bu arada Duru Okyanus eline alıyor telefonu(sözde) arıyor meeti (Merti).bir sohbet bir muhabbet ama ben tek kelimesi bile anlamıyorum
geçmiş olsun canım,kısa zamanda iyileşirsin inşallah.yalnız bu kez ilaçlarını ihmal etmeyok tunuşim malesef kuaför falan değil son günlerde psikolejik olarak kötüydüm ve aslında son günlerde olan bi problem yoktu ama herşeyin birikimiyidi kendimi yanlız hissediyorum 3 gündür toplamda 3 saat uyumamışımdır uyuyamıyordum velhasıl bugün psikolağa gittim daha öncede gitmiştim ama tedavimi uygulammamıştım bugün daha yoğun ilaçlarla başladık tedaviye 15 gün sonra yine gidicem inşallah herşey daha iyiye gider
ben bu sene bez olayını halledemiycem galiba kendimde o gücü hissedemiyorum
inşallah canımoyy kıyamam ben kuzuma allah muhabbetlerini arttırsın :)) mert te bana hemen hemen hergün sizlerle çekilen çocuk oyun grubunun fotolarını baktırtıyor bilgisayardan oyun oynuyalım diyor isimlerinini sayarak arkadaşlarının alıştılar artık birbirlerine çok hoşuma gidiyor arkadaşlıkları inşallah uzun yıllar sürer dostlukları
yok tunuşim malesef kuaför falan değil son günlerde psikolejik olarak kötüydüm ve aslında son günlerde olan bi problem yoktu ama herşeyin birikimiyidi kendimi yanlız hissediyorum 3 gündür toplamda 3 saat uyumamışımdır uyuyamıyordum velhasıl bugün psikolağa gittim daha öncede gitmiştim ama tedavimi uygulammamıştım bugün daha yoğun ilaçlarla başladık tedaviye 15 gün sonra yine gidicem inşallah herşey daha iyiye gider
ben bu sene bez olayını halledemiycem galiba kendimde o gücü hissedemiyorum
darilgenimmmm nasılsın?bebişler nasıl?
hadi millet avizeyi taktık, seçim sonuçları vatana millete hayırlı olsun, nasıl olacak bilmem ama olsun bakalım.
tunişe kıyamam ben yavrum benim, morali bozulur tabi ne çok çaba sarfetti yavrum tutmak için, tutamamak canı sıkmıştır tabi.
seçil beni bi güldürdün, Allah da seni güldürsün, cafenin adına dikkat etmemişim, bi şaşırdım tüh diyorum kaçırdık, valla her haftasonu indirim bekliyoruz, bi dahakini kaçırmayız inşallah.
minikim çok çok geçmiş olsun, umarım daha iyidir şimdi prensesin
bizim de yine ateş başrolü kimseye kaptırmıyor sağolsun, 3 gündür bir alerji, gnde 3 kere heryeri kabarıyor fosur fosur, bir saatte iniyor, ama her seferinde yüzeyi genişlemiş oluyor kabarıklıkların, neye olduğunu henüz bulamadık, dr domates, bal ve yumurta sonradan da alerji yapabilir dedi, bunları çıkarınca hayatından yavrum 2 gündür aç, yediklerinin içinde hep bunlar vardı, bilemedim ne etsem.
bu arada eycikten ses yok, herhangi bir değişiklik olsa beni arar ya da buraya yazardı sanırsam, ben yarın arayayım onu bakalım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?