İzmir'de Bebek Oyun Grubu

ooohh temizlikler yapılmış,misss..güle güle kirlenin :)
ben de bir el atsam şöyle dip bucak bayram temizliği iyi olacak da çok üşengeç oldum son zamanlarda.Dışarıda,gezmekte hiç üşengeç değilim ama evdeyken feci bir miskinlik çöküyor üstüme,hep uyuyasım geliyor.Hiç bir şey yapmak istemiyorum
bizim oğlan kocaman oldu bile maşallah.1 haftada baya serpildi

miskinlik güzel de ev bana batıyor bir gün iş yapmasam..mutlaka hergün süpürülüp,silinmezse rahat etmiyor içim.
toz zaten her gün alınıyorda..
ben öyle bayram temizliği gibi büyük boyutlu girişmedim yani.günlük temizlik..
haftaya bayram temzliğimi de yaparım inş.

bayram planlarınız ne bakalım kızlar.neler yapacaksınız??

Selam kızlar akşam yazdım birşeyler ama tam gönderecekken internet koptu meğer bizim oğlan kabloyu çıkarmış....Yazdıklarım boşa gitti:)Neyse hala ablamdayım yarın eve geçicem ama haftasonu için..Bebişimizin ve annemizin emiş problemini silikon meme ucuyla çözdük şükür...Her emzirme evde büyük problemdi yarım saat sadece tutsun diye uğraşıyorduk yavrucak ciyak ciyak annenin acısı ayrı neyse olayı çözdüm:Oğluşum artık iyice bebişe alıştı,''anne çok güzel bebek''diyip duruyor.Ayaklarından öpüyor(sadece ayaktan diye izin verdik artık)Ama tabiii Eren'i biraz fazla kucağımda tutarsam kucağımı boş gördüğü anda bende kucak diye atlıyor.İlk günler zaman ayıramıyordum ama artık ayırabiliyorum ve o krizide çözdüm ama çok yoruldum valla 2 çocuklu arkadaşları tekrar ayakta alkışlıyorum....
Kızlar geçtiğimiz hafta sonu Atilla bizi her zaman gittiğimiz yere çiçekliköyde kahvaltıya götürdü.Orada otururken aklıma Tuna Yekta'nın doğum gününü burada yapabiliriz fikri geldi ama sizlerin gelebilitesi benim için çok önemli..Neticede doğum günü Tuna Yekta'nın ve ben bütün arkadaşları yanında olsun istiyorum ve zaten o da öyle istiyor.Arkadaşlarını özlediğini hep dile getiriyor.Neyse Çiçekliköye gelmek sorun olur mu?Ben açık havada çimlerde olmalarını çok istiyorum,şehir içinde aklıma gelen bir yer yok,fikriniz varsa paylaşın kızlar doğum günü bahane açık havada eğlence şahane

merhaba kızlar
tunayektacımm kolay gelsin ablanın yanından ayrılmıyorsun ne güzel büyük özveri valla hemde küçük çocuğun varken
doğumgünü için kendi adıma ben gelirim tam tarihindemi yapıcaksın?

emzirmesinden tut herşeyi başlıbaşına büyük problem..çocuk büyütmek cok zor vallahi...
hamıle arkadas vardı okuldan,doğum yapmış onunla konustuk aksam,ayy sen nasıl büyüttün kızını ya dıyor cok zor vs.. yakınıyor.dedim zor ama unutulup gıdıyor..
ama başka sorunlar var oluyor hep..hıc bıtmıyor..büyüdükçe sorunlarınız artıyor derdı annem hep,hakikaten öyleymiş....

neyse..
çiçekli köy fikrine bayıldımmm canım..orası çok sık duyup,gitmek istediğim bir yerdi..bahaneyle görmüş oluruz..
biz önemli bir mani çıkmadıkça gelicez canım.çok keyifli olacağına eminim..

Aynı gün yapmayı düşünmüyorum aslında hem herkes tatile bir yerlere gider hemde mekan daha kalabalık olabilir.10 Eylül gibi düşünüyorum.Ay kızlar çok özledim ben sizi..

Selam tatlılar :))

canım seni çok iyi anlıyorum,anlıyorsun değil mi bizimki silikon meme koruyucuyla ememedi,tutamadı yazık onu.o yüzden ablam lansinoha devam ediyor,bir de artık ilk günler kadar acımıyor maşallah.öyle olur ya zaten,sonradan geçer acısı,alışır.siiznkide öyle olur belki
canım sen nerde yaparsan bana da uyar farketmez.bizim burda incir cafe diye bir yer var.orayı da tavsiye ederim.tavşanlar,ördekler vs.. ler var,oyuncaklar,şişme zıplama balonu var,her taraf çim,nezih bir cafe

ben kaçıyorum kızlar..annemın akşam mısafırı var..tatlı yaptım bende götüreyim,yardım edeyim
öptüm sizi..

Bu dediğim yerde öyle şişme bot falan yok çimlik kaydırak falan var top oynarlar ama Sapişim senin dediğin yerede bakarız..

tamam tatlım bana hepsi uyar.bu arada incir cafeye nurtideki çiğdemlerde çok takılıyor galiba.bir gidişimizde denk gelmiştik ama ben sonradan onun çiğdem olduğunu farkettim.İlk girişte oturuyorlardı.Bizde en içeri kısma gidiyoruz caddeden uzak olalım diye.önlerinden geçtik ama diyorum ya ben sonradan farkettim.sonra çıkarkende minik kızı yolumuzu kesti,çocuğu görünce ben bu çocuğu bir yerden tanıyorum dedim kendi kendime.yalnız o bizi kesin gördü.çünkü yandan baktığını farkettim.bir de çok moralimin bozuk olduğunu bir andı.biraz havam değişsin,keyfim gelsin diye çıkarmıştı eşim beni dışarı.anlayacağın kimseyi görecek şeklim yoktu.Yani diyeceğim şu ki :))) çiğdeme de sorabilirsin incir cafeyi

selam kızlar tunişim yoruldun ama yiğenin sevgisi sana güç veriyordur ne kadar yardımcı oldun ablana tebrik ediyorum seni
şimdi baktımda 10 eylül cumartesi gününe denk geliyor eğer önemli bişi olmazsa yiğitte rica ederim getirir o bizi bizde yeni yerleri görmüş oluruz

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bugün totişim yer görmedi,alışveriş mutfak tuniş derken:)Bugün bebişimizin göbişi düştü ve ilk banyosunu yaptırdım.Hakikaten ana yarısı oldum:)Bu akşam kociş geliyor ve haftasonu için eve gidiyoruz.Hafta içi yine kalırım burada annem çok yorgun,midesi pek iyi değil sanırım sinirsel,ona destek olmam lazım.Sabah Erentoşu yıkadık ben onu giydirirken bizim oğlan fileyi çıkarıp küvete girmiş:)Bebeğin ana kucağına girip oturuyor...Yavrum peşimizden koşup duruyor....Şu sıra okula gitmek istiyorum diyor ama kayda değer görülür mü bilmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…