İzmir'de Bebek Oyun Grubu

bu arada Duru Okyanus eline alıyor telefonu(sözde) arıyor meeti (Merti).bir sohbet bir muhabbet ama ben tek kelimesi bile anlamıyorum

oyy kıyamam ben kuzuma allah muhabbetlerini arttırsın :)) mert te bana hemen hemen hergün sizlerle çekilen çocuk oyun grubunun fotolarını baktırtıyor bilgisayardan oyun oynuyalım diyor isimlerinini sayarak arkadaşlarının alıştılar artık birbirlerine çok hoşuma gidiyor arkadaşlıkları inşallah uzun yıllar sürer dostlukları

geçmiş olsun canım,kısa zamanda iyileşirsin inşallah.yalnız bu kez ilaçlarını ihmal etme
inşallah canım

kriko çok çok geçmiş olsun canım, sen benim idolümsün bak, takma kafana bişey, merti de yerim ayrıca öp kuzuları bizim için.
saphiş beni de umutlandırdı durudaki gelişme, ben de tekrar denesem mi acaba, artık çok uzun saatler kuru kalıyor ateş veuykudan kuru kalkıyor hep, denesem mi acaba.

darilgencim yaşları geldi artık hatta geçen sene öğrenenler bile var bknz. İklim bir de sizin enfeksiyon probleminiz var.Eğer kendini ve Ateşi hazır buluyorsan bence hallolur canım.Çünkü Ateş Duruya göre daha uysal bir çocuk.benimkine siyah de sana beyaz der.Malum hem güneş hem yükselen burcu akrep gerçi Ateş de akrep ama ne bileyim daha uysal,ikna edilmesi daha kolay geliyor bana,yanlış mıyım?

Krikitosum canım üzüldüm,kendine dikkat et yalnız değilsin biz varız,yapabileceğiiz birşey varsa lütfen söyle,ilaçlarını tabiiki al ama önemli olan sensin,iyi düşün canım.Allah'a şükür çocukların yaında,sağlıkları yerinde,kocan yanında sni seviyor,çok ciddi bir sıkıntı yok,başınızı sokacak bir ve ve birde işiniz var.kendini boşa sıkma canım benim,Allah sağlık huzur versin gerisi boş,azcık dışarı çık vitrinlere falan bak,değişik insanlarla görüş havan değişsin,en öenmliside iyi düşün.Mesela aynanın karşısına geç sabahları,kendimi çoook seviyorum,ben güçlüyüm,ben herşeyin en iyisine layığım,ben çok iyi bir anneyim diye söyle bir kere değil defalarca söyle,de ki bugün gelecek iyi haberleri,bolluğu bereketi kendime çağırıyorum,evreni seviyorum.Kuantum kitapları karıştır azcık bak çok faydasını görürsün.aman pek çene yapmışım yine

çok teşekkürler canlarım inşallah herşey iyiye gidicek

tunişim senin dediklerinide uygulamaya alıcam kendimi iyileştirmem şart dr kendine faydan olmazsa hızlar artıcak dedi çünkü
aslında yanlız değilim arkadaşlarım doslarım ailem evlatlarım var bunu iyi biliyorum ama kalabalıktan korkuyorum insanlarla konuşma problemi yaşıyorum anlatmak istediklerimi konuşmak istedikleri konuşamıyorum ozamnda kalabalık içinde içime kapanıyorum düzelcek ya düzelicek inşallah

herkeze iyi hafta sonlarıı

bizde dışarıdaydık ama bu h.sonları bez bağlama olayı bugün bizi mahveti sanırm.sil baştan yaptık galiba

Herkese iyi pazarlar
büyük gün geldi çattı.sonuçları çok merak ediyorum biraz umutsuz da olsam!hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.bu akşam tv ye kitleniriz neresi hangi oranda nereye vermiş oyunu diye

kızlar şehir fırsatlarına baktınız mı? bugün Seçil Cafede gaziemirkupon farkıyla %100 indirim varmış.Kahvaltı sınırsız kişilikmiş.sınırsız çay-kahve-meşrubat,peynir zeytin reçel çeşitleri,kaşarlı sucuklu yumurta,taze ekmek,tereyağ,bal,kaymak,püfür püfür esen balkonda.aile ortamında güzel bir hafta sonu geçirmek isterseniz bu fırsattan yararlanmak için hemen Seçili arayın,rezervasyonunuzu yaptırın.Bu kaçırılmaz fırsatın fiyatı sadece 0 TL.

Sapiş herkes kopmuş gitmiş anacım kimseler yokBiz bu sabah balkonda kahvaltı yaparken üşüdük
Kızlar yazacak çok şey var,yine koşturmacayla geçen haftasonu...
Cts arkadaşın gününe davetli olarak gittim,güzel geçti,oğluşum ilk defa ev harici bir yerde kakasını yaptıBunu ev sahibine söylemeye utandım,millet tıkınıyordu.Sonra Atillaya takım elbise falan aldık,sonrasında Görümcemler göztepe sahile çağırdılar ama eve uğramamız lazım dedim sonrada çıkamadık,yani ben gitmek istemediğimi yorulduğumu söyledim kii zaten saat 22:30 du.Bugün sabahtan oğluşa ayakkabı almaya gitik,Karşıyakaya,annemlere uğradık,yine Atillaya kot aldık.Zaten dedim siz limitleri doldurdunuz bundan sonra bana alınacak kıyafet...
Sonra eşrefpaşaya kv lere gittik,mangal yapmak istediler ve oğlumla aç kalık diyebilirim.Oğluş o mangal etlerinden yiyemiyor,köfte çok acıydı,kaldımı sadece pilav ve salata...Dahada kötüsü karpuz almıştık ve Tuniş çok çoook fazla karpuz yedi,inanılmaz altına kaçırdı,defalarca hemde,herkes sevdi diye karpuz yedirdi.Bu bana ders oldu karpuz akşam kesinlikle yenmeyecek heee eğer karpuz yenecekse benim oğluma verdiğim miktardan fazla yediren furulacak!!!Çocuğun resmen morali bozuldu,eve gelirken arabadan indiğimiz gibi bir şarıltı bir şarıltı büyük insan gibi,ayakkabıları zor kurtardık!!Şimdi uyuyor bakalım bez bağlanmakla bağlamamak arasında gidip geliyorum...

Son düzenleme:
merhaba arkidişler hepinizi çok özledim...
perşembe günü annemle teyzemlere gittik..annem teyzemlerin bağından yaprak topluycaktı, neyse gittik herşey çok süper oturuyoruz bahçede..kuzucuk bi ara yanıma geldi resmen yanıyor..bende bi panik,hemen ateşini lçtüm 38,5 bucuk köy yeri ve yanımda hiç ilaç yok..neyseki bulduk ateş düşürücü verdik amma kesinlikle düşmedi ve sürekli ağlamasıylada zaten ateşin düşmesine izin vermedi sabah en erken satte acile gittik gitmez olaydık hayatımda hiç bu kadar sinir olmamıştım hiç ama hiç ilgilnemedi ........zzzz doktor bizimle..hemşireside öle güya idrar torbası taktı oda boşa gitti..velhasıl zor bela ilaç yazdı yalvar yakar...tabiki ben ona güvenerek o ilaçları kullanmadım kendi dr aradım ve ona göre ilaç kullanmaya başladım..ateşimiz 3 gün hiç düşmedi aksine arttı taaaa 39,8 lere kadar çıktı..hiç böyle korktuğumu hatırlamıyorum uzun süredir..kuzucuk çok ateşlenen bi çocuk olmadığından allaha şükür ben hiç alışık değilim bu ateş olayına ve acayip geriliyorum..neyseki suan daha iyiyiz..şimdi uyuyor..bi sürü yazarak başınızı şişirmişim..öpüyorum hepinizi...

hakikaten herkes nerde?
tunayekta yazık çocuğa ya,bozulmuştur tabi morali.kıyamam
mnikprenses çok geçmiş olsun canım.enfeksiyon mu kapmış nolmuş?
bizimki de öksürüyordu,baktım boğazı kızarmış,kafama göre ilaç vermek istemedim.pazar günü biz de acile uğrayanlardan olduk.grip şurubu verdi doktor,faranjit olmuş,geniz akıntısından dolayı da öksürük yapıyormuş,çok şükür ciğerlerinden değilmiş.burnu filan da akmıyor.arada sırada öksürüyor,Allah beterinden saklasın tüm kuzuları

Almanyadan dayım geldi.bugün bendelerdi.daha yeni gittiler,anladım ki yorulmuşum.koltuktan kalkamadım,sırtım tutulmuş,resmen kitlendim kaldım.inşallah çoğalmaz ve hemen düzelir.
çarşamba günü eycikdeyiz dimi?bir değişiklik yok yani programda

Minikprensesim çok geçmiş olsun canım,evet neymiş bu arada neden ateşlenmiş!!Aman sıcakta ateş daha zor,düşürmek daha zor oluyor
Sapişim sizede geçmiş olsun canım,aman hava yine bir garip haziranın ortasındayız sağnak yağışlı!!!
Bugün biraz evi temizledim,Atilla yine seyahatte,işin kötüsü bundan sonra hep böyle olacakmış,canım sıkkın bu yüzdenNeyse Allah sağlık versin,iş versin diyorum.
Çarşamba Eycikteyiz di mi bir değişiklik var mı,ben mama ne yapsam yada Eycik ne yapacak???

sağol canım.
evet havalar iyice garipleşti.tam anlamıyla yaz gelemdi bir türlü
senin de işin zor canım ya,eşinden ayrı hem sana hem ona çok zordur.heleki Tunişime :S Dediğin gibi Allah sağlık versin de,sizin çalışıyor babanız

hadi millet avizeyi taktık, seçim sonuçları vatana millete hayırlı olsun, nasıl olacak bilmem ama olsun bakalım.

tunişe kıyamam ben yavrum benim, morali bozulur tabi ne çok çaba sarfetti yavrum tutmak için, tutamamak canı sıkmıştır tabi.

seçil beni bi güldürdün, Allah da seni güldürsün, cafenin adına dikkat etmemişim, bi şaşırdım tüh diyorum kaçırdık, valla her haftasonu indirim bekliyoruz, bi dahakini kaçırmayız inşallah.
minikim çok çok geçmiş olsun, umarım daha iyidir şimdi prensesin

bizim de yine ateş başrolü kimseye kaptırmıyor sağolsun, 3 gündür bir alerji, gnde 3 kere heryeri kabarıyor fosur fosur, bir saatte iniyor, ama her seferinde yüzeyi genişlemiş oluyor kabarıklıkların, neye olduğunu henüz bulamadık, dr domates, bal ve yumurta sonradan da alerji yapabilir dedi, bunları çıkarınca hayatından yavrum 2 gündür aç, yediklerinin içinde hep bunlar vardı, bilemedim ne etsem.
bu arada eycikten ses yok, herhangi bir değişiklik olsa beni arar ya da buraya yazardı sanırsam, ben yarın arayayım onu bakalım bi

valla hem ne avize.ampulü söndürelim derken adamlar bize avizeyi taktılar. inşallah hayırlısı olur,inşallah o avize tüm ülkemizi ışıl ışıl aydınlatır

tatlım Seçil Cafede indirim fırsatı full time devam ediyor,ne zaman isterseniz rezervasyon yaptırmanız yeterli.Yalnız rezevasyonsuz gelirseniz ayakta kalabilirsiniz çünkü çok kalabalık oluyor
Ateşime çok geçmiş olsun canım.yaz sıcağında yumurta benimkinde de hemen alerji yapar ama sizinki başka türlü mü ne,sönüp sönüp tekrar çıktığına göre
Dün akşam kaynım geldi,dün yorumuşum biraz,sırtım filan tutuk.yazmıştım galiba ben bunu daha önce.üstüne de akşamına yemekli yatılı misafir biraz yordu beni ama şimdi daha iyiyim.bugün yemeğimi 2 günlük yapmak niyetindeyim.malum yarın günden sonra eve gelip yemek yapmak zor oluıyor hele ki tok,şiş karınla

teşekkürler arkadaşlar..dediğim gibi dr çok sorumsuz biriydi durumu hakkında hiçbi yorum alamadım zor bela ağzından boğazında kızarıklık var kelimesi çıktı hepsi bu...inanın deliricektim çocuk ateşli olmasa o hastaneyi başına yıkacaktım ama dua etsin ki çocuk çok ağlıyodu...kendi dr aradım boğazında vardır sorun o yüzden ateş yapmıştır dedi..şimdilik iyiyiz ilaçlarımızı kullanmaya devam ediyoruz ama ilaç bitinminde tekrar kendi dr uğrayacağız kontrole...

günaydınlar..

geçmiş olsun hasta olan yavrulara..
iklimin de alerjisi tam geçiyor derken dün bacak ve kollara kadar çkarak artış gösterdi.okuldan çıkışta doktora götürmeyi düşünüyorum.
bu arada yarın için ben tatlı yapıcam kısmetse..
çocuğu hasta olanlar gelebilecek mi?bide birbirlerine bulaştırma durumu olur mu acaba?ertelesek mi ki?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…