İzmir'de Bebek Oyun Grubu

kızlar kaç gündür nete giremiyorum.laptopın şarj aleti bozuldu.servis 10 günde gelecek dedi.şimdi annemdeyim o şekilde girebildim.bilginiz olsun cicoşlar.özledim sizi,görüşelim mucks

hayırlı ramazanlar arkadaslar..
aksılık olmus canım ya..bızım de bozulmustu aynı sekılde sarj aletı .ıklım saoğolsun:)
ıyı olmanıza sevındım..bızım de vınn vardı ınternet. evden cekmedıgı ıcın ıptal ettırmek ıstedık ama hala edemedık.bız ılk cıktıgında almıstık sozlesmelı falan...ugrastırıyorlar...bılgısayar da bozuk...of..hala yapılacak...annemdeyım ben de ...ıyıyız bız sukur...mınık,,, eycık,,sızden ses cıkmadıı,nerlerdesınız...
artık ramazan da gırdı gorusemıycez heralde..

çıtırcım ben burdayım...ne zaman görüşücez..sizi bekliyorum ben bi an önce...ramazanda girdi evet...ama bu görüşmemeize engel olmaz sanırım...ramazanda görüşemezsekde bu sefer arası çok uzun olcak görüşmemizin..nasıl yapalım bilmiyorum fikir verin sizde...eğer oruç tutmuyosanız hiç problem yok..yinede ortak paydada fikir yürütelim..sizden haber bekliyorum ben..

mrb canım..sen dondun mu yazlıktan??
ben 2 hafta sonra baslıyorum malesef..
oruc ta tutuyorum..cok zor oluyor ama sıcaklarda...evden dısarı cıkamıyorum..okula başladıgımda ttumaya devam edemeyecegım sanırım..enerjı kaybedınce ustune daha kotu oluyor,,,benı aclık degıl de susuzluk mahvedıyor coguna oldugu gıbı..
sızler ne yapıyorsunuz tutuyor musunuz??

ben bugun ıklımı dr a goturdum.vucudunda asırı lekelenmeleer oldu.dr sıcaklardan dedı..surup ve losyon verdı ..yumurta,bal,tatlı vs.. yasak dedı.. 13 kg 400 gr 87 de boyu cıktı..
sızler ıyısınızdır ıns.

saphının arızası halolmadı sanırım..gırıs yapmamıs 10 undan beri..

ezgicim tatlım bugün seni çok aradım ama ilk önce alo dedin sonrasında defalarca aramama rağmen ulaşamadım..sabah tekrar arıycam ozaman görüşürüz oke...

selam kızlar
sonunda laptopıma ve netime kavuştum.çok uzun sürdü bu adaptör işi ama neyseki halloldu artık.o düzeldi ama sıcaktan diğer aletlerde isyan mı ediyor nedir,klima bozuldu,servis çağırdık bugün,maalesef arızası baya masraflıymış,yenisini mi alsak tamir mi ettirsek karar verme aşamasındayız.elektrik süpürgemde serviste,onun 2 sorunu vardı,bir tanesini halletmişler,diğeri de filtrelerinin değişimi,bir süpürge parası kadar ücret istediler.süpürgem daha 2 senelik,güzel de bir süpürge olarak almıştık,gittiği yere kadar gitsin,sonra yenisine bakarız artık dedik.bütün elektronik aletler başkaldırmış durumdalar anlayacağınız

biz oruçlu değiliz,eskiden tutardık hep de,eşimin aşırı baş ağrıları,benim fazla sinirli olma hallerim ve aşırı sıcak tutmamıza engel oldu,aslında bu sene çok istemiştim de,bakalım kısmet olursa birkaç gün tutmak istiyorum.tutanlarınkini de Allah kabul etsin

pazartesi günü minikteyiz herhalde programda değişiklik olmadıysa.cumartesi akşamı da ben bekliyorum iftara biliyorsunuz.eycikten haber çıkmadı henüz dolayısıyla minikin de durumu belli değil..

çıtırım geçmiş olsun İklimime kıyamam bebeğime,bu sıcaklar bizlerden çok onları mahvetti,gerçekten inanılmaz bir sıcak var.Duru Okyanus da sürekli isilik oluyor,2-3 gündür kafasının içinde bile isilik oluşmuş.ben doktora götürmedim ama yumurta bu cıaklarda hep kafamı karıştırdı,gerçi yine de hergün yedirmeye devam ediyorum,ben de keseyim bari,en azından isilikleri geçecek mi onu kontrol etiş olurum.
maşallah kuzuma boylu bir kız olacak annesi

Kızlar ben geldim burası çok sıcak evim sauna gibi olmuş.
Saphıracım dün yoldaydık arayamadım şimdide telefon eşimde buradan cevaplamış olmak istemem eşim gelince arıyıcam tatlım.ben gelemiyorum davetin için çok teşekkürler.
hepinizi öpüyorum pazartesi görüşürüz

keşke gelebilseydiniz canım,neyse başka bir zaman tekrar yaparız.minikçim sen gelebilecek misin,eycikler geleiyor ama sen gelebiliyorsa buyur gel lütfen.
çıtırım cuartesi akşamı görüşüyoruz değil mi bir değişiklik yok yani.yarın ararı tekrar seni ve miniği

kızlar ben grubumuza bir arkadaş daha kattım bilmem siz ne dersiniz? çıtırımla burda buluşmaıza o arkadaşta geldi,biz kendisiyle tanıştık bence çok cici bir bayan adı banu,tuna yekta isinde 23 aylık bir oğlu var çook şeker maşallah. öncelikle ev sahibi olduğundan miniğim için sonrada sizler için bir sakıncası yoksa pazartesi günkü buluşamıza onu davet etmek istiyorum,gelir mi gelmez mi bilmiyorum artık orasını.yarın aradığı da yine konuşuruz miniğimle

iyi geceler kızlar,kızlarımı öpün :)

huu huuu nerelerdesiniz tatlışlar?çıtırım seni aradım iklimi merak ettim nasıl oldu diye ama telefonun yine kapalı çıktı canım.yarın gelebilicek misiniz miniğe,beni yine eşim götürecek,istersen beraber gidebiliriz yine diye düşündüm.

dün akşamki iftar davetimiz de kime niyet kime kısmet oldu biraz.Banu ve eşi de çok tatlı insanlar,çok güzel bir akşam geçirdik,iyi ki gelmişler ama ben çıtırım,eycikim,miniğim de olsun istemiştim,napalım kısmet değilmiş.sağlık olsun da yine bir araya geliriz inşallah.

yarın adres için miniğim seninle telefonlaşırız

öpüyorum herkesi

sizleri ağırlamak çok keyifliydi,çok mutlu oldum ben...
dilerim hatasız kusursuz ağırlayabilmişimdir..hatam varsada afola...
ezgiminde aramızda olmasını isterdim ama herşey nasip ...en kısa sürede tekrar bekliyorum..

aşkolsun hayatım hata ne demek olur mu öyle şey herşey mükemmeldi canım benim

kızlar çarşamba günü çıtır işe başlayacağı için hep birlikte görüşelim dedik,pazartesi günü hepinizi bekliyorum,eycikim seni arıyorum ama ulaşamıyorum tatlım ya,ne zaman arasam açmıyorsun sanırım duymuyorsun minnoşla uğraşmaktan,seni de bekliyorum muhakkak.

miniğimle de konuştuk tel.da büyük ihtimalle gelirim,salça yapımı devam ediyor dedi,ondan da tel. bekliyorum
çıtırım sabahtan iklimi doktora kontrole götürecek,ordan sonra bana gelecek.

bahsettiğim arkadaşı,Banuyu da çağırdım o da büyük bir ihtimalle gelirim dedi,sonunda banuyla tanışmanız nasip olacak galiba

Gizemcim çıtır nete giremiyor,hem netinde hem pc sinde sorun var canım.Pazartesi sen de buyur gel bana

canım çok isterdim ama o gün eşim evde yoksa gelirdim vakir geçirirdik hep beraber lakin kocişimide bırakmıyım ayda yılda bir evde kalıyo :))

30 ağustos zafer bayramı tatilinden dolayı eycikin de eşi evde olacakmış,sanırım o da gelemeyecek.
minik,çıtır ve ben pazartesi bendeyiz.fikir değiştiren olursa bekleriz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…