Sağol tunayektacım.doktor dondurma mı yedi dedi.Ben de hayır ama limonata içmişti dedim,hafifi gülümsedi cevap vermedi.Limonatayı da salı günü içmişti.Artık ondan mı oldu bilmiyorum.Çok ayrıntısını sormak da aklıma gelmedi niyeyse.sanırım kızımla çok meşguldüm o anda,o yüzden aklıma gelmedi.Evet canım Behçet uz agittik,biz çok memnunuz ordan,acile hep oraya gidiyoruz.normal polikliniğine hiç götürmedim ama götürücem en kısa zamanda.Duru Okyanusun özel doktoru da orada görev yapıyor ve orada hekim seçme imkanı var.Hastaneye gidip,kendi doktorumuza göstereyim yine diyorum.bu zamana kadar hep utandım,muayenehanesine götürdüm ama içim de acımadı değil.5 dk gir-çık,ver parayı.Sanki taksit yatırıyoruz.Neyse canım böyle işte.Memnun kalmayanlarda oluyor o hastaneden,tepecik çocuk hastanesi daha iyi diye tavsiye etti bir tanıdığımız.Krikioda memnun değildi behçetten,o da tepeciğe götürüyordu acile.Ya bizim şansımız yaver gidiyor behçette ya da memnun olmayanlar şanssızlık yaiıyor orasını bilmiyorum canım.Bak aklıma geldi çıtır sürekli behçete götürüyor,polikliniğe de götürüyor yani,o da çok memnun