darilgenim sağol canım.havalar iyice sıcak olsun da halıları kaldırıp bezi çıkarıcam,bakalım neler olicik :)evet kriko zor oluyor, ateşe de hala ayrı pişiriyorum ama gerçekten kadın hiç bişey yapmadı şimdiye kadar kendim idare ettim sayılır, zor olacak ama bundan sonra da yaparım sanırım, aslında kendime kızıyorum söyleyemiyorum çünkü bişey, aman alınır aman kırılır diye, onlarda karışan yok diye yayıldıkça yayılıyorlar.
bu arada sapiş durunun ilk çişi hayırlı olsun, yavaş yavaş hazır olduğuna dair işaretlerden biri bu bence, umarım devamı kendiliğinden gelir, o da sen de strese girmeden halledersiniz bu olayı..
kızlar gün kimde ben kaçırmışım o kısmı, benim katılmam zor olacak gibi ama bakalım yapabilir miyim bişeyler,
darilgenim sağol canım.havalar iyice sıcak olsun da halıları kaldırıp
bezi çıkarıcam,bakalım neler olicik :)
çıtırım yemin ediyorum yaşam koçu gibisin
Günü perşembeye erteleme işine bir şey yazmamışsın çıtırım?darilgenim sen de yazmamışsın,Önümüzdeki gün Şirinde
iyice havalar ısınsın bi atlet bi alıştırma kilodu halılarıda kaldırdım mı bu yaz alıştırcam inşallah zaten alıştırmam şart kışa kısmet olursa kreşi çok istiyorum ehhh özele veremediğimize göre alıştırmak zorundayım
duru okyanusun çiş yapmasına .çok sevindim devamı gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?