İzmir'de Bebek Oyun Grubu

yyaa sadece wc eğitimi için bütün gün çişini tutamaz o yaşta bence başka birşey olabilir,bilmiyorum bak bende merak ettim şimdi,yarınki duruma bak sen Ayşecim hay Allah...

darilgenim o kadar uzun tutabilmesi ilginç gerçekten,inşallah bir sorun olmaz tatlım ya.mesajını okurken ilk başını gördüğümde seinmiştim ''tuvalet eğitimine başladık'' kısmına yani ama gerisini okuyunca hayal kırıklığına uğradım.peki hazır değil miydi sence Ateş.Yai nasıl belirtilerde bulundu da sen wc eğitimine başladın,ya da doktoruna sordun mu

sapişim ben spirali mertten sonrada taktırmayı düşünmüştüm ama korku ve utanç hep ertelememi sağladı sonrada pişman oldum çünkü eşim korunurken bile ardaya hamile kaldım biliyorsun arda doğduktan 40 gün sonra drum gel takalım dedi bak arda 11 aylık olacak nerdeyse ben daha cesaretimi toplayıp anca gidicem bugün çok tırsıyorum ve utanıyorum adetin 3üncü günü gel dediler ama odahada utanç verici bir durum

darilgencim çok üzüldüm ateşin durumuna aslında bizde dün benzer bişi yaşadık arkadaşlarım geldiler bana onunda mert kadar kızı var evde bez bağlamıyolarmış ama alışmamışta yapıyomuş altına mertinkinide çıkarttı öff sıcak çocuk nefes alsın dedi sabah 12 gibi çıkarttı osaaatten sonra mert ne kaka ne çiş yapmadı sordum sık sık yok dedi oturttum yapmadı ben korktum sonra 6 da bağladım öle yaptı çişini iyi ki bağlamışım okuyunca daha iyi anladım bu tuvalet alıştırma işi bana göre değil nasıl üstesinden gelicez bilemiyorum

tuna yektacım turkuaz dışardan yemek almaz içinde zaten yemek bölümü olduğu için ama gün dışında gidilip oradan cüzzi rakamlı yemek çay yapılabilir hem bende katılırım ozman :)))))

günaydın kızlar
tunayekta kuzular iyi olsunlar haftaya görüşelim o zaman
darilgen geçmiş olsun canım inşallah yapmıştır

sabahtan beri vaktim olmadı, girememiştim, gece 2 gibi ağlayarak çok az çiş yaptı, sabahta kuru kalktı korktum idrar retansiyonu diye bişey var ondan oldu diye ama ağlaya ağlaya kakayı yaptıktan sonra çişini de rahat yaptı şükürler olsun,
seçilcim ateş hazır değil eğitime biliyordum sadece yaşı uygundu onun haricinde hemen hemen hiç bir belirtisi uygun değildi, benim başlama nedenim, bezliyken kaka sürekli pipiye çıkıyor ve enfeksiyonu hiç iyileşemiyor, dr. sünnet önermiyoruz deyince mecbur alıştıralım dedik ama bu da olmadı, şaşırdım ne yapacağımı

ohh yaptı mı kakayı onlar yapınca biz rahatlıyoruz,onlar yiynce biz doyuyoruz
tamam tatlım bahsetmiştin enfeksiyon olayından.bir arkadaş wc eğitimine yıkanabilen bezlerden takarak başlayacağını söyledi.Yani eski sistem bezlerden takıp çocuğun rahatsız olmasını sağlayacakmış.acaba sen de öyle mi yapsan hatta bizlerde?bu düşünce benim de hep aklımda vardı aslında ama eski bezlerden değil de ucuz bezlerden alsam dedim,rahatsız olsun ama benimki o kadar çok pişik oluyorki,kamalı yaralar oluyor kıyamadım.anneannesi alıştırma külodu almış bakalım onunla nasıl olacak bu iş.iyice yaz sıcağını bekliyorum,halıları kaldırıcam,bezi çıkarıcam,bakalım inşallah bu yaz bu iş biter

aysecim canım çok geçmiş olsun kaka olayınıbizde hep yaşadığımız çin neler yaşadığını nasıl vicdanının sızladığını biliyorum.çk şükür ki yapmış..
secilcim eski bezler dedin ya yıkanabilen..onun bi sitesi var başlı başına bu işi yapan bi tanıdık ordan 40 tane bez almıştı ve bu şekilde büyüttü çocuğunu..

merhabalar..iklimin odası geldiiimonte oluyor şu anda..merakla bekliyorum bakalım[COLOR="purple"][/COLOR]

canım ,dr bu işi yapmak için var...neden utanıyorsunki..ben iklim 4-5 aylıktı gittim sağlık ocağına orda taktırdım..çokta memnunum.taktır bak iyiki taktırmışım diyeceksin.çok rahat oluyor,taktır,unut..:)

evet miniğim,sadece onları kullananlar da varmış.Belki de onlar daha sağlıklıdır orasını da bilmiyorum.belkide naylonlu kullandığımız primalar daha zararlıdır

Çıtıııır foto koy foto,merak ediyorum,ne kadar sevinmiştir,ne kadar heyecanlanmıştır ,ohhh ne güzeliyeni odasında rahat huzurlu olsun prensesigüle gül oynasın...

Krikitos nasılsın bir ses et...

Bu akşam bizimkide 4-5 sefer kakam var diye wc ye gitti bişey yapmadı,bez bağliyimmi istermisin dedim,istemedi,uyuduktan sonra bez bağladım,uykusunda uyandı kakam var dedi,yap annecim bezin var ben temizlerim dedim,istemedi wc ye gittik,yine yapmadı,yine bağladım altını ve uyudu şimdi.Hadi bende kaçar iyi geceler...

çıtırcım ooooo süper hadi güle güle kullansın kuşum,sağlıkla huzurla uyusun,en güzel rüyaları görsün

çıtırcım odanız hayırlı olsun mışıl mışıl uyusun prenses odasında

spirali taktırdım düşündüğüm gibi değilmiş yaa çok kolay bişimiş eğer vucuduma uyum sağlarda durursa ohh 5 sene kafam rahat 10 gün sonra kontrol var inşallah atmaz kendini vucuttan

çıtırcım güle güle kullanın odanızı geldiğimizde görürüz artık
krikitos canım sanada geçmiş olsun kafan rahat olur şimdi

krikocum hayırlısı olsun,inşallah uyum sağlar.
eycik naber canım
Duru Okyanusun dünden beri burnu kurumaya başladı,daha iyi çok şükür.Zaten şurubumuzda bitti bugün.Yarın günüm var,taaa olimpiyat köyüne gidicem.Eşim götürebilecek mi yoksa narlıdere gaziemir (çevre yolundan giden) arabasına mı binicem bilmiyorum.üçkuyulardan tekrar binicem olimpiyata gitmek için.metro olsa veya vapur sorun değil ama çocukla otobüslerle indi bindi yapmak çok zor oluyor.

Bu arada kızlar ablamlar ev almışlardı,bilmiyorum bahsetmiş miydim,1,5 aydır filan tadilat yapıyorlardı ,çarşamba günü taşınacağı kesinleşti.Benim de ona yardım etmem gerekecek.Bu durumda muhtemelen ben güne katılamayacağım ya da bir fırsatını bulursam hem gün parasını bırakırım hem de sizleri bir görürüm diyorum.Yeni evleri poligonda,eğer arabayla gelme imkanım olursa uğramak istiyorum

sapişim hayırlı uğurlu olsun ablanın yeni evi çocuk doğmadan ev almaları süper olmuş benim ablamında öle denk geldi şimdi rahatlar istediği her tadilatı yaptırdı minik oğluşlarıyla huzurlu yaşarlar evlerinde inşallah

Sapişim ben bilmiyordum ev aldıklarını,ne güzel çok sevindim,Allah huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin,2011 uğurlu gelmiş ablanlara,hem ev hem bebek maşallah

Krikitosum bu zamana kadar durduğun kabahat,ben doğumumun 40.günü taktırdım,benim kitapta kürtaj yazmaz,mecbur kalırsamda bunu bünyem kaldırmaz dedim,o riski göze alamadım.İşimi garantiye aldım...

Eycikim haftaya Pazartesi müsait olursan gelelim sana yani ben gelmek istiyorum da Seçil,Ayşe müsait olurlarsa onlarda gelmek istiyorlardıAyy tuhaf oldu bu cümle yani ben Pazartesi gelelim derim eğer müsaitsen

Arkadaşlar teşekkürler...
dün geç saatte bitti montaj..
ama tüm ev battı diyebilirim..temizlik yapıyorum.ara verdim azıck belim koptu..bu arada bakayım dedim sizlere..
öptüm hepinizi.görüşmek üzere.

Arkadaşlar teşekkürler...
dün geç saatte bitti montaj..
ama tüm ev battı diyebilirim..temizlik yapıyorum.ara verdim azıck belim koptu..bu arada bakayım dedim sizlere..
öptüm hepinizi.görüşmek üzere.

Evin içinde kesip biçtiler mi yoksa,ablamın dolap montajı öyle olmuştu ev marangoz atölyesine dönmüştü..
Kolay gelsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…