Çıtırım senin okul ne zaman tatil oluyor dün aklıma gelmedi,Seferihisara okullar tatil olduktan sonra gidebiliriz belki,tabii herkese uyarsa!!
çıtırcım bizde gördük seni önümüzden geçtin,sıcaklarda zor oluyodur gidip gelmek neyseki az kaldı.
benim aklıma birşey geldi sizede uyarsa gerçekleştiririz.biz görüşmeye başlayalı bir seneyi geçti okullarda kapanıyorya çocuklara eğlence gibi birşry düzenleyelimmi çıtırda karne yapar ogün hepsini benzer giydiririz aynı şort tişört gibi.hafataya bendeyken etkinlikleri yaptıktan sonra oynatırız eğlenmiş olurlar
Bu arada kızlar yarın biz bir sünnet düğünü için Nazilliye gidicez sabahtanda Atillaya takım elbise almak için Alışverişe çıkıcaz,off nasıl yetişcem bilmiyorum,devamlı koşturmaca halindeyim,hafta içide ablamla olucam rapor almış,evde boş boş oturmak istiyorum,elişlerimle uğraşmak istiyorum.....
yok canım okul değişmedi.saol bu arada..çıtırım çokkkk sevindim canım.Hayırlısı olsun arkadaşımmm.Kadro geldi de nereye geldi onu yazmamışsın.Okulun değişmedi mi?
evet iceangelın mesajını ben de aldım.sağolsun geldiğimiz için teşekkür etmiş.
hakikaten kriko nerelerde acaba
sağol canım çok tşk ederimmezgicim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim senin adına hayırlısı olsun tatlım...
iyi geceler herkesee....
canım çok geçmiş olsun ,Allah beterinden saklasın..selam kızlar
giredim birhaftadır eniştem kuzenim banunun babası kalk krizi geçirdi 2 gün hastanmede kaldı cuma günüde evine getirdik bi oraya bi anneme bi kendi eveme geçti günler dün kendimize ayırdık türk yıldızları ve solo türk ün gösterileri vardı yabancı ülkelerde gösteri yaptılar baya yandık kızardık ama deydi öle yani biz ailecek çook şükür iyiyiz mesajlardan anladığım kadarıyla sizde iyisiniz
çıtır pıtırcım kodrolu olmana çok sevindim ne kadar şahane bi haber kutlayalım bunu kız kaza çıkalım iyice sıcaklar geldi biz çıkamadık henüz
sapişim yemek odan oturma odan hayırlı olsun senin adına çok sevindim azizenin de müdsait olduğu bi gün gelelim istiyorum ama ben azizeyle görüşemiyorum anca karşılaşırsak facede okadar çok nadir oluyop oda
ooo kocaman olmuş paşamSelam kızlar,dünümüzü sorunsuz atlattık.Atillanın müdürünün arabasıyla gittik ve çok çok titiz biri.Arabanın tamamı örtülerle havlularla kaplıydı.Zaten titiz olduğunu bildiğimden altına bez bağlamıştım,arabaya biner binmez ayakkabılarıda çıkardım ama yine de çocuk işte...Neyse sağsalim gittik geldik.Yolda Nazilli Atça'dan bir kasa çilek aldık,onları reçel yapıcam,bizimki çok çilek yedi umarım dokunmaz
Bugün sabah dr a gittik,son bir aşımız kalmıştı,Hepatit A,onu olduk geldik.Bacağım uff oldu diye sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyor,bizimki pek nazlı98.8 cm olmuşuz yakında 1 mt olucaz kutlarız artık Bir vitamin verdi,2 ay onu kullanıcaz ondan sonra 5 yaşına kadar aşımız yok Şimdi uyuyor.Bende çilek yıkamaya gidicem.Şekerde almam lazım ama uyansında..
Kızlar sabah Minikprenses aradı bu hfta buluşma olayıyla ilgili ne yapıcaz ne gün düşünüyorsunuz,benim anneme bırakma durumum yok maalesef ,kv de Narlıdereye gidicekmiş.Zaten yarın benim için olmaz,haftaya yapsak olurmu!!!Yada olmaz derseniz ben kayılamıycam sanırım:26:Her hafta gelir kalırlar bizde bu hafta yazlığa gidiyorlar
Bizde durum bu kızlar,bu arada buluşursak Çıtırım kadrosunuda kutlamış oluruz
gene mi alerji oldu kuzum ya kıyamam,geçmiş olsun canım.sağolun kızlar..
bende kızımı doktora götürdüm okuldan gelince.yüzünde ve parmğında kocaman sivilcemsii bişilerr çıkmış.kaşıyıp duruyor..kanatmış ...doktorun hemşiresi çocuğu görür görmez çok kilo almış dedi.baya endişeli gözler ile baktı...
doktora girmeden önce bir kadın iklimi aman ne güzl diye sevip , kaç yaşında deyip,cevaptan sonra çok kilolu diye yorum yapmıştı zaten!
bende farkındaydım zaten bu ara aynı şeyler geçiyordu içimden ..sanırım bir diyetisyene gitmemiz gerekecek..aslında aşırı iştahlı bir çocuk değil..bzim tartıda 20 kg geliyrdu ama
18 miş tartıldık.. boyumuz bizim de aynı tunayektacım.
yüzümüzdekiler de alerjiymiş..şurup ve merhem aldık geldik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?