valla çıtır çitosum ben de aynı şeyi düşünüp ümitlenmek istiyorum da,bir 45 dk önce yine yaptı çişini altına.Bu bugün 2. olmuş oldu.Böyle böyle bir şeyler olacak galiba.Kaplumbağa adımlarıyla ilerlesek de olacak galiba diyorum.Eşimde takma kafana bitecek bu yaz bu iş diyo.inşallah
offf ya bir dünya şey yazdım hepsi gittiiiiiselam hanımlar
sapişim ceseret ettin ne güzel o cesaretin gelmesi bile güzel valla sen kafana koyarsan yaz uzun halledersiniz inşallah
ben alıştırma kilodu aldım daha başlamadım hiç ben yapamıycam galiba bu işi arda yiyiyo kaka yapıyo yiyoo kaka yapıyo valla onla ilgilenmekten mert e zaman kalmıyor halılarımı yıkayıp kaldırıyım diyom annemin evinin orda yıkıyım diyorum ona bile vakit yok bu ararlar yoğun günler vakit nasıl geçiyor bilmiyorum
darilgencin adetin 3cü günüydü taktırdığımda yoğun bir adet sancısı çektim takılırken sonrasında 1 hafta sanki adet görüyormuşum gibi ağrılarım oldu okadar bana mirana marka hormonlu(ostirejenli,)takıldı markadan markaya değişim oluyomuş sen en iyisini biliyorsundur zaten işin içindesinde niye okadar acıdı anlamadım adet değilmiydin kuru kuru mu taktılar
teşekkürler canım.inşallah devamı gelir.bir ümitsizliğe düşürüyor bir sevindiriyor bu kız beni,anlamadım ben de.Sapiş süeeeeeerrrrr oldu bu iş,Duru Okyanusa kocaamaaaaaaan aferin.Ama unutma ara ara geri dönüşler kaçırmalar unutmalar olacak sakın moralin bozulmasın ayy çok sevindim çoook canım kurtulsunlar şu bezlerden yaşasın bezsiz popolar
Yalnız bezden kurtuluncada insanda devamlı ya şimdi çişi gelirse ya şimdi kakası gelirse endişesi olmuyor değilKızlarda hele daha zor hem görüntü açısından hemde hijyenik sorunlardan neyse büyük gelişme bence oldu bu iş:))
sağol canım,inşallahoh oh maşallah duru okyanusuma devamı gelin inşallah
ben bugün hep kendimle uğraştım başka bişi yapmadım umarım herkez iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?