buarada arife günü kuzenim doğum yaptı çok güzel bi kızımız oldu bende yeniden teyze olmanın keyfini yaşadım zehranazlıda burada büyüdü ya artık teyze olmak daha bi keyifli
teşekkürler canım.aynen dediğin gibi konuşuyorum da ne zaman fayda eder bilemiyorum.Merhaba kızlar Sapişim öncelikle seni ve Duru Okyanusu tebrik ederim canım süper bir gelişme buu:))Fikir ver demişin ama bence zamanla öğrenecek bu arada sen devamlı üzerine giydiklerin çişin için değil,çiş için bez bağlıyorduk ama artık yok sen abla oldun falan demelisin bence.Bu arada bizim Erentoşta sanırım kolik oldu devamlı etinden et koparmışsın gibi ağlıyor durum vahim...
Bu arada herkesler iyi kötü geziyor ne güzel.Biz birtek dün akşam Tunişin doğum günü sebebiyle inciraltına gittik.Orada 3-12 yaş çocuklar için büyük park var Emre abisiyle oraya girdi ve zor çıkardık.Size bahsettiğim parkta kalkmış yani şu küçük çocuklar için olan,biz gidinceye kadar kaldırmışlar
Arkadaşlar doğum günümüz(ki ben yine sizleri arıyıcam)10 Eylül Cumartesi Çiçekliköyde Kirazlıbahçede olacak.Saat 16:00 olarak düşündük.Öğle uykularını uyumuş olurlar hemde karınları tok olur....Bu arada ben pinyata aldım.Belki çocuklara önceden anlatmak iyi olabilir diye düşündüğümden buraya yazıyorum yoksa sürpriz olsun istiyordum.Çocuklara değişik bir oyun...Tunişe göstermedim yoksa haftaya cts ye kadar sağlam kalmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?