İzmir'de Bebek Oyun Grubu

canım cok yoruldun bu sıra güzel bir tatili hak ettin aslında..

eşinin haftaiçi seyahatte olması işe yarıyor bak ne gzel ,iyi oluyor en azından rahatça kalabiliyorsun.yoksa aklın bide evde kalacaktı..
ablan alışmadı mı henüz bebeğin bakımına?
annen büyük sıkıntıatlatıyor tabi,midesine vurdu demek..geçmiş olsn cnm.
tunayektayı öptüm

bende kış hazılıklarını yapayım dedım bayramdan önce...sonrasında hemen okullar açılacağı için..
40 kilo domates aldık..30 kilosunu yaptık bugün.sağolsun eşim çok yardımcı oldu,yoksa bitirmek mümkün değildi bugün..
20 kavanoz çıktı.
yarın da 10 kilo acı biberli melemenlik yapıp bitiricem..
çok yoruldum vallaa çokkk...
kurutmalıklarımı zaten yapmıştım geçen hafta(biber,patlıcan)
dondurucuya da bezelye,barbunya,bezelye koydum.
taze fasülye de koyucam aklımda...
bide bolca mısır koydum.haşlayıp tanelere ayırıp koydum..
başka ne yapsam bilmiyorum...

aa bu arada iceangel ile görüştüm bugün.beni rüyasında görmüş..4 aylık hamile oldgumu söylüyormusum...:76:
üzüldüm kıza cok zor zamanlar gecırıyorlarmış...eşi 2 ameliyat gecırmıs.kötüymüş.çalışamıyormuş haliyle...
yanlarında duracak kimse yok,hastane köşelerinde yiğitle beraber kalmış hep kocasının yanında..

Valla Çıtırcım becerikli hatunsun vesselam,bu kadar işe yetişiyorsun...Ben bir domates yapsam dua edicem...
Bu arada iceangela üzüldüm yaaa ne ameliyatı geçirmiş ki kocası hiçmi bakacak kimse yok yahuuuu!!!
Şuanda evdeyim bilgisayarımda tamir olmuş ama yine totiş üstüne oturamıyorum ahhh ahhh eski günlerim

çıtırım ohhne güzel,ellerinize sağlık,afiyetle yiyin inşallah canım.
iceangel a ben de üzüldüm.burada kimsesi olmaması,bu tür zorluklara sebep oluyor demekki.eşine ne olmuş acaba,inşallah çok önemli bir şey değildir.Balıkesirden annesi veya bir başka yakını gelip yardımcı olsaymış keşke
tunayektacım pc nin tair olmasına sevindim canım
iyi geceler hepinize,kız erken kalktığı için uykum erkenden geliyor.aslında utanmasam 10 da uyuyacağım öpyorum sizi

kızlar kısa bi tatil arasından sonra gene geldim eve.bu sefer urlada babamın bahçesine gittik orda kaldık.bigün denize gidebildik,acayip rüzgar var,kum fırtınası içinde kaldık resmen sahilde,yazık simay kucağıma kapandı kafasını kaldıramadı kumlar geliyo diye.yarım saat durup döndük eve tekrar,denizde soğuktu zaten..simay bahçeden hiç çıkmadı,babamın peşinden ayrılmadı hiç,yani bana tam tatil oldu,biraz inmiş oldu üstümden:)minik elleriyle,salatalık biber patlıcan topladı,çapa yaptı,ağaç dikti kuzucum haftaya salı falan tekrar gitçez.temiz hava,bol gıda erkenden uyudu hep,iştahı bile açıldı maşallah simayın..
özledim sizleri,teyzoşlar bebişler büyümüştür birazda olsa,nasıl tatlıdırlar şimdi onlar pamuk gibiii..
tunişcim bende gelmek isterim doğum gününe, ablişim getirir diye umuyorum ama inşallah..

Selam arkidişler dün akşam buraya girmeye çok uğraştım ama birtürlü olmadı bilgisayardan mı modemden mi anlamadım şimdi yine ablamdayım ve eniştenin pc den giriyorum.Ev leş gibi mutfak sıçan düşse başını yarcak durumda mutfağı karıncalar basmıştı ama neyse temizlik ürünlerim işe yaradı hallettim.Cts evde temizlik yapıcam pazar alışveriş bayrama hazırlanıcaz inşallah hafta içide kendime bakım yapabilirsem çok iyi olacak:)

koşuşturmacadan evle ilgilenemiyorsun tabi,normal :)şaka maka ramazanı da yedik valla..ne cabuk geçiyor hayret..

soframız hazır,dakika sayıyoruz..az sonra açıcaz inş orucumuzu..
allah kabul etsin tüm sabredenlerin orucunu inş..

selam kızlar;günler ne çabuk geçiyor gerçekten,salı gitcez urlaya demiştim,salı geliverdi bile hemen..bayramda geçsinde artık görüşelim çok özledik simayda bende..haftasonuna kadar ordayız büyük ihtimalle,hepinizi öptüm kocemeeen

iyi eğlenceler canımcımm.öptümm simaycıgımı da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…