merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr
hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmm
aranızda olmayı çok istedim ama kuzucuk gece hiç uyumadı o yüzden huysuzluk yapacaktı ve en nihayet gelemedim..
ezgicim canım dibimize kadar geldinde bize niye gelmedin diye hayıflancaktım ama nerden bilicekki evi diye düşündüm...
kızlar bu benim epeydir aklımda ama hepiniz gelebilirmisiniz yada gelmek istermisiniz düşüncesi ile söyleyemedim ben hepinizi buraya davet ediyorum bi gün toplaşıp buraya gelseniz ne kadar sevinirim bilemezsiniz bahçede çocuklar toprak ve kumla oynarken bizde çayımızı yudumlarız olmazmı hadi gelin lüffennnnnnnnnnnn
perşembe yarıntılı konuşalımmmmmmm
Miniğim bana sorsan süper olur temiz temiz topraklarda stress atarlar çok güzel olur,kısmet ayarlayalım perşembe bencede hem niye gelmeyelim,bizede çocuklarada değişiklik olur.
Kızlar ben bugün arabanın dörtlülerini açık unutmuşum Allahtan akü yeniydide bişey olmadı,eski akü olsaydı kalmıştım orda,koçişe söylemedim artık
Biz yeni geldik eve,Eycikim herşey için tekrar teşekkürederim canım,ohhh sana gelebildim yaa çok mutluyum,sıradan böyle gezelim gariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?