canım yatıyorum ben çook uykum geldi.bugün baya yorulmuşuz.iyi geceler tatlı rüyalar
Ayyy Durucuğumada İklimciğimede çok geçmiş olsun,kızlar iyi gözlemleyin alerji pek basite alıncak bişey değil aman dikkat!!!Çıtırım bu hafta aktivite için ödevimiz yok mu şekerim!!!
sağolun kızlar.ben de alerji için krem vardı ondan sürdüm.çok kaşınıyo yazık yavrum,hırsla kaşıyor,belli ki çok tatlı kaşınıyor.yarına kadar kremle geçme belirtisi göstermezse doktora götürücem.Ben yerdeki topraklardan ve vs den şüpheleniyorum.çünkü Duru Okyanusun ellerinde ve parmak aralarında da oluştu kabartılar.Bir ara yerde ne var ne yoksa avuçluyordu benimki,bir de oturup toprakla kovayla kürekle filan da oynadılar.bu arada Metin bende kaşınıyorum diyor ama her hangi bir kabartı yok
Seçilcim telefon açsaydın ya bugün belki bir şurup ismi verirdi hemen,ayyy yazık yavruma o kaşunma olayı çok fenadır yaaa,bu arada ben bugün mama listesini yaptım,ana birde baktım bir tane tatlı gerisi tuzlucanım bu sıra tatlı çekmiyor herhal
canım aslına bakarsan aklıma geldi,hatta krikoda yazmış ama uzun süredir gitmiyoruz doktoruna,utandım aramaya açıkçasıSeçilcim telefon açsaydın ya bugün belki bir şurup ismi verirdi hemen,ayyy yazık yavruma o kaşunma olayı çok fenadır yaaa,bu arada ben bugün mama listesini yaptım,ana birde baktım bir tane tatlı gerisi tuzlucanım bu sıra tatlı çekmiyor herhal
tşk sağol cannım..
aktivite olarak birkaç şey düşündüm aslında ama sanat faaliyeti olarak henüz karar vermedim. ama ödeviniz olmayacak büyük bir ihtimalle.ama getirmenizi istediğim şeyler yine olabilir. o yüzden bu akşam da girip bakarsanız sevinirim buraya.yapıştırıcı,makas mutlaka getirin ama her zaman lazım olabilecek şeyler..
aslında zürafa etkniliğinde çok hevesim kırıldı açıkçası..kimse çocuğun alıp gelemedi etkinlikler için . bide toplanma işi çok geç oldu,iyice karnımız acıktı..yapamadık doğrudürüst bişey..
senden rica edicem lütfen etrafta oyuncak olmasın dikkatlerini çekecek..tunanın odasını da kapatıp hatta kilitenebiliyorsa kilitlersen sevinirim..çocuklar oyuncakalrı bırakıp gelmek istemiyorlar çünkü haklı olarak..
şimdilik bunlar var kafamda.dediğim gibi eklemeler,çıkarmalar yapabiliriz.sizde fikir verebilirsiniz..
-pamuk üfleme oyunu(evde bir parça pamuk vardır değil mi??
-anne karnım acıktı şarkısı
-parmak oyunu
hikaye anlatımı
bizimkinin hafifledi şurup+ krem ile..ama dün baktım ki sadece bacaklarında değil boyun,kollarda vs. de var..ama dediğim gibi hafifledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?