yine kimseden ses çıkmaması üzerine ben kendi kendime mama listesi yaptım yoksa onun da oluşacağı yok.Yine uygun görmediğiniz bir durum olursa belirtin değiştirelim
Mama listesi şöyle:

Banu'da yapacaklar:
  • Banu
  • AyşeD.
  • Ezgi
Şirin'de yapacaklar:
  • Şirin
  • Zeliş
  • Ayşe N.
  • Seçil
Ayşe D.'de yapacaklar:
  • Ayşe D.
  • Banu
  • Ezgi
Zeliş'te yapacaklar:
  • Zeliş
  • Seçil
  • Şirin
Ezgi'de yapacaklar:
  • Ezgi
  • Banu
  • Ayşe N.
  • Ayşe D.
Arkadaşlar minik kağıtlara isimlerimizi yazarak çekiliş yaptım ama üst üste 3-4 kez olanlar olyordu o şekilde.Biraz çekilişle biraz da kendim kafama göre adaletli bir dağılım olduğunu düşünüyorum.Sizce de tamamsa bu listeyi herkes kendine kopyalasın,sonradan unutuyoruz çünkü

Son düzenleme:
Seçilcim ben aslında çarşamba düşünmemiştim ama başka günde olmuyor,salı dişçiye gidicem geçen sefer beyin damarlarım kadar uyuştum tüm gec kendime gelemedim ama ona göre ayarlama yaparımartık,bana 18 Mayıs uyar yanii mama listeside uyar sorun yok yani,uğraşmışsın canım sağol bizden yapacak yok valla:)
Bu arada kızlar ben sigara böreği yapacağım(sanırım),tatlı olarak egenin incisi,salata olarak bulgur salatası.belki başka birşey daha ekleyebilirim bakalım:26:İnşallah Ayşe gelir kesinleştirelim de arayıp söyliyim kesin günü...

Canım şimdi sıradaki ev sahibi sensin,biraz emrivaki yapmışım gibi oldu ama kimseden ses çıkmıyor anam napiim.bende unuttuk,Ayşe de unuttuk,e bari buradan yapalım dedik,ses veren olmadı.Ben de kendi kendime yaptım napiim.Sen 18 i haftası müsait değilsen sonraki haftada yapabiliriz.Salı günü dişçiye gidip çarşamba günü bizlerin gelmesi zor olacaktır sana.Eğer haftaya yapalım dersen ona göre listeyi kaydırıcam

saphişcim banada uyar hazırladığınn için teşekkürler
tunayektanın gününü erteleyeleim bencede dişçi sonrası dinlenir

krikitos ardanın d.günü geldi dimi ne çabuk geçiyor zaman tabi bide sana sormak lazım:86:

Günaydın kızlar sorun değil Çarşamba bekliyorum,Sapişim emrivaki ne demek sağolasın uğraşmışsın...
Krikitosum ne güzel ne kadar özeniyorsun imreniyorum valla...

Kızlar biraz önce çıtırla konuştum ona da uygunmuş liste.darilgen,iceangel,minikprenses de onaylarsa listemiz tamamdır o zaman.
Tamam tunayektacım,sen öyle diyorsan Çarşamba günü sendeyiz nasip olursa.Buradan trenle en uzun yolculuğumu yapicim tunayektacım hangi istasyonda inicem?

saphicim uğraştığın için tşk ederim tekrar..telde konuştuğumuz gibi bana uyar..senle konuşup kapattıktan sonra haftaya seminerim olduğu aklıma geldi,parktan gelir gelmez tarihine baktım.neyseki salı günüymüş..problem yok yani..

Tamamdır kızlar Çarşamba görüşüyoruz o zaman,Sapişim Bayraklı istayonunda iniyorsun canım..
Krikitosum eğer müsait olursan sende gel canım özledik sizi!!!
Ezgicim etkinlik düşündün mü benim yapmam gereken birşey varsa söyle canım...
Bu akşam arkadaşta yemekteydik,eşinin yeğenide vardı(3,5 yaşında)başta biraz kriz yaşadılar ama sonra kanki oldular,çok güzel oynadılar pek hoşuma gitti,ama yemek sırasında bizimki tutturdu karnım ağrıyor diye,ben başta sadece ilgi çkmek için sandım,sonra baktım karnı taş gibi olmuş.Sonra baktım çocuğu ter bastı,rengi soldu birden korktum.Aldım kucağıma ama pek geçmedi,aşağı yukarı 1 saat uzandı,inledi,karnım ağrıyor diye,ben kusacak sandım,ama sonra tekrar oynamaya başladılar.Birkaç ter boşalması yaşadı,galiba gaz sancısıydı,off anlayamamak çok can sıkıcı işte böyle yeni geldik eve hepinizi öpüyor iyi haftasonları diliyorum

Günaydın millet :)
herkese iyi haftasonları
bugün 24 yarın 26 derece gösteriyor havayı,değerlendirmek,kırsala koşmak,piknikle coşmak lazım

günaydın millet
banucum teklifin için çok teşekkürler cuma günleri annemin günü var ama gün çarşambalara alınmış sanırım eğer annemede uyarsa ardayı bırakıp gelir yada ikisinle beraber rica ederim getirmelerini bende sizi çok özledim inşallah kısmet olur görüşürüz

canlarım ben çok mutluyum süper bi 2 gün geçirdim eşim ortaokul arkadaşlarımın olduğu ve onların eşleri olduğu bir eğlence planlamış sağolsun annemlede konuşmuş günler öncesinden çocuklara bakması için bana yemeğe gidicez dedi yarın annem geliyor yarın gidemeyiz perşembe gidicez çocuklarıda alıcaz tabii sabah sabahta aradı beni para bıraktım taksiyle kuförüne git yakın zaten kocam delimisin diyorum 2 çocukla nasıl incem nasıl durcaklar hayali ara müsaitse gelsin birlikte gidin dedi meğer biliyorlarmış neyse gittik oradan nur a geçtiksenin bizden alır hazırlanırsın dediler eşim geldi giyemmei istediği kıyafetleri getirdi ben pek içime sinmesede ses etmedim 7.30 annem aradı madem kocanla baş başa yemeğe gitçeniz çocukları bana bıraksana die iyi tamam dedik sonra mavi köşeye gittik ulan allah seni kahretsin diyom içimden yemek yemek dediğin hamburgermiydi :))) arabayla deniz kenarından turlayalım erken bi barın önünde durdu meğer orası arkadaşın eşinin tanıdığıymış içerde çok az kişi vardı hafta içi tabi bana süpriz yaptılar :)))çok iyi geldi ama bi oynadım anlatamam akşamda saat yarımda annemden çocukları aldık uyumuşlarmıs annemde eve gelirkende uyanmadılar şükür 3 kişi bizde kaldılar korku filmi izledik 2 den sonra iyi bi geceydi dün akşamda annemin evinin ordaki çocukluk arkadaşlarım kuzenim pasta alıp gelmişler onlarla mum söndü yaptık 30 40 kere falan (mert ile asrın devamlı yaktırdılar üflediler ) mükemmel 2 gün geçirdim çokta mutlu oldum sevenlerim var dostlarım var sizler varsınız sağlıklı evlatlarım beni seven kocam ve ailem var çok süperim tanee

çok uzun yazmışım ama bunu paylaşmak istedim mutluluğumu paylaşmak istedim

teşekkürler sapişim

dün yiğit mert te diasadan bi oyuncak almış süper bişi 8tl hemde baloncuk tabancası tetiğine bastıkça bir sürü balaoncuk çıkartıyo çok eğlendi mert eğer yolunuz düşerse sizinkilerde çok sever eminim
birazdan buca gölete gidicez çoookkkkk oldu oraya gitmeyeleli hep balçova ve ötesine gidiyorduk bi değişiklik olsun istedik hala güzel mi orası bilmiyorum tabee

inşallah bir terslik çıkmazsa gelicem, eşim bırakırım dedi, ama kaçta toplanıyosunuz onu da bi deyiverin bakem, bir de ben kısır yapayım mı, ya da tatlı derseniz alman pastası da olabilir.

krikocum doğum günün tekrar kutlu olsun, resimlerini gördüm pek bi eğlenmişsiniz, mutluluğunuz daim olsun hep gül inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…