İzmir'de Bebek Oyun Grubu

darilgencim hoşgeldin Ateşin wc eğitimini sen işe başlayana kadar halledemezsen,kreşte hallederler zaten canım,merak etme,sıkma kendini.ben daha rahatım artık,mesela öğlen uykusunda yatağına işemiş,yatağı da yeni üstelik.napayım,bağırayım mı şimdi,bir daha yapma annecim,bak yatağın,cicin kirlenmiş yazık değil mi dedim o kadar.bir de altnda alıştırma kilodu vardı ve uyutmadan önce çişini wc ye yaptırmıştım.muşamba olsa daha iyi olurdu tabi ama sağolsun benim eşim benden daha unutkan ya da ihmalkarlığımızda oluyor.kafalar çok dolu.boşver,koyver gitsin onlar totişleri sağolsun

iyi geceler..
ojemi sürdüm kurusun diye beklıyorum,o arada bakayım dedım:)
darilgencım olsun takma be canım,alışacak öyle ya da böyle..
bakıcınız inş istediğin gıbı bırı cıkr.allah kalbıne göre versin kuzum..

saphıcım alıştırma külodu varken de sızıyor mu yatağa
o alezler en küçük marketlerde bilem var cnımcım.ben cok görüyorum.
at minnoşu arabasına,çık çarşıya doğru,uğra bırtanesine al cnm,kocaları beklersekk oo
hem hava alıp gezmıs olursunuz.,kafan dağılır azıcık..

evet canım sızmış maalesef
bu ara çıkmıyorum ki kız iyice alışsın.yoksa dışarı çıkarken bez bağlamam gerekecek.Sanırım ilk dışarı çıkışımız Tunişin doğumgününde olacak

ben geldim kızlar bir aksilik çıkmazsa tuna yektanın dogumgününe gelicem orda doya doya görüşürüz inşallah
ne uzun zaman oldu görüşmeyeli özledik birbirimizi
birde zeynep abla oluyor:86:

ben geldim kızlar bir aksilik çıkmazsa tuna yektanın dogumgününe gelicem orda doya doya görüşürüz inşallah
ne uzun zaman oldu görüşmeyeli özledik birbirimizi
birde zeynep abla oluyor:86:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederimmmmmmmm
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmm benimmmmmm tebrik ederimmmmm nasıl sevindim anlatamammmmmm Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bu arada hoşgeldin
hemen arıyorum aç telefonunu

eycikimmmmm çok sevindim, hayırlı olsun inşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, valla çok sevindimmmm...

Son düzenleme:
darilgencim hazır seni online yakalamışken söyliim dedim,cumartesi günü eşimin telefonunu getirebilir misin?Adamcağız telefonuna kavuşamadı bir türlü :78:

eycikim çoookkkk mutlu oldum allah sağlıkla kuzağınıza almayı nasip etsin inanılmaz mutlu oldum

ben galiba tunişimin doğum gününe gelemiycem eşimin sınavı var sabah ve öğlen çokta uzaktaymış sınav yeri çok heveslenmiştim halbuki sınav saatinden gelişine göre gelmeye çalışıcaz

selam hanımlar.
napıyorsunuz bakalım??
ben okula gidi gelıyorum..
gelınce temızlık,yemek,ve bücür ile uğraşmaktan zaman nasıl gecıyor anlamıyorum..
akşam yemegımızı yedık,çayımızı yudumlarken bakayım dedım..
yarın 9 EYLÜL İZMİR'İN KURTULUŞU...
en güzeli tatil olması tabi :)
öptüm hepinizi.

İzmirimizin kurtuluşu kutlu olsun şekerler
Sizleri nasıl özledim anlatamam.Yarın görüşeceğiz inşallah

evet canım pazartesi günü başladım,sağol

canım sen azimli bir insansın tanıdıgım kadarıyla..
bir işe başladıysan sonunu getırırsın emınım...

ben seni böyle daha çok seviyordum ama yeni haline de alışırız artıkkk

açılınnnnnnnn leynnnn çıtırrr hatun geliyooooooooo

inş gelirsiniz canım.eşine sınavda başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…