İzmir'de Bebek Oyun Grubu

tatlım her zaman ki gibi muhteşemdi herşey...ellerine emeğine ve yüreğine sağlık...herşey için teşekkürler..iyiki varsın...

miniğime aynen katılıyorum canım çok teşekkürler opuyorumnanaktan
o kadar çok şey yapmışsınki ve hepsi de nefisti, akşam yemeği yiyemedim şutarafagitti

Geldiğiniz için çok teşekkür ederim yine çok güzel bir gün geçirdik kocaman öpüyorum sizleri

aa bulustunuzz muu ohh ne guzelll :)
ıklımın dogumgunune pazar gunu beklıyorum kızlarrr..telde gorustuk zaten...

çıtırım pıtırım iklimin doğum gününe nasip kısmet ederse bizde katılmak isteriz eşimlede konuşayım bi aksilik çıkmazsa gelmek çok isterim

canım benım bende senı arıycaktım.özele yazıyorum yerı-saati..

Banucum hoşgeldin cnm.çok sevindim gelmene.amanda oğluşunun adını da nick yaparmış olumunekankayizsmile

inş bende onemlı bır sey cıkmazsa gelıcem canım..
benım göççükk arabama sığcazz mıı bakalımkaydirigubbakcemile3

çıtırım olmazsa tekrar konuşuruz krikitosla,onların arabayla gideriz.Yani maksat hem tek araba gitmek hem de krikonun eşini oralara getirtmemekti ama düşündüm de;biz krikoların 'geniş aile'ye bile zor sığarız.Heleki senin araba küçükse hiç sığmayız.Mertin oto koltuğu zaten 1 kişilik yer kaplıyor,aynı şekilde Ardanın oto koltuğu da var,onu kriko kucağına alıyor.Ben de Duruyu kucağıma alıp krikonun yanına oturuyorum.
Cumartes, günü de oturma planını şöyle yapabiliriz;Mert oto koltuğuyla,ben,sen,Duru ve İklim arkada otururuz.Sen veya ben Ardayı ana kucağıyla kucağımızda tutarız.Ayaklarıızın durduğu yer geniş olduğu için bizim kızlar orada bacaklarımızın dibinde ayakta da durabilir,mesafe var.Krikoda tek başına önde oturur.
En mantıklı oturma şekli böyle oluyor ya da herkes kendi arabasıyla gidebilir.Eşim müsait olursa ben de onunla gidebilirim,veya sizler için sakıncası yoksa birinizin arabasıyla giderim

benım arabaya da sığarız aslında ama araba koltukları oldugunda yer kalmayabılır..ben ıklımın koltugunu almazsam
ya bır kısı onde olacak,1 kişi 4 cocukla arkada tek başına olacak
ya da ıkınız de arkada olacaksınız ama bu durumda 2 cocuk,2 yetişkin,ve araba koltugunda mert ile sığmak cok güç..
sız bılırsınız arkadaşlar ben uyarım her turlü teklife açığım ben kabulümdür...
öpüyorumm kocamannnopuyorumnanaktan

Senin arabanın arka koltuğuna 3 kişi sığılıyorsa olabilir belki.İklimi oto koltuğuna oturtursun,yanına kriko otururur kucağına ardayı alarak,onun yanına da ben otururum Duruyla Merti tutarak.Öne 1 kişiyi otutrmak şu durumda mümkün değil çünkü küçük bebek var.illaki annesinin kucağında durması lazım.e İklim nasıl olsa sakince duruyordur oto koltuğunda.Geriye Mertle Duru kalıyor.Onlarıda tutmak için arkaya muhakkak birinin daha oturması lazım o da şu durumda ben oluyorum.Hani bizim küçük arabayla nasıl sığıyorduk,hatırlıyormusun oturma şeklimizi.Biz yanyana oturuyorduk,çocukları da bazen kucağımıza alıyorduk,bazen ayakta tutuyorduk.İşte ben aynı uygulamayı arkada Duruyla Merte yapabilirim diye düşünüyorum.Yine karar sizin.Ben fikir yürütüyorum sanki arabalar benimmiş gibi ama baktım kriko yazmamış bir şey,bari ben yazayım dedim.Siz ne derseniz ben uyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…