İzmir'de Bebek Oyun Grubu

İklime tekrar geçmiş olsun çıtırım.Duru Okyanusun ağzı burnu akmıyor,ateşi yok,hiç bir şeyi yok.sadece hafif bir öksürük o da ciğerlerden değil,faranjitten dolayı geniz akıntısının yaptığı bir öksürükmüş.grip şurubu verdi doktor.bulaşıcı olduğunu sanmıyorum,bulaşsa öncelikle bana bulaşır beni perişan ederdi.Ablam da hamile haliyle çekinmedi ama bilemiyorum tabi.
Selinin durumu enfeksiyon olduğundan bulaşma riski yüksek olabilir.
İsterseniz erteleyelim tabi ama eycikler tatile gidecekleri için darilgenle günü değişmişti.erteleme ona uyar mı bilmiyorum.sonuçta erteleme olursa 1 gün olmaz çünkü 1-2 günde geçmez hastalık.1 haftadan önce düzelmiyorlar.ne yapsak:44:

siz bilirsiniz diyeyim o zaman..
bir adet soda/maden suyu boş şişesi getirmenizi rica edicem.
ayrıca yapıştıcımız zaten demirbaşımız biliyorsunuz..
eycik karne falan demişti ama bu ara ev ile ilgili işlerim çok fazla,ilgilenemedim.hazırlayabilecek birisi varsa yapsın arkadaşlar.

[B]arkadaşlar merhaba...benim kuzucuk hasta evet ama hiçbişekilde ne burun akıntısı nede aksırma tıksırma olmadı o yüzden geçme olasılığı yok diye düşünüyorum ki zaten az önce eycikle görüştüm telefonda, o secilin gün belirlediğini tamamen unutmuş ve kendi belirlediği gün içinde yaparım diye düşünmüş, ben söyleyince üzüldü,zaten yine kabul edemiycek çünkü ablaları sürpriz yapıp gelmişler ve bu hafta onlarda kalıcaklarmış o yüzden günü haftaya bi gün yapıcakmış,bana sizlere iletmemi istedi.telefonu eşi yanında götürmüş netede giremiyormuş sanırım pc de sorun varmış..yani arkadaşlar günümüz haftaya bi gün olucak..zaten ertelesekmi demişsiniz isabet oldu diye düşünüyorum..hepsi kendini toparladığında daha aktif ve daha girişken olucaklar diye düşünüyorum tıpkı şirinin evinde olduğu gibi tam bi katılım olur diyorum kendimce...[/B
]

Son düzenleme:
hasta bebişlere geçmişler olsun,
günü haftaya ertelemenin benim için bir sakıncası yok ama isterseniz bu hafta bana mı gelseniz ki, eycik de haftaya yapar yine, tek sorun bu hafta ben de olursa eycik gelemez ama muhtemelen bana gelineceği hafta da tatilde olacağı için gelemiyecekti, hem yaza çok kaydıkça bu tatil kaçamakları çok olacak sanırım.
1 ayda 3 gün parası vermek sorun olabilir o yüzden de gün parasını daha sonra da verebilirsiniz, zaten ben minikle seçile verememiştim diğerleri de en son verirler, yani bir fikir sizler ne dersiniz bilemiyorum

tamam tatlım bulaşmaz diyorsan sorun yok o zaman.eycikimin unutmasına kendi gibi ben de üzüldüm

valla darilgenim bence gayet mantıklı ama tabi bu bence.bir de sen yardımcın da yok,hemen yarına bizi kabul edebilecek misin?sonraki gün de olur tabi herkes kabul ederse.dediğin gibi eycik yine haftaya yapar bir değişiklik olmaz onun açısından yalnız bu durumda o bulunamayacak :S gün parası olayıyla ilgili yorum yapamacağım ben sıramı savmış oldum çünkü

yarına da olur aslında dün temizlikçi gelmişti dermişim, ama herkesin haberdar olması ve adapte olması açısından perşembe daha iyi olur sanki, tabi herkes kabul ederse, biraz daha bekleyeyim burayı okusun kızlar, fikirlerini bildirsinler ben de telle ararım görmeyenleri.

Şimdi tunayektayla telefonlaştık,bana da uyar darilgene gitme olayı dedi
çıtırı aradım 2 kez onun da telefonu kapalı çıktı.

Arkadaşlar Seçil beni durumdan haberdar etti buraya yazmış ama ben yine de yazayım bana her yol Paris,programımı ona göre yaparım,bugün yarın için 3 kişi aradı hepsini reddettim:))Yarın değilde perşembe olursa aslında iyi olur çünkü benim yeğenin dğum günü normalde perşembeydi ve okulda yapacağı için öğretmeni çarşamba yapalım demiş bunuda bugün öğrendim biz günü perşembe yaparsak bende ona gidebilmiş olurum,ama çarşamba olsada gelirim sorun değil yani...Bu arada yarın için hava durumu sağnak yağış hatta dolu demiş bilginize...

Bu arada bütün bebişlere tekrar geçmiş olsun diyorum,alerji konusunda eğer yiyecekten değilse bol bol duş aldırın derim,havada uçan polenler cildine yapışıp alerji yapıyor olabilir,birde şunu duymuştum sabah 10-11 e kadar kapı pencere açmayın,dışarıda çıkarmayın.Polenlerin en yoğun olduğu saatlermiş.

organizatör arkadaşım saphiş, çok sağol valla, herkesi aramışsın neredeyse, şimdi minikle konuştuk ona da perşembe daha uygunmuş, tunayektaya da öyle olduğuna göre perşembe herkesi bekliyorum.umarım şirin ve çıtıra da uyar, bir de eyciği yine de arasam mı, gelme ihtimali olur mu acaba.

bizimki yiyecekten gibi duruyor, tam olarak neyin neden olduğunu bulamadım ama anladım ki ateşin yemek yemeye alerjisi var, ne yedirsek kabardı maaşallah, dün alerji şurubu verdik bir ölçek sonrasında henüz bir kabarma yok.10-11 de dışarı çıkarmıyorum ama kapı pencere açıyorum valla, olabilir aslında

kızlar aslında bana da yarın daha çok uyuyordu.çünkü perşembe günü ablamın zekeriya sofrası var,orada bulunmak istiyordum.hatta sizler de gelin işiniz yoksa diyecektim.minikle en son konuştuğumuzda yarınki işimi sabahtan hallederim belki demişti,son durum ne oldu bilmiyorum,aramış beni,biz parktaydık.birazdan arıcam onu.tunayektacım da çarşambda olur demişti,gerçi ben de farketmez dedim ama ne bileyim ya,ben de hamileyken zekeriya sofrası yapmıştım.hatta ablamın perşembe günkü sofrası da,benim soframda tuttuğu dileğin olmasından kaynaklanıyor.ablama da gelirim demiştim,çarşamba günüm var,perşembe sana gelirim dedim hatta gidip poğaça yapacaktım ona,şu benim puf poğaçalardan..ama yine de perşembe diyorsanız napalım artık

ben çıtırı toplamda 4 kez aradım.3 ünde kapalı çıktı,1 inde çal çaldı açan olmadı,sonra aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor dedi.yarın okul çıkışı zelişe gitmesin sakın

ben senin için farketmez sanmıştım tatlım, herkese perşembe uyar gibi geldi, yarın için çıtır ve şirine ulaşamadık ve minik ve tunanın da araya sıkıştırması lazım, benim için tek sorun kesin olmadığı için kesinleşirse yarına mama yapmayı yetiştiremeyebilirim, peki cuma nasıl olur, işleriniz ne alemde, hem alelacele gibi olmaz,
burayı okuyamayan arkadaşlarım yarın sabahtan aramaya başlıyorum sizi.

kıyamam ya orta yol bulmak için perişan oldun darilgenim.tamam tatlım sen ne zaman müsaitsen o zaman gelelim.perşembe veya cuma ok? ablama günün ertelendiğini söylerim çok çok öperim sizi.bu arada hakikaten çıtıra niye ulaşamadık yahu.çok yoğundur sanırım telefona bakamadı

günaydın arkadaşlar..
okumaya çalıştım sayfaları biraz..
eycikcim unutmuş bizi
arkadaşlar saphiranın herkesin gününü belirleyip yazılı hale dönüştürmesindeki amaç zaten herhangi bir karışıklık çıkmaması,herkesin kendi gününü
bilmesi ve yine herkesin hangi sırayla kime gideceğini bilmesiydi..o yüzden kendi müsait olduğum gün alırım olmamalı.yani tabiki acil bişey çıkıyor ya da eycikin olduğu gibi ani bir misafir gelmesi olayı olabilir tabi o zaman ya yer değişikliği ya bişey bi çare bulunur...ama böye durumlarda haberdar olmalıyız.bilgilendirilmeliyiz..
ben mesela tatlımı yaptım dün ,hazırdım ama buraya girmesem ya da seçil beni aramasa gidicem eyciğin kapısına..
eyciğin bu tarihlerden haberi yok mudu acaba?ondan mı haber vermedi?
neyse,bana perşembe ve cuma uyar arkadaşlar.işi olanlar kendi aralarında gün belirlesinler.ben buradan takip edicem.darilgencim teşekkürler davetin için.

kızlar şimdi saphira, şirin ve minikle konuştum cuma uygunlarmış, yılan hikayesine dönen günümüz cuma olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…