İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Herkese iyi pazarlar :)
Öncelikle çıtırım doğum günün kutlu olsun canım.Ailenle çok mutlu sağlıklı bir ömür geçir inşallah canım arkadaşım.Önceden bilseydik daha iyi olurdu aslında ama neyse..birazdan arayacağım seni :102:
gittiğiniz yeri de çok merak ettim,ne güzel eğlenmişsiniz

kızlar o zaman herkes perşembeye ok dediyse,tunayektacım sen mi bildirirsin Şirin'e perşembe gideceğimizi?

çıtırım wc olayında bana da yazmışsın bezi uyuyunca tak,sabah uyanmadan çıkar diye,benimkine öyle bir şey yapamam,hemen uyanır,uykusu çok hafifitir.o uyuduğu zaman çıt çıkaramayız biz.başka bir formülün var mı gece için ?

hepinize iyi pazarlar.
Çıtır pıtır doğum günün kutlu olsunnnnnn.

çıtırcık ben de istiyorum oraya gitmek, ne güzel eğlenmişsiniz.

Selam arkadaşlar şuanda moralim bozuk ağlamak istiyorum diyebilirim o yüzden kısa bakıp çıkayım diye girdim,aslında sadece Tunişin akşam altını bağlamayı unutmuşum oda yapmamış sabah erkenden anne çişim geldi diyerek uyandırdı bizi,çok sevindim,hem üzüldüm bağalamayı nasıl unuttum,ya yapsaydı ıslak kalıp altını üşütseydi diye hayıflandım hemde bahane oldu demek gece altını ıslatmayacakmış bunu görmüş oldum dedim.

Çıtırım doğum günün kutlu olsun canım ailenle sağlıklı nice yaşlar diliyorum sana,bu bahsettiğin yer tam bizlere göre bir yer sanırım.Bize bu sene daha böyle yeşilliğe falan gitmek nasip olmadı bakalım..

Sapişim ben Şirin'e haber verip buraya yazarım canım..

tşkk canım..ayırca hediyeme de bayıldımmmmmm
bez işini öyle uyur uyumaz değil de,hani iyice uykuya daldıktan sonra uyanmaz diye düşünüyorum.sabahları zaten uyandığı saat bellidir hemen hemen..:44:

hepinize iyi pazarlar.
Çıtır pıtır doğum günün kutlu olsunnnnnn.

çıtırcık ben de istiyorum oraya gitmek, ne güzel eğlenmişsiniz.
tşk ederim cnm.çok huzur dolu bir yerdi bnce..gitmenizi tavsiye ederim.
belki bir gün kararlaştırır,hep birlikte gideriz,ailecek.

hayırdır cnmcım niye moralin bozuk?anlatmak istersn dinleriz
bez bağladığın zamanlarda sabah dolu oluyor muydu tunanın bezi?bence artık gece bağlama bezi..kuru kalkması artık gece için de hazır olduğunun göstergesi..
gece uyumadan 2 saat önce sıvı alımını kesersin.gece de 3-4 saatte bir saatini kurup kalkarsan wc ye götürürsün.hem kuru uyuyup uyumadığını kontrol etmen açsından iyi olur.ıslak yatmasın allah korusun üşütür.dün belki yapmadı ama sıvı günlük sıvı alım miktarına göre değişecektir yapıp yapmayacağı ya da kaç kez yapacağı..zaten birkaç günde anlarsın kaç kez kalkman gerektiğini yavaş yavaş düşürürsün..belki bakıcaksın hiç kalkman gerekmeyecek kısa sürede..
bide gündüz uykularında 2-3 saatlik dilimde de kuru uyanıyor muydu?bu da gece için hazır olup olmadığının işaretlerinden biri..iklim hala sabah bezi dolu uyanıyor..gündüz uyuduğunda da yapıyor bezine..biraz daha var zaten bzim zamanımız..öğrenecek inş hepsi.

hediyeni beğenmene sevindim çıtırım
ahh ahh keşke olsa o dediğin.iyce daldıktan sonra bile ben onu yapmaya cesaret edemem.çünkü gece üstünü açtığında,ben tekrar örttüğüm zaman bile uyanıyor.ondan sonra eziyet ediyor.Başlıyorum ayakta sallamaya,başka bir şey mümkün değil kabul etmiyor,hele ki uyku sersemiyken.Ondan sonra tam uyudu tekrar diyorum,bacağımdan indiriyorum,yerine koyucam,hoop uyanıypr basıyor çığlığı.Hadi bakalım baştan başla sallamaya.

selam kızlar ben bu saat olsu hala ayaktayım kocişimle film izledik çocukları uyutmak geç oldu bu hafta sonu ee bizimde bi hafta sonu film keyfimiz var bozmayalım dedik bu saatlere kaldık yarın baygın dolaşıcam

valla kayınvalide olayında haklısınız zaten ilk ve son oldu bir daha güvenipte bırakmam ben 2 tane çocuk büyüttüm sen bana güvenmiyon die hayıflanıyordu gördük nasıl büyüttüğünü anlamamış kaka yaptığını anlamaması için burnunun duyusuz olması gerekiyordu ama neyse (( ağlıyo die bana şikayet etti zaten kapıdan girer girmez ardanında hakkı yenmez yani çok acıkmadıkça uykusu gelmedikçe vede altı pislenmedikçe öle boş yere ağlayan bi çocuk değildir mert gibi değil şükür

gelelim pipisine sabemedim bitmişti bepanten mustella nivea vedaha 2 tane pişik kremi işe yaramadı dün sabemed aldık bugün ne kızarıklık ne şişlik çok şükür geçti ne mucize bişimiş kullanmaya devam ediyorum ama hep sürcem eksik etmicem sabemed i pahalı die ertelemiştik ertelemeye gelmiyormuş bak başımıza geldi akıllandım şimdi iyi
ben açıp intahabı boşaltırlarda çocuğa acı çektirler die çok korktum mertin çenesinde sivilce çıkmıştı kocaman sapiş bilir ozamn açmışlardı öle ne acı çekmişti yawrum allah kimsenin bebesine vermesin

çıtırcım geçmiş doğum günün kutlu olsun uzun mutlu yıllar tattlışım anlattığın yerde süper bişi en kısa zamnda gitmek istiyorum bende :))

herkeze iyi haftalar mutlu pazartesiler uykunuzu almış uyanırsınız inşallah çünkü ben almış olmayacağım

Son düzenleme:
günaydınn...

krikocum aynen bende geç yattım erken kalktım tabi ..yeni yeni kendime geliyorum.bu çocuklardan ınsann kendisine gelmemesi imkansız
tşk ederim ayrıca..

Selam kızlar Şirin'le konuştum Perşembe günü gidiyoruz.Geçen hafta evde değilmiş girememiş hiç..
Kızlar bu akşam ablamda kalıcam dua edin,benimde ablamında kocalar seyahatte,ablam geçen haftada dün gecede şiddetli sancı yaşamış bu gece onu yalnız bırakmak istemedim.Çok endişeliyim ama ona belli etmek istemiyorum,bu çocuk çok zor geldi zaten şimdi ben orkuyorum,o ne olduğunun farkında değil,hemen doktoru ara saçmalama dedim bakalım dr ne dicek,sancıdan ayağa bile kalkamamış,kasıklarından yanlardan şiddetli sancıyla beraber bebek aşırı hareket ediyormuş.Normal doğum yapmadığım için anlamadım ama pek normal bir durum olmadığını biliyorum.Umarım sağlıkla dünyaya gelir,offf içim sıkıldı,yine birşey olursa ambulansla hastaneye gitmek daha mantıklı değilmi,ambulans sesinden nefret ediyorum,anneannemi defalarca ambulansla hastaneye götürmüştük oradan kaldı,dua edin kızlar

tunayekta bende kollarımı açtım bekliyorum canım
ardaya geçmiş olsun kvden hiç koku almıyo galiba yoksa duymaması imkansızz yuh yani

Kızlaaaarrr Tunişim kakam geldi dedi hemen koştuk ve biraz beklemeden sonra yaptık pek terledi yavrumAy ben o kakaların wc ye düşme sesine bu kadar sevinceğimi düşünmezdim,doğduğundan beri yok gaza sevin,yok çişe sevin şimdide buu annelik ne garip
Çıtırım dediğin gibi bezi akşam ortadan kaldırdım,sabaha karşıu çişim geldi diye seslendi ama yapmış,yinede wcye gittik biraz daha yaptı,full kıyafet ve örtü değişiminden sonra hayret verici şekilde uyudu.Saat kurmuştum ama sabah 6 da yapmış,sanırım gece 5 gibi falan Wc ye kalkmak gerekecek bakalım,bu akşamda ablamda kalıcam ama adaptörü ve altımıza koyduğumuz koruyucuyuda götürüp yinede bağlamıcam.Artık kesin bağlamıcam,Zelişim sizede bezsiz geliriz artıkYani akşam ablam doğurmazsa,dr la görüşmüş dr doğuma hazırlanıyordur demiş,ben pek panik oldum,ablam farkında değil,o ne giydiricez diye düşünüyor,bende o kadar minik bebeğe bakmak zor diye düşünüyorum.Hadi hayırlısı!!!

ayyy süper yaaa o sesleri ben de duymak istiyorum hatta bir de üstüne görmek istiyorum Ben hiç açık bırakmadım altını daha.Bu hafta evde olmayacağız,bir tak bir çıkar yapmayayım diye başlamadım.bir de bezini takmıyım hadi kilot giydiriyim sana diyorum ı ıh diyor,bezinden pek memnun benimki,napıcaz bilmem

ablanın bebeği de sağlıkla,hayırlısıyla gelsin inşallah canım ve tabi zamanlı

tuna yektacım ablan kaç aylık inşallah zamanında ve sağlıklı bi doğum olur allah kurtarsın ablanın ilk bebeği tabi o heyecanlı doğumdan sonra olacakları tahmin bile edemiyor insan illa yaşamak gerekiyor hani filimlerde beyazlar giymiş bebekler olur yataklarında uyurlar hep anne mutludur yorgun bitkin değil yanii insan hep öle olcak sanıyo :))) mertte bende öleydim :)))

ayrıca bende o sesleri duymak istiyorum ayy ne olur yaa bende alıştırma kilodu aldım bide normal erkek donu aldım hafta sonuda halılarımı annemin orada yıkayıp kaldırıyım yazın diyorum ama bende birde arda var yazın tam onun ayaklanma dönemi olacak şimdide yürüme çalışmaları var adımlar başladı kayıp düşerse bide ondanda korkuyorum benimkide bezden çok memnun hiç çıksın istemiyo kaka yapıyo onu bile zor açtırıyo kaçıyo hep nekadar başarılı olucaz bakalım

Arkadaşlar yarın bende geliyorum eycike :) Nasip olursa Perşembe günü Şirin'e giderken mayalı poğaça yapıcam.Sizler ne yapıcaksınız?

tunayektacım içini ferah tut allahın izniyle birşey olmaz inş..
ablanın doğum yaklaşmış mydı?ben daha yeni hamile zannediyordum.
kaka işine çok sevindim canım artık bez olayınız bitmiştir,kutlarımm

Sapiş kaç gibi gideceksin yarın canım??

Ben şuanda ablamdayım bu hafta 28.haftası henüz çok erken endişelendiğim noktada o zaten daha çok küçük devamlı karnım ağrıyo,yürüyemiyorum diyip duruyor.15 Hazirazda belki doğum iznine çıkar,şimdi yatıyorum tuniş yanımda uyu diyor,yabancı geldi burası,alışık değil,başka yerde uyumaya belki,gece altınıda bağlarım bakalım

canım ben 2 gibi evden çıkmaya çalışıcam.eşim gelip istasyona götürecek bizi.yarın trene binme saatlerimizi bildiririz birbirimize.o şekilde buluşuruz şirinyer istasyonunda.minikprensesten ne haber?konuştunuz mu hiç?

Canım ben yüksek ihtimalle trenle gelmiycem ya arabayla ya otobüsle gibi görünüyor,sen beni hiç tren istasyonlarında bekleme ben daha erken giderim sanırım.
Darilgencim nasılsın canım??

hee ok o zaman canım.Ben kızı uyuttuğum için ancak o saatte çıkabiliyorum hatta yemeğini bile gittiğim yerde yediriyorum evde zaman kaybetmemek için.uyutmazsam çok fena oluyor çocuk,hem ona hem bana eziyet oluyor.tunişin öyle bir durumu yoktu sanırım,ondan erken gidebiliyorsun her yere di mi canım

yok aslında erken gitmemin sebebi erken kalkacak olmam,tuniş normalde 2-3 gibi uyuyor,hadi 4-4.30 a sallasam anca dönüşte uyuyacak sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…