tşkk canım..ayırca hediyeme de bayıldımmmmmmHerkese iyi pazarlar :)
Öncelikle çıtırım doğum günün kutlu olsun canım.Ailenle çok mutlu sağlıklı bir ömür geçir inşallah canım arkadaşım.Önceden bilseydik daha iyi olurdu aslında ama neyse..birazdan arayacağım seni :102:
gittiğiniz yeri de çok merak ettim,ne güzel eğlenmişsiniz
kızlar o zaman herkes perşembeye ok dediyse,tunayektacım sen mi bildirirsin Şirin'e perşembe gideceğimizi?
çıtırım wc olayında bana da yazmışsın bezi uyuyunca tak,sabah uyanmadan çıkar diye,benimkine öyle bir şey yapamam,hemen uyanır,uykusu çok hafifitir.o uyuduğu zaman çıt çıkaramayız biz.başka bir formülün var mı gece için ?
tşk ederim cnm.çok huzur dolu bir yerdi bnce..gitmenizi tavsiye ederim.hepinize iyi pazarlar.
Çıtır pıtır doğum günün kutlu olsunnnnnn.
çıtırcık ben de istiyorum oraya gitmek, ne güzel eğlenmişsiniz.
Selam arkadaşlar şuanda moralim bozuk ağlamak istiyorum diyebilirim o yüzden kısa bakıp çıkayım diye girdim,aslında sadece Tunişin akşam altını bağlamayı unutmuşum oda yapmamış sabah erkenden anne çişim geldi diyerek uyandırdı bizi,çok sevindim,hem üzüldüm bağalamayı nasıl unuttum,ya yapsaydı ıslak kalıp altını üşütseydi diye hayıflandım hemde bahane oldu demek gece altını ıslatmayacakmış bunu görmüş oldum dedim.
Çıtırım doğum günün kutlu olsun canım ailenle sağlıklı nice yaşlar diliyorum sana,bu bahsettiğin yer tam bizlere göre bir yer sanırım.Bize bu sene daha böyle yeşilliğe falan gitmek nasip olmadı bakalım..
Sapişim ben Şirin'e haber verip buraya yazarım canım..
Kızlaaaarrr Tunişim kakam geldi dedi hemen koştuk ve biraz beklemeden sonra yaptık pek terledi yavrumAy ben o kakaların wc ye düşme sesine bu kadar sevinceğimi düşünmezdim,doğduğundan beri yok gaza sevin,yok çişe sevin şimdide buu annelik ne garip
Çıtırım dediğin gibi bezi akşam ortadan kaldırdım,sabaha karşıu çişim geldi diye seslendi ama yapmış,yinede wcye gittik biraz daha yaptı,full kıyafet ve örtü değişiminden sonra hayret verici şekilde uyudu.Saat kurmuştum ama sabah 6 da yapmış,sanırım gece 5 gibi falan Wc ye kalkmak gerekecek bakalım,bu akşamda ablamda kalıcam ama adaptörü ve altımıza koyduğumuz koruyucuyuda götürüp yinede bağlamıcam.Artık kesin bağlamıcam,Zelişim sizede bezsiz geliriz artıkYani akşam ablam doğurmazsa,dr la görüşmüş dr doğuma hazırlanıyordur demiş,ben pek panik oldum,ablam farkında değil,o ne giydiricez diye düşünüyor,bende o kadar minik bebeğe bakmak zor diye düşünüyorum.Hadi hayırlısı!!!
canım ben 2 gibi evden çıkmaya çalışıcam.eşim gelip istasyona götürecek bizi.yarın trene binme saatlerimizi bildiririz birbirimize.o şekilde buluşuruz şirinyer istasyonunda.minikprensesten ne haber?konuştunuz mu hiç?Sapiş kaç gibi gideceksin yarın canım??
Ben şuanda ablamdayım bu hafta 28.haftası henüz çok erken endişelendiğim noktada o zaten daha çok küçük devamlı karnım ağrıyo,yürüyemiyorum diyip duruyor.15 Hazirazda belki doğum iznine çıkar,şimdi yatıyorum tuniş yanımda uyu diyor,yabancı geldi burası,alışık değil,başka yerde uyumaya belki,gece altınıda bağlarım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?