İzmir'de Bebek Oyun Grubu

hastanedeki kağıta baktırdım eşime (arabada kalmış kağıtlar),teşhis krup muş.soğuk bir şey yiyip içmesinden kaynaklı olabildiği gibi alerjik de olabiliyormuş.aman kızlar dikkat edin sizde bebeklerimize.Duru Okyanus alışkındır buzdolabından yoğurt,danino,labne vs.. yemeğe ama bilmiyorum artık ondan mı kaynaklandı.
minikprensesim teşekkürler.Bu hafta gitmek istediğimiz yer için beni saymayın kızlar.Benim kuzu iyice bir iyileşsin.Cuma günü de günüm var,o güne kadar kuvvet toplasın hem.Siz isterseniz gidin,benimki zaten gırgırına,çok öenmli değil,sırf meraktan bir dahaki sefere katılırım ben de olmazsa
kriko valla spral işini bende hep istedim de ben biraz o konularda korkak ve utangacım.Bir de kadın olarak niye hep biz yapıyoruz bişileri,bütün sıkıntıları biz çekiyoruz zaten.Bazı şeyleri de erkekler düşünsünler bence.Kendimi strese sokup,kasamıcam sanırım.Sen kesin kararlıysan hayırlısı olsun canım şimdiden

eyciko naber yavru,görüşemedik günde

nabersiniz kızlar geçmiş olsun bütün yavrulara.
ben artık çok sık giremiyorum havalar ısındı zeynep hiç evde durmak istemiyor
özledim hepinizi
günede katılamadım kuzenim teyzem geldi
havalar artık güzel yapalım değişik planlar ne dersiniz?

Selam
nabersiniz?biz iyiyiz,Duru Okyanus biraz halsiz,ilacında etksi var tabi.Çorba yaptım şimdi ona,acıkmasını bekliyorum.1 saat ya var ya yok öğle uykusu uyudu.Burnu tıkalı çok rahatsız oluyor.AKşam yemeğimd ocakta pişiyor.Bu yılın ilk taze fasulyesini pişiriyorum :) yanına da tavuklu pilav yapayım istedim ama üşendim tavuğu haşlamaya.Düdüklü tencerem bozuldu buzlukta tavuk suyum var,onunla yapıcam artık pilavı.Bir de cacık yaparım,üşenmezsem bir de salata.Hergün ne pişirsek diye düşünüyoruz,size de fikir olur belki diye yazayım dedüüm

tunayektanın bahsettiği güvenli parkı olan yere gidelim istiyorum ben aslında,şu turkuazdaki yere.
bir de eycikim tunayekta sana bir türlü gelemedi,nasip olmadı biliyorsun.Müsait olduğun bir gün kahveye geliciiz şekerim.Senin ordaki istasyonda buluşuruz,ordan birlikte sana geliriz dedik,minikprensesim,ben ve tunayekta

tunayektayla en son onun evinde konuştuk.o yüzden yarınki durumu nedir bilemiyorum.Bir de durunun hastalığı çocuklar geçer mi onun endşesi var bende de.Burnu tıkalı hala,nadir olarak da öksürüyor kruptan dolayı.Gerçi alt komşumun 9 aylık bebeğiyle de haşır neşir 2 gündür bir sorun olmadı,inşallah da olmaz tabi

arkadaşlar selam,,çok fazla okuyamadım..
geçmiş olsun tüm hasta miniklerimize..
annem de beni dün sabahtan beri uyarıyor sakın çocuga bakla yedirme diye.komsusunun kızı hastanede yatmış bakla yüzünden ve hastane dolu çocuk kaynıyormuş..
bir hastalık varmış baklalarda falan dedi annem.
baktım bende netten, "favizm" denilen bir hastalığa yol açıyormuş .özellikle erkek çocuklarda..
idrarda koyu renk falanmış rengi..
bakla hastalığı diye aratırsanız geniş bilgi alablirsiniz.
bilmeyenlerinizi bilgilendireyım dedm..allah korusun..
yo

Uyarı için teşekkürler çıtırcım.Duru Okyanusun doktoru pek yasakçı bir doktor değildir,danino,dışarıdan hazızr yoğurt vs.. karşı değildir.Ancak böyle bir doktorun bile yasakladığı tek sebze bakla olmuştu,bir de bulyonlar ve hazır çorbalar.Ben hala bakla yedirmem.Bakla da yemeyiversin canım.Zaten bizde çok tüketmeyiz,sadece iç baklalı enginar yaparsam o da senede 1-2 kez yeriz.Geçenlerde yapmıştım,enginarından yedirdim sadece,yine de aynı suda piştikleri için tedirgin oldum,çok şükür bişi olmadı

Selam kızlar nabersiniz,biz kah iyiyiz kah değiliz.Hava güzel ama öyle uzun uzun parka bile gitmiyoruz,devamlı bir baş ağrısı var.Tunişimde hafif öksürük..O yüzden Eyciğim ben derimki sana haftaya birgün gelelim canım,hem çocuklarda iyileşmiş olur.Sen müsait olduğun günü söyle canım ona göre kendimizi ayarlayalım.
Sapiş turkuaza gitme işini aslında ben Şirine söyliyimn diyorum,ona da uyarsa onun gününü orda yapalım diyorum.Ne dersiniz.Şirinin ev küçük masayı falanda açınca 7 çocuk 7 anne sıkışıyoruz gibi,bence turkuazda olması mantıklı olur hem bize ve çocuklara da değişiklik olur.Fikrinizi söyleyin kızlar size uyarsa ona göre Şirine söyliyim diyorum.Mamalarımız yaparız,1-2 semaver çay alır gideriz.
Çıtırım ben bakladan zehirlenen insan çok duydum o yüzden yedirmiyorum ama bunu duymamıştım canım sağol...

ben hiç duymamıştım baklayı..biz severiz baklayı iklimede çok yedirdim şükür bişey olmadı..

tunayekta; herkes dışardayı kabul ederse uyucam ama sadece günü düşündün sanırım,oyun grubu ne olacak,?çocuklar birşeyler yapmayacak mı?bu tür dışarı etkinliklerini oyun grubu harici yapsak daha iyi olur derim ben.
arkadaşlar gün 2. planda benim için.gerekirse o masa açılmaz,birşey de yenilip,içilmez ama çocuklar ile alan dar da olsa 10 dk kadar birlikte birşeyler yapmak çok daha önemli.zaten alanın yetersizliğinden sıkılacak kadar uzun süre dikkatlerini toparlayamıyorlar...açk alan etkinliklerini yine yapalım ama gün harici olsun diyorum ben...

turkuaz nerde nasıl bi yer, ben kaçırmışım burayı, ama gidelim gidelim güzel olur,

arkideşlerim tuna yaktaya da anlattım ama durum daha vahimleşince buraya da yazayım dedim.
ben dün itibariyle ateşe tuvalet eğitimine başladım, dün bütün gün altını ıslattı, hiç tuvalete yapmadı (13 KEZ ÜST DEĞİŞTİMİŞİM)
bu sabah uykudan uyanınca hemen tuvalete tuttum çok az yaptı, 1 saat sonrada altını ıslattı ve kendisi çok rahatsız oldu, 1 saat sonrada lazımlığa çok az çiş yaptı ve o saatten bu bu zamana kadar13 saattir çişini yapmıyor, daha kötüsü artık yapamıyor, akşam tekrar bez bağladık ona bile yapmadı, sıcak su koydum karnına, duş aldırdım, ağrı kesici verdim ama nafile, bu arada dn kakayı 2 kez yapmıştı ama bugün onu da tuttu ve akşam kakası geldikçe popom acıyo diye çok ağladı, şurupla fitil verdim onun için de, bakalım ne olacak,şimdi uyuyor ama hiç yapacak gibi durmuyor, of bi yapsa, vermicem tuvalet eğitimi falan kendi ne zaman isterse o zaman çıkarsın bezi.

ay canım ya,,nasıl tutabilirki ben anlamadım.yapabilmesi lazımm nası bişey ki buu[COLOR="purple"][/COLOR]

ben de anlamadım, ya hastaneye falan gitmedik diye de içim içimi yiyor, hep yapar ümidim vardı ondan gitmedik sanırım, şimdi de uyuyor inşallah sabaha kadar yapar.

kızlarr size "aşk tesadüfleri sever" filmini tavsiye ettmiştim ya bugün çokk çokk daha güzel bir filmz izledik...
adı: "incir reçeli"
belki başta sıkıyor gibi gelebilir ama sonuna kadar izlenesi hatta bidaha bidaha izlenesi bir film..ağlattı beni..
film manyağı olarak ben favorilerime ekledim.

Son düzenleme:
Darilgencim bir gün kaka yapmadı diye bence hastaneye gitmeye gerek olmaz ama sen çocuğunu daha iyi tanırsın tabii,sıkıntısı yoksa problem olmaz bence...

ben de anlamadım, ya hastaneye falan gitmedik diye de içim içimi yiyor, hep yapar ümidim vardı ondan gitmedik sanırım, şimdi de uyuyor inşallah sabaha kadar yapar.

gece tutamaz bence gelse yapar.. zaten çok rahatsız olur çocuk öyle bir durumu olsa yapamama gibi,rahat uyuyamaz bnce ağlar..ferah tut sen içini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…