İzmir'de Bebek Oyun Grubu

-anneciğim o ne,ne içiyorsun?
-nescafe..
-bende "mis cafe" den istiyorum:84:....

miscafe anlamış onu:)
:76:

iyidir çıtırcım herşey aynı...

özlüyorlar artık birbirlerini..

bi ara düşünüyodun zaten annesi.yapıyor bi toprak bebek :))))

iyilik çıtırcım nolsun herşey aynı...

birbirlerine alıştıkları için özlüyorlar artık...

bi dönem düşünüyodun zaten yap ozaman annesi bi toprak bebek....:)))))))))))))))

siparişle olsa şöyle,eve teslim:)
hemen tel edip sipariş edicem de..
bir yanım çok istiyor(kendim için değil,kuzu büyüdüğünde ilerde canyoldaşı olsun biz ölüp gidersek allah gecınden versın,yalnız kalmasın diye)
bir yanım da hiç istemıyor..
nasip bakalım

selam kızlar nasılsınız

bayramda tatile çıkıcaklara iyi tatiller diliyorum biz bu bayram baya yoğun günler geçiricez kuzenim arifde günü doğurucak istanbuldan akrabalar gelicek ablam bursadan gelicek eşimi ablalarıda amerikadan 3 haftalığına geliyorlar valla bilmiyorum hangisine yetişçez ardanın doğum gününde gelen bi kıyafeti vardı bayramda onu giydiricem ama merte uzun zamndır hiç bişi almadık azcıkta olsa serpilmiş hiç güzel bişi kalmamış evde beyaz keten gömleği var ona bi pantolan alıyım dedim 2 yere baktım beğenmedim valla çok iş var evi temizlemek lazım hafta sonu birde mert hasta azcık dondurma yedi boğazları şişti ateşlendi antibiyotik verdi doktor bu hastalık bitsin tüm tahlillerini yaptırcam vucudundaki bu mikrobu öldüremedik biz en ufacık bişide tekrar çıktı yine umarım sizinkiler iyidir
motor gibi yazmışım valla herkezleri öpüyorum

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım..
iklim de bu ara soğuk suya taktı..
soğuk su içicem diye tutturuyor.
gece öksürdü.
şu an yok öksürük ama inş başlamaz..

yorma kendını 2 cocukla temızlık yapıcam diye..
bende bugün yaptım bişeyler,yarın da devam edicek temizlik..
mutfak dolaplarım var silinecek iç dış ,bide perdeler camlar ,kapılar yarın halledicem artık.

keyfim yok hiç gitmek istiyordum ama gitmiycez heralde

Merte geçmiş olsun canım,Ardaya geçmese bari
Duru Okyanus da karışık su içiyor,direkt oda sıcaklığında suyu istemiyor.Allahtan sadece soğuk diye tutturmuyor.
hayırdır çıtırcım,noldu niye vazgeçtiniz?heveslenmiştin o kadar

hasta olan bebişlere şifalar diliyorum...

çıtırık neden vazgeçtin ya istanbul harika bi yer...hep gidiyoruz ve her gidişimizdede mutlaka geziyoruz..başlıcaları eyüp sultan ayasofya sultan ahmet camisi, hz.yuşa tepesi manevi yerler...bunun dışında sayısız alışveriş merkezi turkuazoo vs vs...görülecek çok yerleri var ama bi okadarda kalablık

iyi akşamlar,napıyorsunuz kızlarr?,
heveslenmiştim evet ama işte bazı nedenlerden dolayı vazgeçtim.

off canım sıkıldı şimdi ya.laptopımla kablosuz int. bağlantısı yapamıyorum.zatençok uzun zamandan beri bi arıza vardı da,işte erteleyip duruyordum.Duru Okyanusun oynamaları yüzünden cd rom kendi kendine açılıyo.bir de 2 gündür fandan sesler geliyor.Şu anda ethernet kablosunu taktım öyle yazıyorum size.bilgisayar servisleri de dünyanın parasını alıyorlar ya

Son düzenleme:

bizimkinin de ahı gitmiş vahı kalmış durumda

Biraz kurcaladım,biraz bekledim,kapadım açtım,yine kablosuz olarak bağlanabiliyorum şu an ama servis şart benimkine,yoksa benimkide ahı gitmiş vahı bile kalmamış olacak.mecburen bu iş de bayram sonrasına kalacak gibi görünüyor

benim kardeş anlar aslında, bilgisayar tamir ve web site kurma işleri yapıyorlar arkadaşının yerinde..
istersen söyliyim ,servise de sor hangisi cüzi bir miktara geliyorsa yaptırırsın.
tabi eğer istersen sorayım cnm
sadece bir seçenek:)

Bakmadan fiyat verebilir mi bilmiyorum ama sor tabi canım,ona da sormuş oluruz en azından,bilmediğimiz bir konu çünkü.
evet kablosuz bağlanırken sorun yaşıyorum ve bence yine aynı sebeple msn de görüntülü konuşma yapamıyorum.Bir de cd rom kendi kendini fırlatıyor dışarı

Selam kızlar ne var ne yok?Biz gece gündüz Erentoş ve Tunişle uğraşıyoruz:)yarın belki gaziemirdeki şu yeni açılan bebek mağazasına gidicez,gitmişken belki şu senin bahsettiğin cafeye gidebiliriz Sapiş.İncir di dimi tam olarak yeri nerede?Birde siz pastayı Site ye yaptırdınız dimi off yarın göya temizlik yapacaktım evde ama çok işim var dışarda hangisine yetişicem bilmiyorum.

Krikitosum canım çok geçmiş olsun belki bağışıklık sistemi zayıflamıştır vitamin falan veriyormusun?

Bu arada bizde bayramda buradayız belki birgün denize gideriz sezonu kapatmaya çünkü Tuniş çok istiyor devamlı denize gidelim diyip duruyor.Yarında gaziemirdeki yere bakabilirsem kesin yeri netleştiricem doğum günü için bakalım...Hangisi daha güvenli ve eğlenceli ise onu tercih ederim artık:)

geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler kızlar
bizimki soğuk su die tutturmuyor oda sıcaklığında içiyor antibiyotik dolapta duruyor ya ona bile annecim bu çok soğuk süt ilacım(antibiyotiğin mertçe adı) ısınsın öle içiyim diyor belkide hiç alışkın olmadığı için en ufak bi dondurmada soğuk bişide ateşleniyor
ardaya geçicek bişi değil allahtan grip gibi kırılganlığı hapşurması falan yok 2 gün ateşlendi dün geceden beri ateşte çıkmadı allahtan ama 10 gün devam sonra testller yaptırcam
banucum vitamin falan vermiyorum hiç uzuuuunnnn zamandır özel druna gitmedik sağlık ocağıda bakıyo geçiyo testleri yaptırcam ve doktoruna göstercem test sonuçlarını belki o bağışıklığını güçlendirici bişiler verir.

kadir geceniz mubarek olsun bu gece iyilik adına yaptığınız tüm dualar kabul olsun inşallah cumanızda muberek olsun canlarım

selam arkkadaşlar..
kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar.
allah dualarınızı kabul etsin.

gaziemirde neresi açılmış cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…