Merhaba kızlar bugün totişim yer görmedi,alışveriş mutfak tuniş derken:)Bugün bebişimizin göbişi düştü ve ilk banyosunu yaptırdım.Hakikaten ana yarısı oldum:)Bu akşam kociş geliyor ve haftasonu için eve gidiyoruz.Hafta içi yine kalırım burada annem çok yorgun,midesi pek iyi değil sanırım sinirsel,ona destek olmam lazım.Sabah Erentoşu yıkadık ben onu giydirirken bizim oğlan fileyi çıkarıp küvete girmiş:)Bebeğin ana kucağına girip oturuyor...Yavrum peşimizden koşup duruyor....Şu sıra okula gitmek istiyorum diyor ama kayda değer görülür mü bilmem...
bende kış hazılıklarını yapayım dedım bayramdan önce...sonrasında hemen okullar açılacağı için..
40 kilo domates aldık..30 kilosunu yaptık bugün.sağolsun eşim çok yardımcı oldu,yoksa bitirmek mümkün değildi bugün..
20 kavanoz çıktı.
yarın da 10 kilo acı biberli melemenlik yapıp bitiricem..
çok yoruldum vallaa çokkk...
kurutmalıklarımı zaten yapmıştım geçen hafta(biber,patlıcan)
dondurucuya da bezelye,barbunya,bezelye koydum.
taze fasülye de koyucam aklımda...
bide bolca mısır koydum.haşlayıp tanelere ayırıp koydum..
başka ne yapsam bilmiyorum...
Selam arkidişler dün akşam buraya girmeye çok uğraştım ama birtürlü olmadı bilgisayardan mı modemden mi anlamadım şimdi yine ablamdayım ve eniştenin pc den giriyorum.Ev leş gibi mutfak sıçan düşse başını yarcak durumda mutfağı karıncalar basmıştı ama neyse temizlik ürünlerim işe yaradı hallettim.Cts evde temizlik yapıcam pazar alışveriş bayrama hazırlanıcaz inşallah hafta içide kendime bakım yapabilirsem çok iyi olacak:)
iyi eğlenceler canımcımm.öptümm simaycıgımı da..selam kızlar;günler ne çabuk geçiyor gerçekten,salı gitcez urlaya demiştim,salı geliverdi bile hemen..bayramda geçsinde artık görüşelim çok özledik simayda bende..haftasonuna kadar ordayız büyük ihtimalle,hepinizi öptüm kocemeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?