evet tatlım incir cafe.altay tesislerinin yanında,kime sorsanız gösterir.pastalarını hep siteye yaptırdık,bizim ailedez özellikle pasta açısından site çok tercih ediliyor.Taze yeni yapılmış,özel sipariş pastaysa özellikle nefis oluyor.Durunun 1 yaş pastaları da çok nefis olmuştu.bir de oranın ustası çok iyi,istediğin şekilleri çok güzel benzetiyor.Beim bahsettiğim güzelyalıdaki,selma yiğitalp lisesi sokağındaki şubesi.diğerlerinden aynı sonuç alınır mı bilemiyorum canım.Selam kızlar ne var ne yok?Biz gece gündüz Erentoş ve Tunişle uğraşıyoruz:)yarın belki gaziemirdeki şu yeni açılan bebek mağazasına gidicez,gitmişken belki şu senin bahsettiğin cafeye gidebiliriz Sapiş.İncir di dimi tam olarak yeri nerede?Birde siz pastayı Site ye yaptırdınız dimi off yarın göya temizlik yapacaktım evde ama çok işim var dışarda hangisine yetişicem bilmiyorum.
Krikitosum canım çok geçmiş olsun belki bağışıklık sistemi zayıflamıştır vitamin falan veriyormusun?
Bu arada bizde bayramda buradayız belki birgün denize gideriz sezonu kapatmaya çünkü Tuniş çok istiyor devamlı denize gidelim diyip duruyorö.Yarında gaziemirdeki yere bakabilirsem kesin yeri netleştiricem doğum günü için bakalım...Hangisi daha güvenli ve eğlenceli ise onu tercih ederim artık:)
bebek reyonu canım,gaziemir semt garajı yanı.internet sitesi var.Henüz ben de gitmedim ama merak ediyorum,ben de yarın mı gitsembanucum o mağazanın adı ney?? az önce evi aradılar bilgi içinde ismini unuttum....
kızlar biz döndüük urladan,evdeyiz.hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..bizde bayramda buralardayız.arabalar2'ye giden varmı?simay çok istiyo,bayılıyo birincisini defalarca izledi ama hala daha ilk kez izliyomuş gibi o heyecanla izliyobigün götüreyim diyorum kuzucuğu.bayram aktivitesi olsun:)) hepberabermi gitsek acaba
tunişçim burdamıydın sende:) kraftın dandysi harika valla,bi arkadaşım onda büyüttü çok rahat etti,o da öylemi bilmiyorum ama daha sonradan mini mama sandalyesine dönüşüyo.emekleyene kadar resmen çocuk onun üstünden inmedi.inşallah sever sizin bebişte,her çocuğun ayrı huyu oluyo gerçekten,bazısı sağa sola sallansın istiyo,bazısı öne arkaya:) severse,gerçekten rahat edersiniz yani..
bende bu sene kesin göndermek istiyorum en azından haftanın 3 günü falan,bakalım bizde uygun fiyatlı yakınlarda biyer bulursak inşallah ekim gibi düşünüyorum.
sinemada nasıldı diğer çocuklar,dolaşan konuşan oluyomu gerçekten hep öyle diyolar ama.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?