İzmir'de Bebek Oyun Grubu

ok ..sığışırız dıyorsanız olur...krıko da fıkrını yazsın..
ben bayraklı tarafını hıçç bılmıyorum ya..tunayekta özele bı anlatsan canımbilmiyorumkismile

Arkadaşlar evime geldiğiniz için çok çok çooook teşekkürederim.Çok güzel bir gündü,beni ve özellikle EV SAHİBİ oğluşumu çok mutlu ettiniz.Hepinizi çooook seviyoruz:)

canım benim herşey harikaydı,çok teşekkürler.en kısa zamanda tekrar görüşelim.kocaman öpüyorum

tunayekta
güzel ev sahipliğin için tesekkur edıyorum...
öptüm kızlar hepinizi.

eee kızlar,bir daha ne zaman buluşuyoruz? ) en yakın buluşma sanırım Duru Okyanusun doğum gününde olacak.maalesef yeri dahil hiç bir şeyine karar veremedim hiç bir şeyini halledemedim ve çok az zaman kaldı.havalarda kötü olunca yüzyüze konuşmama gereken yerlere gidemedim bu hafta içi inşallah halledicez eşimle.işlerini ona göre ayarlayıp arabayla götürücek beni,hem onunla gidip görüşmek daha iyi olacak.umarım bu hafta kesin kararlarımızı alırız,ve haber vereceğimiz kişilere de haber veririz

Banuşum tekrar teşekkürler herşey için..buyruuunn fotolarrrr alkisalkisalkis

bir şeyi farkettiniz mi ben hiç birisinde yokum.o kadar da uğraştım hep birlikte çekilelim diye

yaa evet canım yaaa sen yoksun bi hep beraber fotoğraf çekilelim de ben o fotoğrafı gerçek olarak çıkarttırmak istiyorum...

ay hakikaten canım..benım makinenin hafıza kartı laptopta kalmıs..yoksa ben cekerdım hepınızııı...kendımı dee:)
zaten bır kaos ortamı yasanıyor cocuklar olunca..toparlanamdık bır turlü..masada hepbirlikte oturdugumuz an cok az zaten..sureklı birisi ya da birileri yoktu..bıdakıne ben senı bol bol cekıcemm merak etme:)

panık yapma sapho halolur hepsi..
bızım planda hıcbırsey yoktu 1 hafta once karar verdık oldu gıttı ıste..
zaten seceneklerın bellı kafanda,,konusacagın yerler ıle konusup karar verırsın ,,
ben nasıl olursa olsun cokk guzel olacagına emnım..opuyorumnanaktan

süper bir gündü tuna yektacığıma çokçok teşekkür ederim en kısa sürede tekrar görüşelim diyorum hatta bana bekliyorum

Son düzenleme:
ben bu topiği unutuyom bazen sık sık bakayım bari

doğum günü için benimde hiç fikrim yok bu sene daha hevesim gelmedi geçen sene bu zmanlar kafamda planlarım vardı bu sene bir türlü oturtamıyorum kafamda

evet kızlar burayı boş bırakmayalım...vakıt buldukca bakmaya calısalımm..hatta bulusmlarımızı duzen ıcıne koyarsak cok daha ıyı olur..mesela anlaşıp 15 günde bir gibi...ayrıca hem oyun grubu hem de gün olsun..
neyıne olacagına karar verelım hepbırlıkte..
gülbincim bırdahakı toplantının sende olmasına uyarım ben ama kıyamıyorum sana ıkı cocukla cok zor be canım

gülbincim bizi evinde ağırlamak istemen çok güzel ama şahsen ben çok üzülürüm 2 çocukla ve bizle uğraşman çoık zor olur..ancak su sekilde olabilir sen hiçbişey yapmazsın biz hazırlar getiririz....

canımm ben gormedım seniii,apt toplantısı vardı ona gıtmıstık kızlarlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…