Selam kızlar akşam yazdım birşeyler ama tam gönderecekken internet koptu meğer bizim oğlan kabloyu çıkarmış....Yazdıklarım boşa gitti:)Neyse hala ablamdayım yarın eve geçicem ama haftasonu için..Bebişimizin ve annemizin emiş problemini silikon meme ucuyla çözdük şükür...Her emzirme evde büyük problemdi yarım saat sadece tutsun diye uğraşıyorduk yavrucak ciyak ciyak annenin acısı ayrı neyse olayı çözdüm:Oğluşum artık iyice bebişe alıştı,''anne çok güzel bebek''diyip duruyor.Ayaklarından öpüyor(sadece ayaktan diye izin verdik artık)Ama tabiii Eren'i biraz fazla kucağımda tutarsam kucağımı boş gördüğü anda bende kucak diye atlıyor.İlk günler zaman ayıramıyordum ama artık ayırabiliyorum ve o krizide çözdüm ama çok yoruldum valla 2 çocuklu arkadaşları tekrar ayakta alkışlıyorum....
Kızlar geçtiğimiz hafta sonu Atilla bizi her zaman gittiğimiz yere çiçekliköyde kahvaltıya götürdü.Orada otururken aklıma Tuna Yekta'nın doğum gününü burada yapabiliriz fikri geldi ama sizlerin gelebilitesi benim için çok önemli..Neticede doğum günü Tuna Yekta'nın ve ben bütün arkadaşları yanında olsun istiyorum ve zaten o da öyle istiyor.Arkadaşlarını özlediğini hep dile getiriyor.Neyse Çiçekliköye gelmek sorun olur mu?Ben açık havada çimlerde olmalarını çok istiyorum,şehir içinde aklıma gelen bir yer yok,fikriniz varsa paylaşın kızlar doğum günü bahane açık havada eğlence şahane
canım seni çok iyi anlıyorum,anlıyorsun değil miSelam kızlar akşam yazdım birşeyler ama tam gönderecekken internet koptu meğer bizim oğlan kabloyu çıkarmış....Yazdıklarım boşa gitti:)Neyse hala ablamdayım yarın eve geçicem ama haftasonu için..Bebişimizin ve annemizin emiş problemini silikon meme ucuyla çözdük şükür...Her emzirme evde büyük problemdi yarım saat sadece tutsun diye uğraşıyorduk yavrucak ciyak ciyak annenin acısı ayrı neyse olayı çözdüm:Oğluşum artık iyice bebişe alıştı,''anne çok güzel bebek''diyip duruyor.Ayaklarından öpüyor(sadece ayaktan diye izin verdik artık)Ama tabiii Eren'i biraz fazla kucağımda tutarsam kucağımı boş gördüğü anda bende kucak diye atlıyor.İlk günler zaman ayıramıyordum ama artık ayırabiliyorum ve o krizide çözdüm ama çok yoruldum valla 2 çocuklu arkadaşları tekrar ayakta alkışlıyorum....
Kızlar geçtiğimiz hafta sonu Atilla bizi her zaman gittiğimiz yere çiçekliköyde kahvaltıya götürdü.Orada otururken aklıma Tuna Yekta'nın doğum gününü burada yapabiliriz fikri geldi ama sizlerin gelebilitesi benim için çok önemli..Neticede doğum günü Tuna Yekta'nın ve ben bütün arkadaşları yanında olsun istiyorum ve zaten o da öyle istiyor.Arkadaşlarını özlediğini hep dile getiriyor.Neyse Çiçekliköye gelmek sorun olur mu?Ben açık havada çimlerde olmalarını çok istiyorum,şehir içinde aklıma gelen bir yer yok,fikriniz varsa paylaşın kızlar doğum günü bahane açık havada eğlence şahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?