İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Darilgencim naber şekerim,ohh ne güzel gelebilecek olmana çok sevindim,Krikitosta gelirse yine tam kadro olucaz ohhh deymeyin keyfime
Darilgencim 1.si sen gel yeter canikom bişeycik yapma sen,ama illa yapacak dersen hangisi kolayına geirseçç2.sisaat 2 gibi buluşuyoruz çünkü Çıtırım zaten 1 de çıkıyor işten ancak toplaşıyoruzAma istrsen daha erken gel ben evdeyim yanii

ben bahar gribi oldum allahtan çocuklara geçmedi çarşambaya kadar geçerse gelmeye çalışacağım

arkadaşlar dün buca gölette gidicez dedim ya ayy çok beğendim orayı yanlız oradan çıktıktan sonra bir tabela takip ettik macera tepesi adı mutlaka gidilip görülmeli hatta 1 gece kalınmalı at binme hatta eğitimi paintbool tırmanma yüzme jeeple yarış toprak yolda vedaha aklıma gelmeyen bir sürü aktivite spor geceleride sıra geceleri oluyormuş otel gibi değil ama bungalow larda kalınıyor sabah kahvaltısı veriyorlarmış 100 tl 2-ve 3 kişilik evlermiş fiyatta cazip tam kafa cinlemelik ama ben çok coştum orda koşturduk oynadık çimlerde mertle sonrada rüzgara çıktım birde tam giderken acayip bi yağmur yağdı çocukları korucam derken kendim ıslandım inşallah onlar hasta olmadan atlatabiliriz keşke fısatımız olsada hep birlikte gidip aktivitelere katılsak pek bilindik bi yer değil galiba o yüzden yazdım ben ilk kez gittim giden vardır belki

Krikitosum ne güzel ohhh güzel gezmişsin,çocuklarda sende stres atmışsınızdır.Biz bu haftosununu evde geçirdik bugün biraz temizlik yaptım,malum haftaya mühim misafirlerim gelecekŞimdide alışverişe çıkıyoruz..

Krikom geçmiş olsun.Bende de bahar nezlesi var 1 haftadır,yalnız hiç kimseye bulaşmayan bir nezle,alerjik bir durum olmasından şüphelenmeye başladım.Sanırm bu yaştan sonra bahar alerjisi sahibi oldum.macera tepesini ilk kez duyuyorum.buca tarafında hiç gezme olayımız yoktur bizim,o yüzden oraları hiç bilmem yalnız pek güzel anlatmışsın merak ettim doğrusu :))
tunayektacım hava çok güzeldi bugün,hiç temizlik havası yoktu cicim ya
biz bugün pikniğe gittik çıtırlarla,çok çok güzel bir gündü.br dahakine sizler de katılın bize arkadaşlar süper olur eminim

Sapişim ne güzel yaaa piknik sezonunu açmışsınızValla benim bu haftasonu hiç gezesim yoktu,malum son zamanlar çok yopun geçti,sakin sakin evimde oturmak çok iyi geldiÇok uzun zamandır haftasonu evde yemek bile yapmıyordumBenim temizlik bahanemle oğluşum babasıyla bol bol vakit geçirmiş oldu,bu arada bu hafta da yine benim kociş yok,Çarşamba günü akşam gitmek için acele etmeyiniz hatta keşke yatıya gelseniz

Doğru canım haklısın,evde olmak iyi gelmiştir yoğunluğun ardından.Keşke yatılı gelebilsek, kızlar gecesi yapsak,süper bişi olur ama zor canım ya.Şahsen benim için zor.Eşimi hiç bırakıp bir yerde kalmadım.Sen bensiz nasıl uyuyabiliyorsun diye trip yapar bana,kırılır,çocuk gibi küser filan.kendisi de bensiz hiç bir yere gitmediği için.eycikde söylüyor eşim nöbetteyken kalmalı gelin diye.siz eşleriniz yokken bir araya gelebilirsiniz o şekilde

canım yatıyorum ben çook uykum geldi.bugün baya yorulmuşuz.iyi geceler tatlı rüyalar

iyi geceler canım,doğru söylüyorsun bende eşim varken başka yerde kalamam,napiyim öyle içimden geçti,çocukları uyutup muhabbete sarardıkBu arada saat geç olmuş bende yatiyim...

günaydınlarrr

sapişim bizde hiç buca tarafını karşıyaka tarafını bilmeyiz yani detaylarını bilmeyiz buca gölete bile 2ci gidişim ilk gittiğim ilk açılış günüydü ve hiç bişi anlamadan geri dönmüştük babamlarla bende daha cocuk genç kız dönemi bişidim :)))

değişik yerleri bi,lmek lazım mesela oralarda acayip güzel piknik alanları varmış tertemizz yeşillik siz nereye gittiniz pikniğe allah içinize sindirsin bizde piknik sever bi aile olduğumuz için kocişim değişik yerlere gitme meraklısı bu aralar

bizde pazarımızı evde geçirdik ben zaten hastaydım hava süperdi evde penceler açık oturduk ama dışarı hiç çıkasım gelmedi yorgunluğu attım bende tuna yekta gibi bugün akşam sahile inicez zaten mert parkta oynamış olacak bizde yürüyüş yapmış olacağız bahane ile bide yarın kuzenimin kızı 10 yaşına giriyor onada hediye bakıcaz

Günaydın
Duru Okyanus alerji oldu sanırım.dün piknikte hep yerlere filan yattı,ondan mı oldu anlamadım artık.Bacaklarında boynunda sivilceye benzer kızarıklıklar var ve kaşınıyor.Çok aşırı kaşımıyor,bakalım bugün bir gözlemliyim,geçmezse yarın doktora götürücem.
krikom sarnıçta orman içinde bir piknik alanına gittik.Daha öncede biz eşimle gitmiştik oraya bir kez,güzel baya büyük bir yer

ayy kıyamam inşallah çabuk geçer drunu ara istersen tatlım gel bile demez belki alerji ilacı verir geçiyo hemen bi kere pelinlerle pikniğe gittiğimizde asrında öle oldu dr aradı ilaç aldık eczaneden akşama eve dönerken bişiyi kalmamıştı bile

günaydınn..
bizde piknikk mağduruyuzz duru okyanus gibii ...
dün akşam gelince kızı banyo yaptırdım bir baktım bacaklar kabarık kabarık her tarafı..
alerji şurubu verdim hemen.umarım geçer.
ama çokkkkkkkk eğlendikk gerçekten..
umarım başka bir zaman birlikte tekrarlama fırsatımız olur..aslında biz bu 19 mayısta hepberaber bişi yapabiliriz dedik ne dersiniz?

annaaa sizede geçmiş olsun çok sık gidiyoz pikniğe hiç başımıza gelmedi neden oluyo ki çiçek polenlerine karşı alarjileri var demek yawruşların

Ayyy Durucuğumada İklimciğimede çok geçmiş olsun,kızlar iyi gözlemleyin alerji pek basite alıncak bişey değil aman dikkat!!!Çıtırım bu hafta aktivite için ödevimiz yok mu şekerim!!!

sağolun kızlar.ben de alerji için krem vardı ondan sürdüm.çok kaşınıyo yazık yavrum,hırsla kaşıyor,belli ki çok tatlı kaşınıyor.yarına kadar kremle geçme belirtisi göstermezse doktora götürücem.Ben yerdeki topraklardan ve vs den şüpheleniyorum.çünkü Duru Okyanusun ellerinde ve parmak aralarında da oluştu kabartılar.Bir ara yerde ne var ne yoksa avuçluyordu benimki,bir de oturup toprakla kovayla kürekle filan da oynadılar.bu arada Metin bende kaşınıyorum diyor ama her hangi bir kabartı yok

Son düzenleme:
Seçilcim telefon açsaydın ya bugün belki bir şurup ismi verirdi hemen,ayyy yazık yavruma o kaşunma olayı çok fenadır yaaa,bu arada ben bugün mama listesini yaptım,ana birde baktım bir tane tatlı gerisi tuzlucanım bu sıra tatlı çekmiyor herhal

Ayyy Durucuğumada İklimciğimede çok geçmiş olsun,kızlar iyi gözlemleyin alerji pek basite alıncak bişey değil aman dikkat!!!Çıtırım bu hafta aktivite için ödevimiz yok mu şekerim!!!

tşk sağol cannım..
aktivite olarak birkaç şey düşündüm aslında ama sanat faaliyeti olarak henüz karar vermedim. ama ödeviniz olmayacak büyük bir ihtimalle.ama getirmenizi istediğim şeyler yine olabilir. o yüzden bu akşam da girip bakarsanız sevinirim buraya.yapıştırıcı,makas mutlaka getirin ama her zaman lazım olabilecek şeyler..
aslında zürafa etkniliğinde çok hevesim kırıldı açıkçası..kimse çocuğun alıp gelemedi etkinlikler için . bide toplanma işi çok geç oldu,iyice karnımız acıktı..yapamadık doğrudürüst bişey..
senden rica edicem lütfen etrafta oyuncak olmasın dikkatlerini çekecek..tunanın odasını da kapatıp hatta kilitenebiliyorsa kilitlersen sevinirim..çocuklar oyuncakalrı bırakıp gelmek istemiyorlar çünkü haklı olarak..

şimdilik bunlar var kafamda.dediğim gibi eklemeler,çıkarmalar yapabiliriz.sizde fikir verebilirsiniz..

-pamuk üfleme oyunu(evde bir parça pamuk vardır değil mi??
-anne karnım acıktı şarkısı
-parmak oyunu
hikaye anlatımı

bizimkinin hafifledi şurup+ krem ile..ama dün baktım ki sadece bacaklarında değil boyun,kollarda vs. de var..ama dediğim gibi hafifledi..

canım bende tatlı yapayım o zaman olur mu?ama ne yapacağıma karar vermedim.bu ara gerçekten çok yoğun geçiyor.düşünüp karar verme fırsatım kalmadı..kusura bakmayın..

canım aslına bakarsan aklıma geldi,hatta krikoda yazmış ama uzun süredir gitmiyoruz doktoruna,utandım aramaya açıkçası

canım haklısın hevesinin kırılması olayında ama çok küçükler tatlım daha,sen bizden daha iyi biliyorsun
etkinlikler yine çok güzele benziyor.
bu sabah yine ellerini ve bacaklarını kaşıyordu ooo diye diye,yine kreminden sürdüm ve sürerken baktım ki bizimki de hafiflemiş.Hatta ilk çıkanlar neredeyse tamamen yok olmuş.Boyun ve çene tarafında çıkanlar yani.zaten artık oraları kaşımıyor da.sabah kaşınır halde görünce tamam dedim doktora gidiyoruz hemen ama çok şükür geçiyorlar,yarına daha da iyi olur.İkliminkilerinde geçmesine çok sevindim.orası güzel bir piknik alanı ama bir daha oraya gitmeyelim canım,bizimkilere dokunuyor.başk yere gidelim,bizim eve yakın olan olabilir mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…