biz aslında gönen oradan da ist a geçip tur yapmayı planladık.arkadaşlar var bolca...9 güne cıkınca tatıl iyi de oldu.ben ist u hiç görmediğim için gezmeyı istiyorum.nasip bakalım daha belli değil.gıdersek cumadan çıkarız yolculuğa..
siz neler yapıyorsunuz?
Çıtırım gidin gidin bence süper olur tam mevsimi orası şuanda serin hemde..Biz kasım ayında gidicez İstanbul'a..
Sapişim gözünüz aydın canım benim havuz keyfinizi yapın tabiii..
Kızlar ben buradaki bir kreşe haftanın 3 günü falan Tunişi vermeyi düşünüyorum.Artık bana çok sarıyor fenalık geliyor.Canı sıkılıyor,babamızda uzakta ondan mı bilmiyorum ama vırvırvır tepemde.Bakalım aklıma yatarsa maddi açıdan karşılayabilirsem burada ablama yakın bir yerde vermeyi düşünüyorum bakalım....
tunayektacım bende kreş olayını destekliyorum özellikle benim gibi kendine vakit ayıramayan anneler açısından.biz iyi olucaz ki çocuklarımıza da verimli olabilelim.
çıtırım çok güzel yazmışsın,aynı planları (hayalleri) ben de tasarlıyorum ama herşey hemen olamayabiliyor maalesef
bu arada bizim havuzda yine bir problem çıktıartık gülüyorum.bir problem çıkmasa şaşrdım zaten
tunayektacım oğlanın d.günü yerine kesin olarak karar verdin mi? en son sana yazdığım mesajı görmedin sanırım,cevap yazmadın çünkü.nurtideki çiğdemde biliyor biizm burdaki incir cafeyi diye ayrıntılı yazmıştım
tunayektacım bende kreş olayını destekliyorum özellikle benim gibi kendine vakit ayıramayan anneler açısından.biz iyi olucaz ki çocuklarımıza da verimli olabilelim.
çıtırım çok güzel yazmışsın,aynı planları (hayalleri) ben de tasarlıyorum ama herşey hemen olamayabiliyor maalesef
bu arada bizim havuzda yine bir problem çıktıartık gülüyorum.bir problem çıkmasa şaşrdım zaten
tunayektacım oğlanın d.günü yerine kesin olarak karar verdin mi? en son sana yazdığım mesajı görmedin sanırım,cevap yazmadın çünkü.nurtideki çiğdemde biliyor biizm burdaki incir cafeyi diye ayrıntılı yazmıştım
kızlar günaydınnnnnnnnnnnn napıyosunuzzzzzz
secilim canım seni aradım ama duymadın, müsait değildin sanırım...
biz sizi çok özledik kuzuşla tunişin doğum gününde görüşücez inşallah...
kuzucuk dünden bu yana topak(toprak) bebeğe gidelim diyor, çok özlemiş öle söylüyor..darilgencim canım tunişin doğuym gününe inşallah gelebilirsinde orada görüşürüz....
hepinizi öpüyorum allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?