İzmir'de Bebek Oyun Grubu

günaydınn herkeseee

çıtır çitoss muuu
buraya üye olurken belki öyleydim de şimdi çıtırlık hal kalmadı yavyum
üye adımı da değiştmek istiyorum

bu kadar çok sayma çişini kakasını ya..sen kaç kere çişini wc ye yaptı onu kaydet.

çıtır çerezim,çıtırlığından hiç bir şey kaybetmemişsin maşallah canım benim
o zaman kaydedecek bir şey kalmaz ki vee şuan itibariyle kakasını da altına yaptı

selam hanımlar

sapişim ceseret ettin ne güzel o cesaretin gelmesi bile güzel valla sen kafana koyarsan yaz uzun halledersiniz inşallah

ben alıştırma kilodu aldım daha başlamadım hiç ben yapamıycam galiba bu işi arda yiyiyo kaka yapıyo yiyoo kaka yapıyo valla onla ilgilenmekten mert e zaman kalmıyor halılarımı yıkayıp kaldırıyım diyom annemin evinin orda yıkıyım diyorum ona bile vakit yok bu ararlar yoğun günler vakit nasıl geçiyor bilmiyorum

darilgencin adetin 3cü günüydü taktırdığımda yoğun bir adet sancısı çektim takılırken sonrasında 1 hafta sanki adet görüyormuşum gibi ağrılarım oldu okadar bana mirana marka hormonlu(ostirejenli,)takıldı markadan markaya değişim oluyomuş sen en iyisini biliyorsundur zaten işin içindesinde niye okadar acıdı anlamadım adet değilmiydin kuru kuru mu taktılar

Merhabalaaaarrr,kızlar bugün arkadaşım Gökçen aradı hadi kızlarağası hanına gidip birer kahve içelim dedi(1 senedir gidicez gidicez diyoruz hep kalıyor)gittik.Onların önceden görümcesiyle gittikleri bir yer varmış oraya gitiik.Kahve sonrası fal baktırdık.Adam baya yarım saat falan bakıyor.Birde söylediklerinden önemli olanları not ediyor ve o kadı sana veriyor.Epeyce birşeyler söyledi,bakalım görücez.Arkadaşla bana siz ortak iş yapın dedi hatta gülerek kafe açarsanız ve falcı lazım olursa ben buradayım dedi.Bizde transfer ederiz dedikAdam falcı yaa acaba hakketten gördümü dedik,biz hep konuşuyoruz para olsada beraber kafe falan açsak diye:97::97::97:Bakalım kısmet...Aklınızda olsun yani fena bakmadı,belki uzundere gibi değildir ama olsun iş görür
Bugünde böylr geçti.Tunişin çarşıdayken kakası geldi,ne kadar wc ye tuttuysamda yapmadı.Oturağı olmayınca kakayı yapmıyor,çişi yapıyor ama oda klozete oturursa,alaturka wc lerde ne ayakta ne havada(oturmuş gibi tutuyorum)yapmıyor.Bu nedenle tansaştan şu wcler için kağıtlar var birde tuvalet kağıdı(küçük)aldım.Ama kakayı yapmadı.Yanımda bez vardı bağladım yine yapmadı.Eve geldik daha ben üstümü değiştirirken beze yaptı.Dışarda kaka işine de alışırmı acaba,yoksa şu portatif adaptör ve lazımlık olan şeyler var,mother care de onlardan mı taşıcaz.Onada alıştırmak istemiyorum ama hijyenik olmuyor wc lerde bugün girdiğimiz yer lokantanında ve iğrençti

offf ya bir dünya şey yazdım hepsi gittiiiii
neyse...
inşallah hallolur krikocum sizinde bizimde,tüm bebelerin de.hormonlu spralin çok yan etkisi var diyorlar ama sana inşallah iyi gelir canım.

tunayekta bir gün totonu kır evinde otur gelcem sana gelemiyom bu arada artık adamlarda mı fal bakıyor yahu pess benim de bir arkadaşın ablası çok güzel astroloji falı bakıyormuş.astroloji kursuna mı ne gitmiş.arkadaş süper dedi.ben ona baktırıcam bir gün nasip olursa çok merak ettim.
portatif laımlık ve yedek naylonlarını kipada görmüştüm ben canım.çok hoşuma gitmişti de bu dediğim geçen seneydi galiba

yine buradasın gizemli arkadaşımız canbor hoşgeldin :) profilinde yazana göre sen de İzmirdesin.Bir gün buluşmamıza sende gel tanışalım,bu kadar gizemli olma :82:

iyi geceler herkese

çıtır sen çıtırsın ve hep çıtır kalacaksın maşallah

saphiş valla ben sizin kadar yol katetseydim bu çiş olayını halletmiş sayardım, bence olacak bu iş

tuna yekta valla helal olsun sana pek aktif gördüm seni, heryere yetişiyosun maşallah.o zaman sana da

kriko benim spiral eski usul bakırlı olanlardan, dr dediki eğer adetlerin uzun sürmüyor kanaman fazla değilse önce normalini takalım, diğeri hormonlu sonuçta, durup dururken hormona gerek yok dedi, bir de bende daha spiral takılma aşamasına geçilmeden ağrı oldu, yanımda olan arkadaşımla konuştum dün, neden dayanamadım o kadar diye, spiral öncesi rahim ağzına tek dişli diye bir alet takılıyor, cımbızın büyük, ucu sivri ve yuvarlak olanını düşünün onun gibi, aletin dişleri bozukmuş karşılıklı gelmesi gerekirken zikzak gibi gelmiş, dr da canın yanmasın diye yavaş yavaş takmaya çalıştı, birden sıkıştırmadığı için resmen etin koptu dedi ve ilk aletle 2 kez denedi sonra ikinci aleti kullandı ama o da öyle çıkmış, o yüzden çok canın yandı diyor, aslında bana baştan uyutalım demişti ama ben dayanırım demiştim, neyse şükür şimdi bir şikayetim yok, ama hatırladıkça içim hala sızlıyo valla

çok geçmiş olsun darilgencim üzüldüm valla ama rahat edicez bundan sonra inşallah
bana hormonlu taktılar çünkü bende çok adet düzensizliği vardı bir ay oluysam bir ay olmuyordum hamilemiyim diye sıtres yapıyodum hormonlular adeti düzenliyormuş bide çok ağrılı geçerdi adetim sökemiyordu hormonlular adet ağrısını azaltıyormuş bilmiyom yalan bilmiyom doğru hem hemşire hem eczane öle dedi bakalım görcez yaşayıp

bizim bi abla vardı benden araba almıştı müşterimdi bucada falcıydı gitmiştim taaa mert doğmadan adı mehtap tı bana görümcen amerikaya gidicek yerleşicek daha sonrada kayınvaliden yerleşçek orada kalıcak demişti göremcem evlendi amerikada kayınvalidemde hep orada yaşama planı var gider mi bilmem birde 2008 in son ayında bebeğin olucak demişti oda tuttu 1 defa gittim ama ben pek inanmıyorum kahve falına o kitaptan bakıyordu ama kahve falı çok eğlenceli oluyor hem bakması hem baktırması sırf eğlencesine gidelim valla

herkeze iyi geceler öptüm hepinizi

Krikitosum naber canım??Benim spiralde mirena(spiraldeş olduk)Ben 3 senedir kullanıyorum,doktorum emzirmede süte geçmediği için ve benim kaamlarım normalde zaten çok uzun ve yoğun geçtiği için bana bunu uygun görmüştü.Ben daha yeni yeni adet olmaya başladım oda çok az oluyor.Yani bu spiralle ya hiç adet olmuyorsun yada çok az oluyor.Hormonlu diyorsunuz ama bana o zaman dr hormon kana karışmıyor sadece rahim içerisini etkiliyor demişti,o yüzden süte geçmiyormuş.Ve normalinde spiralle 1/100 oranda hamile kalınıyorsa bunda 1/1000 miş o ihtimal öleee demişti.Umarım çıkarması daha kolaydır ne diyim:26:Kullanım süreside 5 yıl benim kaldı 2 yılım,bugün falcıda 2 yıl sonra çocuk dedi bakalım kısmet

ay inşallah darilgenim,12 de uyudu sıpa,uyumadan önce saatlerdir tuttuğu için dayamadı ve yaptı altına çişini yine.Çok üzülüyorum o haline ağlamaklı oluyor hemen,daha fazla tutamadığı için.tutmayı öğrendi de,bir de wc ye yapmayı öğrense.uykularında da yapmamaya başladı.bugün öğlen 3 saat uyudu kupkuru kalktı mesela.sabahta çok az çiş yapmıştı bezine o da gece değil de sabah kalktığında da yapmış olabilir.bakalım bu gece ne olacak.zaten uzun saatler tutabilme becerisini gösterebildiği için ve yatmadan önce mesaneyi boşalttığı için,sabah kuru kalkar gibi geliyor bana

tünaydın hatunlar
sabahtan bu yana 2 posta misafir furyasını atlattım ve nihayet 2 sıpada uyudu, ben de kaçtım buraya ama kimsecikler yok tabiki.

bugün misafir günümüzmüş darilgenim.Bana da karşı bloktan bir komşum geldi.İlk taşındığımızda çaylar börekler çörekler getirmişti sağolsun.Evime gelmesi bugüne nasip oldu.

bu arada benimki biraz önce wc ye çişini yaptı kaka kaka dedi,gülerek ve koşarak wc ye gittik.oturttum,wc nin çeşmesini açıyorum biraz su sesi çişini getirir diye o da her seferinde istiyor artık,çeşmeyi açtık,meraklı popot hikaye kitabını da aldık elimize ve biraz sonra yaptı çişini.Öğlen uykusundan yine kuru kalktığı için muhtemelen sıkışmıştı.alkışladık birlikte,öpüştük.babamızı,teyzemizi,dedemizi aradık,onlardan da aferin ve çeşitli hediye sözlerimizi aldık.inşallah devamı gelir

Sapiş süeeeeeerrrrr oldu bu iş,Duru Okyanusa kocaamaaaaaaan aferin.Ama unutma ara ara geri dönüşler kaçırmalar unutmalar olacak sakın moralin bozulmasın ayy çok sevindim çoook canım kurtulsunlar şu bezlerden yaşasın bezsiz popolar
Yalnız bezden kurtuluncada insanda devamlı ya şimdi çişi gelirse ya şimdi kakası gelirse endişesi olmuyor değilKızlarda hele daha zor hem görüntü açısından hemde hijyenik sorunlardan neyse büyük gelişme bence oldu bu iş:))

oh oh maşallah duru okyanusuma devamı gelin inşallah

ben bugün hep kendimle uğraştım başka bişi yapmadım umarım herkez iyidir

teşekkürler canım.inşallah devamı gelir.bir ümitsizliğe düşürüyor bir sevindiriyor bu kız beni,anlamadım ben de.
evet o döneme gelince de bezle ne kadar rahattık mı diyeceğiz acaba
oh oh maşallah duru okyanusuma devamı gelin inşallah

ben bugün hep kendimle uğraştım başka bişi yapmadım umarım herkez iyidir
sağol canım,inşallah
sana ne oldu hayırdır?

Sapişim şundan yazdım canım,biz ilk wc ye yaptıktan sonra defalarca altımıza yaptık ve ben artık o wc ye yapılanın tamamen tesadüf olduğunu düşünmeye başlamıştım,olabiliyor yani,sen moralini bozma diye yazdım,belkide olmaz yanii birden bezi bırakıverir,çocuk bunlar belli olmuyor.
Krikitos kendimle uğraştım derken ben iyi düşünmüştüm ama hani bakım,kuaför falan umarım öyledir!!

aslında ne var biliyor musun,anladım ki çocuk wc eğitimi alırken,wc ye alışırken anne de bu duruma alışıyor.İlk günler kadar endişeli değilim artık.yavaş yavaş olmasını umucam,fazla üzülmicem.ben relax olunca çocuk da rahatlıyor,öbür türlü o da rahatsız oluyor alışacağı varsa da alışamıyor.mümkün olduğunca kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bu açıdan.wc ye yapması kuvvetle muhtemel tesadüftü ama lazımlığa daha tepkiliydi.şimdi wc ye o kadar tepkili değil.suyu da açıyoruz ya çok hoşuna gidiyor,potpot da elinde o anlatıyor bana potpotun maceralarını,ağaçları,büyük ve küçük çiçekleri,renk renk çiçekleri,güneşi,potpotla arkadaşı öpüşüyormuş mesela bir yerde,bir başka yerde yılana kızıyormuş filan derken hikaye bitiyor ,sıkılıyor,kaka bitti diyor kalkıyoruz.
biraz önce parktan geldik.eve gelince üzerimizi değiştiriyoruz ya,giysilerini çıkarırken,bezini de çıkarttırdı.Yalnız tam o anda surat ifadesi değişti ve ben anladım ki çiş yaptı,bezi de çıkarıp bakınca e çiş yapmışsın annecim dedim,hani wc ye yapacaktık,unuttun mu dedim tatlı bir şekilde.sonra yine bir posta wc ye oturduk ama bişey yapmadı tabi

bu arada Duru Okyanus eline alıyor telefonu(sözde) arıyor meeti (Merti).bir sohbet bir muhabbet ama ben tek kelimesi bile anlamıyorum

yok tunuşim malesef kuaför falan değil son günlerde psikolejik olarak kötüydüm ve aslında son günlerde olan bi problem yoktu ama herşeyin birikimiyidi kendimi yanlız hissediyorum 3 gündür toplamda 3 saat uyumamışımdır uyuyamıyordum velhasıl bugün psikolağa gittim daha öncede gitmiştim ama tedavimi uygulammamıştım bugün daha yoğun ilaçlarla başladık tedaviye 15 gün sonra yine gidicem inşallah herşey daha iyiye gider

ben bu sene bez olayını halledemiycem galiba kendimde o gücü hissedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…