İzmir'de Bebek Oyun Grubu

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr
hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmm
aranızda olmayı çok istedim ama kuzucuk gece hiç uyumadı o yüzden huysuzluk yapacaktı ve en nihayet gelemedim..
ezgicim canım dibimize kadar geldinde bize niye gelmedin diye hayıflancaktım ama nerden bilicekki evi diye düşündüm...
kızlar bu benim epeydir aklımda ama hepiniz gelebilirmisiniz yada gelmek istermisiniz düşüncesi ile söyleyemedim ben hepinizi buraya davet ediyorum bi gün toplaşıp buraya gelseniz ne kadar sevinirim bilemezsiniz bahçede çocuklar toprak ve kumla oynarken bizde çayımızı yudumlarız olmazmı hadi gelin lüffennnnnnnnnnnn

perşembe yarıntılı konuşalımmmmmmm

Miniğim bana sorsan süper olur temiz temiz topraklarda stress atarlar çok güzel olur,kısmet ayarlayalım perşembe bencede hem niye gelmeyelim,bizede çocuklarada değişiklik olur.
Kızlar ben bugün arabanın dörtlülerini açık unutmuşum Allahtan akü yeniydide bişey olmadı,eski akü olsaydı kalmıştım orda,koçişe söylemedim artık
Biz yeni geldik eve,Eycikim herşey için tekrar teşekkürederim canım,ohhh sana gelebildim yaa çok mutluyum,sıradan böyle gezelim gariii

miniğim 2 dir denk gelemiyoruz eycikte,napalım kuzucuklar herşeyden önemli.nasipse perşembeye görüşeceğiz.
güzel davetin için teşekkürler canım.bencede çok güzel olur,ayarlayalım tatlışım
eycikim,tunayektam,çıtır-pıtırım çok güzel bir gündü hepinize teşekkürler.eycikim ellerine sağlık

canımcımm ben sizin yazlığın orda olduğunu bile yeni öğrendim eycikteyken hayatım..senin yazlıkta olduğundan da haberim yoktu..yoksa gelmesem de en azından arar seni oraya çağırırdım..
güzel olurdu.napalım nasip..sen biliyor musun dediğim yeri.mutlaka görmüşsündür gerçi yol üzeri olduğu için.

canım çıkarken söyleyince sen ben dedim heralde alarm falan caldı ack kaldı.yeni olsa da yine de o kadar saat açık kaldı,iyi bitmedi akü..benim duruma düşecektin snde :)

eycikcim candan arkadaşlığın,samimiyetin ve güleryüzün için çok tşk ederim..mamalara diyecek laf yok zaten ellerine kollarına sağlık..

arkadaşlar yarın için yine yapıştırıcınız yanınızda olsun tekrar giremeyebilirim diye şimdiden söyliyim dedim.etkinlikte lazım olacak..
şirin girmiyor ama yine de yazmak istiyorum oyunckları bir odaya alıp ortada oyuncak bırakmazsan ve o odaya girilmesini engellersen sevinirim.sat 2 de orda olalım lütfen arkadaşlar..hemen etkinliklerimizi yapabilelim geç olmadan ve çocuklar sıkılıp ilgisi dağılmadan,,,

Kızlar Dünya Networking katoloğunu birinizde unuttum sanırım.tunayektacım emin değilim ama galiba sende umuttum.Yarın unutmaz da getirirsen çok sevinirim canım

günaydın tontişim
poğaçalarımı fırından çıkardım (senin sevdğin poğaçalardan) ,birazdan kuzuyu uyutucam.sonra da hazırlanıcam.2 de Şirinde olacağım diye umuyorum.

Iceangel herşey çok güzeldi canım,evini bize açtığın için çok teşekkürederim,maalar çoooook güzeldi,ama çiğ köfteye bayıldım,Sapişim poğaçan süperdi.
Çıtırım hakkın ödenmez etkinlik,şarkı hepsi harikaydı.masada etkinlik olayı çok daha iyi oldu.Aslında diyorum imkan olsa şu ikeadaki yuvarlak masadan sandalyeden alabilsek minnaklara süper olacak,ama işte her eve mümkün değil:44:Bizimki ancak gece yüzünü yıkattı,o saate kadar elletmedi,çok sevdi
Kızlar tekrar kandiliniz mübarek olsun!!!

Şirin buraya girmiyor diye ve dün kendisine söyledim diye yazmamıştım,herşey için teşekkürler Şirin.
hepinize teşekkürler arkadaşlar çok güzel bir gündü.çıtırım etkinlikler çok güzeldi,masada olması da çocukları orada tutabilmemiz açısından çok güzel oldu.Bundan sonra uygun olan etkinlikleri hep masada yapalım derim.
tunatektacım afiyet olsun

Geçti ama kutlayayım.Kandiliniz mübarek olsun.Akşam eşim 9.30 ta geldi eve.o saatten sonra yemek faslı vs.. derken saat geç oldu kimseleri arayamadım

merhaba arkadaşlar..
etkinlikleri beğenmenize sevindim..ama tekrar edin lütfen yoksa unutulur öğrenilenler..
onlara minicik de olsa katkım oluyorsa ne mutlu bana..
etkinlik işi masada bncede daha iyi oldu.bundan sonra mümkün oldukça masayı kullanalım o zaman..genelde hep masa yiyecekler ile dolu oluyor ya, o yüzden hiç aklıma gelmemişti.dün baktım boş,birden çıktı fikir..
biz şirinden çıkınca babamızı aldık,okulu çok uzak değil oraya çünkü..Dönüşte gördüm eycikcim sağa çekmiştin..siz gördünüz mü bilmiyorum..neyse,,iklim park diye ağladı e götürdük artık oynadı..eve geldik yemeğini koydum ocağa,yedi etti,sonra banyo derken.ne iklimde hal derman kaldı ne bende..çok yorulmuşum valla..okulda sıkıyor artık,boşaldı iyice öğrenci gelmiyor.bayık bir gün geçirdim..

***minikcim aramışsın dün arabada kalmış yine telefon,görmedim.arıyorum ama senin telefona ulaşılamıyor...:26:

bende geçmiş kandilinizi kutlarm arkadaşlar..
hepimize sağlık,huzur,mutluluk getirsin inş mübarek aylar inş..

Çıtırım senin okul ne zaman tatil oluyor dün aklıma gelmedi,Seferihisara okullar tatil olduktan sonra gidebiliriz belki,tabii herkese uyarsa!!

çıtırcım bizde gördük seni önümüzden geçtin,sıcaklarda zor oluyodur gidip gelmek neyseki az kaldı.
benim aklıma birşey geldi sizede uyarsa gerçekleştiririz.biz görüşmeye başlayalı bir seneyi geçti okullarda kapanıyorya çocuklara eğlence gibi birşry düzenleyelimmi çıtırda karne yapar ogün hepsini benzer giydiririz aynı şort tişört gibi.hafataya bendeyken etkinlikleri yaptıktan sonra oynatırız eğlenmiş olurlar

ooooo Eycikim süpersin yaaa şimdi çocuklarımız karnemi alıcaklar ayy heyecanlandım yaaa,kaç kırık gelcek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…