maşallah tuna yektamada iklimede boyları uazamış amann ne güzelll bide bizimkinin uzasa çok memnun olacağım
iklim çok hareketli bir çocuk değil yani mert kadar değil birde düzenli yemek ve uykuda çocuğa yarıyor bizde ne düzenli yemek nede uyku var oyunden kilo ve boy geride bence telaşlanacak bi durum değil zaten okula başlayınca anaokuluna hareketlenir düzelir ozamn dietisyen için erken olduğunu düşünüyorum henüz ama yinede içimde kalır diyosan bi dr danış
eğer sizde isterseniz çocuksuz buluşmaya bende gelebilirmiyim
ya kızlar çok moralim bozuk.benimki şarr şarr işiyo valla,hiç bir gelişme yok.erken mi başladım acaba,zamanı değil miydi diyorum,ben mi beceriksizim acaba diyorum,seneye mi kalacak bu iş diyorum,diyorum da diyorum
doğum sonrası izinlerim bitmişti, bu gün heyet raporu aldım, hazır hastaneye gitmişken spiralde taktırdım ama mahvoldum, kriko sen korktuğum gibi olmadı yazmışsın seni uyutmuşlar mıydı.
valla benim korktuğumdan çok daha kötü oldu, çok canım yandı,ağrıdan tansiyonum düştü, sonunda uyuttular ve öyle taktılar, aslında ağrı eşiğim iyidir ama dayanamadım, anestezisiz taktıran herkesi de tebrik ediyorum.
iyi geceler çıtır, ne var ne yok?
İnşallah çıtırım inşallah!!!Kendi çocuğum orada piyano çalsa kesin iyice abartıp hüngür hüngür ağlardım herhalde insanlar çocukları evlenirken ağlar yaa çok iyi anlıyorumAyy pek sulugöz gördüm kendimi:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?