İzmir'de Bebek Oyun Grubu

İyi akşamlar kızlar,dün akşam bir üşüme bir titreme saatlerce ısınamadım,sıcak su torbası iklima battaniye banamısın demedi.Hatta depremi hissettim ama tepki bile veremedim.Sabah dr a gittim 5 kalem ilaç verdi,faranjitmiş.Biraz öncede oğlan ateşlendi,onada ilaç verdim,sanırım benden bulaştı devamlı dşbşmde sen hastalanmadın diyip duruyor,durum böyle kızlar..
çıtırım senin bu ayı oyununuda çok güzelmiş onuda oynayalım imdi çok sağol canım...

Selam kızlar dün gece oğluşum yine ateşlendi,hoş şimdide biraz ateş var,sabah kalktık(alt katın tadilat gürültüsüyle)üstümü değiştirdim,baktım oğluşum odasında oynuyor,kakasını yapmış gel kucağıma altını değiştirelim dedim,kucağıma almamla kusması bir oldu ama ne kusmak içim dışım koltuklar hertaraf battı,hemde resmen balgam kustu.Neyse biraz rahatladı.Şimdi yine Aferin verdim.Bugün o kadar çok kıpraşma teklifi alıyorum ki herkes bir yerlere gidelim diyor biz balkona zor çıktık:26:Bu haftasonuda evdeyiz gibi görünüyor.Umarım sizin güzel geçen haftasonu anılarınızı buradan okurum.
Bu arada bende kalan akvaryum çalışmalarından birisi Selin Sude'nin diğeri kimin!!!!

tunayektacım geçmiş olsun..
iklimin de burnu tıkalı bugün..
narlıdere tarafına gittik biz bugün..deniz havası aldık bol bol..parkta oynadık falan sonra özdileğe gittik..oradaki oyuncaklara bindi,eğlendi..iklim arabada uyudu kaldı gelirken..uyuyor şimdi bakalım..
biz faaliyetimizi almıştık bizim değil sizde kalan

Son düzenleme:
tunayekta çok çok geçmiş olsun çabuk atlatırsınız inşallah,
bizde de dün toprak hafif ateşlendi, calpol ver dedi doktor, bugün olmadı şükür,
bu arada o akvaryum bizim, unutmuşuz yine,
benim iki büyük marmara depremini de yaşayan biri olarak bu depremden korkmamam gerekirdi ama o zaman işin içinde çocuklar yokmuş, şimdi onlar için korktum valla.

yavrucuklara geçmiş olsun diyorum..bizimde burnumuz gece tıkalı çok hiç uyuyamıyor yavrum gün içinde iyi çok şükür,şimdi ara ara çok az akıyor burnu ama onunda dışında çok şükür allaha bişeyimiz yok...
hasta olan miniklerimize şifalar diliyorum...

bu arada konuştuğumuz gitme olayını hangi gün yapalım..bikaç gün önceden konuşmaya başlayalım çünkü ancak hepimizin toparlanması olur diye düşünüyorum..şimdilik katılıcaklar..banuş zeliş ben secil ve çıtırcık...başka katılamka isteyenler varsa onlarda yazsın ona göre bi gün belirleyelim diyorum eğer sizde aynı fikirdeyseniz...

Selam kızlar
Bütün çocuklarda hastalık durumu var galiba bu ne böyle çok geçmiş olsun hepsine.Duru Okyanus da hasta maalesef ama çok enteresan bir şey yaşadık biz bugün.Cuma gecesi burnu tıkandı ve cumartesi de tıkanmalar akmalar devam etti.Nezle olduğunu düşündüm.Cumartesi günü müthiş keyifsizdi,uykusuzluğa verdim ama meğerse değilmiş.Dün gece uyuduktan 2 saat sonra filan uyandı ama ne uyanmak.boru gibi bir sesle.Öksürmüyor ama boğazından boru gibi bir ses çıkıyordu.bir taraftanda burnu tıkalı olunca nefes alamaz haldeydi.Zaten ilaca başlamıştım,bir de takviye başka bir ilaç ve burun spreyi kullandık,biraz rahatladı,uyudu yeniden.Sabaha kadar biraz uyuduk biraz uyandık.Sabah 7 de kalktık.Yine boru gibi ses ve sürekli ağlama.Burun tıkalı,nefes alamıyor yavrum.Hemen hazırlandık,acile gittik.Doktor muayene etti,boğazına kulağından baktı ve boğazda ödem var dedi.Enfeksiyon veya bademcik iltihabı filan değil,ödem.İlk kez duyduk ve yaşadık.Antibiyotik verip yollar bizi diye düşünmüştük.Önce ödemi çözmesi için iğne yaptırdı.Sonra hava verilecek dedi.Adrenalinmiş! Babası kucağına ladı ellerini tutuyor,ben bir elimle başını bir elimle maskeyi tutuyorum.Resmen işkence yapıyoruz çocuğa ve sinirler iflas durumda.Allahtan sadece 5 dk duruyormuş o maske (hava).O 5 dk bize 5 yıl gibi geldi o ayrı tabi.önce bize 20 dk bekleyip tekrar yapacağız,sonra 1 saat bekleyip,soğuk buhar (başka bir hava),1 saat daha bekleyip tekrar soğuk buhar vericez dediler.allahıma çok şükür öyle olmadı.İğne çok güzel etki etmiş,ilk verilen havadan 1 saat sonra ki muayenede doktor durumu beğendi ve bizi yolladı.1 şişe şurup da verdi tabi ama antibiyotik değil.Şimdi kuzucum baya iyi.Doktorun tedavisi çok iyi geldi.minnoşum çok ağladı,çok bağırdı,hastaneyi ayağa kaldırdı resmen.Bir de diyordur ki annem-babam bana napıyor böyle.bize karşı güvensizlik oluyordur diyorum,çok üzülüyorum ama napalım,onun iyileşmesi için mecburduk

çok geçmiş olsun sapişçimm üzüldüm yaa o havadan mert çok küçükken vermiştik hastalandığında burnu tıkanmıştı ama resmen işkence gibi gerçekten minnacık halinle savaşmıştı çocuk biizmle duru okayanusu düşünemiyorum bile kıyamam ağlamasına ödemi hiç duymamıştım ama daha önce inşallah çabuk geçen bişidir

tuna yektaya toprakçığıma iklime selin sudeye de geçmişler olsun mertte malesef öksürüyor baharda şaşırdım valla nasıl giydirceğimi kısa kollu giydiriyom dışarsı esiyo incecik yelek bile giydirse ter içinde kalıyor zaten benim çocukların ikisininde kafaları terliyor

biz akvaryum resmimizi bi türlü yapamadık mert oturmuyor dinlemiyor ilgisini topalamakta zorlanıyor tek tek yapıştıyoruz inşallah biticek ama şarkı üzerinde çalışmalarımız var

ayşecim nereye gidiliecek bilmiyorum ama eğer uygun olursa gelmek çok isterim sizinle buluşmayı çok isterim ev rahat oluyor ama dışardada eğleneceğimizi sanıyorum

Saphiş duru ya çok çok geçmiş olsun,
ben boluda çocuk acilde çalışmıştım çok gelirdi böyle hasta bebekler, aslında canları yanmıyor ( iğne hariç tabi) ama olay onları çok korkutuyor, haklılar da kuzucuklar, Allahtan sizin yedaviye hemen cevap vermiş, gelmiş geçmiş olsun,öpüyorum pransesi.

sağol darilgenim.evet evet kesinlikle canları acımıyor,hatta oyun bile zannedebilirler ama zaten beyaz önlük gördük mü bizim tadımız kaçıyor hemen.Bir de iğnenin hemen ardından olunca çıldırdı resmen.krup diye bir hastalık varmış.bizimki krup mu oluyor onu bilmiyorum çünkü doktor söylemedi.yazdıkları kağıtları da arabada bırakmışım.sence yazdıklarıma göre bu krup mu oluyor canım?

Sapişim çok geçmiş olsun canım,neden oluyormuş bu ödem sordunmu canım,birde nereye gittiniz anldığım kadarıyla güzel ilgilenmişler Behçet Uz mu!!aklımızda olsun bak hiç bilmediğimiz şeyler,Allah yavrularımızı koruzun..
Miniğim Sudeciğimede geçmiş olsun,Krikitosum Mertimede ayy yavrucaklar sıradan hasta oldu,tam hava geçisi...
Bizim bugün iyi geçti,yani hastalık açısından ben ilaçlarıma devam ediyorumibugün Tunişime ilaç vermedim ama yarın yinede doktora götürücem zaten Hepatit A aşısı olacaktı,durumuna da baksın bu arada...
Herkese iyi geceler...
Bu arada kızlar İkeadan kitaplık aldık beğendiğim kitaplık indirime girmişti bizde gittik aldık,hem oda dekorasyonu değiştirdikihem kitaplığa yer açıldı,ama henüz düzenleyemedim,yarın inşallah..
Miniğim şu gitme işi Çarşamba nasıl sence olur mu hem çocuklarda biraz toparlanmş olur diyorum.

Sağol tunayektacım.doktor dondurma mı yedi dedi.Ben de hayır ama limonata içmişti dedim,hafifi gülümsedi cevap vermedi.Limonatayı da salı günü içmişti.Artık ondan mı oldu bilmiyorum.Çok ayrıntısını sormak da aklıma gelmedi niyeyse.sanırım kızımla çok meşguldüm o anda,o yüzden aklıma gelmedi.Evet canım Behçet uz agittik,biz çok memnunuz ordan,acile hep oraya gidiyoruz.normal polikliniğine hiç götürmedim ama götürücem en kısa zamanda.Duru Okyanusun özel doktoru da orada görev yapıyor ve orada hekim seçme imkanı var.Hastaneye gidip,kendi doktorumuza göstereyim yine diyorum.bu zamana kadar hep utandım,muayenehanesine götürdüm ama içim de acımadı değil.5 dk gir-çık,ver parayı.Sanki taksit yatırıyoruz.Neyse canım böyle işte.Memnun kalmayanlarda oluyor o hastaneden,tepecik çocuk hastanesi daha iyi diye tavsiye etti bir tanıdığımız.Krikioda memnun değildi behçetten,o da tepeciğe götürüyordu acile.Ya bizim şansımız yaver gidiyor behçette ya da memnun olmayanlar şanssızlık yaiıyor orasını bilmiyorum canım.Bak aklıma geldi çıtır sürekli behçete götürüyor,polikliniğe de götürüyor yani,o da çok memnun

iyi haftalar
ben daha önce 2 kez behçez uza gittim ilkinde mert 40 günlüktü sarılığı geçmemişti tahlil istemişti dr orada hemşire oğlumun kolunu morarttı bende ne yaptınız çocuğun kolu mosmor die çıkıştığımda azarı yedim bukadar kişi varken okadar oluyormuş demişti 2ci gittiğimde pazar günü mertle arda çok öksürüyorlardı satajer mi ne çok genç bayan dr a denk geldik bakmadı bile aferim yazdı ikisinede ertesi gün kendi drumuza götürmüştük bize denk geldi her hastanede iyi drlarda kötü drlarda olur tabiki şans denk gelmesi lazım bu sırf behçez uz için değil tüm hastaneler için geçerli

çarşamba spiral taktırıcam hiç bukadar mutlu olmamıştım hastalandığıma annemde bursaya gitti nasıl olcak nasıl gitçem konağa bilmiyorum birdahaki ayada kalsın istemiyorum spiral işi

Son düzenleme:
Seçilcim canım benim kıyamam yaaaa...bnen çok üzülüyorum böyle olunca çocuklar ama yapıcak bişeyde yok herşey onların iyileşmesi için.işallah hemen düzelir...

Banucum o gün benim hem yiğeniömin hemde abimin doğum günü ve o güne dair suan bi plan yapmadık yani abimler çalıştığı için biz gündüzden gidip hazırlık yapabiliriz belki o yüzden tam net olmasada ben o güne söz vermiyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…