İzmir'de Bebek Oyun Grubu

bence günün olduğu hafta da olabilir,,zaten bu gündeki biraraya geliş şeklimizden farklı olacak..
bırakacak yer yoksa nasıl gelcen o zaman saphira,ne yapıcan?[
COLOR="purple"][/COLOR]

bilmiyorum.ya gelmeyeceğim ya da anneme bırakabilirsem geleceğim sanırım.şu an için aklıma başka bir fikir gelmiyor

maşallah tuna yektamada iklimede boyları uazamış amann ne güzelll bide bizimkinin uzasa çok memnun olacağım

iklim çok hareketli bir çocuk değil yani mert kadar değil birde düzenli yemek ve uykuda çocuğa yarıyor bizde ne düzenli yemek nede uyku var oyunden kilo ve boy geride bence telaşlanacak bi durum değil zaten okula başlayınca anaokuluna hareketlenir düzelir ozamn dietisyen için erken olduğunu düşünüyorum henüz ama yinede içimde kalır diyosan bi dr danış

eğer sizde isterseniz çocuksuz buluşmaya bende gelebilirmiyim

ya kızlar çok moralim bozuk.benimki şarr şarr işiyo valla,hiç bir gelişme yok.erken mi başladım acaba,zamanı değil miydi diyorum,ben mi beceriksizim acaba diyorum,seneye mi kalacak bu iş diyorum,diyorum da diyorum

evt okula başlayınca bence de kalmaz kilosu..
sizde isterseniz diye birşey yok gülbincim..burada herkes arkadaş kimseden saklı gizli birşey de yapmıyoruz..ortalığa konuşuyoruz.isteyen gelmekte,istemeyen gelmemekte özgür..o yüzden böyle birşey sormana gerek yok cnm

ya kızlar çok moralim bozuk.benimki şarr şarr işiyo valla,hiç bir gelişme yok.erken mi başladım acaba,zamanı değil miydi diyorum,ben mi beceriksizim acaba diyorum,seneye mi kalacak bu iş diyorum,diyorum da diyorum

saphiracım bence hemen olsun bitsin istiyorsun,daha yeni başladınız...hemen olmayacak galiba diye karalar bağlama.valla iklim de acayip altına kaçırıyordu hem çiş hem kaka..hele kakaya nasıl sinir olyordum ama gelip geçiyor,öğrenecek birşekilde.pes etme.onun çişim geldi demesini bekleme 45 dk da bir tut tuvalete..
duru okyanus çiş var mı???hadi gel tuvalete gidelim çişimizi yapalım..yok dese de itiraz da etsede ikna et tut muhakkak.yapınca da alkş,şeker,vs.. birşekilde ödüllendir.duru okyanus çişini tuvalete yaptı aferinn de.hiç okyanusun yanında tvalete giriyor musun? senin yaptığını da görsün tuvalete.anne çişini tuvalete yapıyor sende tuvalete yap,,birlikte yapalım de..(erkek çocuklar babalarını görsün)

ya aslında normalde sabırlı bir insanımdır ama ben hiç ışık görmüyorum tünelin ucunda ya da bana öyle geliyor.Ben de acele karar verdiğimi düşündüğüm için,''öyledir herhalde'' dediğim için zaten devam ediyorum.Wc de hep görür,ben onunla hep konuşurum,biz wc de yapıyoruz,arkadaşların wc de yapıyor,sen artık büyüdün,wc ye yapmalısın vs.. İklimde acayip kaçırıyordu diyorsun da tatlım bizimki eğer wc ye yaparsa kaçırmış olacak sanki.Hani 3-4 saat çişini yapmaması lazım filan diye bir şey vardır ya,bizde öyle bir şey yok.çok çiş yapıyor.kaka da akşam yine yaptı 4. kakası oldu.saatleri ve sayısı belli değil.hadi çişi diyelim ki tutamadı bari kakayı söylesin.yaptıktan sonra koşa koşa gelip söylüyor,çünkü çok rahatsız oluyor,hemen temzilenmeye gidiyoruz koşa koşa.bu akşam yatmadan önce bezini takalım,pijamalarını giydireyim,ondan sonra uyu artık dedim,bezini takalım dedim ya,nasıl sevindi anlatamam Bugün akşamüstü havuzunu şişirdim.ona su doldurup çıplak olarak oynamasını sağlıcam bakalım yine yapıcak mı,herşeyi deniyorum artık.ve ben 45 dk beklemiyorum wc ye götürmek için,10 dk da bir soruyorum belki 30 dk olmadan da wc ye götürüyorum ama istemiyor gitmeyi çoğunda veya gittik oturduk bekledik biraz,hiç bir şey yapmadı,kaka bitti dedi kalktı,hoop 2-3 dk sonra altına yapıyor
çıtırcım bir de her yerde bir kere çıkarınca bezi bir daha bağlamayın diye okuyorum,o da tedirgin etti beni.dışarı çıkarken,yatarken takıyorum bezi mecburen.Senin yazdığın da aklıma geliyor,bir tane bezi birlikte çöpe atıp,diğer bezleri de saklamak,onu da yapsak yine aynı şey olacak.mecburi durumlarda takıcam bezi.uyurken ve uyanmadan önce yapamam,uyanır hemen

bu arada kriko şimdi çıtır-pıtırın alıntısında farkettim,ayrı gayrı konuşmuyoruz ki biz bunu,böyle bir şeyi sormana gerenk yok,istiyorsan gel tabi sende

valla cok zor canım ama bir daha takarsan bezi işte o zaman çok çok daha zorlaşıyor işler..
çünkü biliyorki yine bana bez takılabilir.ben devam et derim ama olmayacak diyorsan seneye bahara kadar beklersin.tuvalet eğitimi ççok zor gerçekten. insanda sabır kalmıyor..her tarafın battığına mı yanarsın,,sürekli üst baş değiştirmekten bitap düşmene mi,giydirecek kıyafet bulamamana mı,öfkeden delirip yine de sakinliğini koruyup laf anlatmaya çalışmana mı,,,tüm bunları yapıp yine de küçücük bir sonuç alamamana mı...
bir kere mutlu etse seni,sende daha hevesli olacaksın dha sabırlı olcaksın oysaki..

Çıtırım geçmiş olsun canım,daha öncede mi alerji olmuştu,bahardan mı yoksa başka birşeyemi acaba!!
Birde uzundereye bu haftamı gidilecekti,tarih konuşulduysa ben kaçırmışım,neyse olmazsa siz gidin sorun değil arkadaşlar...
Ben zaten hızıma ara vercem bugün kesin karar verdim,artık yorulmuşum,dün sabah makineye attığım çamaşırları, bugün Atilla valizini hazırlamak için açtığı çekmecede çamaşırlarının olmadığını görünce hala çam.makinesinde olduğunu farketti.Ay cümle uzun oldu ama:)yani dün sabahtan beri makinenin içinde kalmış birde ben adama yıkadım nasıl olur diyorum,evet yıkamışımda asmamışım!!Kendime inananamadım.Oraya koş buraya koş kafada 40 tilki dolaşırken dimağ durdu.
Yalnız yarın akşam yeğenimin piyano konserine gidicem onu kaçıramam inşallah bizim sıpa oralarda durur.Bende çalıcam diye tutturmazsa iyidir.Bizim kızda çenebaz konuşmaktan çalma kızmına geçemiyor diyor abim
Sapişim çiş olayını bence relax modda yürüt,ben başlangıçta wc eğitimi için değil altındaki pişik için açmıştım vede altına yapmasını normal karşılıyorum,üstüne varmıyordum.Dediğim gibi maksat eğitim değildi yaa,bence sende o gözle bak,bu konu hemen 3-5 günde veya haftada olacak birşey değil.Çocuk için çok öenmli ve zor bir süreç.beze sevinmesi gayet normal kendini bildi bileli buna alışık,kendini daha rahat hisseder.Ben evden eve taşınınca bile yeni evin wc sine zor alışırımÖyle düşün.Hep destekleyici,sabırlı,sevecen,yapıcı olcan yapcak başka birşey yok canım.Biz bezi bir kerede bırakamadık,ben hep çıkardım,bağladım,çıkardım bağladım.Bir sıkıntı olmadı.Heee şimdi bğlamıyorum ama kakada hala rahat değil.Bez çok rahat yapıyor.Zaman....

tunayektacım daha önce piknğe gittiğmizde olana benzemiyor daha büyükçee bunlar.dr alerji dedi ama..:44:
çamaşır unutma bende de oluyor..kesintisiz haftanın hergünü dönüyor makine.çok nadir çalışmadığı oluyor.eşim abarttığımı düşünüyor.bilmiyorum belkide bende vardır problem..ama itiraf etmeliyim ki ortalıkta ne var ne yokyıkamayı seviyorum galiba.ama şu asma işini sevmiyorum.yerim yok olsa hemen kurutma makinesi almak istiyorum.

ay çok ara vermişim oku oku zor bitirdim,
çıtırcım senin adına çok sevindim, hayırlı olsun kadron, iklime de çok geçmiş olsun.
tuna yekta belli anne babası gibi uzun olacak, maşallah subanallah.
saphiş sanırım okuduklarımızdan çok etkileniyoruz, her çocuk farklı oluyor hepsinin huyu suyu da farklı, ben artık kesin kalıplardan çok sıkıldım, eşim hep şey der, o kitapları yazıp ahkam kesenler kaç çocuk büyütmüşler, her söylenen yanlış değil tabi ama kesin konuşmamak lazım, çocukların özelliklerini de göz önüne almak lazım.belliki bizimkiler daha uzun sürede öğrenecekler tuvaletlerini söylemeyi, şimdi olmazsa yaz bitmeden bidaha denersin, bence rahatsız olması bile güzel bişey, en azından yaptığını fark etmesini sağlıyor.

doğum sonrası izinlerim bitmişti, bu gün heyet raporu aldım, hazır hastaneye gitmişken spiralde taktırdım ama mahvoldum, kriko sen korktuğum gibi olmadı yazmışsın seni uyutmuşlar mıydı.
valla benim korktuğumdan çok daha kötü oldu, çok canım yandı,ağrıdan tansiyonum düştü, sonunda uyuttular ve öyle taktılar, aslında ağrı eşiğim iyidir ama dayanamadım, anestezisiz taktıran herkesi de tebrik ediyorum.

aslında öyle çok acıtan zor bişey değil onun takımı darilgencim.niye canın acıdıki acaba.?:26:
ben taktırırken böyle çok inceden adet sanıcısı girer gibi olmuştu o kadar..5-6 dk bile sürmemişti takımı zaten .anatomik yapı ile ilgisi vardır muhakkak.
neyse geçmiş olsun canım..hayırlı olsun spiralin.kazasız belasız günler

bende maili olanlara birkaç şey gönderdim..bakarsınız ve kullanırsınız umarım.muck :)

Şükür buradayım,bugün hiiiiiç totiş üstüne oturamadım(araba kullanırken hariç)...
Yeğenimin piyano resitalinden geldik,şahaneydi,çok gururlandım ve hatta ağladımTabiki duygulandığım için,doğduğu gün aklıma geldi vay beee dedimÖğretmeni çok övdü,büyük ışık görüyorum dedi,abime İrem'in piyanoya ihtiyacı var dediÇok özel bir çocuk dedi dedide dedi...Konsede 30 çocuk vardı,hem çalıp hem söyleyen tek çocuktu.Off küçük küçük bir sürü çocuk arkadaşlar bayıldım yaaa,çok güzel bir eğitim,disipin çok hoşuma gitti...Öyle işte....
Oturudm azcık tv seyrediyorum,birazdan yatarım yarın sabah erekenden mesaim başlayacak

Darilgencim canım spiralin hayırlı olsun,inşallah rahat edersin,benimde ilk takıldığı gün çok ağrım oldu,ama takılırken ağrımın sebebi benim 40 günlük falandım,yani rahimdeki yaralardan oldu sanırım.Ama takılma aşaması değilde o takılan zavazingo aşamasında yani neyse inşallah rahat edersin...En az 5 yıl rahatsın..

çok güzel bir gurur gerçekten..allahım böyle özel,böyle güzel günleri kendi çocklarımızda da görmeyi nasipm etsin inş.

İnşallah çıtırım inşallah!!!Kendi çocuğum orada piyano çalsa kesin iyice abartıp hüngür hüngür ağlardım herhalde insanlar çocukları evlenirken ağlar yaa çok iyi anlıyorumAyy pek sulugöz gördüm kendimi:2:

insan çok duygulanıyor ya..ben çok istiyorum.inş iklim de isterse mutlaka bir enstrümanda uzmanlaşması için elimizden geleni yapıcaz..seneye klavye ile başlayacak inş.
ben anne olmadan önce de çocklar sahneye çıkıp hünerlerini sergilediğinde çok duygulanıyordum..ağlıyordum bile..
kendi çocuğnu öyle görmenin tarifi yoktur eminim..ne mutlu abine,yengene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…