sapişim ben spirali mertten sonrada taktırmayı düşünmüştüm ama korku ve utanç hep ertelememi sağladı sonrada pişman oldum çünkü eşim korunurken bile ardaya hamile kaldım biliyorsun arda doğduktan 40 gün sonra drum gel takalım dedi bak arda 11 aylık olacak nerdeyse ben daha cesaretimi toplayıp anca gidicem bugün çok tırsıyorum ve utanıyorum adetin 3üncü günü gel dediler ama odahada utanç verici bir durum
darilgencim çok üzüldüm ateşin durumuna aslında bizde dün benzer bişi yaşadık arkadaşlarım geldiler bana onunda mert kadar kızı var evde bez bağlamıyolarmış ama alışmamışta yapıyomuş altına mertinkinide çıkarttı öff sıcak çocuk nefes alsın dedi sabah 12 gibi çıkarttı osaaatten sonra mert ne kaka ne çiş yapmadı sordum sık sık yok dedi oturttum yapmadı ben korktum sonra 6 da bağladım öle yaptı çişini iyi ki bağlamışım okuyunca daha iyi anladım bu tuvalet alıştırma işi bana göre değil nasıl üstesinden gelicez bilemiyorum
tuna yektacım turkuaz dışardan yemek almaz içinde zaten yemek bölümü olduğu için ama gün dışında gidilip oradan cüzzi rakamlı yemek çay yapılabilir hem bende katılırım ozman :)))))
Arkadaşlar teşekkürler...
dün geç saatte bitti montaj..
ama tüm ev battı diyebilirim..temizlik yapıyorum.ara verdim azıck belim koptu..bu arada bakayım dedim sizlere..
öptüm hepinizi.görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?