teşekkür ederim canım inşallah :)güle güle otursunlar canım yeni evlerinde
tatlım ben sizlere söyledim sanıyordum biliyor musun,dalmışım,atlamışım demek.Bizim bu evi kiraladığımız zamanlarda onlarda satın aldılar.Kendi taşınma telaşımdan bahsetmek aklıma gelmedi herhalde.Sapişim ben bilmiyordum ev aldıklarını,ne güzel çok sevindim,Allah huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin,2011 uğurlu gelmiş ablanlara,hem ev hem bebek maşallah
Krikitosum bu zamana kadar durduğun kabahat,ben doğumumun 40.günü taktırdım,benim kitapta kürtaj yazmaz,mecbur kalırsamda bunu bünyem kaldırmaz dedim,o riski göze alamadım.İşimi garantiye aldım...
Eycikim haftaya Pazartesi müsait olursan gelelim sana yani ben gelmek istiyorum da Seçil,Ayşe müsait olurlarsa onlarda gelmek istiyorlardıAyy tuhaf oldu bu cümle yani ben Pazartesi gelelim derim eğer müsaitsen
oovv kolay gelsin tatlım yaArkadaşlar teşekkürler...
dün geç saatte bitti montaj..
ama tüm ev battı diyebilirim..temizlik yapıyorum.ara verdim azıck belim koptu..bu arada bakayım dedim sizlere..
öptüm hepinizi.görüşmek üzere.
valla ben de çok sevindim cnımAy Seçilcim çok sevindim hayatım ilk çişiniz hayırlı olsun,ay insan ne kadar çok seviniyor dimiGelir arkası gelir,hiç konuşmaya ağırlık vercem diye erteleme,zaten sıkboğaz etmiyoruz ki,sadece artık söyleyebildiğini bilerek gündüzleri en azında bez bağlama bakalım ne olacak,zaten birden geçiş olmuyor...Ay çok sevindim valla yakındır hepimizin sokaklarda wc aradığı günler
teşekkür ederim canım inşallah.krikom canım geçmiş olsun atlattın artık..
çıtırcım prenses odasını güle güle kullansın..
secilcim ablanın evi hayırlı uğurlu olsunişallah...
salı benim içinde uygun...
iyilik eycikim, senden ne haber.ateş iyi çok şükür, döndük beze geri bakalım, ne olacak sonumuz.darilgen naberrrrr nasıl oldu ateş?
sağol tatlım,inşallah :)çıtır iklimin odası hayırlı olsun, güzel güzel uyusun oynasın odasında,
saphiş ablanın yeni evi hayırlı uğurlu olsun, Allah sana da, hepimize de nasip eder inşallah.
kriko çok sevindim spiral olayına, ben de düşünüyorum 40'ım çıkmadan taktırayım dedim ama bir türlü olmadı, şimdide adeti beklemem lazım, ben de korkuyorum valla, sen korktuğum gibi olmadı deyince içim rahatladı.
aaa oh valla bulmuş sizin gibi iyi aileyi,kıymetini bilememiş.hem sigara içmek ne demek yahu iki tane bebekli evde.balkon malkon anlamam ben,içilmeyecek efendim.Sen biraz sakinle canım,sonra yeniden bir abla arayışına girersen,yine sağa sola hebr uçururuz.Aslında benim annemin altında oturan bir ablamız var.40 yaş civarı.bir oğlu bir kızı var,maşallah büyüttü onları,biri üni. okuyor diğer mezun sanırım.Yıllardan beri çocuk bakıyor,çok hamarattır.Hem temizlik açısından hem çocuk bakma açısından süperdir diyebilirm.Onun muhtemelen yine baktığı bir çocuk vardır ama kendisi gibi olan bu işleri yapan tanıdıkları var.Sen istediğin zaman bana söyle,ben bir soruşturayım tamam mı tatlımarkadaşlar dün itibarı ile bakıcımızın işine son verdim, zaten 10 gündür falan biraz daha deneyeyim diyordum, en azından ayın 15'ini bekleyeyim diyordum ama olmadı, geldi bana gelenler ve dün abla olmuyor dedim, ben totomu yere koymuyorum ama o bütün gün oturuyor, balkondan geri gelmiyor çay sigara oh ne ala, ancak bişey söylersem yapıyor onu da yalap şap.
hiç gündüz nete giremiyordum şimdi her işimi hallaettim zamanım bile kaldı, bakabildiğim kadar kendim bakacam çocuklara, çok sinir etti bu kadın beni.
Ben uzuuuun zamandır ayrı yemek pişirmiyordum hala da çok pişirdiğim söylenemez.Eğer akşamdan kalmış Durunun damak tadına uygun yemek kalmamışsa,çorba yapıyorum.Son zamanlar çok çorba delisi oldu.Akşam da bizim yediğimizi yemezse arı mama yapıyorum.Geçen sene taze fasulye,bezelye filan yerdi bu sene yemiyor.Daha çok dediğim gibi çorba,pilav,makarna,bir de çok sevdiği köftedarilgencim üzüldüm 2 cocukla yemek mamaları falan zor oluyor küçüğü ne kadar uslu olsada biz yumuşak yüzlüyüz ya oda salmış kendini çay sigara ohh ne güzel bende temizlik için bayan çağardığımda ben ondan kat kat daha yoruluyorum
kendinize yemek ateşe yemek toprağa ayrı mamalar başlıycak allah kolaylık versin mertte bizim evde pişen yemeklerden yese işim daha çok kolay olurdu ne zaman bitecek bu onlara ayrı yemek pişirme olayı günde en az4 çeşit yemek pişşiyomm off((
arkadaşlar dün itibarı ile bakıcımızın işine son verdim, zaten 10 gündür falan biraz daha deneyeyim diyordum, en azından ayın 15'ini bekleyeyim diyordum ama olmadı, geldi bana gelenler ve dün abla olmuyor dedim, ben totomu yere koymuyorum ama o bütün gün oturuyor, balkondan geri gelmiyor çay sigara oh ne ala, ancak bişey söylersem yapıyor onu da yalap şap.
hiç gündüz nete giremiyordum şimdi her işimi hallaettim zamanım bile kaldı, bakabildiğim kadar kendim bakacam çocuklara, çok sinir etti bu kadın beni.
Banyo yaptırmak için Duru Okyanusu soydum.Az sonra çi çi çi demeye başladı panik bir halde.Çişin mi geldi dedim,evet anlamında hı dedi,hadi gel annecim tuvalete yap çişini,tamam mı dedim.ı ıh deyip tuvaletin kapısını kapattı.Lazımlığına yapıcakmısın dedim,evet anlamında hı dedi yine.oturdu lazımlığına.Birazcık bekledik ve çişini yaptı.Çişini yapınca müzik çaldı,onunla da pek eğlendi,oturduğu yerde oynamaya başladı.Biz de alkışlar,kutlamalar tabi :)))) hiç beklemiyordum böyle bir şeyi.Çok şşaırdım ve sevindim bakalım devamı gelecek mi?konuşması ilerliyor,bugün renkleri söyledi bana mesela.Renkleri sorduğumda gösteriyordu ama pembe dışında hiç birinin adını söylemiyordu.Ben de bu gelişmeleri gördüğümden,wc eğitimine başlamıyım diyordum.Şimdi konuşmaya ağırlık verdi sanki ama bu çiş olayı da umutlandırdı beni.Yani konuşması tamamen sökülmeden de bezden kurtulabilir miyiz acaba diye umutlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?