İzmir'de Bebek Oyun Grubu

eycikim bencede çok hoş bir fikir.Mayısın 1 inde bu topik 1 yaşını doldurdu arkadaşlar.Kafalar o kadar dolu ki,arkadaşlığımızın 1. yıl dönümünü kutlayalım diye söyleyemedim bile ama kızımın bloğunda bahsetmiştim :78:

Bu arada 15 Haziranda normalde darilgende olacakken eycikle yer değiştirip,15 haziranı eycikin günü yaptık biliyorsunuz peki mama listesi nasıl olacak şimdüüü??? darilgen,tunayekta ve çıtır-pıtır yapacaklardı.Bence şöyle yapalım;darilgen yapmasın,tunayekta ve çıtır-pıtır a bir de eycik eklensin ev sahibi olduğu için.29 haziranda darilgende de,darilgen,iceangel,saphira ve minikprenses yapacak.Liste haline getirirsek;

15 Haziranda eycikteyiz:tunayekta,çıtır-pıtır ve eycik
29 haziranda darilgendeyiz:saphira,minikprenses,iceangel,darilgen
13 temmuzda çıtır-pıtırdayız:tunayekta,çıtır-pıtır ve eycik

tamam mı kızlar ?

iyi haftasonları herkese..
kocişin sınav görevi vardı gitti.bende o yokkne hazır eve giriştim,temizliğimi yaptım,bi bakayım dedim ne var ne yok..

Çıtırım senin okul ne zaman tatil oluyor dün aklıma gelmedi,Seferihisara okullar tatil olduktan sonra gidebiliriz belki,tabii herkese uyarsa!!

canım okullar 17 haziranda tatile giriyor fakat öğretmenler haziran sonuna kadar seminer alıyorlar,yani tüm türkiyede öğretmenler 1 temmuzda tatile giriyor her yıl..
1 ay var yani daha..siz kendinize göre gün ayarlayın arkadaşlar.ben gelebilirsem gelirim.

ben senin darilgenle yer değiştirdiğini bilmiyordum canım haberim yoktu.
bence fikrin çok hoş canım.değerlendirelim bunu..

Sapişim liste bencede uygun benimde aklıma geldi bugün iyi ki yzmışsın:)
Çıtırım ben doğrumu anladım şimdi sen artık kadrolu öğretmenmisin,çok süper çok güzel bir haber buu çok sevindim

Bu arada kızlar yarın biz bir sünnet düğünü için Nazilliye gidicez sabahtanda Atillaya takım elbise almak için Alışverişe çıkıcaz,off nasıl yetişcem bilmiyorum,devamlı koşturmaca halindeyim,hafta içide ablamla olucam rapor almış,evde boş boş oturmak istiyorum,elişlerimle uğraşmak istiyorum.....

şimdiden iyi eğlenceler cnm
ne güzel işte dolu dolu geçiyor günlerin,keyfini çıkar bence..her gün ablanla mı olucaksın hafta içi:
iceangel siteye giremiyormuş...öyle yazmış bugün mesajında..yetkililere iletelim vs dedim ama kabul etmedi,kendim hallederim dedi..
kriko gelmiyor bide birkaç gündür...:44:

Son düzenleme:
çıtırım çokkkk sevindim canım.Hayırlısı olsun arkadaşımmm.Kadro geldi de nereye geldi onu yazmamışsın.Okulun değişmedi mi?
evet iceangelın mesajını ben de aldım.sağolsun geldiğimiz için teşekkür etmiş.
hakikaten kriko nerelerde acaba

Bugün yine ev işleriyle ilgilendik.Demiştim ya yemek odası takımı ve koltuk takımı geldi,yeniden taşınmış gibi oldum diye,işte onları düzenledik.Sağolsun babam geldi,montajlık işleri ve başka ufak tefek tamir işlerini halletti.şimdide kızın uyanmasını bekliyoruz,temzlik yapıcaz eşimle

iyi gecelerr...
yok canım okul değişmedi.saol bu arada..
ezgicim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim senin adına hayırlısı olsun tatlım...
sağol canım çok tşk ederimm
iyi geceler herkesee....

iyi gecelerrr naber canım?..seni de tebrik ederim ...:65:

Son düzenleme:
selam kızlar
giredim birhaftadır eniştem kuzenim banunun babası kalk krizi geçirdi 2 gün hastanmede kaldı cuma günüde evine getirdik bi oraya bi anneme bi kendi eveme geçti günler dün kendimize ayırdık türk yıldızları ve solo türk ün gösterileri vardı yabancı ülkelerde gösteri yaptılar baya yandık kızardık ama deydi öle yani biz ailecek çook şükür iyiyiz mesajlardan anladığım kadarıyla sizde iyisiniz

çıtır pıtırcım kodrolu olmana çok sevindim ne kadar şahane bi haber kutlayalım bunu kız kaza çıkalım iyice sıcaklar geldi biz çıkamadık henüz

sapişim yemek odan oturma odan hayırlı olsun senin adına çok sevindim azizenin de müdsait olduğu bi gün gelelim istiyorum ama ben azizeyle görüşemiyorum anca karşılaşırsak facede okadar çok nadir oluyop oda

Selam kızlar,dünümüzü sorunsuz atlattık.Atillanın müdürünün arabasıyla gittik ve çok çok titiz biri.Arabanın tamamı örtülerle havlularla kaplıydı.Zaten titiz olduğunu bildiğimden altına bez bağlamıştım,arabaya biner binmez ayakkabılarıda çıkardım ama yine de çocuk işte...Neyse sağsalim gittik geldik.Yolda Nazilli Atça'dan bir kasa çilek aldık,onları reçel yapıcam,bizimki çok çilek yedi umarım dokunmaz
Bugün sabah dr a gittik,son bir aşımız kalmıştı,Hepatit A,onu olduk geldik.Bacağım uff oldu diye sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyor,bizimki pek nazlı98.8 cm olmuşuz yakında 1 mt olucaz kutlarız artıkBir vitamin verdi,2 ay onu kullanıcaz ondan sonra 5 yaşına kadar aşımız yokŞimdi uyuyor.Bende çilek yıkamaya gidicem.Şekerde almam lazım ama uyansında..
Kızlar sabah Minikprenses aradı bu hfta buluşma olayıyla ilgili ne yapıcaz ne gün düşünüyorsunuz,benim anneme bırakma durumum yok maalesef ,kv de Narlıdereye gidicekmiş.Zaten yarın benim için olmaz,haftaya yapsak olurmu!!!Yada olmaz derseniz ben kayılamıycam sanırım:26:Her hafta gelir kalırlar bizde bu hafta yazlığa gidiyorlar
Bizde durum bu kızlar,bu arada buluşursak Çıtırım kadrosunuda kutlamış oluruz

sağolun kızlar..
bende kızımı doktora götürdüm okuldan gelince.yüzünde ve parmğında kocaman sivilcemsii bişilerr çıkmış.kaşıyıp duruyor..kanatmış ...doktorun hemşiresi çocuğu görür görmez çok kilo almış dedi.baya endişeli gözler ile baktı...
doktora girmeden önce bir kadın iklimi aman ne güzl diye sevip , kaç yaşında deyip,cevaptan sonra çok kilolu diye yorum yapmıştı zaten!
bende farkındaydım zaten bu ara aynı şeyler geçiyordu içimden ..sanırım bir diyetisyene gitmemiz gerekecek..aslında aşırı iştahlı bir çocuk değil..bzim tartıda 20 kg geliyrdu ama
18 miş tartıldık.. boyumuz bizim de aynı tunayektacım.
yüzümüzdekiler de alerjiymiş..şurup ve merhem aldık geldik..

tunayektacım valla fark etmez cnm..bana uyar.
sen uzundereye de gelicektin demi?o zaman onu da mı erteleyelım?çocuklarla gitmeyelim demiştik çünkü olmaz şimdi orda:44:

canım çok geçmiş olsun ,Allah beterinden saklasın..
teşekkürler canım,Azizeyi beklemen şart değil tatlım,o da gelmek istiyordu da,ben ondan birlikte gelin isterseniz dedim sana.Sen ne zaman istersen buyur gel,hafta içi olursa benim için daha uygun olur ama sana hafta sonu uygunsa da sorun değil
ooo kocaman olmuş paşam
dışarıda kuzularsız buluşma olayında da,açıkçası benim de bırakacak yerim yok da kendi kendime gelin güvey oluyorum.Annemin sağlık durumundan bahsetmiştim size eycikteyken.bir de şimdi ablama gidiyor hep,yapılacak işler vardır diye sanırım.bana hiç gelmemişti sağolsun Ben de bundan dolayı bırakmak istemiyorum.Ablamın evde bakarlar ikisi birden desem,sana anlattığım gibi eve zarar verir diye ödüm patlıyo.
Bu hafta müsait değilsen öbür hafta yapabiliriz buluşmayı bana uyar yalnız haftaya zaten günden dolayı bir araya gelicez,günün olmadığı bir hafta yapsak,yani bir sonraki hafta yapsak daha mı iyi olur acaba? ne dersiniz hatunlar?
gene mi alerji oldu kuzum ya kıyamam,geçmiş olsun canım.
canım çocuklarımız bize hep normal görünüyorlar ama sen demiştin ya yanılmıyorsam eycikteyken İklim 20 kg diye çok şaşırmıştım.Aşırı iştahlı değilse acaba çok hareketli mi değil,ondan mı yakmıyor da kilo alıyor?yalnız sadece kio almamış tabi,boyu da çok uzamış geçen yaz Duruyla aynılardı.Bizimki en son ocakta ölçüldü 14.150 gr. ve 92 cm di.Bu rakamlarda çok büyük bir değişiklik olduğunu sanmıyorum

tşk ederiz,,dediğim gibi tartı dgru göstermiyormuş..1 ay daha beklemeye karar verdim.hızlı kilo artışı devam ederse götürücem doktora..
hareket yetersizliği benim de aklıma geldi...ben tayin olmadan önce hep evdeydi,haftasonları çıkıyorduk sadece.ben geldiğimden beri hafta içi de hafta sonu da çıkıyorduk aslında ama şimdi okuldan gelince çıkartamıyorm malesef..çok sıcak oluyor hava..benim hemen başım ağrır sıcakta durdummu.hiç gelemem..akşamüstü de bizimki erkn geliyor yemek-çay derken saat geçiyor..zaten 8 de uyuyor.(uyku demişkken belki de uyku düzeni olduğundan kilo aldı:26:)
akşamüstü dışarı çıkarsak geç kalıyoruz uykuya ... gelince yemek falan ye ,olmuyor..geç uyumasını istemiyorum..saat 7 de ayakta çünkü..yakında park yok bide ya..ya üçyola çıkıyoruz yokuş..ya mithatpaşaya iniyorz dönüşte yine yokuş..gıcık oluyorum..hergün çıkmak zor geliyor.zaten yorgun oluyorum..
arada çıkarıyordum,haftada 1-2 gün ama hergün düzenli bisiklet sürmeye çıkarıcam bundan sonra kapının önüne.nasılsa öğrendi bisikleti sürebiliyor artık..
yine de kilo artışı gözlemlersem,doktora götürücem artık
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…