İzmir'de Bebek Oyun Grubu

biz aslında gönen oradan da ist a geçip tur yapmayı planladık.arkadaşlar var bolca...9 güne cıkınca tatıl iyi de oldu.ben ist u hiç görmediğim için gezmeyı istiyorum.nasip bakalım daha belli değil.gıdersek cumadan çıkarız yolculuğa..
siz neler yapıyorsunuz?

Ay ne güzel canım,hayırlısıyla güzel bir bayram tatili geçirirsiniz inşallah.Ben 2 kez gittim İstanbul'a ancak biri bekarken sadece 1 hafta sonu içindi ve çok az yere gidebildik.Bir kez de citibankta çalışmıştım bir dönem,o zaman seminer vardı,1 hafta kalmıştım,sabah çıkıp akşam otele geri dönüyorduk,o zamanda bir-iki yer dışında gezemedim.Bir de o gidişim pek keyifli değildi çünkü eşimi İzmirde bırakıp gitmiştim,eşler gelemiyordu..İnşallah bir gün fırsatım olursa her yerini doya doya,içime çeke çeke gezmek istiyorum İstanbulu.Çokkkk güzel bir şehir.İmkanım olsa orada yaşardım.

Biz buralardayız efenim,bekleriz.Klasik bayram ziyaretlerimizi yaparız ve gelmek isteyenleri bekleriz.Aralarda da havuza gireriz,havuzu tüm umutsuzluğuma karşın açıldı da Otele tatile gitmek gibi olmasa da tam,biz de yhem yazlık hem kışlık evimizde geçiricez tatili

Sağol canım,yok henüz girmedik hiç,sanırım h.sonunu bulur bizim rahatça girebilmemiz.Ben eşimle birlikte girmeyi tercih edicem galiba en azından havuz ortamına alışana kadar :82: anladın sen onu

Çıtırım gidin gidin bence süper olur tam mevsimi orası şuanda serin hemde..Biz kasım ayında gidicez İstanbul'a..

Sapişim gözünüz aydın canım benim havuz keyfinizi yapın tabiii..

Kızlar ben buradaki bir kreşe haftanın 3 günü falan Tunişi vermeyi düşünüyorum.Artık bana çok sarıyor fenalık geliyor.Canı sıkılıyor,babamızda uzakta ondan mı bilmiyorum ama vırvırvır tepemde.Bakalım aklıma yatarsa maddi açıdan karşılayabilirsem burada ablama yakın bir yerde vermeyi düşünüyorum bakalım....

vala canım bence en güzeli ver tabi.3 yaştan sonra artık sosyalleşmek istiyor çocuklar.
aslında ben en az 4 yaş diye düşünüyordum çalışmıyorsa eğer anne..
ama haftanın 3 günü bence çok uygun.wc eğitimini de nasılsa hallettin.
ama süreyi uzun tutmazsan daha iyi olur.ben mesela cocugumun kahvaltısını yaptırıp götürmek isterdım senın yerınde olsam..öğle yemeğini okulda yer,
yanı saat 9:30-16:00 bana göre uygun olurdu.. o süre zarfında evimin ,işini,yemeğimi,alışverişimi vs. yapardım,üzerine de kendime ayırcak bolca vaktim kalırdı.kuaföre vs. de gidersim,evde sakince kitabımı da okudurdum.ohh ne güzel..
sonra çocugu alır,ikindi için kek,poğaça vs. verirdim.okulda yaptıklarını hakkkında konusurduk bu sırada,,sonra babamız gelir,akşam yemeği yerdik biraz da babayla vakıt geçirdikten sonra erkenden uyutur,eşimle,kendime zaman kalmasını sağlardım böylece:)
ne güzel yazdım demi,,,senaryo.. :)
ben bile bazen diyorum göndersem mi acba babasıyla diye.orada 3 yaş sınıfı var...

tunayektacım bende kreş olayını destekliyorum özellikle benim gibi kendine vakit ayıramayan anneler açısından.biz iyi olucaz ki çocuklarımıza da verimli olabilelim.
çıtırım çok güzel yazmışsın,aynı planları (hayalleri) ben de tasarlıyorum ama herşey hemen olamayabiliyor maalesef
bu arada bizim havuzda yine bir problem çıktı artık gülüyorum.bir problem çıkmasa şaşrdım zaten

tunayektacım oğlanın d.günü yerine kesin olarak karar verdin mi? en son sana yazdığım mesajı görmedin sanırım,cevap yazmadın çünkü.nurtideki çiğdemde biliyor biizm burdaki incir cafeyi diye ayrıntılı yazmıştım

olsun cnm.sonuçta öyle ya da böyle balayacaklar okula..
incir cafe bzim çocuklarla rahat edebileceğimiz bir yer mi?
öyleyse d. günü dışında,toplanırız o zaman.

öyleyse d. günü dışında da,toplanırız o zaman.

mesajın 4 kez gelmiş çıtırım :)
incir cafe cadde üzeri bir cafe,çocukların aşamayacağı çitleri yok.Yalnız büyükçe bir alanda,çimler ve ağaçlar arasına konulmuş masaları var.bir kafes içinde tavşanlar,tavuklar vs.. ler var.hatta bazı tavşanlar ortalıkta geziyor,ayaklarınızın aralarında zıplaya zıplaya kaçıyor :) bir tane de şişme zıplama balonu var ama büyük çocuklarda oluyor.onların olmadığı bir zamanda bindirmek gerekiyor.Biz hep birlikte gidersek nasıl olur bilemiyorum.Kendimiz ailecek gittiğimizde caddeye en uzak olan masaları tercih ediyoruz.ortasından uzunca bir süs havuzu geçiyor.üstüne köprüler yapmışlar,Duru Okyanus orda çok eğleniyor.Biz de kah oturuyoruz,kah sırayla peşinde dolanıyoruz.
Müsait olduğunuz bir akşam buyurun gelin bu tarafa,iftar sonrası çayımızı/kahvemizi orada içelim.görmüş olursunuz hem inciri

iftardan snra rehavet çöküyor ınsana değil bir yere gıtmek,mutfagı bıle zor toparlıyorum aslında:)
uygun bır zamanda gelırız inş.degısıklık olur

kızlar günaydınnnnnnnnnnnn napıyosunuzzzzzz

secilim canım seni aradım ama duymadın, müsait değildin sanırım...

biz sizi çok özledik kuzuşla tunişin doğum gününde görüşücez inşallah...

kuzucuk dünden bu yana topak(toprak) bebeğe gidelim diyor, çok özlemiş öle söylüyor..darilgencim canım tunişin doğuym gününe inşallah gelebilirsinde orada görüşürüz....

hepinizi öpüyorum allaha emanet olun..

günaydın minikprensesim
evet canım aramışsın,telefon yatak odasındaydı,biz de balkondaydık,duymadık,şükür kız uyanmamış,yatak odalarımız yakın ya.Aıyorum şimdi seni

günaydın herkese

iyidirr minikcimm siz neler yapıyorsunuzz
benım kuzu da sayıklıyor.
anneciğim arkadaşlarıma ne zaman gidicez diyor?
ayy bide birisi kardeş ister misin kardeş olsun mu gibi bebek muhabbeti yapınca bana dönüp,toprak bebek istiyorum anneciğim ben diyor

iyilik çıtırcım nolsun herşey aynı...

birbirlerine alıştıkları için özlüyorlar artık...

bi dönem düşünüyodun zaten yap ozaman annesi bi toprak bebek....:)))))))))))))))

-anneciğim o ne,ne içiyorsun?
-nescafe..
-bende "mis cafe" den istiyorum:84:....

miscafe anlamış onu:)
:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…