İzmir'de Bebek Oyun Grubu

selam hanımlar umarım herkezin bayramı güzel geçmiştir bizim çok güzel geçti yiğitinde benimde ablam burda olunca bol bol gezdik hiç görmediğimiz yerleri gördük pazar günüde yabancı damata şirince efes meryem ana sığacık turu attırcaz işte böle

şirinlerin evi çok güzel reyhan zaten şahaser yaratıyor ben bu sene mertedoğum günü yapmıycaz aile arası ufak bi pasta kesicem okadar çok para dökülüyo 1-ve2 yaşını özel kutladık artık gerek yok birde hep bi aksilik çıkıyo gelemeyenler oluyor insan üzülüyo ardanın istediğim gibi olmadı çok kalabalıktı yerde güzeeldi ama pasta problem yarattı onun 2 yaşını yine güzel bi şekilde kutlamak isterim sonra onada yok artık bizden bu kadar büyüyünce kendileri yapsınlar artık

neyse canlar hepinizi öptüm yiğitin annesi çağardı oan gitti kahvaltıya bekliyim die düşündüm ama gelmiycek galiba çok acıktım yiyeyim bişiler görüşmek üzere

sinemaya gidilirse ben bu ara gelelemem ama başka bir hafta içi ardayı anneme bırakıp gelmeye çalışırım

buarada arife günü kuzenim doğum yaptı çok güzel bi kızımız oldu bende yeniden teyze olmanın keyfini yaşadım zehranazlıda burada büyüdü ya artık teyze olmak daha bi keyifli

mrb arkadaşlar..
nasılsınız bakalımm,,???

krikocum bahaneyle gezmişsiniz ne güzel..
ben de d.günü işini bu sene evde yaparım diye düşündüm.
zaten yaşıtlarımız az olduğu için çok kalabalık olunmuyor...
biz de buca-gölet,
sasalı doğal yaşam parkı gezileri yaptık,
onun haricinde AVM ve parklar uğrak yerlerimizdendi...

tatill bitiyor..çok az kaldı.
son iki gün..
pzt başlıyorum işe..
üzgünüm o yüzden..
eee ne zaman görüşüyoruz.???tunanın d.günü sanırım en yakın.
hafta-ya cumartesi sanırım değil mi,?

havalar bozmadan dışarı buluşmalarına ağırlık versek iyi olur..
kaç zamandır buluşalım,buluşalım bi beceremedik..
mesela hancıyı konuşmuştuk hani?? oraya gidebiliriz.saat 3-4 gibi gidip 2-3 saat geçirsek bize yeter heralde..

buarada arife günü kuzenim doğum yaptı çok güzel bi kızımız oldu bende yeniden teyze olmanın keyfini yaşadım zehranazlıda burada büyüdü ya artık teyze olmak daha bi keyifli

gözün aydın canım.güle güle büyüsün bebeğiniz inş..

darilgen ile konuştuk..
,memlekettelermiş
,yarın yola çıkıyorlarmış.
internet varmış orada fakat kk ya giriş problemi yaşamış,girememiş..
iyilermiş anlayacagınız...

eyciklerde ist a gideceklerdi..büyük ihtimalle dönmediler henüz..

İyi akşamlar
çıtırcım msn den şimdi aldım yazdıklarını.ne güzel gezmişsiniz.Krikocum sizde aynı şekilde.Allah içinize sindirsin.
Biz akraba gezmesi dışında avm ve parklara bile zor gittik diyebilirm.Bayramın ilk günü sabah regl oldum benim biraz zor geçer de.Sıkıntılı ve sancılı!
Sağolsunlar gelenlerimiz de oldu.Ondan da bazen evde oturmamız gerekti
Çınar kolik oldu Onunla da ilgilenmemiz gereken zamanlar oldu
Bir deee Duru Okyanus wc ye alıştı :) Bazen ondan dolayı da çıkmadık dışarıya.Buna rağmen her gün dışarıdaydık.Enteresan bir yoğunluk ve bir o kadar da boşluk vardı sanki
Yaklaşık 12 gün oldu sanırım başlayalı.Aslında bayramdan sonra başlama planım vardı ama çok ciddi bir pişikle karşı karşıya kalınca,aaa yeter artık dedim.Bundan sonra bez yok dedim.Ailecek bezleri çöpe attık,baba artık bakkaldan bez almıcak dedik.Anlaştık,tamam dedi.İlk gün bocaladı.2. gün dışarıdaydık mecburen bez taktım,'' aa çantamda bir tane bez varmış'' dedim.3. gün 1 kez çiş kaçırıyordu ki altına,çabuk çabuk lazımlığa dedim,çişini olduğu yerde tutup,gidip lazımlığına oturup,devamını oraya yaptı.Çişini yaparken tutabiliyorsa tamamdır bu iş,bundan sonra yaparsa kesinlikle inadından diye düşündüm.ve bir daha hiç kaçırmadı.
tabi henüz tamamen kurtulamadık bezden.Geceleri o uyuduktan sonra takıyorum bezini.Sabah uyandıktan sonra ''kim takmış bu bezi'' diyerek sözde kıza kıza çıkarıyorum.Dışarı çıkarken de henüz bağlıyorum.Aslında dışarı çıktığımızda da bağlamadım bir kez,denemk için.wc ye götürdüm,dışarı wc si olduğu için mi bilmiyorum ama tedirgin oldu sanırım ve yapmadı.tutabildiği kadar tutup,en sonunda göl şeklinde yaptı :)
Bu kadar günlük maceramızda çok şey yaşadık,çok şekil değiştirdi eğitim yolu.Hepsini tek tek anlatıp sıkmayım.Mesela 2 gündür de wc ye yapıyor direkt.Bir de bana söylemiyordu geldiğini,direkt kendisi yapıyordu lazımlığına veya wc ye.Bugün artık söylemeye başladı.
Şimdiii bir aklıl verin bakalım bana.Altında bez,kilot,pijama vs.. ne olursa olsun,bez muamelesi yapıyor ve salıyor.Bunu nasıl anlatacağım?çok defalar söyledim,tamam diyor ama gene yapıyor.Bu yüzden evde altı sürekli açık,sürekli sivil geziyor O da düzelecektir muhakkak ama sizlere de hem sorayım hem de sevincimi paylaşayım dedim canlarım

merhaba kızlar
çıtırcım tebrik için teşekkürler dün sarılık olmuş bebeğimiz bugün görmeye gidicem
yaz bitiyor valla haklısın dışarda buluşma fikrini hep istedik yapamadık kışında olmuyor malesef

sapişim seni ve duru okyanusumu tebrik ederim bizde hiç ilerleme yok bendede suç var tabi hiç üstüne düşmüyorum merte tuvalete yapalımm mı dediğimde iklim ateş tuna hepsini sayıyorum onlar bez takmıyormuş diyorum ama arda takıyor oda tuvalete yapsın ozamn diyor bende hiç üstünde durmadım yaz bitiyor bu sene kurtulanları tebrik ediorum vallahi

sağol canım.sende biraz üstüne düşsen sizde kurtulursunuz bence bezden.
bu arada bebeğinizi buradan tebrik etmemişim ama faceten etmiştim o yüzden bilmediğim bir şey değildi ya,ondan atladım sanırım canım.Ömürlü olsun.Sarılığı da çabucak geçen cinsten olsun inşallah.Çınar 2-3 günde atlattı sarılığı çok şükür ama kolik çıktı işte bir de

Son düzenleme:
Merhaba kızlar Sapişim öncelikle seni ve Duru Okyanusu tebrik ederim canım süper bir gelişme buu:))Fikir ver demişin ama bence zamanla öğrenecek bu arada sen devamlı üzerine giydiklerin çişin için değil,çiş için bez bağlıyorduk ama artık yok sen abla oldun falan demelisin bence.Bu arada bizim Erentoşta sanırım kolik oldu devamlı etinden et koparmışsın gibi ağlıyor durum vahim...
Krikitosum sizin bebişinizide tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Bu arada herkesler iyi kötü geziyor ne güzel.Biz birtek dün akşam Tunişin doğum günü sebebiyle inciraltına gittik.Orada 3-12 yaş çocuklar için büyük park var Emre abisiyle oraya girdi ve zor çıkardık.Size bahsettiğim parkta kalkmış yani şu küçük çocuklar için olan,biz gidinceye kadar kaldırmışlar

Biraz önce minikprensesle konuştuk bilgisayarı bozulmuş o yüzden giremiyormuş.Çıtırım senin tel noyu mesaj attim minikprensese...

Arkadaşlar doğum günümüz(ki ben yine sizleri arıyıcam)10 Eylül Cumartesi Çiçekliköyde Kirazlıbahçede olacak.Saat 16:00 olarak düşündük.Öğle uykularını uyumuş olurlar hemde karınları tok olur....Bu arada ben pinyata aldım.Belki çocuklara önceden anlatmak iyi olabilir diye düşündüğümden buraya yazıyorum yoksa sürpriz olsun istiyordum.Çocuklara değişik bir oyun...Tunişe göstermedim yoksa haftaya cts ye kadar sağlam kalmaz:)

teşekkürler canım.aynen dediğin gibi konuşuyorum da ne zaman fayda eder bilemiyorum.
Sizin minnoşa da üzüldümçok zorlanıyorlar bebişler gazdan,yazık ya,minicik bağırsaklarında o gazla nasıl sancı yapıyordur
Pinyataya ben de hep özenmişimdir de bizimkiler küükler,anlamazlar diye henüz düşünmemiştim.Sence patlatabilecekler mi pinyatayı

saphıracım durunun wc öğrenmesine sevındım cnm.yaz bıtmeden bitirdiniz olayı ne güzel..
evde cıplak gezmesın bence cnm.gıydır normal külot ve eşorfmanını..altına kaçırdıgı zmanlarda ahhh tühh ıslandı çıkartmak zorundayız,heralde yanlışlıkla
kaçırdın,tçünkü sen tuvalete yapman gerektiğini biliyorsun,,aa tüh yerde çok kirlenmiş,birdahaki sefere dikkat durucum,altına kaçmasın,
bana çiş var de,tuvalete gidelim hemen vs. de..
zamanla söner bu davranışı..

tunayektaccım pinyata fikri çok hoş..bence çok eğlenceli olacak..
bilmeyenler için caillounun bir bölümünde doğumgünü partisinde bu oyunu oynuyorlar.izletirseniz,en azından bir fikirleri olur.

caillou pinhata yazarsanız bulabilirsiniz..

canım ayrca minikprensese numaramı vermişsin tşşk ederim.ben onu aradım bir iki kez fakat numarayı yabancı gördüğünde açmadı sanırım.sonra veririm demiştim
ama iyi olmuş...

ayrıca bende eycikin numarası yok.rehberim silindikten sonra kaydetmemişim..biriniz özelden yazarsa sevınırım.

Selam millet ben geldim, herkes iyidir inşallah, biz iyiyiz şükürler olsun..
geçmişe bir bakayım bakalım ben yokkene neler neler olmuş, hepinizi öpüyorum.

canlar sizi çok özlemişim valla, orada kalabalıktan koşuşturmacadan anlamamışım çok ama valla çok özledim,
geçmişi okudum biraz herkesin iyi olmasına sevindim, inşallah tunişin doğum gününe biz de gelicez,

selinin ve iklimin o toprak diyen dillerini yerim ben, ama annelerinde suç toprağa gidelim dediğinde hemen getirmeleri lazımdı annelerinin, çocukların canı çekmiş o kadar.

biz de yorucu, hem zevkli hem de bazen sinir bozucu bir düzce serüveni yaşadık, Ateşle ilgili oraya ait hiç bir hayalimi gerçekleştiremedim, ne çiş öğrendi, ne yemek yemeyi, sadece bağırmayı öğrendi ve şımardı dayılarının dedesinin yanında o kadar, bir daha kocasız annem de olsa asla gitmem, çok zorlandım

bu gün son iznimi yazdırdım 3 hafta sonra işe başlıyorum, yarın bakıcımız başlıyor, inşallah iyi biridir, Allahım güzel oğlumun şansına iyi birini yollamıştır inşallah,
saphiş Durunun tuvalet eğitimine çok sevindim, biz de dün başladık tekrar, bu gün ilk defa kendisi çişim var diye tuvalete gitti, bakalım bu sefer umutluyum, eşim izinde yoksa ikisiyle birlikte imkanı yok tek başıma yapamıyordum bu tuvalet işini, ne vaktim ne de sabrım var çünkü, o yüzden kriko seni anlıyorum, tek başına vermen çok zor, bence sen de annenden falan yardım iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…