İzmir'de Bebek Oyun Grubu

evet tatlım incir cafe.altay tesislerinin yanında,kime sorsanız gösterir.pastalarını hep siteye yaptırdık,bizim ailedez özellikle pasta açısından site çok tercih ediliyor.Taze yeni yapılmış,özel sipariş pastaysa özellikle nefis oluyor.Durunun 1 yaş pastaları da çok nefis olmuştu.bir de oranın ustası çok iyi,istediğin şekilleri çok güzel benzetiyor.Beim bahsettiğim güzelyalıdaki,selma yiğitalp lisesi sokağındaki şubesi.diğerlerinden aynı sonuç alınır mı bilemiyorum canım.

banucum o mağazanın adı ney?? az önce evi aradılar bilgi içinde ismini unuttum....
bebek reyonu canım,gaziemir semt garajı yanı.internet sitesi var.Henüz ben de gitmedim ama merak ediyorum,ben de yarın mı gitsem

Selam şekerler
sonunda bizim burdaki meşhur sosyete pazarına gittim.Yalnız pek öyle sosyetik şeyler göremedim.Bir de kızla+pusetle gittiğim için şöyle rahat rahat deşinemedim.Üstten,karşıdan gördüklerimi alıp geçtim.ona rağmen ne çok yorulmuşum.nasıl kalabalıktı,başım ağrımış.Komşum Şirinyer pazarını çok övdü,orayı merak ediyorum şimdi de,şirinyerli hatunlar bir gün gidelim pazarınıza

kızlar biz döndüük urladan,evdeyiz.hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..bizde bayramda buralardayız.arabalar2'ye giden varmı?simay çok istiyo,bayılıyo birincisini defalarca izledi ama hala daha ilk kez izliyomuş gibi o heyecanla izliyobigün götüreyim diyorum kuzucuğu.bayram aktivitesi olsun:)) hepberabermi gitsek acaba

Selam canım hoşgeldinizzz
sana da selam canbor :)
Duru Okyanusun o kadar uzun süre aynı aktivetiyi yaptığı henüz görülmedi canım,sinemaya hiç götürmedik.her yerde olduğu gibi orada da bağırıp,çağırır bizi rezil eder diye.Hep birlikte sinemaya gitmek çok güzel olur aslında ama sanırım ben katılamam ya da katılsam da çok kısa sürebilir

doğru söylüyosun sapişim,durucumla nasıl olur bende bilemedim ama oturmuyomuş çocuklar zaten ya.denemek lazım tabi,yani beraber deneyebiliriz isterseen.bizde daha önce gitmedik sinemaya,bakalım bizimde ilk deneyimimiz olacak,bikaç kere tiyatroya gittik o kadar ama simay durur diye tahmin eediyorm.bütün çocuklar dolaşa dolaşa,bağıra çağıra izliyomuş.benimkide onlara susuuun,oturuun diye bağırır artık:)
çok uykum geldi,gözlerim yandı bilgisayara bakmaktan heralde,birazdan yatarım artık kızlar.hepinize ii geceler,tatlı rüyalaar

iyi geceler..
canım bizim kuzu daha önce gitti ve severek izledi sinemayı.
hattaa kaç gündür sinemaya gidelim annecim deyip duruyor.
götürmek istiyordm bende..
ayarlarsak eğer biz eşlik edebiliriz size..

saphiracım ben knuştum kardeşimle ,görmem lazım dedi tabi..
dedim böyle böyle cd-rom bozukmuş falan.başka problemleri de varmış...
sadece onu düşünsek bile eğer garantisi yoksa servis 70-80 den aşağı almaz diye düşünüyorum dedi.

selamlar herkese
sağol çıtırım.garantisi devam ediyor mu bilmiyorum aslında,bitmiş olabilir.
semacım öyle diğer çocuklarda bağırıyorlar ve oturmuyorlar mı? o zaman bizde arada kaynayabiliriz

Selam kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun ben nete girmeye falan hiçbirşeye fırsat bulamadım valla nolcak halim bilmiyorum....Bugün evimde epey temizlik yaptım ev resmen batmış,canım çıktı ama epey temizlendi..Ablamlar kraftın dondy diye bir beşiğini aldılar bakalım inşallah işe yarar yoksa işimiz var.Aslında bebek normalde annemiz uykucu neyse...
Bugün Gaziemire ben gidemedim,ne mağazaya nede incir cafeye gidemedim yani,mağazayı Atilla beğenmemiş.Doğum gününüde sanırım Çiçekliköyde yapıcaz.Yarın pasta yaptırcağımız yeride ayarlıyıcam inşallah...
Bu arada biz geçen hafta Tunişi arabalar 2 filmine götürdük.1 saat oturdu ve sıkıldım diye çıktı.Otururkende patlamış mısır hatrına oturdu sanırım:)Severlerse şirinlerde var oda çok güzelmiş...Ben 1 sene daha sinemaya götürmeyi düşünmüyorum:)
Perşembe günü dışarı çıktığımda ablamların oradaki kız meslek lisesine gittik Tunişle hoşuma gitti.Uygulamalı anaokulu var.Bu sene 2006 ve 2007 doğumluları almışlar belki seneye bende başvururum.Kura çekmişler epey başvuru var demekki!!!Bu senede kış sonundamı versem acaba diyorum biyerlere hem soğuklar hastalıklar azalmış olur hemde biraz daha büyümüz olur!!!Okul konusunda çok kararsızım hem gitmesini istiyorum hemde devamlı hastalanmasını istemiyorum,üstelik öyle pek fazla para verme durumumda yok hesaplı bir yer olmalı...

merhabalar kızlar,bugün annemle deli gibi temizlik yaptık , halı,koltuk,cam,kapı,avize..evde silinmedik yer kalmadı.bizimde belimiz kollarımız koptu resmen.allahtan simay babasıyla babaanneye gittide bide ona yemek faslı,oyalama molaları yaşamadan bitirdik herşeyi..geldi akşam yemek yedi,nemo vardı atvde onu izlerken uyudu kaldı prensesim..

çıtırcım çok sevinirim valla,3.gün gideriz diye düşünüyorum ama belki 2.gün arayada sokabilirim...size nasıl uygun olurki??

sapişim bizde gitmedik simayla ama çocuk filmlerine giden herkes söylüyor.çocuklar oturmuyo hiç,dolana dolana izliyolar,hatta izlemiyolar falan diye..konuşuyomuş zaten hepsi,bağrış çağırışta oluyomuş heralde.şimdi bayramda zaten sırf çocuk olur diye düşünüyorum yani duru okyanuscum araya kaynar bence:)

neyse bakalım ben yatıyoring çünkü ayakta uyuyoring iyi geceler hepinizee..

tunişçim burdamıydın sende:) kraftın dandysi harika valla,bi arkadaşım onda büyüttü çok rahat etti,o da öylemi bilmiyorum ama daha sonradan mini mama sandalyesine dönüşüyo.emekleyene kadar resmen çocuk onun üstünden inmedi.inşallah sever sizin bebişte,her çocuğun ayrı huyu oluyo gerçekten,bazısı sağa sola sallansın istiyo,bazısı öne arkaya:) severse,gerçekten rahat edersiniz yani..
bende bu sene kesin göndermek istiyorum en azından haftanın 3 günü falan,bakalım bizde uygun fiyatlı yakınlarda biyer bulursak inşallah ekim gibi düşünüyorum.
sinemada nasıldı diğer çocuklar,dolaşan konuşan oluyomu gerçekten hep öyle diyolar ama.?

Canım akşam görmedim ben seni:)Evet kraft dandy bakalım inşallah işe yarar!!Ben sinemaya girmedim kuzeniyle(Emre abisi) soktuk sinemaya eline telefon verdik sıkılırsa birşey olursa bizi ara dedik dışarda bekledik.Çocuklar dolaşsada problem olmaz herhalde ama zaten karanlık olduğundan dolaşması tehlikeli düşebilir.Ama bağırmaları gülmeleri normal ve filmin sesinden dolayı pek fazla prolem olacağını sanmam:))Denemekten zarar gelmez ...

selam canlarım

mertte arabalar 2 yi çok istiyorum annecim nolur ama lütfen bni götür diyor ama daha önce hiç sinamaya götürmedim benim kurtlu peynirim orada rahat dururmu filmmiz nekar sürer pek kestiremiyorum hatta o alfemo araba yatak var ya bu aralar kimle konuşsa ondan istiyor babanne bana araba yatak al ama arabalar 2 anneanne bana araba yatak al lütfen ananem lütfen diyor geçen gün 15-20 dk alamıştır reklam sonrası aslında hiç bişi tutturmaz annecim şuan yok sonra almaya çalışırım dediğimde peki der ama araba yatağa sonrada diymedim annecim onu alamayız dedim boşuna alıyorsun dedim sonra al diyor bu reklamlar tuzak valla :))) anca rüyasında görür biz arabalı yataktamı büyüdük canım :))))

sapişim sitedeki bi pasta ustası çok güzel şekiller yapıyor hatta mertin 2 yaş pastasını şahaser yapmıştı ama ardanın doğum gününde o usta senelik izne çıkmış başka birine yaptırmışlar pastayı inan sinirimden fotosunu bile çekmedim keşke çekseydimde görseydin pasta demeye şahit ister üstündeki şekiller berbattı rengide kırmızı olması gerekirken pembeydi almadım bıraktım orada 2 tane 10 kişilik pasta aldım ilk doğum gününde böle bi şanssızlık yaşadık bıyıklı pasta ustası yapması için uyar yani banucum eğer siteye yaptıracaksan

semacım senin pastanında modelini nereye yaptırdım ben resimlerinden çok beğendim

iyiakşamlar herkeseee..bebeğim uyudu şimdi,bende size bi bakiim dedim,ne var ne yok diye.hepiniz iyisinizdir inşallah.ramazan bitti bile son 1 kaldı..
3.güne ayarlayalım o zaman beraberce gidelim arabalar2 ye.krikitos ufaklığı bırakçak yer bulurmusun bayramda? gelseniz mertoşla sende?bu arada simayın pastasını reyhandan yaptırdık,alsancak. 1.doğum günü pastası daha güzeldi sanki,ben onu daa çok sevmiştim.şirinlerin evi harikaydı,tadı zaten süper oluyoda,,mmm canım istedi,oooff..

erkek çocukta çatıyı falan yeşil yada mavi yaapıyorlar..ama orası biraz tuzlu olabilr,başka yerde fiyatlar nasıl bilmiyorum hiç ama,bugüne kadar ablam yaptırdı hep simayın pastasını.yani ben yaptırıyo olsam daha ucuza kaçardım..geçen sene burda kutlamadık zaten babası askerdeydi tekirdağda,onun yanındaydık,orda öylesine bi pasta üfledik
tunayektam doğru sölüyosun filmin sesinden zaten kimse kimseyi duymaz. yani;
sapişçim ben derimki gelin sizdeee neyse kızlar benim çok kitap okuyasım var bugünlerde,uzuuun zamandır kitap falan okuyamadm simayda uyuoken başlaym diyorum,ismi lazm olmayan şahıs yüzünden kendime her konuda güvenim kırıldı sanki.bende ''özgüven'' diye bi kitap aldım ona başlıcam,bakalım inşallah güzeldir?o yüzden bugün erken kaçıyorum ve hepinizi öpüyoruuumm

İyi geceler herkese
bugün kuaföre gittim,minnoşa babası baktı,ben de revüzyondan geçtim.Röflemi,manikürümü,pedikürümü,kesimimi,kaş,dudak üstü derken bayrama hazırım.Bunların hepsi eli ağır kuaförden dolayı 5 saatimi aldı Allahım nasıl bunaldım,nasıl sıkıldım anlatamam.Neyseki sonuç güzel oldu da beklediğime değdi.
Sinema olayına gelince de,hem siiznle birlikte olmak adına hem de kuzucuğa değişiklik olsun,bakalım nasıl tepki verecek,görmek adına,sinemaya ben de varım diyorum.Yalnız bayramın 3. günü bizde araba olmayacak ki bir de eşim bayramın 3. günü evde,sizinkiler evde değil mi kızlar? yani bayram günü onu evde tek başına bırakıp gitmek içime sinmeyecek.Ben bir daha ki sefere katılayım olmazsa.Nasıl olsa animasyon filmleri çok var artık
tunayektacım hayırlı olsun şimdiden doğumgününüz canım.Nasip olursa katılacağız

İyi akşamlar kızlar öncelikle şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor ve sağlıkla,huzurla,sevdikleninizle geçirmenizi diliyorum.

Bu arada Site pastanesiyle konuştum pastayı oraya yaptırıcaz.Sapişim zaten senin dediğin yerde yapıp buraya getiriyorlarmış o yüzden tereddüt etmedim canım sağolasın.Bilin bakalım pastanın şekli ne olacak!!!!!tabii ki şimşek mc queen:)))

Doğum günü kutlamamız Çiçekliköy'de Kirazlıbahçe'de olacak.Saat 4 gibi düşündük hem çocuklar uyumuş olur hemde güneş etkisini biraz yitirir.Ayrıntılarla uğraşmak bana kaldı Atilla yine seyahate gidiyor hatta cuma günü bile yok yaniii(O yüzden kızlar ne yazıkki davetiye getiremiyicem sizlere((Ama telafi ediciiiiğiiiimm

Çıtırım ben ne kadar beyin fırtınası yapsamda senin tecrübelerinde faydalanmak isterim.Aklına gelen açık hava etkinliği var mı canım,orada bol çimenlik var,öyle şişme balon falan yok,top oynarlar.Ben bir tanede oturmalı etkinlik düşünüyorum(hoş oturacaklarını hiiiiiç sanmıyorum.Biz ne zaman gitsek bizimki 1 dk bile oturmuyor:)Yer sahibiyle eşim konuştu çocukların oynayacakları yerin hemen dibinde masaları ayarlayacağı için sıkıntımızın olmayacağını düşünüyorum.Çocuklara spor ayakkabı,şapka ve terleyeceklerini düşünerekten yedek kıyafetAy pek heyecanlandım senelerdir yapamadım yavrucağızıma bir doğum günü...Açık havada da buluşalım deyip duruyoruz kısmet Tuna Yekta'nın doğum gününeymiş.
Sapişim ne güzel bakım yapmak insana moral geliyor valla...Ben geçen hafta bir saç kesimi ve boyatma yaptım o kadar oda Tunişle beraber:)

Kızlar hepinizi öpüyorum ama en çokta kuzularıHerkese iyi bayramlar....

iyi geceler
ayy nasıl yoruldum kızlar anlatamam.Yatağıma bir an evvel koşmak için yanıp tutuşuyorum ama buraya bakmadan yatamıyorum :)
tunayektacım doğumgününüz inşallah süper ötesi olacak,inşallah pastanız da Hayatım benim veya bizleirn yapabileceğimiz bir şey var mı? Eşin yoksa bizde mi yokuz canım aşkol

Canım kardeşlerim Hepinizin bayramı kutlu olsun.Allah hepimize sağlıklı mutlu nice bayramlar göstersin.Hepinizi çok çok öpüyorum ve yatıyorum artık yahu,sabah erken kalkıcaz bir de

iyi bayramlar arkadaşlar..hepinize iyi geceler..
oldukça yoğun bir gün geçirdik..çokkk yorulduk...

tunayektacım biraz daha buyuk olsalar,çok şey gelıyor aklıma da....düşünücem canım uygun bırsey aklıma gelırse paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…