İzmir'de Bebek Oyun Grubu

kızlar kadir geceniz mübarek olsun...rabbim günahlarımızı affetsin...çocuklarımıza ve ailemize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..hayırlı bi ömür nasip eylesin..amin amin amin..

gecmıs bayramınızı kutluyorum arkadaslar...umarım guzel vakıty gecırmıssınızdır..

kızlar neler yapıorsunuzzz,,,ugramıoyrsunuz heralde artık burayaa

denk gelemıyoruz bır turlu canım senınlede...öpüyorum cok cokkk

cumartesi akşamı nasipse görüşücez canım ) keşke hep beraber olabilseydik ama nasip değilmiş,bir türlü hep beraber olamadık,napalım sağlık olsun

Biz iyiyiz çok şükür.Cumartesi çıtırlarla olan yemeğimizi Pazar a aldık maç sebebiyle.çok keyifli bir akşamdı.geçen hafta içi de hiç birimiz müsait olmadık,geçtiğimiz h.sonu çıtırlar ve biz müsaittik ve beraberdeik zaten.bu hafta görüşürüz belki diyordum ama kimseden ses çıkmadı

katılıyorum saphıcım cok guzel bır aksamdı ...
ellerıne saglık,,tekrar hersey ıcın tesekkur ederım...

havalar soguyunca hız gorusemıycez aman hasta olucaklar aman usuyecekler dıye...ayarlasaydık bu ara ıyı olurdu.

kızlar hayrola yine şu eski günlere,ilk başladığımız günlere mi dönüyoruz ne?hani herkesin görüşmek istediği ama bir türlü görüşülemeyen günlere.aslında yarın görüşebilirdik bence ama kimseden ses çıkmadı,hiç kimse müsait değil sanırım.benim de yarın için kesinleşmemiş bir programım var.zaten bu saatten sonrada yarın için bir buluşma ayarlanmaz sanırım.neyse inşallah hepimizin müsait olduğu bir gün görüşürüz.
bencede havalar ne soğuk ne sıcakken,dışarılarda buluşmak çok güzel olur.gerçi ben Duru Okyanusla pek rahat edemiyorum ama etrafı kapalı ama açık hava olan bir yer biliyorsanız ve tabi oyuncaklı,öyle bir yerde buluşabiliriz.kışın zaten hep kapalı mekanlara gideriz ya da evlerde toplanırız

kızlar nabersiniz...eycik bu hafta evine davet ediyor..sizlerede mesaj atmış zaten...uygun bi günde görüşelim işte..özledik hepimiz birbirimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…