iyilik çıtırcım nolsun herşey aynı...
birbirlerine alıştıkları için özlüyorlar artık...
bi dönem düşünüyodun zaten yap ozaman annesi bi toprak bebek....:)))))))))))))))
off canım sıkıldı şimdi ya.laptopımla kablosuz int. bağlantısı yapamıyorum.zatençok uzun zamandan beri bi arıza vardı da,işte erteleyip duruyordum.Duru Okyanusun oynamaları yüzünden cd rom kendi kendine açılıyo.bir de 2 gündür fandan sesler geliyor.Şu anda ethernet kablosunu taktım öyle yazıyorum size.bilgisayar servisleri de dünyanın parasını alıyorlar ya
Selam kızlar ne var ne yok?Biz gece gündüz Erentoş ve Tunişle uğraşıyoruz:)yarın belki gaziemirdeki şu yeni açılan bebek mağazasına gidicez,gitmişken belki şu senin bahsettiğin cafeye gidebiliriz Sapiş.İncir di dimi tam olarak yeri nerede?Birde siz pastayı Site ye yaptırdınız dimi off yarın göya temizlik yapacaktım evde ama çok işim var dışarda hangisine yetişicem bilmiyorum.
Krikitosum canım çok geçmiş olsun belki bağışıklık sistemi zayıflamıştır vitamin falan veriyormusun?
Bu arada bizde bayramda buradayız belki birgün denize gideriz sezonu kapatmaya çünkü Tuniş çok istiyor devamlı denize gidelim diyip duruyor.Yarında gaziemirdeki yere bakabilirsem kesin yeri netleştiricem doğum günü için bakalım...Hangisi daha güvenli ve eğlenceli ise onu tercih ederim artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?